View Full Version : τριξιμο στο τιμο νι του o hornet 600 2008
χρονια πολλα σε ολα τα παιδια !!ειμαι κατοχος του hornet 600 2008 τωρα τελευταια παρατηρησα οτι στριβωντας το τιμονι ακουγεται ενας ηχος σαν να ακουγεται κρεμαριερα αυτοκινητου!!!δεν ξερω τι ακριβως φταιει!μηπως το εχει ακουσει κανεις στην δικη του μοτα?οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα!!ευχαριστω!
Αν στρίβοντας το τιμόνι το αισθάνεσαι να "μαγκώνει" σε κάποιο σημείο πας για ρουλέμαν λαιμού.
oxi den magkwnei! alla den to kanei panta!!!kamia fora ki enw kanw kinhsh mprosta me nekra akougetai auto to pshlo triksimo pou einai spastiko !den exw entopisei akoma pou einai!pantws eyxaristw!
SeNNinhA
11/04/2010, 18:28
Δες τις βίδες από τις βάσεις του τιμονιού μηπως έχουν λασκάρει.
:wave2: :wave2: :wave2:
polydimi5
11/04/2010, 19:23
Ισως ειναι καποιο απο τα μαρκουτσια του μπροστινου φρενου.βαλε λιγο γρασακι στο στηριγμα του!ελπιζω δηλαδη..
αυτο που ακους φιλε μου πιθανοτατα ειναι τα καλωδια που υπαρχουν γυρω απο το λαιμο της μηχανης και με το στριψιμο τριζουν, με λιγο λαδακι πιστευω θα εισαι οκ.
chris_honda
18/04/2010, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
αυτο που ακους φιλε μου πιθανοτατα ειναι τα καλωδια που υπαρχουν γυρω απο το λαιμο της μηχανης και με το στριψιμο τριζουν, με λιγο λαδακι πιστευω θα εισαι οκ.
Παίζει, το είχα παθει στο cbr
eyxaristw gia tis apanthseis sas!!eimai akoma sto psaksimo giati otan exw strimeno to timoni deksia kai phgainw pros ta pisw th mhxanh akougetai o hxos, oxi poly dynata alla akougetai!!:bawl:
reinmeister
30/04/2010, 10:57
τσεκαρε μια και τα ρουλμαν των τροχων σου...