View Full Version : site αγορων
Παιδια μηπως ξερει κανενας αυτο το site?http://www.motocard-bike.com/en/street.aspx
Ειναι εμπιστο? ή καμια μουφα?
Γιατι ειδα μια διαιρουμενη στολη Dainese την οποια και σκεφτομαι να παρω η οποια ηταν σε καλη τιμη.
Για πειτε καμια γνωμη μην πανε τσαμπα τα λεφτα μου/
paramedic
07/04/2010, 09:39
Το μισο forum εχει ψωνίσει απο εκεί φίλε μου και το άλλο μισό θα ψωνίσει κάποια στιγμή. Εμπιστοι 100% ειναι προχωρα άφοβα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Το μισο forum εχει ψωνίσει απο εκεί φίλε μου και το άλλο μισό θα ψωνίσει κάποια στιγμή. Εμπιστοι 100% ειναι προχωρα άφοβα.
σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.. μου φυγε ενα μεγαλο ερωτηματικο τωρα...
γιατι ειδα καλες τιμες και μηπως παιζει καμια μλκι@..
Προχωρα αφοβα σε οτι θες να αγορασεις απο κει.....οι ανθρωποι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και σε γενικες γραμμες γρηγοροι στις συναλλαγες τους....Σε περιπτωση που χρειαστει να τους παρεις κανα τηλεφωνο καντο μεσημεριανες ωρες και ζητα τη Δαφνη ( Daphnee ) κοπελα μιλαει πολυ καλα αγγλικα σε σχεση με τους υπολοιπους που δε μιλανε σχεδον καθολου και επισης πεταει και καμια δυο λεξεις στα ελληνικα...
Εγω απο κει εχω παρει ενα σωρο πραγματα και ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Προχωρα αφοβα σε οτι θες να αγορασεις απο κει.....οι ανθρωποι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και σε γενικες γραμμες γρηγοροι στις συναλλαγες τους....Σε περιπτωση που χρειαστει να τους παρεις κανα τηλεφωνο καντο μεσημεριανες ωρες και ζητα τη Δαφνη ( Daphnee ) κοπελα μιλαει πολυ καλα αγγλικα σε σχεση με τους υπολοιπους που δε μιλανε σχεδον καθολου και επισης πεταει και καμια δυο λεξεις στα ελληνικα...
Εγω απο κει εχω παρει ενα σωρο πραγματα και ποτε μου δεν ειχα κανενα προβλημα.
οκ σε ευχαριστω.. αφου λες οτι παρηγγειλες κιολας.. τοτε μου φαινεται οτι θα προχωρησω...
παιδια βρηκα και αυτα τα δυο site :http://www.market2ruote.it/
http://www.motorama.it/ .
μπορει ν μου πει καποιος αν ειναι αξιοπιστα?
ή εαν καποιος ειχε παρει τπτ απο εκει?
g.kounoupis
14/04/2010, 06:42
Καλημερα απο το motorama εχω παρει αρκετα πραγματα ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα ειναι λιγο μαλακες με τα meil αργουν πολυ να απαντησουν και να τα στειλουν . Για να μου ερθουν 2 μπουφαν περιμενα 2 εβδομαδες
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Καλημερα απο το motorama εχω παρει αρκετα πραγματα ειναι πολυ αξιοπιστο αλλα ειναι λιγο μαλακες με τα meil αργουν πολυ να απαντησουν και να τα στειλουν . Για να μου ερθουν 2 μπουφαν περιμενα 2 εβδομαδες
για τα mail εχεις δικιο.. γτ τους εστειλα και ακομα να απαντησουν!!!
g.kounoupis
14/04/2010, 14:30
Μπορει να κανουν και καμια βδομαδα εγω ειχα βαρεθει να περιμενω
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
Μπορει να κανουν και καμια βδομαδα εγω ειχα βαρεθει να περιμενω
οποτε λες καλυτερα να μην το προτιμησω???
g.kounoupis
14/04/2010, 15:03
περσι που πηρα κρανος απαντησαν και το εστειλαν σχετικα γρηγορα . οταν ειχα παρει 2 μπουφαν η ολη διαδικασια κρατησε 1 μηνα .
Banana hammock*
14/04/2010, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Πολύ μου τη σπάει να είμαι πάντα στο μισό που δεν έχει κάνει αυτό που συζητείται! Και ειδικά τα παίρνω στο κράνος όταν μου δείχνουν καμμιά γκόμενα και μου λένε "αυτήν την έχει πάρει η μισή πόλη!" και εγώ είμαι πάντα στο υπόλοιπο μισό! :mad: