Πέμπτη απόγευμα (17/04/2008) & είμαι λες & έχω πάρει ενδοφλέβια τεστοστερόνη. Δε μπορώ να κάτσω ήσυχα, είμαι σε μια εγρήγορση. Ήδη έχω μάθει τα άσχημα νέα για τον αδερφό του Μήτσου (ακα Να σου στάξω μια ρακή) & έχω περισσότερο άγχος. Άγχος γιατί ουσιαστικά θα είμαι μόνος, ο Μήτσος θα έρθει μόνο τη μια βραδιά με ένα τζιπ. Δε το έχω ξανακάνει. Να οδηγώ την ομάδα (δε φοβόμουν αυτό) αλλά & να μπορώ να δίνω γρήγορες λύσεις. Εκ του αποτελέσματος όλα καλά.
Πέμπτη λοιπόν απόγευμα πάω στο ξυλουργείο του Μήτσου να βοηθήσω με τον Αλέξη (το τζιπ ήταν του Αλέξη) ώστε να είναι πιο χαλαρός ο ψηλός για το Σάββατο το βράδυ. Μας παίρνει η ώρα, πίνουμε ένα μπουκάλι ουίσκι & τα πράγματα ακόμα δεν είναι έτοιμα. Ευτυχώς το KTM είναι ετοιμοπόλεμο.
Γυρνάω σπίτι στις 2 το βράδυ & αρχίζω να ετοιμάζω τη τσάντα μου.
Σκηνή check
Sleeping Bag check
Σουγιάς, πηρούνι, ποτήρια, ρακί, πορτοκάλια check
Ρούχα, παπούτσια check
Μπαταρίες, φακοί check
Στις 3 και κάτι όλα έτοιμα. Στις 6 πρέπει να είμαι στο λιμάνι, (εκεί θα είναι & η πρώτη παρτίδα εκ Κρήτης [Akatanomastos, TonyMontana]). Ξαπλώνω λίγο, με παίρνει ο ύπνος μέχρι τις 5:30 που με ξυπνάει το ξυπνητήρι.
Σηκώνομαι, κάνω ένα μπανάκι & φορτώνω το KTM. Βάζω τη πολεμική στολή & όλα έτοιμα. Ανοίγω τη πόρτα του γκαράζ, ακόμα είναι νύχτα.. Βάζω & πίνω 2 ρακές στα γρήγορα, καβαλάω & βουρ για το λιμάνι!!!
Ναι άρχισε........
p.s Σας παρακαλώ μέχρι να τελειώσουμε, που θα μας πάρει κάμποσο, σχόλια εδώ.