Για σας καλός σας βρήκα μιας και είμαι νέος στο forum...
Ξεκίνησα αυτό το θέμα γιατί μετά από 3-4 μέρες ψάξιμο με όλες τις πιθανές λέξεις κλειδιά δεν βρήκα τπτ που να απαντάει στο ερώτημά μου:
ΤΙ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ???
Είμαι 15,5 χρονών και λόγο ΜΕΓΑΛΗΣ τρέλας με τα μηχανάκια έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να προετοιμαστώ για το δίπλωμα μοτοποδήλατου 50cc.
Βέβαια θέλω να είμαι έτοιμος για την περίοδο μετά από το δίπλωμα όπου έρχεται η οδήγηση. Τι οδηγός θα είμαι όμως χωρίς όχημα???
Ισως να θελήσετε να με μεταπείσετε για την εν λόγο απόφασή μου αλλά θα είναι μάταιη προσπάθεια...
Για αυτόν τον λόγω απευθύνομαι σε όλους εσάς με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος... τις μηχανές τί άλλο???
Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μοτοποδήλατα, κατά προτίμηση από όλες τις πιθανές κατηγορίες που να υποστηρίζουν τα προαναφερθείσα κυβικά(skouter, enduro, spor, παπια κ.α.) τα οποία οι ίδιοι βρίσκετε αξιόπιστα. Εδώ μπένουν τα δικά μου θέλω...
1) Καταρχάς το μηχανάκι θα μείνει μανίσιο
2) Δεν είμαι άτομο που θα κάνει κόντρες και λοιπές <<αταξίες>> οπότε δεν περιμένω <<τρελές>> επιδώσεις, λίγο παραπάνω από το μέσο όρο
3) Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο δεδομένου της ηλικίας μου... κυρίως με ελκύουν μηχανάκια τύπου crypton x όπως ένα daytona sprinter...
Πάνω απ όλα θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας γνώμες, προτάσεις και συμβουλές!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...