View Full Version : Απατεωνας βενζινας.
Χθες το βραδυ πηγα να γεμισω απο ενα βενζιναδικο στο Χαλανδρι,πανω στην εθνικης αντιστασεως,
την Εκο που ειναι ακριβως διπλα απο τα Mac Donalds.
Το V-strom εχει 22 λιτρα ντεποζιτο και ζητησα να μου το φουλαρουν...
Εννοειται οτι ειχα τουλαχιστον 1 λιτρο μεσα ακομα.Εξαλου απο τα 22 λιτρα,μπορεις να χρησιμοποιησεις μεχρι τα 21.7.
Γεμισε με 22.5 λιτρα...:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Ο τυπος κλεβει τουλαχιστον 1 λιτρο στα 20.
Οταν ζητησα τον ιδιοκτητη,μου απαντησαν οτι δεν ειναι εκει.
Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και του εκανα καταγγελια σε περιπολικο που ηρθε.
Τα παιδια ηταν πολυ ευγενικα και μου ειπαν οτι εχουν γινει αρκετες καταγγελιες για αυτο το βενζιναδικο στο τμημα.
Η καταγγελια θα παει στην διευθυνση εμποριου.
Οποτε φιλοι μου και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες,οσοι ειστε απο Χαλανδρι και βαζετε απο εκει,καλυτερα να αλλαξετε βενζιναδικο...
Καλα χιλιομετρα..:)
Cpt. Haddock
07/04/2010, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
[...]Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και του εκανα καταγγελια σε περιπολικο που ηρθε.
Τα παιδια ηταν πολυ ευγενικα και μου ειπαν οτι εχουν γινει αρκετες καταγγελιες για αυτο το βενζιναδικο στο τμημα.
Η καταγγελια θα παει στην διευθυνση εμποριου.[...]
:a013:
εισαι σιγουρος γι αυτο που λες;;;μηπως με τα λιτρα της ρεζερβας ξεπερναει τα 22;;
αμα φύγεις χωρίς να πληρώσεις θα θεωρηθείς κλέφτης?
mitridi_g
07/04/2010, 10:02
αυτά να λέγονται, να αναφέρονται, για να προστατεύουμε πρώτα την τσέπη μας και δεύτερον όλους τους υπόλοιπους...
μπράβο για την καταγγελία...εύγε
harvester
07/04/2010, 10:37
πρεπει επιτελους να καταλαβουμε στην ελλαδα οτι η καταγγελια δεν ειναι ρουφιανια.
πραγματικα μπραβο φιλε
Cpt. Haddock
07/04/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
εισαι σιγουρος γι αυτο που λες;;;μηπως με τα λιτρα της ρεζερβας ξεπερναει τα 22;;
Fuel capacity: 22.00 litres (5.81 gallons)
http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_v-strom_650_2005.php
:wave2:
Εκτος απο αυτο δεν εχει καλη kinitron(100oκτανιων).Μεγαλη απατη...
Banana hammock*
07/04/2010, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
πρεπει επιτελους να καταλαβουμε στην ελλαδα οτι η καταγγελια δεν ειναι ρουφιανια.
πραγματικα μπραβο φιλε
:a10:
Ktm.Prestige
07/04/2010, 11:00
Πολλά :a18: ! ! !
sergiosm
07/04/2010, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Fuel capacity: 22.00 litres (5.81 gallons)
http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_v-strom_650_2005.php
Άσχετα με το συγκεκριμένο περιστατικό και τον συγκεκριμένο βενζινά.
Πάντα το είχα απορία:
Όταν λέμε fuel capacity: 22 litres, εννοούμε ότι χωράει 22 λίτρα μέχρι να αρχίσει να χύνεται από το ντεπόζιτο, ή όταν ακουστεί το χαρακτηριστικό "κλικ" στην αντλία;;
Γιατί αν είναι το δεύτερο, τότε στην πραγματικότητα το ντεπόζιτο χωράει παραπάνω από όσο λέει ο κατασκευαστείς και ίσως τα 22 λίτρα να είναι η ασφαλής, για την αποφυγή υπερχείλισης ποσότητα βενζίνης.
Cpt. Haddock
07/04/2010, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Πάντα το είχα απορία:
Όταν λέμε fuel capacity: 22 litres, εννοούμε ότι χωράει 22 λίτρα μέχρι να αρχίσει να χύνεται από το ντεπόζιτο, ή όταν ακουστεί το χαρακτηριστικό "κλικ" στην αντλία;;
Γιατί αν είναι το δεύτερο, τότε στην πραγματικότητα το ντεπόζιτο χωράει παραπάνω από όσο λέει ο κατασκευαστείς και ίσως τα 22 λίτρα να είναι η ασφαλής, για την αποφυγή υπερχείλισης ποσότητα βενζίνης.
Χωράει 22, μεχρι πάνω :wave2:
(και αντιστοιχα στις άλλες...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Πάντα το είχα απορία:
εννοειται μεχρι να αρχισει να χυνεται απ'το ρεζερβουαρ :winka:
anwrimos
07/04/2010, 12:04
για το συγκεκριμένο βενζινάδικο κυκλοφορούσε και ένα βίντεο όπου μια κυρία διαμαρτυρότανε γιατί ενώ είχε βάλει 20 ευρώ στο αμάξι της ο δείκτης δεν είχε ανέβει καθόλου και προσπαθήσανε να την ΄πείσουνε πως τους έχει τύχει πάλι σε άλλο αυτοκίνητο λόγω χαλασμένου δείκτη... μάταια η κυρία έλεγε πως είτανε απο σέρβις το αμάξι και μιλάμε για σχεδόν καινούριο....
φίλε :beer:
sergiosm
07/04/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χωράει 22, μεχρι πάνω :wave2:
(και αντιστοιχα στις άλλες...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εννοειται μεχρι να αρχισει να χυνεται απ'το ρεζερβουαρ :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μηπως εχεις μπερδεψει το γεμισμα του ρεζερβουαρ με το ξυσιμο της μύτης? :D
καλά βρε, μην βαράτε.
το λέω γιατί το manual της μηχανής μου (ybr 125) έχει μία εικόνα με μια γραμμή που την ορίζει ως "στάθμη καυσίμου", οπότε ίσως εκεί είναι το όποιο όριο.
194573
Γνωστο το παρελθόν του εχουν γινει πολλες καταγγελίες σωστα έπραξες με την καταγγελία στο Υπ.Εμπορίου.Ποτε θα μπαίνουν λουκέτα δεν ξερω.:mad:
Lioulios
07/04/2010, 13:31
:a013: :a013:
gixxerpap
07/04/2010, 13:53
πάντως το ντεπόζιτο πάντα παίρνει λίγο παραπάνω απ όσο λεει ο κατασκευαστής αν το ξεχειλίσεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
Περσυ το καλοκαιρι ενας βενζινας με εβαλε 19 λιτρα στο ΜΤ μου !!
Ολο το τεποζιτο που εχω ειναι 15 λιτρα !
Κανενας δεν τοχε καταφερει πριν τετοιο ζιπαρισμα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koulis19
07/04/2010, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
για το συγκεκριμένο βενζινάδικο κυκλοφορούσε και ένα βίντεο όπου μια κυρία διαμαρτυρότανε γιατί ενώ είχε βάλει 20 ευρώ στο αμάξι της ο δείκτης δεν είχε ανέβει καθόλου και προσπαθήσανε να την ΄πείσουνε πως τους έχει τύχει πάλι σε άλλο αυτοκίνητο λόγω χαλασμένου δείκτη... μάταια η κυρία έλεγε πως είτανε απο σέρβις το αμάξι και μιλάμε για σχεδόν καινούριο....
φίλε :beer: Εκτος απο κλεφτης ο τυπος πρεπει να ειναι και πολυ ηλιθιος.Εκτος και αν δεν γουσταρει πια αυτο που κανει και απλα γουσταρει να κλεβει τον κοσμο.!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πάντως το ντεπόζιτο πάντα παίρνει λίγο παραπάνω απ όσο λεει ο κατασκευαστής αν το ξεχειλίσεις....
Μια φορα που ειχα μεινει,πηρε μεσα μεχρι να ξεχειλισει 21,8 λιτρα.
Υποψην τωρα οτι ειχα τουλαχιστον 1-2 λιτρα μεσα οταν πηγα να γεμισω.
Απλα κλεβει απιστευτα ο τυπος...φυσικα μονο μηχανες μπορουν να το δουν αυτο ευκολα.
Στα αυτοκινητα θα σου φαει 2 λιτρα χωρις να το καταλαβεις.
συμπερασμα: το πρωτο κριτιριο πλεον δεν ειναι η φθηνη βενζινη (η οποια μας βγαινει ακριβη με το κλεψιμο) αλλα ο σωστος βενζινας που εχουμε δοκιμασει και εχει καλη βενζινη και πληρωνουμε για οσο βαζουμε!
Λογο οτι οι ελενχοι αντλιων γινοντε σε δοχεια 20 λιτρα , μετα τα 20 λιτρα κανουν παρτυ οι βενζιναδες εχω μαθει....... :wave2:
giannis113
07/04/2010, 17:59
ενας φιλος μου ειχε παει σε βενζιναδικο της περιοχης μου να βαλει βενζινη στο αμαξι του, στο οποιο εγω γεμιζα το παπι που δεν ειχε δεικτη και ουτε κοιτουσα τι εβαζα συνεχεια..
τα δεδομενα, τα νουμερα υποθετικα αλλα πολυ κοντα στα πραγματικα γιατι δε θυμαμε ακριβως
(με την τιμη του λιτρου τοτε να ειναι στα 1,15 η απλη)
θα επρεπε να βαλει 57,5 λιτρα σωστα με 50 ευρω σωστα;
ε αυτος εβαλε γυρω στα 63-64 λιτρα σε ενα τεποζιτο που χωραει 58 λιτρα..
απο τοτε μονο αερα παω και βαζω..
παρατηρησα ομως οτι οταν πηγαινα με το παπι και εβαζα μονος, γιατι βαριοταν να σηκωθει σαν ανιδεος δε πατουσα τερμα τη μανικα αλλα λιγο και σιγα σιγα εμπαινε μονο βενζινη και οχι αφρος..
ενω οταν βαζει αυτος το παταει αποτομα και ακουγε ενα ''χρουπ''
στην ερωτηση πως εβαλες 63 λιτρα σε ενα τεποζιτο που μαζι με τη ρεζερβα ειναι 58 λιτρα;
απαντηση κορυφαια.. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!!! :smokin:
sergiosm
07/04/2010, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
στην ερωτηση πως εβαλες 63 λιτρα σε ενα τεποζιτο που μαζι με τη ρεζερβα ειναι 58 λιτρα;
απαντηση κορυφαια.. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ!!! :smokin:
ε με τόσο αέρα που βάζει, φυσικά και φουσκώνει...
manos*gsxr
07/04/2010, 19:06
μας βλεπω να περνουμε μπετονια για να γεμιζουμε σπιτι μονοι μας....Μπορει να κλεψει κανενας ετσι????:nono: :lol: :lol: :lol:
boussias
07/04/2010, 19:56
Χθες το βραδυ πηγα να γεμισω απο ενα βενζιναδικο στο Χαλανδρι,πανω στην εθνικης αντιστασεως,
την Εκο που ειναι ακριβως διπλα απο τα Mac Donalds.
Το V-strom εχει 22 λιτρα ντεποζιτο και ζητησα να μου το φουλαρουν...
Εννοειται οτι ειχα τουλαχιστον 1 λιτρο μεσα ακομα.Εξαλου απο τα 22 λιτρα,μπορεις να χρησιμοποιησεις μεχρι τα 21.7.
Γεμισε με 22.5 λιτρα...:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Ο τυπος κλεβει τουλαχιστον 1 λιτρο στα 20.
Οταν ζητησα τον ιδιοκτητη,μου απαντησαν οτι δεν ειναι εκει.
Πηρα τηλεφωνο την αστυνομια και του εκανα καταγγελια σε περιπολικο που ηρθε.
Η καταγγελια θα παει στην διευθυνση εμποριου.
Οποτε φιλοι μου και συναδελφοι μοτοσυκλετιστες,οσοι ειστε απο Χαλανδρι και βαζετε απο εκει,καλυτερα να αλλαξετε βενζιναδικο...
Καλα χιλιομετρα..:)
Για αυτόν είχα ποστάρει και εγώ. Μένω 200 μέτρα απο εκει.
Επιπλέον της ποσότητας σε χρεώνει παραπάνω και την βενζίνη.
Πολλαπλασίασε τα 22.5 λίτρα επι τη τιμή μονάδας 1,38 (αν θυμάμαι καλά) = 31,05 ευρώ
Τόσα πλήρωσες η πλήρωσες παραπάνω;
Είναι μεγάλος κλέφτης μακριά... το κακό είναι ότι έχει πολύ δουλειά...
Πόσα ζώα υπάρχουν....
koulis19
07/04/2010, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Για αυτόν είχα ποστάρει και εγώ. Μένω 200 μέτρα απο εκει.
Επιπλέον της ποσότητας σε χρεώνει παραπάνω και την βενζίνη.
Πολλαπλασίασε τα 22.5 λίτρα επι τη τιμή μονάδας 1,38 (αν θυμάμαι καλά) = 31,05 ευρώ
Τόσα πλήρωσες η πλήρωσες παραπάνω;
Είναι μεγάλος κλέφτης μακριά... το κακό είναι ότι έχει πολύ δουλειά...
Πόσα ζώα υπάρχουν.... Καλα καποιος να τον σταματησει να κλεβει υπαρχει?Και δεν εννοω τους κακομοιρηδες που πανε εκει περα.:a018:
Χίλια μπράβο φίλε μου,
Πρέπει να καταλάβουμε ότι και εμείς έχουμε καθήκον να προστατεύουμε το σύνολο.
Το κράτος δεν γίνεται να είναι παντού όσο κ αν θα το θέλαμε.
Ελπίζω μόνο το κράτος να κάνει τη δουλειά του και να του χώσει ένα τεράααααστιο πρόστιμο μετά από έλεγχο!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Χίλια μπράβο φίλε μου,
Πρέπει να καταλάβουμε ότι και εμείς έχουμε καθήκον να προστατεύουμε το σύνολο.
Το κράτος δεν γίνεται να είναι παντού όσο κ αν θα το θέλαμε.
Ελπίζω μόνο το κράτος να κάνει τη δουλειά του και να του χώσει ένα τεράααααστιο πρόστιμο μετά από έλεγχο!!
Δυστηχως...αυτο που μου ειπαν οι αστυνομικοι ειναι,οτι επειδη τα προστιμα ειναι μεγαλα ποσα και οσα τρωνε τοσο ανεβαινουν τα χρηματα,αυτοι πανε και λαδωνουν η βαζουν γνωστους και τα σβηνουνε..
Για αυτο και κλεβουνε...μπορουν να την γλυτωσουν μετα...τα κερδη ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το λαδωμα που θα χρειαστει να δωσουν.
Αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι,να μην παταμε στα πρατηρια η και μαγαζια αντιστοιχως που ξερουμε οτι ειναι κλεφτες.
Βασικα ο λογος που εκατσα και εγραψα το τι συνεβη ειναι αυτος..να ξερουμε ολοι μας που βρισκονται τα λαμογια...απλα μακρια τους..
koulis19
07/04/2010, 23:11
Δυστηχως...αυτο που μου ειπαν οι αστυνομικοι ειναι,οτι επειδη τα προστιμα ειναι μεγαλα ποσα και οσα τρωνε τοσο ανεβαινουν τα χρηματα,αυτοι πανε και λαδωνουν η βαζουν γνωστους και τα σβηνουνε..
Για αυτο και κλεβουνε...μπορουν να την γλυτωσουν μετα...τα κερδη ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το λαδωμα που θα χρειαστει να δωσουν.
Αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι,να μην παταμε στα πρατηρια η και μαγαζια αντιστοιχως που ξερουμε οτι ειναι κλεφτες.
Βασικα ο λογος που εκατσα και εγραψα το τι συνεβη ειναι αυτος..να ξερουμε ολοι μας που βρισκονται τα λαμογια...απλα μακρια τους.. Ενταξει συμφωνω απολυτως οτι πρεπει να μεινουμε μακρια τους.Αλλα καποια στιγμη ρε το κερατο μου δεν πρεπει να τιμωρηθουν ολοι αυτοι.Ενα γιατι?Γιατι ρε?Ποσο ακομα θα το παιζουμε μαλακες?
Γεια οσο καιρο ειμαστε μαλακς κ κοιταμε την παρτη μας λογο μαλακιας του συστηματος που μακροπροθεσμα καταρεει , ετσι σαπιο που ειναι ........
Έχεις δίκιο φίλε μου και καλά έκανες και τον κατήγγειλες.
Αντιστοίχος ένα βράδυ αν και ήμουν με το αυτοκινήτο, προς την αρχή της αχαρνών (κεντρο) είναι δίπλα ακριβώς και το 2ο Γυμνάσιο Αθηνών, το λέω για να έχετε το νού σας όσοι είστε εδώ κοντά,
ζήτησα 15 ευρώ αμόλυβδη και μου βάζει 10 ευρώ και σταμάτάει.... (ενώ εγώ ήμουνα μέσα στο αμάξι αλλά έριξα κοφτή ματιά πόσο έβαλε..) λέω θα μπερδεύτηκε... και τι κάνει αν έχει το θεό της...
μπροστα στα μάτια μου βάζει την αντλία στην θέση της παταει το 15 όποτε ήταν έτοιμη να βάλει και καλά 15 ευρώ απλά για να φένεται το νούμερο.....:evil: και μου λέει ετοιμός :mad: της δίνω 20αρικο και μου δίνει 5 ρέστα και κατέβηκα και έγινε πανικός, επίσης φώναξα και γω την αστυνομία.
Είναι της shell το βενζινάδικο, αν και δεν έχω κάτι με την shell.
εγω δεν εχω καταλαβει τι νοημα εχει η καταγγελια βασικα αλλα οκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Μιλας σοβαρα?
Γιατι να γινει καταγγελια σε καποιον επαγγελματια που κλεβει?
Κανονικα θα επρεπε μαζι με την αστυνομια να ερχονταν κλιμακιο της διευθυνσης αναπτυξης (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.) να κανει επιτοπου ελεγχο στις αντλιες (εχουν δικα τους 25λιτρα ογκομετρημενα δοχεια)
Όταν σε κλέψει εσένα κάποιος, μην τον καταγγείλεις...
Με αυτές τις νοοτροπίες έχει δημιουργηθεί το χάος σε αυτή τη χώρα, γιατί όλοι οι "επαγγελματίες" νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι όλα περνάνε στο ντούκου...
Λες και αν του κάνεις φασαρία θα καταλάβει κάτι, απλά ότι του πεις από το ένα θα του μπει και από το άλλο θα βγει.. Εκεί βασίζονται όλα τα λαμόγια
KOSTIS1976
08/04/2010, 08:17
Εγω παιδες στη ΘΗΒΩΝ εβαλα βενζινα οταν ηταν στο 1 ευρω σε ενα πεζο 106 που εχει τεποζιτο 45 λιτρα ποσο λετε οτι εγραψε η αντλια? 55 Η 60 λιτρα ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!! Αυτος πρεπει να διαχειριστει το χρεος της Ελλαδας θα το εξαφανισει σε χρονο ρεκορ!!!! ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μιλας σοβαρα?
Γιατι να γινει καταγγελια σε καποιον επαγγελματια που κλεβει?
Κανονικα θα επρεπε μαζι με την αστυνομια να ερχονταν κλιμακιο της διευθυνσης αναπτυξης (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.) να κανει επιτοπου ελεγχο στις αντλιες (εχουν δικα τους 25λιτρα ογκομετρημενα δοχεια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Όταν σε κλέψει εσένα κάποιος, μην τον καταγγείλεις...
Με αυτές τις νοοτροπίες έχει δημιουργηθεί το χάος σε αυτή τη χώρα, γιατί όλοι οι "επαγγελματίες" νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι όλα περνάνε στο ντούκου...
Λες και αν του κάνεις φασαρία θα καταλάβει κάτι, απλά ότι του πεις από το ένα θα του μπει και από το άλλο θα βγει.. Εκεί βασίζονται όλα τα λαμόγια
Βασικα ο λογος που εκατσα και εγραψα το τι συνεβη ειναι αυτος..να ξερουμε ολοι μας που βρισκονται τα λαμογια...απλα μακρια τους..
και τωρα θα μου πειτε τι νοημα εχει η καταγγελια?
και τωρα θα μου πειτε τι νοημα εχει η καταγγελια?
Να του κανουν ελεγχο
Να διαπιστωσουν αν κλεβει
Να πληρωσει προστιμο τη πρωτη φορα
Να του το κλεισουν το γαμηδι τη 2η φορα να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα
(μην αναρωτηθεις αν συμβαινει ετσι, αλλα ετσι πρεπει)
Να του το κλεισουν το γαμηδι τη 2η φορα να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα
Με τα κουλούρια πάλι κλέφτης θα είναι εκεί που έχουν πάει...!!! 50 λεπτά το κουλούρι! 170δρχ!!!
Ε ρε τι ωραία που είμασταν με την δραχμούλα..!#$@(
Να του κανουν ελεγχο
Να διαπιστωσουν αν κλεβει
Να πληρωσει προστιμο τη πρωτη φορα
(μην αναρωτηθεις αν συμβαινει ετσι, αλλα ετσι πρεπει)
η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω.ετσι θα επρεπε να συμβαινει και τοτε σαφως και θα ειχε νοημα η καταγγελια.αλλα απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι 0 εις το πηλικο τι σκατα νοημα εχει η καταγγελια?
αλλωστε πριν απο τον φιλο πηγανε κι αλλοι και το καταγγειλανε το συγκεκριμενο αλλα ακομα δουλευει.οποτε δωρον αδωρον μου κανει εμενα.το πλεον εξοργιστικο ειναι οτι για ολα υπαρχουν νομοι που δεν εφαρμοζονται παρα μονο αν συμφερουν τα μεγαλυτερα ψαρια.και οταν πας να αντιδρασεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εισαι και παρανομος απο πανω.πολλες φορες δε και καταπτυστος,ταραξιας κλπ...
ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
1.να του τα κλασει
2.να χασει χρονο
3.να νιωσει την αδικια και αυτο να τον κανει να νιωθει ακομα χειροτερα.
συμπερασματικα λοιπον (και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη) η καταγγελια ειναι μια μαλακια και μιση.τωρα τι θα μπορουσαμε να κανουμε???τι προτεινω???
ας το αφησουμε καλυτερα.ειμαι καταπτυστος,ταραξιας κλπ κλπ.
perastikos
08/04/2010, 08:41
να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα
Άσχετο, αλλά το να πουλάς κουλούρια στην Ομόνοια είναι επιχείρηση με τρελούς τζίρους. Δες πόσα χιλιάδες ευρώ δημοπρατείται η σχετική άδεια κάθε χρόνο....
http://www.inews.gr/88/400000EURO-chreiazetai-kapoios-gia-na-vgalei-adeia-oste-na-poulaei-koulouria-sto-dromoyperkostologisi-sta-metra-ton-megalon-etaireion.htm
http://tiny.cc/knbc7
η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω
Λογο της δουλειας (της πρωην) ξερω περιφτωση που εγινε καταγγελια (στην επαρχια ετσι) πηγε το ΚΕΔΑΚ εκανε επιτοπου μετρηση και ηταν εκτος προδιαγραφων (αληθεια ξερετε οτι ΝΟΜΙΜΑ μπορει ο μετρητης της αντλιας μπορει να κλεβει (2 τοις χιλίοις αν θυμαμε καλα) και του το κλεισαν επιτοπου για 1 εβδομαδα.
Δεν κοστιζει τιποτα να καλεσεις επιτοπου την αστυνομια και να ζητησης να ερθει επιτοπου κλιμακιο για ογκομετρηση.
Βεβαια πχ εδω που ειμαι υπαρχει ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ μονο οποτε σιγουρα ή καφε θα πινουν ή θα ειναι σε καποιον ελεγχο και παιζει να μη μπορουν να ερθουν
η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω.ετσι θα επρεπε να συμβαινει και τοτε σαφως και θα ειχε νοημα η καταγγελια.αλλα απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι 0 εις το πηλικο τι σκατα νοημα εχει η καταγγελια?
αλλωστε πριν απο τον φιλο πηγανε κι αλλοι και το καταγγειλανε το συγκεκριμενο αλλα ακομα δουλευει.οποτε δωρον αδωρον μου κανει εμενα.το πλεον εξοργιστικο ειναι οτι για ολα υπαρχουν νομοι που δεν εφαρμοζονται παρα μονο αν συμφερουν τα μεγαλυτερα ψαρια.και οταν πας να αντιδρασεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εισαι και παρανομος απο πανω.πολλες φορες δε και καταπτυστος,ταραξιας κλπ...
ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
1.να του τα κλασει
2.να χασει χρονο
συμπερασματικα λοιπον (και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη) η καταγγελια ειναι μια μαλακια και μιση.τωρα τι θα μπορουσαμε να κανουμε???τι προτεινω???
Ετσι οπως το θέτεις εχεις απόλυτο δικιο αλλα που θα σταματήσει αυτο;Οταν στα απλα καθημερινά ο πολίτης ειναι απροστάτευτος απο τον μικρο απατεώνα εως τον μεγάλο δράκο που του πινει το αιμα σε καθε συναλλαγή που κάνει;
Panos1313
08/04/2010, 08:55
Καπως ασχετο, αλλο θα ρωτησω ουτως η αλλως.
Χτες επειδη βιαζομουνα να ανεβω κηφισια απο ν.κοσμο με αδειο τεμποζιτο στο παπι, κανω σταση στο BP που ειναι σχεδον διπλα στο μετρο Συγγρου-φιξ και βαζω just 2 ευρω, αφου την ειχε 1.5 το λιτρο. Ισα ισα να παω και να γυρισω. Μετα απο λιγα χιλιομετρα, το παπι αρχισε να ρεταρει (μια να αποκρινεται στο γκαζι, μια οχι), οπως οταν τελειωνει η βενζινη.
Αυτο συνεχιστηκε και στο γυρισμο, και σταματησε λιγα χιλιομετρα πριν αδειασει το τεποζιτο (αφου με ταλαιπωρησε σε ολη την εθνικη οπως γυρνουσα απο πανω (που ηταν και αρκετα επικινδυνο). Καπου εκει το ξαναγεμισα σε ενα αλλο βενζιναδικο και ημουν ενταξει.
Το παπι κινεζικο ειναι οποτε δεν παει για δαφνες αξιοπιστιας, αλλα πρωτη φορα μου εμφανισε τετοια συμπεριφορα, και αυτη ακριβως μετα το γεμισμα απο το συγκεκριμενο ΒP. Μπορει να ηταν νερο στη βενζινη η κατι αλλο?
1.να του τα κλασει
2.να χασει χρονο
Φιλε μου Τροπεα,μερικες φορες πρεπει να κανουμε απλα αυτο που πρεπει, για να τα εχουμε καλυτερα με τον ευατο μας.Δεν ξερω αν θα του τα κλασω του τυπου....ισως να λαδωσει η να αναγκαστει να παρακαλεσει γνωστο να τους διαγραψουν το προστιμο...ισως και να αναγκαστει να το πληρωσει...δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω εκανα αυτο που ενιωθα σωστο εκεινη την στιγμη..να μην αφησω το λαμογιο ετσι.ενα ακομα κοροιδο δηλαδη.
Θα ημουν 2 φορες κοροιδο δηλαδη απο την στιγμη που καταλαβα και την πουστια.
Αλλα εκανα την καταγγελια και το ποσταρα εδω μεσα για να γνωριζουν και τα αλλα παιδια...ισως το θρεντακι αυτο να του κανει και περισσοτερη ζημια απο την καταγγελια..
Θα ενιωθα πολυ χειροτερα με εμενα αυτη την φορα αν δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
... που θα σταματήσει αυτο;...
στο κιργισταν ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Καπως ασχετο, αλλο θα ρωτησω ουτως η αλλως.
.......?
ενδεχομενως να ητανε νοθευμενη.
Φιλε μου Τροπεα,μερικες φορες πρεπει να κανουμε απλα αυτο που πρεπει, για να τα εχουμε καλυτερα με τον ευατο μας.Δεν ξερω αν θα του τα κλασω του τυπου....ισως να λαδωσει η να αναγκαστει να παρακαλεσει γνωστο να τους διαγραψουν το προστιμο...ισως και να αναγκαστει να το πληρωσει...δεν ξερω...το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω εκανα αυτο που ενιωθα σωστο εκεινη την στιγμη..να μην αφησω το λαμογιο ετσι.ενα ακομα κοροιδο δηλαδη.
Θα ημουν 2 φορες κοροιδο δηλαδη απο την στιγμη που καταλαβα και την πουστια.
Αλλα εκανα την καταγγελια και το ποσταρα εδω μεσα για να γνωριζουν και τα αλλα παιδια...ισως το θρεντακι αυτο να του κανει και περισσοτερη ζημια απο την καταγγελια..
Θα ενιωθα πολυ χειροτερα με εμενα αυτη την φορα αν δεν ειχα κανει απολυτως τιποτα.:wave2:
πρωτον μην με μπερδευεις με τον λαμπρο (τρομπεα).αυτος καβαλουσε κομπρεσερ,πλεον εχει αμαξι,ηταν κουλαδι και ετοιμαζεται να παντρευτει σε λιγο καιρο :lol: αρα ουδεμια σΚεση εχουμε :rotflmao:
και δευτερον εσυ καλα εκανες φιλε μου.αφου ενοιωθες οτι κατι πρεπει να κανεις εγω μαζι σου!απλα εμενα δε μου φτανει αυτο το κατι μονο μια και επι της ουσιας θα συνεχισει να πουλαει.
το γεγονος οτι το εγραψες εδω μεσα μαλλον ειναι το σημαντικο της υποθεσης και φυσικα ευχαριστουμε.
παντα ορθιος
:beer:
στο κιργισταν ?
Θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω τον χρησμό σου!:beer:
anwrimos
08/04/2010, 16:23
1.να του τα κλασει
2.να χασει χρονο
σίγουρα η μία και μόνη καταγγελία δεν κάνει δουλειά ( ας μην γελόμαστε στην Ελλάδα ζούμε ). άν όμως τον συγκεκριμένο τον καταγγείλουν 3 την ίδια μέρα και 3 την επόμενη κ.ο.κ. του πο@στη κάποιος θα σχοληθεί με το θέμα του... όπως πολύ σωστά έπραξε το παλικάρι αν το κάνανε το 50% των πελατών του συγκεκριμένου τότε το κόστος του λαδώματος θα έφτανε σε πολύ μεγαλύτερα ύψη απο το κέρδος του....
BlackMess
09/04/2010, 11:04
Πρόστιμο σε βενζινάδικο στο Χαλάνδρι... Κοίτα εδώ (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122485&cid=23)
Μήπως είναι το βενζινάδικο που αναφέρθηκε στην αρχή του θέματος;
όχι άλλο είναι, στη Παπανικολή και Νικηταρά δίπλα από τη μοτοκίνηση
BlackMess
09/04/2010, 11:22
Τι στο καλό... όλα πειραγμένα είναι?? Θα μου πεις τι ρωτάω....
Πάντως αυτό το πρόστιμο είναι μια απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι πρέπει να μένουμε άπραγοι απέναντι σε απατεώνες... Δεν ξέρω αν τελικά ο συγκεκριμένος θα λαδώσει και θα σβήσει το πρόστιμο αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα κερδίσουμε ως καταναλωτές αν δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να κλαίμε τη μοίρα μας!
ΕΚΟ ειναι αυτο που αναφέρει το παλικάρι.Αλλα ολα εκει στην περιοχή εχουν θέμα.ειμαι πολυ περίεργος να μαθω αν τα πρόστιμα πληρώνονται και τι θα γινει με την τροποποίηση του νομου για το κλείσιμο των επιχειρήσεων αυτων.:mad:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=21700&catid=3
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μονο 4000 χιλιαρικα......?
Τοσα που εχει βγαλει απο το κλεψιμο........
Προστιμα της πλακας ......γιατι λοιπον να μη το κανουν και οι αλλοι
anwrimos
09/04/2010, 12:39
ο συγκεκριμένος έχει αναρτήσει και πανώ που πρσφέρει δωρεάν εξωτερικό πλύσιμο με 30-40 ευρό βενζίνη δεν θυμάμαι για να προσελκύει πελάτες. το θέμα είναι ότι και το άλλο πρατήριο που αναφέρθηκε στο θέμα αυτό είναι πάλι ΕΚΟ στο Χαλάνδρι και μάλιστα σε απόσταση 2 το πολύ χλμ απο αυτό. Η ΕΚΟ δεν έχει άποψη στο θέμα? δεν δυσφημίζεται η κάθε εταιρία με αυτα? ρωτάω δεν ξέρω.
Μα γιατί προβληματίζεστε άδικα βρε παιδιά? Δεν ξέρετε ότι ή βενζίνη είναι το μοναδικό υγρό που συμπιέζεται?!?!?!?
Σε δεξαμενή 20lt μπορούν να χωρέσουν μέχρι 40+... Ειδικά οι 100άρες έχουν λόγο συμπίεσης που μπορεί ακόμα και να ξεπεράσει το 2,5:1 :rotflmao: :rotflmao:
argy_kap
09/04/2010, 12:44
Μόλις το άκουσα και στο ΣΚΑΙ.....μπράβο και πάλι για την καταγγελία!