View Full Version : Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα!
project.breeze
06/04/2010, 09:20
Μία ορχήστρα μόνη της,πραγματικά απίστευτη...
Πειρατές της Καραϊβικής (http://www.youtube.com/watch?v=DshfffItK0k&feature=related) Jurassic Park (http://www.youtube.com/watch?v=JaMw63ueoVw&feature=related)
Star Wars (http://www.youtube.com/watch?v=16oaGSltUPE&feature=related)
Jaws (http://www.youtube.com/watch?v=16oaGSltUPE&feature=related)
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
koulis19
06/04/2010, 09:43
Γιατι στους πειρατες της καραιβικης φοραει στολη απο jurasik park.?
Akatanomastos
06/04/2010, 10:09
το ποιο καλο δεν εβαλες ρε (http://www.youtube.com/watch?v=6dQnREIh3Uw&feature=related) :wacko:
Banana hammock*
07/04/2010, 11:26
Αν δεν το άκουγα, δε θα το πίστευα! :eyepop: :a46:
DimChios
07/04/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μία ορχήστρα μόνη της,πραγματικά απίστευτη...
Πειρατές της Καραϊβικής (http://www.youtube.com/watch?v=DshfffItK0k&feature=related) Jurassic Park (http://www.youtube.com/watch?v=JaMw63ueoVw&feature=related)
Star Wars (http://www.youtube.com/watch?v=16oaGSltUPE&feature=related)
Jaws (http://www.youtube.com/watch?v=16oaGSltUPE&feature=related)
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εχμ, γκουχ γκουχ....
σορυ που θα στη "σπασω" αλλα...
εχεις καθολου υπ οψην σου πως δουλευουν αυτα τα "διαολια"?
:rolleyes:
Μην ψαρωνετε!
Ναι, καλη ειναι, τιποτα το ιδιαιτερο επίσης, αλλα το σημαντικοτερο, ΔΕΝ τα παιζει ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
:wave2:
Operater
07/04/2010, 19:23
E ναι! Συμφωνώ με τον Dim
Allst@rf
07/04/2010, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχμ, γκουχ γκουχ....
σορυ που θα στη "σπασω" αλλα...
εχεις καθολου υπ οψην σου πως δουλευουν αυτα τα "διαολια"?
:rolleyes:
Μην ψαρωνετε!
Ναι, καλη ειναι, τιποτα το ιδιαιτερο επίσης, αλλα το σημαντικοτερο, ΔΕΝ τα παιζει ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!
ακριβώς!!
έχει προγραμματίσει τα ακόρντα του ρυθμού να τα παίζει το συνθι,και αυτή παίζει το βασικό θέμα.κοιτάξτε πόσο τεράστιο είναι το όργανο
DimChios
07/04/2010, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ακριβώς!!
έχει προγραμματίσει τα ακόρντα του ρυθμού να τα παίζει το συνθι,και αυτή παίζει το βασικό θέμα.κοιτάξτε πόσο τεράστιο είναι το όργανο
κοντα εισαι!
Καπως ετσι!
koulis19
07/04/2010, 19:42
ακριβώς!!
έχει προγραμματίσει τα ακόρντα του ρυθμού να τα παίζει το συνθι,και αυτή παίζει το βασικό θέμα.κοιτάξτε πόσο τεράστιο είναι το όργανο Δηλαδη μας κοροιδευει με την μουσικη της?Την παλιο......λουλου.Αντε μην τα παρω και την βαλω να μου παιξει κατι αλλο....................................κιθαρα.
DimChios
07/04/2010, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δηλαδη μας κοροιδευει με την μουσικη της?Την παλιο......λουλου.Αντε μην τα παρω και την βαλω να μου παιξει κατι αλλο....................................κιθαρα.
Οχι ρε κολητε, απλα αυτο που λεω στον δημιουργο του θρεντ ειναι αυτο ακριβως που εγραψα!
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ!
vangelis 64
07/04/2010, 23:29
Όντως.Ένα ακόμη ψωνάκι που θέλει να κερδίσει λίγη διασημότητα.:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όντως.Ένα ακόμη ψωνάκι που θέλει να κερδίσει λίγη διασημότητα.:o
γιατι μιλας ετσι για το μητσο ρε φιλαρακι;
θες να σε κανει ο θεουλης κ σενα ετσι;
:a01: :a01: :a01:
vangelis 64
07/04/2010, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
γιατι μιλας ετσι για το μητσο ρε φιλαρακι;
θες να σε κανει ο θεουλης κ σενα ετσι;
:a01: :a01: :a01: Τι να σού πω ρε φίλε...Χθες βράδυ με πήρε τηλέφωνο και τι μού λέει;
"Ρε συ,ξέρεις καναν κλειδαρά;"
"Γιατί ρε,τι έγινε;"
"Μού'σπασε το κλειδί τού σολ και δεν έχω άλλο.τού φα δεν μπαίνει":bigcry: :bigcry:
Allst@rf
08/04/2010, 00:06
κοντα εισαι!
Καπως ετσι!
τι άλλο κάνει ,φίλε μου dim;όλα μπροστά της τα έχει.2 κλαβιέ,πεταλια για το sustaine και γω δε ξέρω τι άλλο,το panel μπροστά της είναι γεμάτο πλήκτρα φαντάζομαι τι κόμπρεσορες .ψαλίδιστες,εξομοιωτές θα έχει.επειδή εχω ασχοληθεί με την μουσική ερασιτεχνικά και εχω δει εργαλεία της Roland,Gem,Yamaha κ.α και παίχταράδες να τα κάνουν κόμπο...:wave2:
el_hymador
08/04/2010, 00:44
Τι να σού πω ρε φίλε...Χθες βράδυ με πήρε τηλέφωνο και τι μού λέει;
"Γιατί ρε,τι έγινε;"
"Μού'σπασε το κλειδί τού σολ και δεν έχω άλλο.τού φα δεν μπαίνει":bigcry: :bigcry:
:cry: :cry: :lol:
Γιατι δεν μας εξηγειτε και μας "που ψαρωνουμε" , "πως δουλευουν αυτα τα διαολια" και τι παιζει μονη της και τι οχι;
Akatanomastos
08/04/2010, 01:03
ρε παιδια μην τρελενεστε
καποια πραγματα απο τα ντραμς δεν παιζει
ολα τα αλλα αυτη τα παιζει
ειπαμε 2 χερια εχει η κοπελα
δηλαδη οκ, αν ειναι για να την πουμε ταλεντο
να πρεπει να βαλει μια μπαγκετα στο κ@λο και να παιζει συγχρωνος κρουστα
δεν πειραζει:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: δεν ειναι ταλεντο
μια χαρα τα παιζει η κοπελα και ειναι πολυ καλη
DimChios
08/04/2010, 08:45
Τι να σού πω ρε φίλε...Χθες βράδυ με πήρε τηλέφωνο και τι μού λέει;
"Γιατί ρε,τι έγινε;"
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΟΜΩΣ ΡΕ!!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Τι μλκας ειναι!!!!
:cry: :cry: :cry:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 08:50
ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΟΜΩΣ ΡΕ!!!
ποια όργανα παίζονται σε κλειδι του Ντο; :confused:
DimChios
08/04/2010, 08:54
τι άλλο κάνει ,φίλε μου dim;όλα μπροστά της τα έχει.2 κλαβιέ,πεταλια για το sustaine και γω δε ξέρω τι άλλο,το panel μπροστά της είναι γεμάτο πλήκτρα φαντάζομαι τι κόμπρεσορες .ψαλίδιστες,εξομοιωτές θα έχει.επειδή εχω ασχοληθεί με την μουσική ερασιτεχνικά και εχω δει εργαλεία της Roland,Gem,Yamaha κ.α και παίχταράδες να τα κάνουν κόμπο...:wave2:
Εννοω οτι τετοια θέματα ειναι πολλες φορες έτοιμα απο την εταιρια ή γενικώς κυκλοφορουν!
Ειναι γραμμενα τα πάντα, ειναι ρυθμισμένα τα registrations κτλ κτλ και εκεινη παίζει τα βασικά θέματα!
Απλό δεν είναι?
Το sequensing που εχει κάνει, ΑΝ το εχει κάνει εκείνη, είναι ενα κάποιο "ταλέντο" ενορχηστρωτικό κυρίως.
Τι μονο τα τύμπανα κλτ που λεει ο Ακατανομαστος και παπαριές! :rotflmao: :bigcry:
Τα ακόρντα τα παίζει εκεινη (κατα βάση) το τί θα παίξει το μπάσσο και γενικά το arrangement ειναι αυτοματα από το electone (ετσι λέγονται αυτα τα όργανα)
Αυτά!
Κρουκη, νομιζω καλυψα κι εσενα
DimChios
08/04/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ποια όργανα παίζονται σε κλειδι του Ντο; :confused:
ΤΑ ΠΝΕΥΣΤΑ!!!!!
:smokin: :evil:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 09:05
ΤΑ ΠΝΕΥΣΤΑ!!!!!
:smokin: :evil:
Τα ξυλινα πνευστά δεν ειναι συνήθως σε Μι ή Σι; (ή και Φα; )
:confused:
(η τρομπέτα ειναι σε ντο βέβαια...)
DimChios
08/04/2010, 09:36
Τα ξυλινα πνευστά δεν ειναι συνήθως σε Μι ή Σι; (ή και Φα; )
:confused:
(η τρομπέτα ειναι σε ντο βέβαια...)
Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου φιλαρακι!
Αρχικα, στο προηγουμενο ποστ σου, λες "ποια οργανα ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ σε κλειδι του Ντο"
Το σωστο, και αυτο που λεμε ειναι "ποια οργανα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ κλειδι Ντο, Σολ και ΦΑ"
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!!!!
Αυτο που λες τωρα ειναι η τονικοτητα των πνευστων! :winka:
Απο τα οποια ξερω εγω (μπορει να υπαρχουν και αλλα), υπαρχουν σε Eb (Mι μπεμόλ*), Βb (Σι μπεμολ*), G (Σολ), Α (Λα), C (Ντο).
Αυτα!
:winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:
edit: οπου μπεμολ* ειναι-σημαίνει ύφεση! :winka:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 09:40
Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου φιλαρακι!
Αρχικα, στο προηγουμενο ποστ σου, λες "ποια οργανα ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ σε κλειδι του Ντο"
Το σωστο, και αυτο που λεμε ειναι "ποια οργανα ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ κλειδι Ντο, Σολ και ΦΑ"
Αυτο που λες τωρα ειναι η τονικοτητα των πνευστων! :winka:
Απο τα οποια ξερω εγω (μπορει να υπαρχουν και αλλα), υπαρχουν σε Eb (Mι μπεμόλ*), Βb (Σι μπεμολ*), G (Σολ), Α (Λα), C (Ντο).
Αυτα!
:winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:
edit: οπου μπεμολ* ειναι-σημαίνει ύφεση! :winka:
ρε μητσο...
στ' @@ μας να πουμε...
DimChios
08/04/2010, 09:45
ρε μητσο...
στ' @@ μας να πουμε...
δικια σου η ερωτηση οποτε γραφεις και την απαντηση οπου γουσταρεις!
:smokin:
Ηταν λιγο μακροσκελης βεβαια και δεν ξερω αν χωραει!
:rotflmao: :bigcry::a9: :a36:
makis206
08/04/2010, 09:48
Νομίζω ότι τώρα βγαίνει και το κλειδί του ΡΕ και θα έχει και immobilizer.:lol: :rotflmao:
project.breeze
08/04/2010, 10:24
Μήτσε ξέρω φυσικά πως δεν τα κάνει μόνη της όλα αυτά,άλλωστε έχω κάνει κι εγώ το πέρασμά μου από το Εθνικό Ωδείο για 5 χρόνια όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ψαρώνω.Παραμένει όμως εντυπωσιακό το γεγονός πως μπορεί ένας άνθρωπος (ταλαντούχος φυσικά) με ένα από αυτά τα απίστευτα εργαλεία να παίξει κομμάτια τα οποία σε φυσιολογικές συνθήκες θα απαιτούσαν ολόκληρη ορχήστρα :beer:
DimChios
08/04/2010, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μήτσε ξέρω φυσικά πως δεν τα κάνει μόνη της όλα αυτά,άλλωστε έχω κάνει κι εγώ το πέρασμά μου από το Εθνικό Ωδείο για 5 χρόνια όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ψαρώνω.Παραμένει όμως εντυπωσιακό το γεγονός πως μπορεί ένας άνθρωπος (ταλαντούχος φυσικά) με ένα από αυτά τα απίστευτα εργαλεία να παίξει κομμάτια τα οποία σε φυσιολογικές συνθήκες θα απαιτούσαν ολόκληρη ορχήστρα :beer:
ρε Ψηλέ, το sequenser ξέρεις τι ειναι?
:winka:
Εγώ ξέρετε με τι ψάρωσα???
Που εκτός από το ότι έπαιζε πλήκτρα με τα χέρια της, χρησιμοποιούσε και το πόδι της το οποίο και δεν έβλεπε τι πάταγε! Απλά είχε συνηθίσει την θέση! Και τα πλήκτρα κάτω ήταν διπλά! Άλλος ήχος πάνω άλλος κάτω!!!
Δεν έχω ιδέα από μουσική αλλά ρε φίλε για να μάθεις ντραμς που χρησιμοποιείς χέρια πόδια και θες πόσα χρόνια! Και τα πόδια απλά κρατάνε ρυθμό!!!!
:beer: :beer: :beer:
Μπράβο στην κοπέλα!!!!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:26
ακολουθεί κι αλλο ποστ του μοτσαρτ... :look:
DimChios
08/04/2010, 11:31
ακολουθεί κι αλλο ποστ του μοτσαρτ... :look:
ε μα συγνωμη
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:34
ε μα συγνωμη
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Περίμενε, σε προλαβαινω...
Maira, όταν έχεις μαθει καλά καποιο όργανο δεν κοιτάς πλέον τα πληκτρα ή τις χορδες η τα ταστα, τα χερια πανε μονα τους
(αλλιως οι βιολιστές θα είχαν στραβολαιμιασει :lol: )
DimChios
08/04/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εγώ ξέρετε με τι ψάρωσα???
Που εκτός από το ότι έπαιζε πλήκτρα με τα χέρια της, χρησιμοποιούσε και το πόδι της το οποίο και δεν έβλεπε τι πάταγε! Απλά είχε συνηθίσει την θέση! Και τα πλήκτρα κάτω ήταν διπλά! Άλλος ήχος πάνω άλλος κάτω!!!
Δεν έχω ιδέα από μουσική αλλά ρε φίλε για να μάθεις ντραμς που χρησιμοποιείς χέρια πόδια και θες πόσα χρόνια! Και τα πόδια απλά κρατάνε ρυθμό!!!!
Μπράβο στην κοπέλα!!!!
Ιωαννα, δε θελω ουτε να το παιξω καποιος ουτε οτι δεν ειναι δυσκολο κατι τετοιο, αλλα...
κανενα οργανο δεν ειναι ευκολο, ενα αυτο
2ον, τα πενταλ στα ποδια παιζουν το ρολο του μπασσου
3ον, οπως εσυ και εγω και ολοι μας εχουμε μαθει να συνδιαζουμε το φρενο, το γκαζι, τις ταχυτητες, χωρις να κοιταμε, ετσι κανει και αυτη
4ον, εχω παρει πτυχιο σε τετοια οργανα και κατι ξερω περισσοτερο
5ον, και το ποδι κατω, πληκτρα παιζει! :winka:
αυτα!
παντως δεν αντιλεγω οτι ειναι ψαρωτικο.... επιμενω ομως οτι ειναι γι αυτους που δεν εχουν επαφη με το αντικειμενο! και το ελεγα και τοτε που το εκανα εγω ενω θα μπορουσα το αντιθετο!
DimChios
08/04/2010, 11:35
Περίμενε, σε προλαβαινω...
Maira, όταν έχεις μαθει καλά καποιο όργανο δεν κοιτάς πλέον τα πληκτρα ή τις χορδες η τα ταστα, τα χερια πανε μονα τους
(αλλιως οι βιολιστές θα είχαν στραβολαιμιασει :lol: )
εμ, ειδες?
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:40
Κατ' αρχην δείτε κανονικούς μουσικούς (συμφωνικής ορχήστρας και όχι της νυχτας :evil: :smokin: :D ), σε συναυλίες.
Κοιτάνε μια την παρτιτούρα και μια το διευθυντη ορχήστρας. Και να ήθελαν (όσοι μπορουν) να κοιτάξουν πληκτρα ή ταστα, δεν υπάρχει χρονος :lol:
Και που 'σαι, Βολφγκανγκ, για τα κλειδιά άλλο εννοούσα :wave2:
Συγνώμη τώρα αλλά αν στο πεντάλ του φρένου μας έβαζαν 10 πεντάλ με δύο θέσεις το καθένα που πρέπει να το πατάμε ανάλογα την περίπτωση, και στα χέρια αντί για μια μανέτα από πόσες μανέτες........
Ε δεν θα μπορούσαν όλοι να οδηγήσουν μηχανή!
Θέλει λίγη μεγαλύτερη συνδιαστικότητα! Άλλωστε αν ήταν έτσι, όλοι θα έπαιζαν βιολί, πιάνο, κιθάρα, φλογερα κλπ.
Ε όσο να το κάνουμε δεν είναι κι εύκολο!
Δλδ τι, αν έβλεπε αυτή τον rossi έπρεπε να πει...... "σιγά τον μπαγλαμά! έχει δυο μανέτες και δυο μασπιέδες και κάτι κάνει!!!!"
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:47
Θέλει λίγη μεγαλύτερη συνδιαστικότητα! Άλλωστε αν ήταν έτσι, όλοι θα έπαιζαν βιολί, πιάνο, κιθάρα, φλογερα κλπ.
Εύκολο είναι να συνηθίσει το χέρι και το πόδι να πηγαινουν εκεί που πρέπει...
Εξάσκηση θέλει, ακόμα και τα πιτσιρικια που παίζουν πιανο στον "Παρνασσο" απο τα ωδεία δεν κοιτάνε πληκτρα. Το οτι δεν παίζουν ολοι τόσο καλά έχει να κάνει με άλλους παράγοντες, θέληση, μουσικότητα, μουσικό αυτί, αντίληψη, διαύγεια...
Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε. Απλα οι καλοι θα παιζουν πιο γρήγορα, θα μαθαίνουν πιο εύκολα, θα χρωματίζουν το παίξιμο αλλιώς, θα κανουν λιγότερα λάθη
makis206
08/04/2010, 11:49
Συγνώμη τώρα αλλά αν στο πεντάλ του φρένου μας έβαζαν 10 πεντάλ με δύο θέσεις το καθένα που πρέπει να το πατάμε ανάλογα την περίπτωση, και στα χέρια αντί για μια μανέτα από πόσες μανέτες........
Ε δεν θα μπορούσαν όλοι να οδηγήσουν μηχανή!
Δλδ τι, αν έβλεπε αυτή τον rossi έπρεπε να πει...... "σιγά τον μπαγλαμά! έχει δυο μανέτες και δυο μασπιέδες και κάτι κάνει!!!!"
Μαιράκι... μαντάρα... :lol:
Αν πιστεύεις αυτά που λες στην αρχή, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να πει αν τυχόν έβλεπε τον Ρόσσι να οδηγεί τη Μ1.. :lol:
Άσε που αν την βάλεις πάνω στη Μ1 και της πεις να την οδηγήσει...όμποε..:lol: :rotflmao:
Εύκολο είναι να συνηθίσει το χέρι και το πόδι να πηγαινουν εκεί που πρέπει...
Εξάσκηση θέλει, ακόμα και τα πιτσιρικια που παίζουν πιανο στον "Παρνασσο" απο τα ωδεία δεν κοιτάνε πληκτρα. Το οτι δεν παίζουν ολοι τόσο καλά έχει να κάνει με άλλους παράγοντες, θέληση, μουσικότητα, μουσικό αυτί, αντίληψη, διαύγεια...
Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε. Απλα οι καλοι θα παιζουν πιο γρήγορα, θα μαθαίνουν πιο εύκολα, θα χρωματίζουν το παίξιμο αλλιώς, θα κανουν λιγότερα λάθη
Δλδ αν έχω χορηγό για 2-3 χρόνια,και πλερώνει μηχανάκια και προπονήσεις, θα τρέχω σαν τον Rossi??? (σαν είπα!) :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μαιράκι... μαντάρα... :lol:
Αν πιστεύεις αυτά που λες στην αρχή, αυτό ακριβώς θα έπρεπε να πει αν τυχόν έβλεπε τον Ρόσσι να οδηγεί τη Μ1.. :lol:
Άσε που αν την βάλεις πάνω στη Μ1 και της πεις να την οδηγήσει...όμποε..:lol: :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ακριβώς αυτό θέλω να πω!!!!!
Γιατί κάποιος :a13: έκανε σύγκριση μηχανής και πλήκτρων! :winka:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:53
Δλδ αν έχω χορηγό για 2-3 χρόνια,και πλερώνει μηχανάκια και προπονήσεις, θα τρέχω σαν τον Rossi??? (σαν είπα!) :look:
Οχι, δεν εγραψα αυτό.
Θα μαθεις ανετα να χειρίζεσαι τη μηχανη (πενταλ, μανετες, σωμα κλπ), θα μαθεις ανετα να στριβεις σε μια πιστα, θα ανεβεις ΣΙΓΟΥΡΑ επιπεδα, αλλα για να γίνεις ροσι κλπ χρειάζεται ενα κλικ στο μυαλό που το έχουν λιγοι σε καθε τομέα (είτε αθλημα, είτε μουσική)
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε να είσαι τρελός για να φρενάρεις σαν τον Schwantz... :uplate:
Οχι, δεν εγραψα αυτό.
Θα μαθεις ανετα να χειρίζεσαι τη μηχανη (πενταλ, μανετες, σωμα κλπ), θα μαθεις ανετα να στριβεις σε μια πιστα, θα ανεβεις ΣΙΓΟΥΡΑ επιπεδα, αλλα για να γίνεις ροσι κλπ χρειάζεται ενα κλικ στο μυαλό που το έχουν λιγοι σε καθε τομέα (είτε αθλημα, είτε μουσική)
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε να είσαι τρελός για να φρενάρεις σαν τον Schwantz... :uplate:
Άρα θα γίνω ΣΑΝ τον Rossi!
Έναν χορηγό ρε παιδιά!!!!!
:a54: :a54: :a54:
makis206
08/04/2010, 11:55
Εξάσκηση, φαντασία, αποφασιστικότητα, αίσθημα δημιουργίας.. πολλά...:winka:
Κι εμένα δεν μου έμαθε κανείς να παίζω τζουρά αλλά σήμερα σου ρίχνω και ζεϊμπεκιά και πεντοζάλη άμα θέλεις. Κι άμα ανοίξω το μυαλό μου και το ψάξω περισσότερο μπορεί να σου βγάλω και Νιρβάνα..:lol:
Υπόψιν ότι δεν ήξερα καν που πατάει το δάχτυλο τη χορδή, και δεν μου τό'δειξε ποτέ κανείς. Άμα θέλεις ψάχνεις, βρίσκεις, δημιουργείς, αφήνεις άφωνο τον κόσμο που σ'ακούει.. ακόμα κι απ'τη στιγμή που δεν έχεις τίποτα και ξεκινάς απ'το μηδέν.:winka:
:beer:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 11:58
Άρα θα γίνω ΣΑΝ τον Rossi!
Έναν χορηγό ρε παιδιά!!!!!
:a54: :a54: :a54:
Συγγνωμη, αλλα αμφιβάλλεις οτι εαν κατσεις δυο χρονια και περνας τις μερες σου στην πιστα θα ανεβάσεις πολυ την τεχνική και θα κατεβασεις πολυ τους χρονους;
Ο οποιοσδήποτε θα το κατάφερνε (ακομα κι ο αμαντέους πιο πάνω :lol: )
Akatanomastos
08/04/2010, 11:58
και ομως ειναι ετσι..
με 3 χρονια εντατικης δουλειας θα γινει παρα πολυ καλος οδηγος
οχι σαν τον ροσσι
γιατι ο ροσσι τρεχει μαλλον πανω απο 20 χρονια
και εχει και ταλεντο φυσικα
τα 3 χρονια φυσικα παιζει ρολο αν δουλευεις αποδοτικα ππου αυτο σημαινει ολοκληρωτικη αφοσιωση
τρανο παραδειγμα ειναι ενας πιανιστας, δυστηχως δεν θυμαμαι ονομα,
που θεωρειται απο τους καλητερους που εχουν περασει, και ο οποιος εμαθε πιανο σε πολυ μεγαλη ηλικια (γυρω στα 40, ισως και ποιο μεγαλος)
του την βιδωσε, και αφιερωσε τα τελευταια χρονια της ζωης του στο πιανο, ειχε καταπιεσμενο ταλεντο οπως φανηκε, και εγινε παιχταρας..
Cpt. Haddock
08/04/2010, 12:01
[...]Άμα θέλεις ψάχνεις, βρίσκεις, δημιουργείς, αφήνεις άφωνο τον κόσμο που σ'ακούει.. [...]
Ειδικά εαν μαθαίνεις χαλκινα πνευστά :bigcry: :bigcry: :bigcry: :cry:
makis206
08/04/2010, 12:06
Ειδικά εαν μαθαίνεις χαλκινα πνευστά :bigcry: :bigcry: :bigcry: :cry:
Αφήνεις άφωνο τον κόσμο που κουφαίνεις :lol:
Banana hammock*
08/04/2010, 12:08
Μα όλοι μπορούμε να γίνουμε οτιδήποτε! Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Αν αφιερώσει κάποιος τη ζωή του σε κάτι που έχει μια στοιχειώδη κλίση, δε θα διακριθεί και δε θα είναι πολύ καλύτερος από την πλειοψηφεία; Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης!" Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι, ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπεύδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.
Α μπράβο!!!!
Για κάποια πράγματα χρειάζεται εξάσκηση και να το έχεις κιόλας!!!!
Αν δεν το έχεις, άστα βράστα!!!!
Κάποιοι σε ένα αντικείμενο μπορούν να φτάσουν το 1, κάποιοι το 2, κάποιοι το 3........ και κάποιοι το 10!!!!
Δε λέω ότι η κοπέλα κάνει θαύματα αλλά είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από πολλούς εδώ μέσα!!! :winka:
Όπως και ο Rossi άλλωστε!!!!
Πάντως αν πλερώνει άλλος εγώ να τα φάω τα "νιάτα" μου στην πίστα!!!!
Κανένα πρόβλημα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Μα όλοι μπορούμε να γίνουμε οτιδήποτε! Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Αν αφιερώσει κάποιος τη ζωή του σε κάτι που έχει μια στοιχειώδη κλίση, δε θα διακριθεί και δε θα είναι πολύ καλύτερος από την πλειοψηφεία; Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης! Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπέυδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.
+600
makis206
08/04/2010, 12:12
Πάντως αν πλερώνει άλλος εγώ να τα φάω τα "νιάτα" μου στην πίστα!!!!
Κανένα πρόβλημα!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για τι πίστα μιλάς τώρα; Γι'αυτές με τα Κ1,Κ2,Κ3 κλπ ή τις άλλες με τις γαρδένιες και τα πιατοθρύψαλα;:lol:
vangelis 64
08/04/2010, 12:12
Αλλα ΟΛΟΙ εαν ασχοληθουν για 2-3 χρονια με καποιο οργανο θα παιζουν prima vista χωρις να κοιτάνε. Δεν είναι κριτήριο αυτό για να αξιολογήσεις κάπως έναν μουσικό.Μπορεί να κοιτάς την ταστιέρα ή το κλαβιέ αλλά κανείς δεν ξέρει τι βλέπεις όταν παίζεις.
Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν,και που δεν μπορώ να περιγράψω,όταν πραγματικά ΠΑΙΖΕΙΣ μουσική.Τέλος πάντων...
Η κοπέλλα τού βίντεο έχει καλό αυτί και αξιοποίησε τίς δυνατότητες τής τεχνολογίας.
Απλά αυτό που άκουσαμε ήταν εντυπωσιακό,όχι μουσική απαραίτητα:beer: :beer:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 12:17
Δεν είναι κριτήριο αυτό για να αξιολογήσεις κάπως έναν μουσικό.Μπορεί να κοιτάς την ταστιέρα ή το κλαβιέ αλλά κανείς δεν ξέρει τι βλέπεις όταν παίζεις.
Μα δεν αξιολόγησα :look:
Για τι πίστα μιλάς τώρα; Γι'αυτές με τα Κ1,Κ2,Κ3 κλπ ή τις άλλες με τις γαρδένιες και τα πιατοθρύψαλα;:lol:
:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
Τεχνικά και στις δύο λάστιχα θα τρώω......... (η δεύτερη είναι λίγο πιο χωμάτινη και θέλει
τακούνια :lol: )
Και στην τελική.......
Κουμάντο στα λεφτά των άλλων θα κάνω????
Αν πλερώνει για την πρώτη μπορεί να πλερώνει και για την δεύτερη!!!!
:winka: :smokin:
vangelis 64
08/04/2010, 12:22
Μα δεν αξιολόγησα :look: Δεν εννοώ αυτό.Υπάρχει απλά η άποψη ότι,άμα δεν κοιτάς τό'χεις και ότι κοιτάς για να μην κάνεις λάθη.
Ισχύει κατά πολύ βέβαια,δε λέω.Πάντως δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά,το ίντερνετ μου μέσα!:lol:
DimChios
08/04/2010, 12:23
Γιατί κάποιος :a13: έκανε σύγκριση μηχανής και πλήκτρων! :winka:
αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω εγω!
Ηλια, απαντησε μου τι εννοουσες! Μπορει να μη καταλαβα!
DimChios
08/04/2010, 12:24
Αλλά όποιος νομίζει πως η κοπέλα δεν κάνει τίποτα, ας το κάνει καλύτερα! Κι αφού όλοι παραδέχεστε πως είναι καλή, γιατί θεωρείτε αναγκαίο να το υποβαθμίσετε λέγοντας "εε, εντάξει...αν είχα κι εγώ ένα σταθερό εισοδημα, ένα άνετο σπίτι στο δάσος όπου να μην ενοχλούνται οι γειτόνοι, ένα σούπερ γκαμπαντάνγκ όργανο σαν και της γκόμενας, θα της έδειχνα 'γω τι πα να πει Έλληνας οργανοπαίχτης!" Προς το παρόν ας παίξουμε όλοι, ο καθένας ότι όργανο ξέρει κι ας μη σπεύδουμε αμέσως να υποβαθμίσουμε.
ο,τι να ναι!
αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω εγω!
Σίγουρα δε φταις εσύ! Η μάνα μου φταίει που δε μ' έκανε έξυπνη!!!!
:a22:
Και πάμε πάλι!!!
Η κοπέλα δεν είναι το παιδί θαύμα αλλά ε, δεν το κάνουν κι όλοι αυτό που κάνει!!!!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 12:28
Δεν εννοώ αυτό.Υπάρχει απλά η άποψη ότι,άμα δεν κοιτάς τό'χεις και ότι κοιτάς για να μην κάνεις λάθη
Ναι υπάρχει και σαφώς ειναι λαθος να ειναι αυτοσκοπος το να μην κοιτας.
Εγώ απλά ειπα οτι μετα απο λίγο καιρό εξασκησης με καποιο οργανο, θελοντας και μή, παυεις να κοιτάς, το χέρι/πόδι πάει μονο του. Αυτό δε σε κάνει καλό μουσικό απαραίτητα, ουτε καν μουσικό...
Απο κοντά :wave2: :beer:
Banana hammock*
08/04/2010, 12:35
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν κοιτάζει ή όχι. Το θέμα είναι πως ακούω το indiana jones theme και δεν καταλαβαίνω αν είναι το cd ή η κοπέλα με το synth. Αν μπει άλλο ένα video με κάποιον* άλλο που να κάνει το ίδιο ακριβώς με την ίδια επιτυχία, θα το βουλώσω για πάντα! Να η ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε, αφού είδατε κι αποείδατε με τα ban και τις @@ριές. :rolleyes:
*Όχι απαραίτητα κάποιος από σας. Άλλον Έλληνα ερασιτέχνη που παίζει μουσική στο παιδικό του δωμάτιο!
makis206
08/04/2010, 12:42
Να η ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε, αφού είδατε κι αποείδατε με τα ban και τις @@ριές. :rolleyes:
Έξτρα προσοχή τώρα που τελείωσαν τα πλήκτρα ε!!:lol: :beer:
194663
DimChios
08/04/2010, 12:47
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν κοιτάζει ή όχι. Το θέμα είναι πως ακούω το indiana jones theme και δεν καταλαβαίνω αν είναι το cd ή η κοπέλα με το synth. Αν μπει άλλο ένα video με κάποιον* άλλο που να κάνει το ίδιο ακριβώς με την ίδια επιτυχία, θα το βουλώσω για πάντα! Να η ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε, αφού είδατε κι αποείδατε με τα ban και τις @@ριές. :rolleyes:
*Όχι απαραίτητα κάποιος από σας. Άλλον Έλληνα ερασιτέχνη που παίζει μουσική στο παιδικό του δωμάτιο!
και που ξερεις οτι δεν κουναει απλα τα χερια της και παιζει ενα cd απο πισω?
Αντε γιατι ολα τα ξερετε!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 12:49
Ακουγονται "λαθη" χρονισμου στο Star Wars που φαινεται οτι δεν ειναι CD.
με το συγκεκριμενο σαουντρακ εχω μεγαλωσει οποτε... :lol:
Καχύποπτε!!!!
Και που ξέρεις ότι ο Rossi δεν έχει αυτοματισμούς στη μηχανή του????
:a22:
Τώρα εξηγούνται όλα!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
08/04/2010, 12:57
δεν μιλησα για το original cd!
και δεν λεω οτι ειναι!
Ομως καποιος, απο αυτους που "ψαρωνει" (γι αυτους μιλαμε εξ αρχης) πως ξερει οτι δεν παιζει το cd με τα tracks που εγραψε καποιος στο cubase ή αλλου και απλα η οποια κοπελα, εγω, εσυ, ο άλλος, κουναμε τα χερια μας?
Ιωαννα ασ το... δεν εχει καμμια σχεση το ενα με το αλλο!
Ο ενας ειναι παγκοσμιος και ασχολειται ολη η υφηλιος μαζι του και η αλλη ειμαι (οπως προειπα) εσυ, εγω, ο Α ή ο Β που μπορει να "ψαρωσει" ευκολα καποιον!
Και η γιαγια μου ψαρωνει με τον καθε "ροσι" στο δρομο πως γινεται να μη πεφτει η μοτο οταν πλαγιαζει εστω και 10 μοιρες!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 13:02
δεν μιλησα για το original cd!
και δεν λεω οτι ειναι!
Ομως καποιος, απο αυτους που "ψαρωνει" (γι αυτους μιλαμε εξ αρχης) πως ξερει οτι δεν παιζει το cd με τα tracks που εγραψε καποιος στο cubase ή αλλου και απλα η οποια κοπελα, εγω, εσυ, ο άλλος, κουναμε τα χερια μας?[...]:wave2:
Νταξ' με την ίδια λογική, οτι ακουμε σε συναυλίες και νυχτομάγαζα μπορεί να ειναι πλέιμπακ....
Τι; :look:
Είναι; :eek:
:rotflmao:
DimChios
08/04/2010, 13:07
Νταξ' με την ίδια λογική, οτι ακουμε σε συναυλίες και νυχτομάγαζα μπορεί να ειναι πλέιμπακ....
Τι; :look:
Είναι; :eek:
:rotflmao:
σε συναυλιες παιζει!
σε "σκυλαδικα" οχι!
ακουγεται αλλωστε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Banana hammock*
08/04/2010, 16:30
Δε νομίζεις πως είναι πολύ τέλειος ο συγχρονισμός των κινήσεών της με τη μουσική για να παίζει cd; Αν έπαιζε playback, ακόμη κι από δικό της cd, ο συχρονισμός θα έμοιαζε με το συγχρονισμό των χειλιών των ηθοποιών με τον ήχο, σε γιαπωνέζικη μεταγλωτισμένη ταινία καράτε του '80 στα Ελληνικά κι εσύ να με ρωτούσες "πως ξέρεις πως δεν είναι 'Ελληνες που έτρωγαν πολύ ρύζι;" :rolleyes:
DimChios
08/04/2010, 16:33
Δε νομίζεις πως είναι πολύ τέλειος ο συγχρονισμός των κινήσεών της με τη μουσική για να παίζει cd;
οχι
επισης δεν ειπα οτι ειναι κανενας μπετατζης που εκατσε στα πληκτρα!
BELZEBOYLIS
08/04/2010, 16:35
καμιά φρουτόκρεμα ,δεν έτρωγες ????
Banana hammock*
08/04/2010, 16:49
οχι
επισης δεν ειπα οτι ειναι κανενας μπετατζης που εκατσε στα πληκτρα!
Δεν είπα πως είπες κάτι τέτοιο. Απλώς το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δε νομίζω πως μειώνει τις ικανότητες κανενός, το να εκφράσουμε οι μη έχοντες σχέση με το άθλημα, το θαυμασμό μας.
DimChios
08/04/2010, 17:00
Δεν είπα πως είπες κάτι τέτοιο. Απλώς το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Δε νομίζω πως μειώνει τις ικανότητες κανενός, το να εκφράσουμε οι μη έχοντες σχέση με το άθλημα, το θαυμασμό μας.
δε θα πω σε κανενα τι να θαυμασει και τι οχι!
οπως "εντυπωσιακο" δεν ειναι για ολους απαραιτητα το ιδιο!
Εγω απλως εκανα μια παρατηρηση με τη δική μου κρίση, τις οποιες γνωσεις (αν μου επιτρεπεις) εχω και οπως θα ειδες δεν το λεω μονο εγω!
και για να τελειωνουμε, οκ, η μικρη Γ@Μ@ΕΙ!!!!
Οπως κι εγω που στα 14 (το χω και σε βιντεο) επαιζα το θεμα απο το Midnight Express του G. Moroder σε ενα τετοιο οργανο και ολοι ειχαν μεινει μλκες!
Banana hammock*
08/04/2010, 17:14
Οπως κι εγω που στα 14 (το χω και σε βιντεο) επαιζα το θεμα απο το Midnight Express του G. Moroder σε ενα τετοιο οργανο και ολοι ειχαν μεινει μλκες!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 19:43
ρώτησες γιατί; :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
καμιά φρουτόκρεμα ,δεν έτρωγες ????
οχι βεβαια... ξερεις ποσο ειχε το εισιτήριο για star wars? δεν περισσευαν λεφτα για πεταμα :D
DimChios
08/04/2010, 19:45
οχι βεβαια... ξερεις ποσο ειχε το εισιτήριο για star wars? δεν περισσευαν λεφτα για πεταμα :D
Γι αυτο εμεινες σταματησες να ψηλωνεις στα 5 σου!
Cpt. Haddock
08/04/2010, 19:51
Γι αυτο εμεινες σταματησες να ψηλωνεις στα 5 σου!
και γι' αυτο δε θα βγαλω ποτε καλες φωτοτυπίες... :sad:
Λεωνίδας
08/04/2010, 20:00
Πάντως αν πλερώνει άλλος εγώ να τα φάω τα "νιάτα" μου στην πίστα!!!! ευτυχώς τα έβαλες σε εισαγωγικά :lol: :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
08/04/2010, 20:02
*Όχι απαραίτητα κάποιος από σας. Άλλον Έλληνα ερασιτέχνη που παίζει μουσική στο παιδικό του δωμάτιο! έφτασεεεεεεε (http://www.youtube.com/watch?v=XAg5KjnAhuU)
Λεωνίδας
08/04/2010, 20:04
...
... :rolleyes: :rolleyes:
194689
DimChios
09/04/2010, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:rolleyes: :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
:bawl: :bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
09/04/2010, 08:48
Γιατί άδικο έχει; :sick:
(τη φωτογραφία μας στο θεωρείο που βρηκε δε γκζερω... :look: )
DimChios
09/04/2010, 08:54
Γιατί άδικο έχει; :sick:
(τη φωτογραφία μας στο θεωρείο που βρηκε δε γκζερω... :look: )
του ειχα δωσει να κανει φορματ στο πισι μου
:blush: :alien:
SeNNinhA
09/04/2010, 09:04
http://www.youtube.com/watch?v=UOFb3ZJYTz0
ωραίος ο πιτσιρικάς με τα drums
SeNNinhA
09/04/2010, 09:16
Ξέχασα και τον ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ
Βobby MAcFerrin
http://www.youtube.com/watch?v=LtXrKo8Btfc
http://www.youtube.com/watch?v=zr7Y09tTbgc&feature=related
Τεχνολογία, ηλεκτρονικά και μπούρδες. Όλη η μουσική με τις φωνητικές χορδές και μόνο.
DimChios
09/04/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
http://www.youtube.com/watch?v=UOFb3ZJYTz0
ωραίος ο πιτσιρικάς με τα drums
Το συγκεκριμενο το εχω ποσταρει πρωτη φορα πριν κανα 3αρι χρονια σε παρομοιο θρέντ
ο μικρος (τοτε) γ@μουσε και ακομη γ@μει!
Βεβαια ειναι γιατρος πλεον αλλα δεν εχει να λεει!
http://www.youtube.com/watch?v=XaJPvOytGGc&feature=related
DimChios
09/04/2010, 09:29
http://www.youtube.com/watch?v=IPaHTMRSEeg&feature=related
:a23:
project.breeze
09/04/2010, 10:02
http://www.youtube.com/watch?v=IPaHTMRSEeg&feature=related
:a23:
http://www.youtube.com/watch?v=wkJqUdN4l9E&feature=related
:beer: :beer:
Banana hammock*
09/04/2010, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
έφτασεεεεεεε (http://www.youtube.com/watch?v=XAg5KjnAhuU)
Καλά μ' αυτόν ελπίζεις να με ξεφορτωθείς; :rolleyes: Ειδικά η καραμούζα με μπέρδεψε και αναρωτιόμουν αν ακούω europe ή γκαυλοπιτσιρικά στο δωμάτιό του! :rolleyes: Και δεν είναι και Έλληνας. Σαν να σου παραγγέλνουν χαμομήλι με κουλουράκια και να τους πηγαίνεις πατσά με σκορδαλιά και να φωνάζεις και "Έφτασεεεϊ"