View Full Version : δικηγορος
Panopticon7
01/04/2010, 17:45
Μηπως εχει καποιος να προτεινει δικηγορο ΜΟΝΟ για τροχαια ατυχηματα ?
Καθε βοηθεια με ΠΜ ευπροσδεκτη.
Στην αθηνα εχω κλεισει μονο μερικους μηνες και δεν εχω τα κοννε που χρειαζονται.
ευχαριστω...
z_armagedon
01/04/2010, 18:04
πμ.
:wave2:
Panopticon7
01/04/2010, 18:19
Να σαι καλα... Συζητησιμος πολυ αυτος.
Μετα το πασχα θα βρεθουμε να κουβεντιασουμε.
Με ρωτησε για τις ασφαλιστικες διαφορες λεπτομερειες.
Ευχαριστω !
Μπορω να εχω με πμ και γω τα στοιχεια ενος δικηγορου που να ασχολειται με μοτοτροχαια?
Καλησπέρα.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μου προωθούσε τα στοιχεία του εν λόγω δικηγόρου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
telegonos
25/04/2019, 09:27
Δεν ξέρω ποιόν είχαν προτείνει τότε, αλλά ασχολείται ο φίλος εδώ (https://www.facebook.com/alexander.klimantiris), κάνε μια επικοινωνία.
Το παραπάνω λινκ, είναι για την σελίδα στο FB, αν δεν έχεις FB ή για όποιο λόγο δεν ανοίγει , δες εδώ (http://www.trakara.com/)
Πάντως αυτό το site είναι λίγο τραγικό...
Δε λέω, σα δικηγόροι μπορεί να είναι οι καλύτεροι στο κόσμο, αλλα το site με τα lorem ipsum, δε δείχνει εμπιστοσύνη...
MG-KTiNoS
25/04/2019, 15:17
ΑΜΑ βρεις κανέναν καλό πες και σε μας
Πάντως αυτό το site είναι λίγο τραγικό...
Δε λέω, σα δικηγόροι μπορεί να είναι οι καλύτεροι στο κόσμο, αλλα το site με τα lorem ipsum, δε δείχνει εμπιστοσύνη...
Υπερβολές. Μια χαρά είναι. Αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στα στοιχεία που δίνουν:
Address: 123 Street, Fremont, CA, USA
Telephone: 866-123-4555
Fax: 866-111-222-3455
:lol: :lol: :lol:
Λογικά από κάπου αντέγραψαν το site(ή είναι δωρεάν template) και ξέχασαν να βάλουν σωστά στοιχεία επικοινωνίας σε κάθε tab.Στην αρχική έχει κανονικά στοιχεία.
[QUOTE=BLiTzER;2990563]Υπερβολές. Μια χαρά είναι. Αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στα στοιχεία που δίνουν:
Address: 123 Street, Fremont, CA, USA
Telephone: 866-123-4555
Fax: 866-111-222-3455
Ειναι τόσο καλοί που έχουν και υποκατάστημα στο αμερικα . Αμέσως να κακολογησεις