Σύνδεση

View Full Version : ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (the Best Ever)

vaska
30/03/2010, 21:12
Είναι ένας τύπος που έχει έναν παπαγάλο πανέξυπνο, πολλά χρόνια μαζί του για συντροφιά. Είναι αχώριστοι.
Κάποια μέρα η γυναίκα του τύπου πρέπει να εισαχθεί σε νοσοκομείο για μια εγχείρηση ρουτίνας και ο άντρας της πρέπει να την συνοδέψει. Τυχαίνει όμως αυτή την περίοδο να είναι και διαχειριστής της πολυκατοικίας και μάλιστα την ημέρα της εισαγωγής της γυναίκας του περιμένει παραλαβή πετρελαίου. Τι να κάνει πιάνει τον παπαγάλο και του εξηγεί την κατάσταση. Ρε του λέει θα τα καταφέρεις ν' ανοίξεις τον πόρτα, να πάρεις το κλειδί από το καρφί και να πετάξεις μέχρι το ισόγειο? Εγώ θα έχω ενημερώσει τον διανομέα. Εσύ απλά θα το δώσεις το κλειδί του λεβητοστασίου κι αυτός ξέρει τι θα κάνει.
ΠΑΠΑΓ. Εντάξει αφεντικό, μην ανησυχείς, θα τα καταφέρω
ΔΙΑΧΕΙΡ. Σίγουρα ρε?
ΠΑΠΑΓ. Ναι σου λέω πήγαινε να κάνεις τη δουλειά σου.
ΔΙΑΧΕΙΡ. Κοίτα κακομοίρη μου μη μας αφήσεις χωρίς πετρέλαιο θα σε μαδήσω, είπε κι έφυγε.

Σε λίγο χτύπησε το κουδούνι κι ο παπαγάλος αφού άνοιξε την πόρτα πήρε το κλειδί από το καρφί και πέταξε μέχρι το ισόγειο. Έδωσε το κλειδί στον διανομέα και κάθισε σε μιά μεριά να παρακολουθεί. Με την γνωστή βραχνή φωνή του ο παπαγάλος είπε στον διανομέα (σκεπτόμενος το μάδημα που θα ακολουθούσε αν δεν έβαζε αρκετό πετρέλαιο) : "Βάλε πολύ πετρέλαιο, Βάλε πολύ πετρέλαιο"
ΔΙΑΝΟΜ. ΟΚ
ΠΑΠΑΓ. "γέμισε γεμισε, Βάλε πολύ πετρέλαιο, γέμισε γέμισε"
ΔΙΑΝΟΜ. ΟΚ
ΠΑΠΑΓ. "ΓΈΜΙΣΕ ΓΈΜΙΣΕ, ΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ", "Να βάλε κι εδώ, κι εδώ, κι εδώ" είπε και του έδειξε κάτι δοχεία αδειανά.
ΔΙΑΝΟΜ. ΟΚ
Ο παπαγάλος όμως θέλοντας να ευχαριστήσει το αφεντικό του, είπε στον διανομέα ν' ανέβει και στο διαμέρισμα κι άρχισε να βάζει πετρέλαιο σε ότι έβρισκε μπροστά του, σε ποτήρια, σε κατσαρόλες, στα πιάτα ακόμα και στην μπανιέρα. Αφού τελικά έβαλε παντού πετρέλαιο κάθισε στο κλουβί του και περίμενε τον κύριό του να γυρίσει.
Όταν επέστρεψε ο χριστιανός από το νοσοκομείο τον πήρε η μπόχα από το πετρέλαιο και αφού είδε το σπίτι γεμάτο πετρέλαιο βούτηξε τον παπαγάλο και τον πήγε σ' ένα δωμάτιο, πήρε δυό πινέζες και τον κάρφωσε με τα φτερά ανοιχτά στον τοίχο. Ο καημένος ο παπαγάλος δεν μπορούσε να καταλάβει που έκανε λάθος και σκεφτόταν πόσο αχάριστος είναι ο κόσμος. Ξαφνικά κοιτώντας ακριβώς απέναντι στον τοίχο είδε την εικόνα του εσταυρωμένου με το αγκάθινο στεφάνι.
Παπαγ. Κι εσένα οι άνθρωποι σε σταύρωσαν?
Εσταυρ. Ναι, οι αχάριστοι
Παπαγ. Και δε μου λες ρε φίλε, πόσο καιρό είσαι έτσι?
Εσταυρ. 2010 χρόνια.
Παπαγ. Ωρε μανούλα μου πετρέλαιο που θα έβαλες εσύ..........

sergiosm
30/03/2010, 21:21
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Lioulios
30/03/2010, 23:50
:lol: :lol: :lol:

nasosR
31/03/2010, 00:59
:lol: :bawl: :lol:

ziggΥ
31/03/2010, 01:01
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: