View Full Version : φοβερο ραδιο αρβυλα χθες
harvester
31/03/2010, 08:57
http://www.madata.gr/diafora/media/57498.html
LsKostas
31/03/2010, 09:04
Εδωσε ρεστα . . . μονο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ο Λαζοπουλος εμειναν.
Φοβερη η διαφημιση που παιχτηκε για το ξεπληρωμα του εθνικου χρεους για καταθεση σε τραπεζικο
λογαριασμο της Τραπεζας της Ελλαδος. :lol: :lol: :lol:
Επισης άλλο ένα βίντεο που έπαιξε χθες ...
http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk&feature=player_embedded
μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες τραπεζιτών, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!
harvester
31/03/2010, 09:08
ολη η εκπομπη
http://webtv.antenna.gr/webtv/
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Εδωσε ρεστα . . . μονο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ο Λαζοπουλος εμειναν.
Δυστυχώς, στην ελληνικη ΤV μονο απο αυτούς μπορεί η πλειοψηφία των ελλήνων, να ψιλιαστεί τι γίνεται και να ανοίξει τα μάτια του.:confused::mad:
.....
Επισης άλλο ένα βίντεο που έπαιξε χθες ...
http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk&feature=player_embedded
μόλις τελειώνουν οι νεοελληνικές δικαιολογίες τραπεζιτών, παραλαμβάνει ο Keiser και τους κάνει ΡΕΖΙΛΙ!
:a19:
φοβερος
ego_o_idios
31/03/2010, 09:59
otan sas milame 300 xronia prin mas lete kakous
tora ta lete ke moni sas
den pirazi kalio arga para argotera...:lol:
2stroker
31/03/2010, 10:24
οντως καταπληκτικη η εκπομπη του Ραδιο Αρβυλα χτες
δε νομιζω οτι εχει προβληθει ποτε ξανα σε καναλι τοσο χωσιμο!!παλι καλα που υπαρχουν κατι τετοιες εκπομπες μπας και ανοιξουν τα στραβαδια τους μερικοι μερικοι και καποιες φορες ακομα και μεις οι ιδιοι!!
:beer:
zvailakis
31/03/2010, 10:41
Παιδιά τους βλέπω, γελάω, συμφωνώ (ειδικά σε θέματα εκκλησίας κτλ) αλλά στο βάθος του μυαλού μου, ξέρω ότι αν δεν κάναν 30-35% τηλεθέαση, δεν θα τολμούσαν να πουν τίποτα τέτοιο!
Ευτυχώς ο ΑΝΤ1, υποστηρίζει ακόμα, και έχουν το θάρρος και τα λένε κιόλας.
Μακάρι να συνεχιστούν τα 30άρια και να ανέβουν κιόλας, ώστε να συνεχίσουν να τα λένε!!
harvester
31/03/2010, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Παιδιά τους βλέπω, γελάω, συμφωνώ (ειδικά σε θέματα εκκλησίας κτλ) αλλά στο βάθος του μυαλού μου, ξέρω ότι αν δεν κάναν 30-35% τηλεθέαση, δεν θα τολμούσαν να πουν τίποτα τέτοιο!
Ευτυχώς ο ΑΝΤ1, υποστηρίζει ακόμα, και έχουν το θάρρος και τα λένε κιόλας.
Μακάρι να συνεχιστούν τα 30άρια και να ανέβουν κιόλας, ώστε να συνεχίσουν να τα λένε!!
μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει την πορεια τους για να τα λες αυτα
Φοβερη η διαφημιση που παιχτηκε για το ξεπληρωμα του εθνικου χρεους για καταθεση σε τραπεζικο
λογαριασμο της Τραπεζας της Ελλαδος. :lol: :lol: :lol:
δεν ειναι κακο ρε παιδια ......εγω παντως κατεθεσα 2 χιλιαρικα ευρω :wave2:
menelaos46
31/03/2010, 11:05
Ωραιο ηταν!
LsKostas
31/03/2010, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a19:
φοβερος
Το όνομα αυτού Max Keiser.
Ένα απο τα πολλά γκόλντεν μπόυς που κυκλοφορούν στην ΕΕ έδωσε ρέστα στο αραβικό κανάλι αλ τζαζίρα υπέρ της χώρας μας υπερασπιζόμενος την απέναντι σε 2 άλλους οικονομικούς αναλυτές που την ….έφτυναν.Ναι αυτή είναι η σωστή λέξη.Την έφτυναν και αυτή και τους πολίτες της.
Φυσικά θα μου πείτε…
πολλοί μας φτύνουν τον τελευταίο καιρό…
αλλά εδώ υπάρχει κάτι ιδιαίτερο.
Οι άλλοι 2 οικονομικοί αναλυτές (τους οποίους προσπαθούσε να αποκρούσει ο keiser) ήταν έλληνες τραπεζίτες (μεγάλη εκπληξή)
Ναι…
Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί παραπάνω και παραδειγματιστείτε
Ο εν λόγω ξένος και ΒΑΡΒΑΡΟΣ(κατα το πας μη έλλην . . . που ακούγεται και στις παρελάσεις πλέον) έφτασε στο σημείο να εκραγεί και να βγεί απο τα ρούχα του με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που άκουγε.
Το όνομα αυτού Max Keiser επαναλβάνω...για να μην ξεχαστεί
Φυσικά μόνο στο Ράδιο Αρβύλλα μπορούσε να παιχτεί τέτοιο βίντεο , κατα εμέ ντοκουμέντο
της ελληνικής αλητείας που ακόμα και ξένους αναλυτές εκνευρίζει...
οντως φοβερη η εκπομπη χτες...
αλλα κριμα να περιμενουν καποιοι απο μια εκπομπη της μιας ωρας να μαθουν καποια πραγματα...και σιγουρα χτες δεν ειπαν τιποτα...
σημερα, που ζουμε σε καθεστος δουλιας, χωρις να το καταλαβαινουμε κιολας, το μονο πραγμα που παραμενει ελευθερο και ανεξαρτητο(προς το παρων) ειναι το ιντερνετ...ψαχτε και θα βρειτε πραματα και θαυματα...
zvailakis
31/03/2010, 11:14
Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια (όχι μόνο σαν Αρβύλα). Και από ραδιόφωνο (imagine Θεσ/νικη).
Πέρυσι που ήταν απόγευμα, και δεν κάνανε πάνω από 20% κάνανε απλά χαβαλέ! Ρίχνανε μπιχτές και μέχρι εκεί!
Τώρα έχουν ξεφύγει και πλέον είναι μια πολύ σοβαρή πολιτική (όχι πολιτικοποιημένη) εκπομπή η οποία συνεχίζει να μας φαίνεται σαν χαβαλές γιατί το στερεότυπο της πολιτικής εκπομπής είναι άλλο (δυστυχώς, με τον κάθε χ Πρετεντέρη και άλλους φασιστο-εναλλακτικούς δημοσιογραφίσκους).
Αλλά όπως ΟΛΕΣ οι εκπομπές, ανεξαρτήτως περιεχομένου, υποκείπτουν στα νούμερα. Αν δεν κάνουν νούμερα κόβονται, αν κάνουν τότε συνεχίζουν, αν κάνουν παραπάνω τότε ο σταθμός τους προσφέρει όλα τα μέσα (νομικά, οικονομικά κτλ) ώστε να συνεχίσουν να το κάνουν, με σκοπό να το ανεβάσουν και άλλο!!
Μακάρι να συνεχίσουν πάντως, και ακόμα πιο δυναμικά, ειδικά με τους ανθρώπους που έχουν καταστρέψει την Θεσ/νικη (παπαγεωργόπουλος/ψωμιάδης/άνθιμος και λοιποί αυλικοί).
Μολις το ειδα.
Το φχαριστηθηκα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Τους παρακολουθώ εδώ και χρόνια (όχι μόνο σαν Αρβύλα). Και από ραδιόφωνο (imagine Θεσ/νικη).
ακουγες και ΡΑΔΙΟ ΟΥΤΟΠΙΑ μηπως?? πουλακι μ .............:lol:
Banana hammock*
31/03/2010, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δεν ειναι κακο ρε παιδια ......εγω παντως κατεθεσα 2 χιλιαρικα ευρω :wave2:
Μπράβο φίλε! Αλλά χρωστάς ακόμη 33!
2stroker
31/03/2010, 12:02
επισης φοβερη η τοποθετηση τους περι θρησκειας,πιστης,εκκλησιας κλπ:beer:
Operater
31/03/2010, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
επισης φοβερη η τοποθετηση τους περι θρησκειας,πιστης,εκκλησιας κλπ:beer:
αναμάσημα... δεν μας λένε κάτι καινούριο... :)
2stroker
31/03/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
δεν λεω οτι ειναι κατι καινουργιο,απλα δωσανε μια πολυ καλη και ολοκληρωμενη απαντηση σε ολους αυτους που κατα καιρους τους κατηγορουν:wave2:
EvilEyes
31/03/2010, 13:24
Όντως πολύ καλή η εκπομπή η χθεσινή. Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να να ήταν δίωρη και να δείξουν ΌΛΟ το zeitgeist. Εκεί να δεις τι θα γινόταν με τον Άνθιμο:D . Όσοι δεν έχετε δει το zeitgeist στο Youtube έχει τα videos και είναι πολύ ενδιαφέροντα με αυτά που αποκαλύπτουν.
el_hymador
31/03/2010, 14:57
τεσπα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
συμφωνώ, απλά μιά εκπομπή που συρράπτει βίντεο, αποσπάσματα ταινιών κτλ. και δείχνει 4 τύπους να χαχανίζουν. Ε, χθες απλά έλειπε το γελοίο της υπόθεσης..
σχεδόν μηδενική πρωτοτυπία και με ατάλαντο/αντιπαθητικό κεντρικό παρουσιαστή :a06:
Έστω κι έτσι όμως, ποιος άλλος έχει τολμήσει εκτός από αυτούς και τον Χαρδαβέλα να βγάλει αποσπάσματα του zeitgeist στην ελληνική τηλεόραση ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
συμφωνώ, απλά μιά εκπομπή που συρράπτει βίντεο, αποσπάσματα ταινιών κτλ. και δείχνει 4 τύπους να χαχανίζουν. Ε, χθες απλά έλειπε το γελοίο της υπόθεσης..
σχεδόν μηδενική πρωτοτυπία και με ατάλαντο/αντιπαθητικό κεντρικό παρουσιαστή :a06:
Υπαρχει και η Στεφανιδου. :wave2:
super_toto
31/03/2010, 15:22
Έχουν την πλάκα τους, βγάζουν γέλιο. Είναι και κάτι διαφορετικό από αυτά που παίζει η TV. Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς επιφανειακοί.
Αν ήταν πιο ψαγμένοι βέβαια δεν θα τους άφηναν στο γυαλί.
Akatanomastos
31/03/2010, 15:22
αυτα τα σόου δεν ειναι που λεμε επανασταση απο τον καναπε?
δεν λεω σωστα αυτα που λενε τα παιδια και τα συνδυαζουν με χιουμορ
αλλα τελικα αυτο που μας λειπει ειναι καποιος να μας λεει αυτα που ξερουμε
ή να κανουμε κατι εμεις οι ιδιοι?
ακομα και στο βιντεο που παιξανε οι ιδιοι, ο ινδος το λεει ξεκαθαρα
"εσυ εισαι ο δασκαλος ο γκουρου ο μαθητης..."
υ.γ. προσοχη δεν κατηγορω τα παιδια, την δουλεια τους κανουν, εγω τους παραδεχομαι αφου και οι ιδιοι εχουν πει
αν ειναι να αλλαξει κατι καλητερα κλειστε μας και καντε κατι καλητερο,
εγω "κατηγορω"οσους βλεποντας λαζοπουλους ραδιο αρβυλες κλπ κοιμουντε ησυχοι τα βραδια λες και κατι εγινε..
Ολες οι εκπομπες πανω κατω ειναι τα ιδια.
Ενα ματσο καρναβαλοι που συζητανε για πραγματα που ηδη ξερουμε...
Αυτο που ειναι ξεχωριστο στο ραδιο αρβυλα, ειναι οτι εκει ειναι μια εκπομπη που σου θυμιζει παρεα που χαβαλεδιαζει πινοντας καφε, συζητωντας χαλαρα ή ψιλοσκληρα θεματακια αλλα χωρις ταμπου.
Και γι αυτο προσωπικα πιστευω οτι το απογευμα τους ταιριαζε πιο πολυ.
Βεβαια μην ξεχναμε οτι κανουν ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και οχι σε καποιο τυχαιο καναλι, αλλα σε ενα μεγαλο (=συμφεροντα). Εκει ναι μεν υπαρχει ελευθερια του λογου, αλλα τα ορια που σταματαει η ελευθερια η δικη τους και αρχιζει η ελευθερια των συμφεροντων ειναι πιο μαζεμενα...
Για εμενα, τα Ραδιο αρβυλα, προβαλλει τα πραγματα ετσι οπως πρεπει να τα προβαλλει. Πιο "ζωντανα" θα καταντουσε αιριστικο, πιο χαλαρα θα καταντουσε "Στεφανιδου". Αυτο που ΧΑΙΡΟΜΑΙ πραγματικα, ειναι οτι παρακολουθουν και οι εφηβοι την συγκεκριμενη εκπομπη και παιρνουν μια αποψη για την "ομαδοποιηση" που θα τους ακολουθει και για τα κομματα, και για τη θρησκεια, και για ολα...
Κατι που η δικη μου και η δικη σας γενια δεν εκανε και και τωρα στα 25 μου οπου και να γυρισω το κεφαλι βλεπω, κομματοσκυλα που γλυφουν για πτυχια, φανατισμενους που σφαζουν για τον καθε ολυμπιακο, αναρχικους που δεν ξερουν τι σημαινει η αναρχια, χρυσαυγιτες βαρυπέπονοι μαγκιτες κλπ...
koulis19
31/03/2010, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οντως φοβερη η εκπομπη χτες...
αλλα κριμα να περιμενουν καποιοι απο μια εκπομπη της μιας ωρας να μαθουν καποια πραγματα...και σιγουρα χτες δεν ειπαν τιποτα...
σημερα, που ζουμε σε καθεστος δουλιας, χωρις να το καταλαβαινουμε κιολας, το μονο πραγμα που παραμενει ελευθερο και ανεξαρτητο(προς το παρων) ειναι το ιντερνετ...ψαχτε και θα βρειτε πραματα και θαυματα... Σωστα.Μεσα σε 1 ωρα δεν προλαβαινει να περασει το μηνυμα που θελει και ο τηλεθεατης προβληματιζεται μονο για καποια δευτερολεπτα.Αν και ηταν απο τις καλυτερες εκπομπες,καλο θα ηταν να γινεται καθε μηνα και οχι καθε χρονο.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Υπαρχει και η Στεφανιδου. :wave2:
Τι εννοείς? :confused:
παντως μ'αρεσει εδω μεσα που ολοι τα ξερετε ολα, δε σας κανει τιποτα εντυπωση...
που ειστε ρε παιδια κρυμενοι, γιατι εγω απο τον κοσμο που περιτριγυριζομαι, ουτε το 1/5 απο αυτα που ειπαν χτες δε γνωριζουν οι πιο πολλοι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koulis19
31/03/2010, 15:59
παντως μ'αρεσει εδω μεσα που ολοι τα ξερετε ολα, δε σας κανει τιποτα εντυπωση...
που ειστε ρε παιδια κρυμενοι, γιατι εγω απο τον κοσμο που περιτριγυριζομαι, ουτε το 1/5 απο αυτα που ειπαν χτες δε γνωριζουν οι πιο πολλοι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι μας περασες?Ψαχνομαστε και μαθαινουμε
Το zeigeist βγήκε το 2007. 3 χρονάκια δεν είναι και λίγα...Και είχαν ανοιχτεί και σχετικά θεματάκια και εδώ :beer:
Το zeigeist βγήκε το 2007. 3 χρονάκια δεν είναι και λίγα...Και είχαν ανοιχτεί και σχετικά θεματάκια και εδώ :beer:
οντως εχει βγει πολυ καιρο το zeitgeist...απλα λιγοι το εχουν δει...
τι νομιζετε πως ιεναι ρε παιδια το dvd της τζουλιας το zeitgeist να το εχουν δει ολοι?
harvester
31/03/2010, 16:08
ανθρωπος που απο kawasaki πηρε honda ποσο φυσιολογικος να ειναι :lol: :wave2:
ρε θαναση σου εφαγε καμια γκομενα ο κανακης και εισαι κακουλης?
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
ανθρωπος που απο kawasaki πηρε honda ποσο φυσιολογικος να ειναι :lol: :wave2:
ρε θαναση σου εφαγε καμια γκομενα ο κανακης και εισαι κακουλης?
Κώτσο, μας πασάρουνε μιά "παρέα" που συζητά σαν να πίνει καφέ για να χαλαρώσουμε...Προτιμώ να πίνω καφεδάκι με αληθινή παρέα σε ήσυχα καφέ χωρίς νταμπαντούμπα. Με την παρέα αυτή ψάχνουμε και βρίσκουμε καλές ταινίες καινούρια συγκροτήματα και μπορούμε να συζητάμε ώρες ατέλειωτες.
Μπορώ να παραδεχτώ ότι για τα δεδομένα της τηλεόρασης το να προβληθεί απόσπασμα από το Zeitgeist (που όπως είπε και ο φωστήρας-Κανάκης είναι από τις γερμανικές λέξεις zeit που σημαίνει πνεύμα και geist που σημαίνει χρόνος :dizzy: :look: τελοσπάντων..) είναι κάτι το ανατρεπτικό.
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να παραδεχτώ είναι πώς μια τεράστια μάζα του πληθυσμού στην χώρα μας που διαθέτει internet δεν έχει πάρει χαμπάρι τόσο καιρό κάτι τέτοιο και περιμένει ένα "ράδιο-αρβύλα" για να του το σερβίρει -κι αυτό- έτοιμο και τελείως αποσπασματικό!
Εδώ λοιπόν ολόκληρο και νόμιμα και με ελληνικούς υπότιτλους
http://video.google.com/videoplay?docid=-7671298400447638082&hl=de#
και όποιος θέλει τα βιβλία του Krishnamurti σε pdf να μου πει να του τα δώσω.
Οι γκόμενες μου δεν είναι στο target group του Κανάκη και η βέφα μου δεν είναι honda αλλά κάτι από την HRC που βγήκε σε παραγωγή :smokin:
Πότε θα πάρεις μηχανή όργιο? :beer:
harvester
31/03/2010, 16:28
Κώτσο, μας πασάρουνε μιά "παρέα" που συζητά σαν να πίνει καφέ για να χαλαρώσουμε...Προτιμώ να πίνω καφεδάκι με αληθινή παρέα σε ήσυχα καφέ χωρίς νταμπαντούμπα. Με την παρέα αυτή ψάχνουμε και βρίσκουμε καλές ταινίες καινούρια συγκροτήματα και μπορούμε να συζητάμε ώρες ατέλειωτες.
Μπορώ να παραδεχτώ ότι για τα δεδομένα της τηλεόρασης το να προβληθεί απόσπασμα από το Zeitgeist (που όπως είπε και ο φωστήρας-Κανάκης είναι από τις γερμανικές λέξεις zeit που σημαίνει πνεύμα και geist που σημαίνει χρόνος :dizzy: :look: τελοσπάντων..) είναι κάτι το ανατρεπτικό.
Αλλά αυτό που δεν μπορώ να παραδεχτώ είναι πώς μια τεράστια μάζα του πληθυσμού στην χώρα μας που διαθέτει internet δεν έχει πάρει χαμπάρι τόσο καιρό κάτι τέτοιο και περιμένει ένα "ράδιο-αρβύλα" για να του το σερβίρει -κι αυτό- έτοιμο και τελείως αποσπασματικό!
και όποιος θέλει τα βιβλία του Krishnamurti σε pdf να μου πει να του τα δώσω.
Οι γκόμενες μου δεν είναι στο target group του Κανάκη και η βέφα μου δεν είναι honda αλλά κάτι από την HRC που βγήκε σε παραγωγή :smokin:
Πότε θα πάρεις μηχανή όργιο? :beer:
μα ρε συ δεν πεσαμε απο τα συννεφα με αυτα που προβαλαν αλλα πως να τα το κανουμε ειναι σαν να ακουσα το to live is to die στην τσοντα της αλεξανδρατου ε μια χαρα την εχεις.
αλλωστε εμεις μεγαλωσαμε τα σκατα τα βλεπουμε εδω και 12 χρονια
υπαρχουν και τα 15 χρονα ομως που πηρανε πολυ τροφη για σκεψη
υπαρχουν και τα 15 χρονα ομως που πηρανε πολυ τροφη για σκεψη
μακάρι ;)
Αρα διαβασες το ποστ μου και καταλαβες τι εννοουσα πριν. Ολες οι εκπομπες πανω κατω τα ιδια ειναι, αλλα τα παιδια βγαζουν και κατι. Δεν ειναι στεφανιδου και κους κους.
και όποιος θέλει τα βιβλία του Krishnamurti σε pdf να μου πει να του τα δώσω
Υπ' οψιν οτι μερικοι διαθετουν ιντερνετ αλλα δεν ασχολούνται με αυτα τα θεματα...
Για παραδειγμα, γιατι ενας 15χρονος να μπει να δει στο νετ για οικονομικες κρισεις και παπαριες και να μην μπει στο facebοok?
Το οτι δεν θα το αναζητησει στον γουγλη δεν σημαινει οτι δεν θα ασχοηθει οταν του τα πασαρει καποιος που τον εχουν σε εκτιμηση γιατι μιλαει την ιδια γλωσσα μαζι τους.
Για το "αποσπασματικο" που λες, οπως αναφερα και στο προηγουμενο ποστ μου αλλα και εδω, εχουν πολυ ευρυ target group και εντελως διαφορετικο στυλ εκπομπης. Το να το αναλυανε κι αλλο θα ηταν "ανουσιο".
harvester
31/03/2010, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Υπ' οψιν οτι μερικοι διαθετουν ιντερνετ αλλα δεν ασχολούνται με αυτα τα θεματα...
Για παραδειγμα, γιατι ενας 15χρονος να μπει να δει στο νετ για οικονομικες κρισεις και παπαριες και να μην μπει στο facebοok?
.
ε καλα μην τα βαζουμε μονο με τους 15 χρονους?
μια χαρα ωριμες ψωλες ειμαστε και μια χαρα 30φευγα γκομενες εχει το facebook.
απλα η οικονομικη κριση δεν την αλλαζεις ειναι αναποφευκτη
ρε παιδια σορυ, μονο τα πιτσιρικια τα 10χρονα μπαινουν στο facebook?
:lol: :lol: :lol:
giati εγω νομιζω πως οσο αυξανεται η ηλικια τοσο αυξανεται και η χρηση του φτσοβιβλιου...
konsttanttinos
31/03/2010, 17:43
Χθες ο κανακης και η παρεα του ανεβασαν τον πηχη.
Για τα δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης αυτο που παρουσιασε ειναι αριστο.
Ξερολες που γνωριζουν ηδη για το zeitgeist, για τον Krishnamurti, την λειτουργια του τραπεζικου συστηματος, ή το διεφθαρμενο παπαδαριο ΔΕΝ μπορουν να μειωσουν την αξια της συγκεκριμμενης εκπομπης.Το οτι ξερουν κατι που εχει ειπωθει ΔΕΝ λεει τιποτα.Kαποιοι δεν το ξερουν και ισως θελουν να το μαθουν.
Υπαρχουν και ανθρωποι που μοναδικη τους πηγη πληροφοριων ειναι η ελληνικη ΤV, και σ'αυτους απευθυνθηκε κυριως χθες ο κανακης.
Δεν διεκδικησε πρωτια μεταδοσης, αλλα εδειξε κατι για πρωτη πρωτη φορα στην γαμημενη ελληνικη τηλεοραση.
Οποιος θελει να δηλωσει την απεχθεια του και τις εγκυκλοπαιδικες του γνωσεις μπορει να στειλει ενα mail στην αρβυλα ή να κανει αιτηση για εργασια σε reality.
Πηξαμε απο δυσκοιλιους που κανουν σαν τις χηρες στο κρεββατι οταν δουνε κατι καλο, που ηδη εχουν ξερουν.
Επίσης πήξαμε από συμβιβασμένους με τα σκ@τ@ (και προφανώς ευκοίλιους) που βολεύονται στο λιγότερο χειρότερο και έχουν σταματήσει να ψάχνουν το καλύτερο :beer:
το να ψαχνει καποιος το καλυτερο απ'ολα δεν φτανει δυστυχως........πρεπει να μπορεις να το διδαξεις κ αλλου(αφου το βρεις εσυ) κ αμην τι αλλο να μπορεις να το αποδειξεις.Τα παλικαρια χθες αυτο εκαναν κ απορω που υπαρχουν ατομα που το κατακρινουν αυτο :confused: :confused: :confused:
konsttanttinos
31/03/2010, 18:02
Επίσης πήξαμε από συμβιβασμένους με τα σκ@τ@ (και προφανώς ευκοίλιους) που βολεύονται στο λιγότερο χειρότερο και έχουν σταματήσει να ψάχνουν το καλύτερο :beer:
Πραγματι εχεις δικιο, αν δεν εχεις διαβασει Krishnamurti και δεν εχεις δει zeitgeist εισαι συμβιβασμενος και χεζεις και καλυτερα.
Αναρωτιεμαι αν αυτοι που κυβερνανε ή αυτοι που δεν ξερουν τι φραγκα εχουν, εχουν κανει κατι απο τα δυο?:look:
“ Ο ομιλητής είναι εντελώς ασήμαντος - είναι σαν ένα οποιοδήποτε εργαλείο, σαν ένα τηλέφωνο „
http://www.klibrary.gr/
Αντιθετα με τον ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ καποιοι νομιζουν οτι αν εχουν διαβασει κατι ψαγμενο εχουν πιασει τον παπα απο τα παπα@@@,και δεν υπαρχει και παρκιν καλαμιων.
Επιστρεφοντας στον τιτλο του thead ο κανακης χτες εγραψε, οχι γιατι ειπε κατι σημαντικο -με το εργο αλλων εγινε μαγκας.Εγραψε γιατι εβγαλε στην ελληνικη μπουρδελοτηλεοραση κατι διαφορετικο και ποιοτικο.Αυτο ειναι γεγονος και κανεις δεν μπορει να το αμφισβητησει.
Αλλωστε το ειπε ο ανθρωπος, σε αλλους θα αρεσει, σε αλλους οχι, σε αλλους ετσι κι ετσι.
Δεκτοι ολοι, αλλα οχι και τα καλαμια τους.:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πραγματι εχεις δικιο, αν δεν εχεις διαβασει Krishnamurti και δεν εχεις δει zeitgeist εισαι συμβιβασμενος και χεζεις και καλυτερα.
Αναρωτιεμαι αν αυτοι που κυβερνανε ή αυτοι που δεν ξερουν τι φραγκα εχουν, εχουν κανει κατι απο τα δυο?:look:
Τι να σου πω? Δεν ξέρω :look:
Δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος και περιμένω να μάθω την αλήθεια και να πάρω τροφή για σκέψη απ'τον Κανάκη και τον Λαζόπουλο...
konsttanttinos
31/03/2010, 18:20
Δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος και περιμένω να μάθω την αλήθεια και να πάρω τροφή για σκέψη απ'τον Κανάκη και τον Λαζόπουλο...
Δικαιωμα σου να ενημερωνεσαι απο ωπου θελεις, γιατι εχεις επιλογες.
Αλλοι εχουν μονο την τηλεοραση για ενημερωση, και πολλες φορες νιωθουν και ευτυχισμενοι που την εχουν και αυτη.
Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο back to the basics.
Ο Κανακης προβαλλει κατι...μπορει να το κανει για το καναλι,για τη τσεπη του,για τις διαφημισεις,για δημοσιοτητα,για οτι!
Εσυ φιλτραρε και κρατα το χρησιμο για σενα!!!
Δεν λαμβανουν ολοι την ιδια ενημερωση,ισως γιατι δε το επιδιωκουν,ισως γιατι θελουν σπρωξιμο,ισως...
Δεν ειναι κακο η επαναληψη...τουλαχιστον ξεχωριζουν απο κατι αλλες αθλιες εκπομπες...
re file lazopoulos kai Ρ.Α. δεν εχουν σχεση...
ο λαζοπουλος, βγαινει και λεει βγηκε αντιδραστε κλπ μιλαει για τις δυσκολιες του ελληνα, και κανει διακοπες σε πισινες και κοτερα...
οι αλλοι ειναι απλα μια παρεα 20χρονια και κανουν το χαβαλε τους, κοροιδευουν και δε το παιζουν φωστηρες στυλ λαζοπουλος...απλα κανουν χαβαλε και λενε και την αποψη τους...
Δικαιωμα σου να ενημερωνεσαι απο ωπου θελεις, γιατι εχεις επιλογες.
Αλλοι εχουν μονο την τηλεοραση για ενημερωση, και πολλες φορες νιωθουν και ευτυχισμενοι που την εχουν και αυτη.
Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο back to the basics.
Εκτος απο αυτο,το οτι καποιοι γνωριζουν την αληθεια(κ μπραβο τους γι'αυτο) δε σημαινει οτι η αληθεια δε θα πρεπει να προβαλετε ξανα κ ξανα!!!
konsttanttinos
31/03/2010, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
Εκτος απο αυτο,το οτι καποιοι γνωριζουν την αληθεια(κ μπραβο τους γι'αυτο) δε σημαινει οτι η αληθεια δε θα πρεπει να προβαλετε ξανα κ ξανα!!!
Ετσι ειναι φιλε μου, αλλα βλεπεις οι διανοιες θεωρουν οτι τα καλα λεγονται μια φορα.:lol:
harvester
31/03/2010, 18:32
και μονο οτι κανενας δεν ασχοληθηκε σημερα με την εκπομπη του στην ελληνικη τηλεοραση δειχνει οτι εκανε το κατι παραπανω χθες:wave2:
mats8282
31/03/2010, 18:35
οι αλλοι ειναι απλα μια παρεα 20χρονια
41 ο Κανάκης,ο Σερβετάς λογικά μεγαλύτερος,εκεί γύρω και οι άλλοι....Δεν είδα την εκπομπή ακόμα,αλλά ελπίζω να την δω το βράδυ :wave2:
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει αρκετά βιβλία του μεγάλου Έλληνα Δ.Λιαντίνη...
Τα είπε πολυ καιρο πριν και αυτός αλλά και οι αρχαίοι Έλληνες..
Μπορείτε να ξεκινήσετε απο το βίβλιο Γκέμμα...
Sorry ρε παιδιά αλλά επιμένετε να υποστηρίζετε τη εκπομπή που έκανε τη μεγαλύτερη διαφήμιση στο
DVD της Τζούλιας. Την εκπομπή που ασχολείται με τον Αυτιά και άλλους τηλεοπτικούς και ποπ
αστέρες. Τελικά όντως έχει μικρή διαφορά από ένα κουτσομπολίστικο...
Η άποψή μου για το "Ράδιο-Αρβύλα" είναι αυτή και την δικαιολογώ με ότι έχω γράψει εως τώρα.
Αν θέλουν ας δοκιμάσουν να κρατήσουν αυτό το ύφος στην εκπομπή να δούμε πόσοι θα
συνεχίσουν να το βλέπουν.
Φαγώθηκε ο Κανάκης να λέει ότι αυτό γίνεται μόνο "μία φορά το χρόνο", λες και ζητούσε
συγγνώμη που θα μας ξενέρωνε ενώ ουσιαστικά πρόβαλε απ'τα καλύτερα που μπορούσε να
προβάλει.
Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φοβερό" του harvester για το χθεσινό ράδιο αρβύλα, τον θεωρώ πορνοδιεστραμμένο και ανώμαλο και ζητώ άμεσα να επιστρέψει στο φόρουμ ο mozart τον οποίο θεωρώ πολύ καλό παιδί και χαβαλέ.
harvester
31/03/2010, 18:41
Διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό "φοβερό" του harvester για το χθεσινό ράδιο αρβύλα, τον θεωρώ πορνοδιεστραμμένο και ανώμαλο και ζητώ άμεσα να επιστρέψει στο φόρουμ ο mozart τον οποίο θεωρώ πολύ καλό παιδί και χαβαλέ.
κρυβε λογια :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
41 ο Κανάκης,ο Σερβετάς λογικά μεγαλύτερος,εκεί γύρω και οι άλλοι....Δεν είδα την εκπομπή ακόμα,αλλά ελπίζω να την δω το βράδυ :wave2:
ρε φιλε...
20 χρονια παρεα εγραψα...οχι παρεα απο 20χρονα
ducpilot
31/03/2010, 18:48
Πολυ ωραια εκπομπη.
Greg_950 S
31/03/2010, 20:55
re fil
οι αλλοι ειναι απλα μια παρεα 20χρονια και κανουν το χαβαλε τους, κοροιδευουν
........................................................................................
Αν το δει αυτό, για τα 20χρονα τους, ο Αντώνης (Κανάκης) θα σε κερνάει σφηνάκια όλο το καλοκαίρι στη Φούρκα, με τις κατάλληλες σερβιτόρες , φυσικά..... :beer:
re paidia διαβαστε...
μια παρεα 20 χρονια εγραψα
απλα ξεχασα το κενο...
giannis21
31/03/2010, 23:51
πολυ διαφορετικη η εκπομπη χτες.προεβαλλε καποια πραγματα που αν τα λαμβαναμε σοβαρα υποψιν μας θα επρεπε σημερα να ειμαστε στους δρομους..απο χτες το βραδυ θα επρεπε να εχουμε εξεγερθει!!το ειπε και ο Γερμανος."μην καθεστε"ειπε."διωξτε την κυβερνηση σας γιατι ειναι διεφθαρμενη".φυσικα κανεις δεν επαναστατησε.ουτε αυτοι που ειδαν αυτα τα βιντεο και που ακουσαν για αυτους τους ανθρωπους πρωτη φορα,ουτε αυτοι που τα ηξεραν απο παλιοτερα..σφιχτηκε λιγο το στομαχι..αλλοι ισως αλαξαν καναλι..μερικοι ισως να αργησαν λιγο να κοιμηθου..και το πρωι,σηκωθηκαμε ολοι και συνεχισαμε να κανουμε οτι κανουμε συνηθως..
Η προπαγανδα του χρηματος εχει κανει απιστευτη δουλεια.λενε στο λαο μες στα μουτρα του οτι τον κοροιδευουν και τον κατακλεβουν και δεν υπαρχει η παραμικρη αντιδραση..
Χθες ο κανακης και η παρεα του ανεβασαν τον πηχη.
Για τα δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης αυτο που παρουσιασε ειναι αριστο.
Ξερολες που γνωριζουν ηδη για το zeitgeist, για τον Krishnamurti, την λειτουργια του τραπεζικου συστηματος, ή το διεφθαρμενο παπαδαριο ΔΕΝ μπορουν να μειωσουν την αξια της συγκεκριμμενης εκπομπης.Το οτι ξερουν κατι που εχει ειπωθει ΔΕΝ λεει τιποτα.Kαποιοι δεν το ξερουν και ισως θελουν να το μαθουν.
Υπαρχουν και ανθρωποι που μοναδικη τους πηγη πληροφοριων ειναι η ελληνικη ΤV, και σ'αυτους απευθυνθηκε κυριως χθες ο κανακης.
Δεν διεκδικησε πρωτια μεταδοσης, αλλα εδειξε κατι για πρωτη πρωτη φορα στην γαμημενη ελληνικη τηλεοραση.
Οποιος θελει να δηλωσει την απεχθεια του και τις εγκυκλοπαιδικες του γνωσεις μπορει να στειλει ενα mail στην αρβυλα ή να κανει αιτηση για εργασια σε reality.
Πηξαμε απο δυσκοιλιους που κανουν σαν τις χηρες στο κρεββατι οταν δουνε κατι καλο, που ηδη εχουν ξερουν.
:beer: :beer: :beer: :beer:
mats8282
01/04/2010, 09:05
re paidia διαβαστε...
μια παρεα 20 χρονια εγραψα
απλα ξεχασα το κενο...
:D :D :D
το ραδιο Αρβυλα δεν χρειαζεται να προσπαθησει και πολυ (οχι οτι ειναι προσπαθεια να βγαζεις ετοιμα Youtubια και να χαζογελας με ανεκδοτα + 1 ζευγος μασταρια =κομπλε)
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ χάλια είναι η ελληνικη τηλεοραση -ολα τα υπολοιπα προγραμματα ΔΛΔ (για οσους ακομα βλεπουν τηλεοραση) ωστε να εχουμε τετοιου ειδους προγραμματα στην κορυφη........ :rolleyes:
Ψυχαγωγια λεει :sad: Ραδιο αρβυλα και Λαζοπουλος.... :dizzy:
Gandalf dr685sm
01/04/2010, 09:34
SVX.. ψυχαγωγία είναι φίλε μου...
Με την δική τους σκοπιά προσφέρουν μια εύθυμη πλευρά των πραγμάτων χωρίς πάντα να αποφεύγουν ατοπήματα όμως (ανθρώπινο και αυτό)...
Στο σημερινό χαζοκούτι, όσοι ακόμα το θεωρούν πηγή ενημέρωσης , ήταν μια καλή εκπομπή , κυρίως επειδή τα video πέρασαν ασχολίαστα και επειδή για πρώτη φορά διατύπωσαν μια "καθαρή" θέση όσον αφορά το θέμα θρησκείας/ιεραρχίας και πίστης.
Παρόλα αυτά , υπάρχουν σαφώς καλύτερες πηγές ενημέρωσης όπως είναι τα βιβλία , το web (ειδικά το science google έχει θησαυρούς μέσα) κτλ...
Αλλά όπως ειπώθηκε μόνο ενα 10-15% το κάνει αυτό. Οι υπόλοιποι είτε θα χαζεύουν τσόντες, είτε θα παίζουν κανά Online game, είτε απλά θα κατεβάζουν την "Άρτα και τα Γιάννενα".
Οτι επιλέξει ο καθένας.
Gandalf
LsKostas
01/04/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
πολυ διαφορετικη η εκπομπη χτες.προεβαλλε καποια πραγματα που αν τα λαμβαναμε σοβαρα υποψιν μας θα επρεπε σημερα να ειμαστε στους δρομους..απο χτες το βραδυ θα επρεπε να εχουμε εξεγερθει!!το ειπε και ο Γερμανος."μην καθεστε"ειπε."διωξτε την κυβερνηση σας γιατι ειναι διεφθαρμενη".φυσικα κανεις δεν επαναστατησε.ουτε αυτοι που ειδαν αυτα τα βιντεο και που ακουσαν για αυτους τους ανθρωπους πρωτη φορα,ουτε αυτοι που τα ηξεραν απο παλιοτερα..σφιχτηκε λιγο το στομαχι..αλλοι ισως αλαξαν καναλι..μερικοι ισως να αργησαν λιγο να κοιμηθου..και το πρωι,σηκωθηκαμε ολοι και συνεχισαμε να κανουμε οτι κανουμε συνηθως..
Η προπαγανδα του χρηματος εχει κανει απιστευτη δουλεια.λενε στο λαο μες στα μουτρα του οτι τον κοροιδευουν και τον κατακλεβουν και δεν υπαρχει η παραμικρη αντιδραση..
Ακριβως ετσι ...
super_toto
01/04/2010, 09:57
Καλά ρε παιδιά μην τρελαθούμε κι όλας. Σε λίγο θα αναγάγουμε το zeitgeist σε νέα αγία γραφή.
Το πρώτο μέρος του ήταν γεμάτο ανακρίβειες και το δεύτερο, πιο βελτιωμένο, στο τέλος το γύρισε σε πολύ μασωνική φάση.
Καλοί οι αρβύλες αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι τίποτε άλλο παρά η alternative έκδοση των κουτσομπολίστικων και lifestyle εκπομπών. Σαν σατυρική εκπομπή καλοί είναι άλλα μέχρι εκεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το ραδιο Αρβυλα δεν χρειαζεται να προσπαθησει και πολυ (οχι οτι ειναι προσπαθεια να βγαζεις ετοιμα Youtubια και να χαζογελας με ανεκδοτα + 1 ζευγος μασταρια =κομπλε)
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ χάλια είναι η ελληνικη τηλεοραση -ολα τα υπολοιπα προγραμματα ΔΛΔ (για οσους ακομα βλεπουν τηλεοραση) ωστε να εχουμε τετοιου ειδους προγραμματα στην κορυφη........ :rolleyes:
Ψυχαγωγια λεει :sad: Ραδιο αρβυλα και Λαζοπουλος.... :dizzy:
:a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Στο σημερινό χαζοκούτι, όσοι ακόμα το θεωρούν πηγή ενημέρωσης , ήταν μια καλή εκπομπή , κυρίως επειδή τα video πέρασαν ασχολίαστα και επειδή για πρώτη φορά διατύπωσαν μια "καθαρή" θέση όσον αφορά το θέμα θρησκείας/ιεραρχίας και πίστης.
αυτη ειναι η "Νορμάλ" εκδοχη...
Η δικια μου εκδοχη είδε μια εμπαθεια για τα εξωδικα του Ανθιμου ( προσπαθουν δηλαδη να δικαιολογηθουν και να "εξαγνιστουν" προτάσσοντας τα αρνητικα και τα ελαττωματα της Εκκλησιας )
Σαν ενα θυμωμενο παιδακι που το μαλωσαν αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο απο το να κλαιει και να χτυπιεται........
Εξαλλου η Εκκλησια δεν ειναι ο Ανθιμος ουτε τα αμφια....Εκκλησια ειναι οι πιστοι ...ο λαος ...
Ειναι ακυροι οσο ακυρος ειναι ο Λαζοπουλος οταν μιλαει για φτωχια και συμπονια ...Γραμματεις απο τη μια ....Φαρισαιοι απο την αλλη.... και στην μεση τα προβατα που γαντζώνονται απο οποιαδηποτε "ομορφη" ιδεολογια/θεωρια που προσφερει απαντηση στο γιατι να ειναι τοσο δυσκολη η ζωη......... :a47:
Οι ράδιο – αρβύλα από την μέρα που ξεκίνησαν ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από το να κάνουν χαβαλέ με την Τζούλια , κάτι χαζοεκπομπες τρας Τ.Β. , κάτι βλαμμένες Τ.Β.περσονες κ.λ.π.
Όλη αυτή η βλακεία που έβγαζαν , πασπαλιζόταν με κρύα ανέκδοτα , χαζά «πολιτικά» σχόλια (ντεμεκ «επανάσταση») , με δυο βυζιά και λίγη μουσική…
Ένα πανηγυρακι εύκολο – εύπεπτο – άχρωμο – άγευστο …..
Το ράδιο αρβύλα ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τους ΑΜΑΝ που δεν είχε καμία σχέση με το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ….
Ο κανακης αναπαύεται στα φράγκα και στις μπίζνες του , ο καλυβατσης κανει τον καραγκιόζη σε τηλεπαιχνίδι , ο 22διος έχει σουβλατζίδικο και ο παραρας έφυγε νωρίς ….
Αν εστω για ΜΙΑ εκπομπη έδειξαν και κατι άλλο , πάλι καλά….
Gandalf dr685sm
01/04/2010, 10:44
Εκκλησια ειναι οι πιστοι ...ο λαος ...
Ανοίγεις συζήτηση τώρα... έτσι θα έπρεπε να είναι. Μόνο που όλοι γνωρίζουμε οτι δεν είναι έτσι.
Εν πάση περιπτώση.. μεγάλη συζήτηση που δεν νομίζω οτι βοηθάει αυτές τις μέρες. Σέβομαι την γνώμη σου και δεν επεκτείνομαι.
Χρόνια πολλά και καλούς δρόμους να έχετε όλοι.
Gandalf
Dnspower
01/04/2010, 12:37
Έχω την εντύπωση πως τα νέα παιδιά είναι κατά μεγάλο μερός εκτός πραγματικότητας και χαλαρά και δεν τρέχει και μια .... και αυτή η εκπομπή ταίριαζε σωστά για ένα τέτοιο κοινό για να τους κάνει να σκεφτούν λίγο παραπάνω...
Όσοι τσιγκλιστούν έστω και λίγο από αυτή την εκπομπή μετά ίσως ψαχτούν και παραπάνω ...
koulis19
01/04/2010, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dnspower
Έχω την εντύπωση πως τα νέα παιδιά είναι κατά μεγάλο μερός εκτός πραγματικότητας και χαλαρά και δεν τρέχει και μια .... και αυτή η εκπομπή ταίριαζε σωστά για ένα τέτοιο κοινό για να τους κάνει να σκεφτούν λίγο παραπάνω...
Όσοι τσιγκλιστούν έστω και λίγο από αυτή την εκπομπή μετά ίσως ψαχτούν και παραπάνω ... Δεν αρκει ομως μονο αυτο.Και οντως τα νεα παιδια ειναι εκτος πραγματικοτητας.Και ξερεις γιατι?Γιατι ειναι παιδια και αυτο ειναι το σωστο.Ενας 15 χρονος δεν προβληματιζεται απο τα προβληματα των μεγαλων και καλα κανει γιατι ετσι θα χασει την επιθυμια του να μεινει παιδι.:beer:
Dnspower
01/04/2010, 12:55
Όντως εδώ έχεις ένα δίκιο .... απλά εκτός από τα 15χρονα υπάρχουν και τα 18χρονα+ που σαν ενήλικες πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και να μπαίνουν στο νόημα της ζωής ....
koulis19
01/04/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dnspower
Όντως εδώ έχεις ένα δίκιο .... απλά εκτός από τα 15χρονα υπάρχουν και τα 18χρονα+ που σαν ενήλικες πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και να μπαίνουν στο νόημα της ζωής .... Συμφωνω.:beer: :beer:
konsttanttinos
01/04/2010, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.....
Στο σημερινό χαζοκούτι, όσοι ακόμα το θεωρούν πηγή ενημέρωσης
.....
Gandalf
Μαγε, θα σταθω σε αυτη σου την εκφραση, γιατι οπως καταλαβαινω υπαρχει μια γενικοτερη αδυναμια αντιληψης της ενημερωσης καποιων κοινωνικων ομαδων.
Πρεπει να καταλαβεις οτι μια συντριπτικη πλειοψηφια των συνανθρωπων μας δεν χρησιμοποιει το internet για ενημερωση ,ενω το διαθετει.Εδω υπαρχει ενα thread που μιλαει για την πτωση του traffic μολις εκλεισε γνωστος torrent tracker...αρα internet=downloading για πολλους.
Απο την αλλη πλευρα, σκεψου ποσοι ΔΕΝ εχουν internet γιατι δεν μπορουν να αποκτησουν ή να χειριστουν pc, ή εστω να χρησιμοποιησουν καποιο δανεικο...χαμηλα οικονομικες-κοινωνικες ταξεις, μεσηλικες, ηλικιωμενοι, παιδια που πηζουν 8 ωρες στο σχολειο και 8 ωρες στο φροντιστηριο, φοιτητες που την βγαζουν καθε μηνα με δανεικα, κλπ...κλπ.
Σε αυτους απευθυνεται η ελληνικη τηλεοραση.
Μην κοιτας τον εαυτο σου που εχεις τηλεοραση για διακοσμηση (πιθανως) και χρησιμοποιεις το internet για αφιλτρη και υγιη ενημερωση.
Oι πολλοι δεν το κανουν αυτο.
Και οσον αφορα τον κανακη επαναλαμβανω...για τα δεδομενα της ελληνικης τηλεορασης ανεβασε τον πηχη..στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
Στο κατω κατω θα μπορουσε να κανει ο,τι κανει τον υπολοιπο χρονο...ανθιμος, τζουλια, utube και λιγο χριστινακι.Προτιμησε ομως κατι πολυ διαφορετικο και καλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δεν αρκει ομως μονο αυτο.Και οντως τα νεα παιδια ειναι εκτος πραγματικοτητας.Και ξερεις γιατι?Γιατι ειναι παιδια και αυτο ειναι το σωστο.Ενας 15 χρονος δεν προβληματιζεται απο τα προβληματα των μεγαλων και καλα κανει γιατι ετσι θα χασει την επιθυμια του να μεινει παιδι.:beer:
περιπου ετσι....μη ξεχνας οτι στους (μεγαλους) βολευει η νεολαια να μην ασχολειται με την πολιτικη...η αγνοια της νεολαιας τους συμφερει αφανταστα!!
harvester
01/04/2010, 16:39
ο αφορισμος μερικων για την τηλεοραση ειναι χειροτερος και απο την εκκλησια που την ελεγε οργανο του σατανα.
τελικα οσο πιο απολυτος εισαι τοσο πιο κοντα φτανεις στην αλλη ακρη.
παω τωρα να μαλωσω την μανα μου που δεν ξερει να χρησιμοποιει το ιντερνετ και τον αδερφο μου που βγαζει αλεργια με τα pcia.
απορω τοσα μυαλα εδω μεσα πως αφηνουν την ελλαδα να κοιμαται και τοσα αριστερα φρονηματα πως αφησαν το πασοκ να μπει με τις μπαντες στην κυβερνηση.
konsttanttinos
01/04/2010, 17:46
τελικα οσο πιο απολυτος εισαι τοσο πιο κοντα φτανεις στην αλλη ακρη.
παω τωρα να μαλωσω την μανα μου που δεν ξερει να χρησιμοποιει το ιντερνετ και τον αδερφο μου που βγαζει αλεργια με τα pcia.
:a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι ράδιο – αρβύλα από την μέρα που ξεκίνησαν ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από το να κάνουν χαβαλέ με την Τζούλια , κάτι χαζοεκπομπες τρας Τ.Β. , κάτι βλαμμένες Τ.Β.περσονες κ.λ.π.
Όλη αυτή η βλακεία που έβγαζαν , πασπαλιζόταν με κρύα ανέκδοτα , χαζά «πολιτικά» σχόλια (ντεμεκ «επανάσταση») , με δυο βυζιά και λίγη μουσική…
Ένα πανηγυρακι εύκολο – εύπεπτο – άχρωμο – άγευστο …..
Το ράδιο αρβύλα ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τους ΑΜΑΝ που δεν είχε καμία σχέση με το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ….
Ο κανακης αναπαύεται στα φράγκα και στις μπίζνες του , ο καλυβατσης κανει τον καραγκιόζη σε τηλεπαιχνίδι , ο 22διος έχει σουβλατζίδικο και ο παραρας έφυγε νωρίς ….
Αν εστω για ΜΙΑ εκπομπη έδειξαν και κατι άλλο , πάλι καλά….
:beer: :a19: :a18:
Θα συμφωνησω.....στο αρβυλα βλεπω ενα panel για κουτσομπολια με λιγο πολιτικο αρωμα και κουφια λογια....διχως νοημα και θυμιζει διαφορετικη εκδοχη αλλων εκπομπων που παιζουν τα ιδια βινετακια με διαφορετικο σχολιασμό.....παντως το οτι ειναι τεσσερις και απο αυτους ο ενας μονο μιλαει μου θυμιζει οτι βρηκανε μια εκπομπουλα για να βολεψουν ολοκληρη την παρεα....:lol:
Akatanomastos
02/04/2010, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
παντως το οτι ειναι τεσσερις και απο αυτους ο ενας μονο μιλαει μου θυμιζει οτι βρηκανε μια εκπομπουλα για να βολεψουν ολοκληρη την παρεα....:lol:
εμενα μου κανει οτι απλα μιλαει μονο ο κανακης
αλλα ειναι ποιο πιασαρικο οτι λες να το λες
δηθεν μεσα απο απολυτη ομοφωνια της παρεας
απο το να βγαινεις και να μιλας μονος σου
ετσι λοιπον ο αντωνης λεει οτι πιστευει μεσα απο ενα παρειστικο:
"Εμεις εδω πιστευουμε, εμεις θεωρουμε.." κλπ κλπ
και κατα τα αλλα σουζα ολοι
οταν γελαει ο κανακης γελαμε,
οταν σταματαει ο κανακης σταματαμε
στα ματια τον κοιτανε ολη την ωρα, μην τους κανει ντα μετα..
οπως και να χει, καλη η εκπομπη με χαβαλε, με καποια μυνηματα αλλα οχι κατι που μας παει μπροστα σε οτιδηποτε..
xristos x
02/04/2010, 04:38
:beer: :beer: Πολυ ωραία εκπομπη γενικα!! Δεν παυει ομως να ειναι μια εκπομπη!!Δεν ειναι δασκαλος κανενος να τον παρει απο το χερακι και να τον μαθει το οτιδηποτε ουτε και πολιτικοι ηγέτες να περιμένουμε να μας δωσουν γραμμη... Ειναι μια παρέα που νομιζω το στυλ των σχολιων ειναι οπως αν βλεπαμε τηλεοραση με τα φιλαρακια μας στο σπιτι και σχολιαζαμε!Τίποτα παραπανω και τίποτα λιγότερο! Δεν ειναι ολα τα πραγματα στη ζωη αξια σοβαρου και βαθυστοχαστου σχολιασμου! :beer: :beer: :beer: