Αυτό το μηχανάκι κάποτε ήταν ένα νορμάλ Africa! Το πέτυχα ένα βράδυ στη Ζάκυνθο!
Τράβηξα τις φώτος μου και σε λιγάκι έσκασε μύτη και ο ιδιοκτήτης.
Ένας Ιταλός, γύρω στα 30 του οποίου ανήκει και η συγκεκριμένη εταιρία βελτιώσεων! Τώρα για να πώ την αλήθεια, συνεργείο είναι και απλά αυτός έχει τη λόξα με τα Africa, εταιρία βελτιώσεων είναι, δεν πολύκατάλαβα! Τέτοιες μοντιφιές πάντως είναι κάτι το καθημερινό γι αυτούς και δεν τους προκαλεί την εντύπωση που κάνει σε εμάς! Εκείνος ας πούμε έπαθε πλάκα όταν του έδειξα το δικό μου στις λασπολακούβες τις Αυλώνας! Δεν το πίστευε!
Πιάσαμε λοιπόν για λίγο την κουβέντα, η μοτό έχει γίνει 860 cc, τα υπόλοιπα λίγο πολύ φαίνονται!
Μου είπε πως του πήρε περίπου 1,5 χρόνο να το τελειώσει και γύρω στα 6,000 Ευρώ!!!
Για να πώ την αλήθεια μου, δεν είναι και το πιό όμορφο Africa που έχω δεί, σίγουρα όμως είναι αξιοθάυμαστο πώς έχει γίνει!
Σε κάποια φάση έλεγα να του το ζητήσω για μια βόλτα όμως δέν είχα αποκτήσει το απαιτούμενο θάρρος και επιπλέον η συνάντησή μας έγινε στο Λαγανά κατά τις 01:00 οπου όλοι ήταν σουρωμένοι και γύρναγαν σαν παλαβοί στον κεντρικό δρόμο με τα τετράτροχα και τα scooter! Άσε λέω μή γίνει και καμμιά στραβή κι άντε να βρείς άκρη μετά!
Να σας πώ πως άν (λέμε τώρα) θέλει κανείς το email ή το τηλέφωνό του τα έχω, όπως επίσεις έχω και την άδειά του να δώσω φωτό και πληροφορίες στο internet...
Πάμε λοιπόν....