View Full Version : Την μπουζοπιπα γιατι την εβγαλε????
danaos75
08/04/2010, 10:57
Τρίτη πρωι πάω να βάλω μπροστα την μηχανή, ρευμα ειχα, γυρναγε η μιζα, αλλα μπροστα δεν επερνε. Μανιβέλα πάλί τίποτα. Δεν είχα χρόνο οποτε λέω αστο θα το δω αυριο και παω με το αμαξι στην δουλεια. Τετάρτη πρωι κοιταω βενζινη είχα κανονικα και απο το σωληνακι ετρεχε αφθονη στο καρμπ, ξαναδοκιμάζω τιποτα, πάλι δεν προλαβαινα να ασχοληθω άλλο οποτε λεω αστο αυριο. Σήμερα μου'ρθε φλασια να δω μπουζι μηπως δεν κανει καλη επαφη η μπουζοπιπα, και την βλεπω τελειως εξω απο την θεση της :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μιλάμε σε σημειο που μόνο χερι θα μπορουσε να το κανει. Η μηχανη δεν είχε κινηθει ουτε εκατοστο απο την θεση της και δεν βρηκα τίποτα αλλο πειραγμένο.
Τι στο καλο εγινε?????
Σε κουβεντα σημερα με συναδελφο μου είπε οτι ακουσε απο στρουμφακι σε αναλογο περιστατικο οτι βγαζουν τα μπουζι απο μοτο για να κοψουν τα τζαμια απο αυτοκινητα και να τα ανοιξουν χωρις να σπασουν το τζαμι, για να μην κανουν θορυβο, τι να πω ρε παιδια πρωτη φορα το ακουω.
Και τι, χάλασε ο κόσμος να αγοράσουν ένα μπουζί από κάπου, έπρεπε να το κλέψουν κι αυτό;:rolleyes:
danaos75
08/04/2010, 11:30
To μπουζί έλειπε ?
όχι κανονικα σην θεση του και βιδωμενο τοσο σφιχτα που τουλαχιστον με το χερι μου δεν κουνιοταν.
Λές να ηθελαν να κλεψουν το μπουζι τι να πω ρε π@@στη μου, την άλλη φορα μου κλεψαν την βενζινη και τωρα αυτο.
costas81
08/04/2010, 11:30
το μπουζι δεν κοβει το τζαμι του αυτοκινητου, απλά το θριματίζει αν το πετάξεις πάνω του λόγο πορσελάνης.
Georgaras
08/04/2010, 12:14
Μου έχουν "Φαει" μπουζί από ένα παπί 2 φορές τα @ρχιδια... Την 3η θα τους πιάσω και θα τους το χώσω στον κ*λο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Μου έχουν "Φαει" μπουζί από ένα παπί 2 φορές τα @ρχιδια... Την 3η θα τους πιάσω και θα τους το χώσω στον κ*λο
Αν το χρησιμοποιήσεις μετά, μην ξεχάσεις να ξαναρυθμίσεις το διάκενο ... :wave2:
makis206
08/04/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν το χρησιμοποιήσεις μετά, μην ξεχάσεις να ξαναρυθμίσεις το διάκενο ... :wave2:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 12:19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
όχι κανονικα σην θεση του και βιδωμενο τοσο σφιχτα που τουλαχιστον με το χερι μου δεν κουνιοταν.
Λές να ηθελαν να κλεψουν το μπουζι τι να πω ρε π@@στη μου, την άλλη φορα μου κλεψαν την βενζινη και τωρα αυτο.
πανε να σου φανε το μηχανακι ποντο-ποντο?
:lol: :lol:
road spirit
08/04/2010, 13:37
:bigcry: :rotflmao:
Vagelis Gar
08/04/2010, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πανε να σου φανε το μηχανακι ποντο-ποντο?
:lol: :lol:
Όπως το ανέκδοτο με του λεπρούς ναυαγούς. "Την κάνουμε σιγά-σιγά ε?":D :D
Εμεις παντως ( οι γηραιοτεροι) τις ειχαμε ευκολες αυτες τις πλακιτσες μεταξυ μας.
Συνηθως γυριζαμε το ρακορ της βενζινης στο Οφ και ξαφνικα στα καλα καθουμενα ξεμενες
καταμεσης και αναρωτιοσουν. Αν το μηχανακι δεν ειχε ρακορ τοτε βγαζαμε την πιπα.
Απο 'μεσα' μαλλον ειναι η δουλεια. Καποιος ισως να σου κανει πλακα, η οποια μαλιστα δουλεψε κιολας. Πηγες δυο μερες στη δουλεια με το αυτοκινητο. Φρικη!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
[B]Εμεις παντως ( οι γηραιοτεροι) τις ειχαμε ευκολες αυτες τις πλακιτσες μεταξυ μας.
Συνηθως γυριζαμε το ρακορ της βενζινης στο Οφ και ξαφνικα στα καλα καθουμενα ξεμενες
καταμεσης και αναρωτιοσουν. Αν το μηχανακι δεν ειχε ρακορ τοτε βγαζαμε την πιπα.
Και βάζατε αλουμινόχαρτο μέσα στην πίπα, και έτρεχαν οι φουκαράδες στα συνεργεία.:sick:
Και ρίχνατε ζάχαρη στα ρεζερβουάρ... και άλλα τέτοια χαριτωμένα έ ?
2stroker
08/04/2010, 15:23
τωρα με την κριση θα αρχισουν να κλεβουν και παραφλου:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Εμεις παντως ( οι γηραιοτεροι) τις ειχαμε ευκολες αυτες τις πλακιτσες μεταξυ μας.
Και βάζατε αλουμινόχαρτο μέσα στην πίπα, και έτρεχαν οι φουκαράδες στα συνεργεία.:sick:
Και ρίχνατε ζάχαρη στα ρεζερβουάρ... και άλλα τέτοια χαριτωμένα έ ?
Καποιο ζορι τραβας τωρα εσυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο.
Διανθισες μαλιστα και τα λεγομενα μου με δικες σου σκεψεις....
Χαλαρωσε !
Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
Εμεις παντως ( οι γηραιοτεροι) τις ειχαμε ευκολες αυτες τις πλακιτσες μεταξυ μας.
Απο 'μεσα' μαλλον ειναι η δουλεια. Καποιος ισως να σου κανει πλακα, η οποια μαλιστα δουλεψε κιολας. Πηγες δυο μερες στη δουλεια με το αυτοκινητο. Φρικη!
τι πες τωρα! να με δεις να βαραω μανιβελιες σε XLR σκασμενος και αν δεν εβλεπα τα τσογλανια να σκανε γελακι κρυφα θα βαραγα ακομα :a018:
το πληρωσαν ομως στην επομενη βολτα :a43:
[B]Καποιο ζορι τραβας τωρα εσυ αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιο.
Sorry ρε φίλε, αλλά έχω και ΄γω τα δικά μου http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100589 και μου φταίνε όλοι και όλα. Που θα πάει όμως...θα ηρεμήσω.
Συγνώμη. :wave2:
Ενταξει , δεν εγινε και τιποτα!
konsttanttinos
09/04/2010, 15:02
:rotflmao: :rotflmao: