Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Αγορα μοτοποδήλατου 50cc

Νέο μέλος

Αγορα μοτοποδήλατου 50cc

Για σας καλός σας βρήκα μιας και είμαι νέος στο forum...

Ξεκίνησα αυτό το θέμα γιατί μετά από 3-4 μέρες ψάξιμο με όλες τις πιθανές λέξεις κλειδιά δεν βρήκα τπτ που να απαντάει στο ερώτημά μου:
    ΤΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ???

Είμαι 15,5 χρονών και λόγο ΜΕΓΑΛΗΣ τρέλας με τα μηχανάκια έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να προετοιμαστώ για το δίπλωμα μοτοποδήλατου 50cc.
    Βέβαια θέλω να είμαι έτοιμος για την περίοδο μετά από το δίπλωμα όπου έρχεται η οδήγηση. Τι οδηγός θα είμαι όμως χωρίς όχημα???
    Ισως να θελήσετε να με μεταπείσετε για την εν λόγο απόφασή μου αλλά θα είναι μάταιη προσπάθεια...
    Για αυτόν τον λόγω απευθύνομαι σε όλους εσάς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος... τις μηχανές τί άλλο???
    Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μοτοποδήλατα, κατά προτίμηση από όλες τις πιθανές κατηγορίες που να υποστηρίζουν τα προαναφερθείσα κυβικά(skouter, enduro, spor, παπια κ.α.) τα οποία οι ίδιοι βρίσκετε αξιόπιστα. Εδώ μπένουν τα δικά μου θέλω...
    1) Καταρχάς το μηχανάκι θα μείνει μανίσιο
    2) Δεν είμαι άτομο που θα κάνει κόντρες και λοιπές <<αταξίες>> οπότε δεν περιμένω <<τρελές>> επιδώσεις, λίγο παραπάνω από το μέσο όρο
    3) Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο δεδομένου της ηλικίας μου... κυρίως με ελκύουν μηχανάκια τύπου crypton x όπως ένα daytona sprinter...

Πάνω απ όλα θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας γνώμες, προτάσεις και συμβουλές!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jimmarass Προβολή μηνύματος
    .....Τι οδηγός θα είμαι όμως χωρίς όχημα??? ........
    σιγουρα αλανθαστος!!!

παμε τωρα στα σοβαρα.κατ' αρχην καλως ηρθες τοσο στον κοσμο της μοτοσυκλετας οσο και στο φορουμ.
    με το καλο το διπλωμα και μετα ενα βασικο εξοπλισμο (κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες και οχι της π00τσας)!!
    και τελος το οχημα (πακετο με την ασφαλεια του)...παρε ενα site να δεις τι επιλογες εχεις--->http://www.50cc-motorcycles.com/
    σε γενικες γραμμες προτιμισε η παπακι (αν θες να κινηθεις σε δημοσιο δρομο) η εντουρακι για να μαθεις να χειριζεσαι την μοτοσυκλετα σου (κανοντας προπονηση στα βουνα) και πηγαινοντας ΚΑΙ στον δρομο.αν ησουνα αδερφος μου θα επεμενα για το δευτερο και με σαφη προτιμιση σε αυτο--->http://www.bikez.com/motorcycles/bet...o_alu_2007.php

και παλι καλως ηρθες.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 23/08/2012 στις 10:34.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    trooper σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα σου...
    οσο για τον εξοπλισμό δεν τίθεται θέμα είναι must...!!!

sorry κιόλας αλλά η ιστοσελίδα που μου έστειλες πρώτη δεν δουλεύει ΤΠΤ... :P
    όσο για το δεύτερο link για μια εντούρο δεν θα έλεγα ότι έρχεται πρώτο στη λίστα μου... και αυτό γιατί μένω σε πόλη (Θεσσαλονίκη) και δεν είμαι τόσο φαν του βουνού... Στις επιλογές μου πρώτα έρχονται τα μηχανάκια πόλης με τα χαρακτηριστικά που έδωσα παραπάνω...

Και πάλι σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Καλως ηρθες..
    Διπλωμα-ασφαλεια-εξοπλισμος και τα ματια σου 14 απαραιτητα!!
    ΜΕτα μπορεις να παρεις κατι τετοιο..
    Suzuki street magic TR-50/TR-50s
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagine-motocicleta-scuter-cod-S24-.jpg 
Προβολές:	619 
Μέγεθος:	75,0 KB 
ID:	266817
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagine-motocicleta-scuter-cod-S-1.jpg 
Προβολές:	621 
Μέγεθος:	77,0 KB 
ID:	266821

Νέο μέλος
    Μερικά στοιχεία του << εργαλείου >> ???

Νέο μέλος
    ευχαριστώ karavidas
    ωραίο μηχανάκι +1
    πάντως θα ήθελα να ακούσω και μερικές ακόμα επιλογές
    δεν βιάζομαι χρόνος υπάρχει...

trooper σε ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα σου...
    οσο για τον εξοπλισμό δεν τίθεται θέμα είναι must...!!!

sorry κιόλας αλλά η ιστοσελίδα που μου έστειλες πρώτη δεν δουλεύει ΤΠΤ... :P
    ...
    το ξερω οτι δεν δουλευει αλλα μπορεις να κανεις copy-paste και να τα δεις στις εικονες του google για να παρεις μια ιδεα.περισσοτερο σου εβαλα την σελιδα σαν ενα καταλογο των επιλογων που μπορεις να εχεις.

απο κει και περα καταλαβαινω οτι δεν εισαι φαν του βουνου αλλα το εντουρακι μπορει να σε παει αξιοπρεπεστατα ΚΑΙ στην πολη.ασε που κοντα σας εχετε και πολλες off road διαδρομες που θα σε κανουν να χειριστεις τις επομενες μοτοσυκλετες σου με τρομερα μεγαλυτερη ασφαλεια.σχολειο σαν το χωμα δεν υπαρχει και αυτο σου το λεει ενας ασφαλτινος οδηγος.καλο ψαξιμο και καλη επιτυχια στην επιλογη σου.

Νέο μέλος
    ευχαριστώ trooper

ευχαριστώ trooper

Νέο μέλος
    http://http://www.aprilia.com.gr/el-GR/Model/68188/RS+50/Technical.aspx

ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμένο>???

Νέο μέλος
    μια ακομα ερωτηση.... λογικά και αποτι έχω ακουσει οι μηχανεσ οι οποιεσ ειναι σπορ δεν τραβανε... π.χ. η derbi gpr 50 ειναι μια πολυ ωραια μηχανη αλλα η τελική της ειναι 45 χιλιόμετρα την ώρα... λίγα μου φαίνονται...
    υπαρχει καποια αναλογη μηχανη που να <<τραβαει>>????

δεν θα προτιμουσα aprilia (δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη ουτε στην αντιπροσωπια ουτε στα εξουσιοδοτημενα).

τωρα σε οτι αφορα τη δευτερη ερωτηση κοιτα να σου πω...το παπι μου που ειναι 110 κ.εκ. σε γκρεμο με ευνοικο ανεμο αντε να δει τα 105 χ.α.ω. αρα απο ενα μηχανακι 60 κ.εκ. κατω λογικα δεν πρεπει να εχει κανεις τρελες απαιτησεις.μαλλον νορμαλ ειναι τα 50 χ.α.ω. που δινουν στα 50αρια.

υ.γ.το βιολι του ο βλαχος (εγω):τα 50 χ.α.ω. φανταζουν εξωφρενικα πολλα αν αλλαξεις τερεν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αν παρεις 50cc(που ετσι πρεπει..)να παρεις διχρονο και οχι τετραχρονο να σε πηγαινει θες οχι να το πηγαινεις..
    Τωρα το βασικοτερο ειναι να μας ελεγες και ποσα λεφτα θες να διαθεσεις..

Νέο μέλος
    το μηχανακι θα το παρω μεταχειρισμενο...
    ακομα, η θεια μου δουλευει σε εταιρια οπου φερνει και πουλαει μεταχειρισμενα αμαξια και μηχανακια οποτε λογικα θα μου βρει το οποιο μηχανακι τησ ζητησω στη καλυτερη κατασταση και τιμη... οποτε τα λεφτα που γλιτωνω και απο την σχολη οδηγων λογω γνωριμιων πανε στο μηχανακι... μπορειτε να υπολογίζετε κατι κοντα στα 1000 με 1300 ευρω και κατι μεταχειρισμενο...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF