Σύνδεση

View Full Version : symvoulh 125

pateris99
05/04/2010, 19:28
paidia 8a h8ela ena mhxanaki 125 me taxythtes metaxeirhsmeno kai sxetika elafrh.poio 8a mou proteinate?

McGyver
05/04/2010, 19:41
Ελπίζω να ξέρεις πως στα 16 σου δεν επιτρέπεται να οδηγείς μηχανάκι πάνω από 50cc, ε;

pateris99
05/04/2010, 19:46
nai to 3erw alla exw thn dynatothta na mou svhsoun thn klhsh

sahara
05/04/2010, 19:48
:rolleyes:
.
.
.

:sad:

vangelis 64
05/04/2010, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από pateris99
nai to 3erw alla exw thn dynatothta na mou svhsoun thn klhsh Δεν ξέρω αν έχεις φάει ήδη κλήση,αλλά αν φάς,τον πατέρα σου θα τραβολογάνε.

Αν μπορείς γράψε και ελληνικά,θα μάς διευκολύνεις.:beer: :beer: :wave2:

BLACKGAS
05/04/2010, 20:30
Φίλε η κλήση είναι ένα διοικητικό μέτρο, που δυστηχώς δε δύναται να εφαρμοστεί σε έλλειμα παιδείας συνανθρώπων μας. Αυτό είναι προσωπικό του καθενός και επιδεχόμενο μερικής μόνο βελτιώσεως αναλόγως της ηλικίας μας. Για τη λοιπή παιδεία σου είμαι λίγος και αναρμόδιως για να εκφέρω την οποιαδήποτε άποψη-ρώτα τον πατέρα σου και τους δασκάλους σου, για τη μοτοσυκλετιστική σου παιδεία ανησυχώ. Το αν μπορείς να σβήσεις μια κλήση ενός ποινικού αδικήματος θα έπρεπε να σε ανησυχεί για το κράτος του οποίου θα γίνεις ενεργός πολίτης οσονούπω και όχι να το χρησιμοποιείς ως αφορμή για να παρανομήσεις. Αφού ξεκινάς έτσι τι σε εμποδίζει να πιεις και να οδηγήσεις-πλάκα έχει και γουστάρουν και τα γκομενάκια τον μάγκα, να μην φορέσεις κράνος τώρα που καλοκαιριάζει και ιδρώνει και το μαλλί, να περάσεις με κόκκινο-έλα μωρε αφού δεν έρχεται κανένας κλπ. Σκέψου το λίγο, μια αλληλουχία είναι όλα. Άσε το μηχανάκι για μερικά χρόνια και πέρασε όμορφα αυτόν τον διάστημα αφού έχεις και την τύχη να μεγαλώνεις στο Ρέθυμνο. Πίστεψε με σε ζηλεύω αν και δεν το καταλαβαίνεις!:) :) :)

pateris99
05/04/2010, 20:37
ρε παιδια συμβουλεψτε με και αφηστε τα αλλα πραγματα το μονο που 8ελω ειναι να με συμβουλεψετε για ενα μηχανακι με τα κρητηρια που ειπα παραπανω

vangelis 64
05/04/2010, 20:43
ρε παιδια συμβουλεψτε με και αφηστε τα αλλα πραγματα το μονο που 8ελω ειναι να με συμβουλεψετε για ενα μηχανακι με τα κρητηρια που ειπα παραπανω ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ,ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ.:sick:

AUFGEBRACHT
05/04/2010, 20:51
Εγώ από τα γραφόμενά σου και λόγω της ηλικίας σου,αφού ακόμα είσαι μαθητής θα σου πρότεινα το παρακάτω για αρχή...

194426

ziggΥ
05/04/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Εγώ από τα γραφόμενά σου και λόγω της ηλικίας σου,αφού ακόμα είσαι μαθητής θα σου πρότεινα το παρακάτω για αρχή...
:lol: σωστό σε βρίσκω :smokin: :smokin:

orizontas
08/04/2010, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν ξέρω αν έχεις φάει ήδη κλήση,αλλά αν φάς,τον πατέρα σου θα τραβολογάνε.

.:beer: :beer: :wave2:

an δεν εχεις φαει ........θα σου δωσει ο βαγγελης εχει πολλεσ .....

δεν δινεουν μπυρες σε 16χρονα ρε :mad: :mad: :mad:

Xrated
08/04/2010, 19:27
Aν ειναι να στη σβησουν γιατι δεν παιρνεις κατι μεγαλυτερο?Γιατι περιοριζεσαι στα 125 αν προκειται να εισαι παρανομος? ;/.Στο κυριως θεμα τωρα:Ωραια εισαι στην Κρητη ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα γενικοτερα με την αστυνομευση μπορεις να κανεις βολτες και ας μην εχεις διπλωμα.Δες το νομικα τωρα απο την πλευρα του κρατους.Εστω οτι εσυ εισαι οδηγαρα και δεν προκειται να προκαλεσεις ατυχημα,μαζι σου(δεν το λεω ειρωνικα).Φαντασου τωρα εκει που πηγαινεις να σου πεταχτει ενα παιδι,μια γιαγια κατι τελος παντων,συγκρουεσαι και τον/τη/το σκοτωνεις η τον/τη/το αφηνεις παραλυτο.Στο αμεσο δικαστηριο που θα γινει θα χασεις την δυνατοτητα να βγαλεις διπλωμα για την υπολοιπη ζωη σου.Και ολα αυτα χωρις να φταις.
Γνωμη μου παρε ενα 50αρι,κωλοφτιαξε το και στα 18 παιρνεις και μεγαλυτερη μηχανη.

Εχετλαίος
08/04/2010, 20:56
ρε παιδια συμβουλεψτε με και αφηστε τα αλλα πραγματα το μονο που 8ελω ειναι να με συμβουλεψετε για ενα μηχανακι με τα κρητηρια που ειπα παραπανω

Λέγε πότε και με τι τελικά θα κυκλοφορείς να έχουμε το νου μας (μη μπλέξουμε ποθές και μας κλείσεις το σπίτι).
Ε ρε Ελλάδα...
Ε ρε πράσινη ανάπτυξη που μας χρειάζεται...
:mad: