View Full Version : 20 τροποι για να γινετε ενοχλητικοι σε μια κηδεια!
caesarsk
11/04/2010, 16:52
1. Πείτε ότι είστε σίγουρος ότι ο νεκρός κουνήθηκε
2. Ρωτήστε πόση ώρα είναι σίγουροι ότι πέθανε
3. Βάλτε ένα αυτοκόλλητο στο φέρετρο "Να μπορεί να αναπνέει"
4. Πηγαίνετε στην κηδεία ντυμένος όπως ο νεκρός
5. Φορέστε ένα μπλουζάκι "Grateful Dead"
6. Πείτε στην χήρα ότι θα της πήγαινε να είναι δίπλα του
7. Πείτε στην χήρα ότι η κηδεία θα της κόστισε ένα σωρό λεφτά
8. Ρωτήστε την χήρα πότε θα ξαναρχίσει να φλερτάρει
9. Πάρτε μαζί σας ένα σκύλο και βάλτε τον να το παίζει νεκρός
10. Βάλτε ένα αναμμένο τσιγάρο στο στόμα του νεκρού
11. Πηγαίνετε με ένα φτυάρι στην εκκλησία
12. Βάλτε κάτω από το φέρετρο ένα ζευγάρι παπούτσια
13. Βάλτε μέσα στο φέρετρο ένα τηλεκατευθυνόμενο κασετόφωνο και όταν κάποιος ασπάζεται τον νεκρό να του μιλάει
14. Βάλτε πάνω στο φέρετρο μια κάρτα παρκαρίσματος
15. Πείτε στην χήρα να αγκαλιάσει το φέρετρο για να βγάλετε φωτογραφία
16. Ρωτήστε την χήρα αν μπορείτε να πάρετε ένα δάκτυλο του νεκρού
17. Ρωτήστε την μητέρα του νεκρού τι έκανε όταν της το είπαν
18. Πείτε στην μητέρα ότι δεν περιμένατε να πεθάνει πρώτα αυτός
19. Πείτε ότι η αγαπημένη του εκπομπή στην TV αναβλήθηκε
20. Ασπαστείτε τον νεκρό, πείτε ότι σας έπεσαν μέσα στο φέρετρο οι φακοί επαφής και αρχίστε να ψάχνετε.
το γ@μήσι πότε πέφτει??:lol: :lol: :rotflmao:
koulis19
11/04/2010, 17:02
Απο τα 3 ανεκδοτα που εβαλες ,γελασες με ολα?
caesarsk
11/04/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Απο τα 3 ανεκδοτα που εβαλες ,γελασες με ολα?
ναι...να αρχισω να ανησυχω??? ο Ζευκας με λεει καμμενο...ο παππους (tai) με λεει τελειωμενο...ο dimchios δεν μπορω να πω πως με λεει....
πρεπει να το κοιταξω γιατρε?
koulis19
11/04/2010, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ναι...να αρχισω να ανησυχω??? ο Ζευκας με λεει καμμενο...ο παππους (tai) με λεει τελειωμενο...ο dimchios δεν μπορω να πω πως με λεει....
πρεπει να το κοιταξω γιατρε? Κοιτα παιδι μου,με μια πρωτη διαγνωση εχω να πω πως η Ανιτα πανια θα σε βραβευσει ως το παρατραγουδο της χρονιας.:lol: :lol:
notakos600
11/04/2010, 17:07
Αρκεί ο απλός στοχασμός πάνω σε μια δεδομένη διαίσθηση, χωρίς την έννοια αυτού που το αντικείμενο πρέπει να είναι. :beer:
caesarsk
11/04/2010, 17:08
Κοιτα παιδι μου,με μια πρωτη διαγνωση εχω να πω πως η Ανιτα πανια θα σε βραβευσει ως το παρατραγουδο της χρονιας.:lol: :lol:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ...Να βγω στην Πανια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
koulis19
11/04/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αρκεί ο απλός στοχασμός πάνω σε μια δεδομένη διαίσθηση, χωρίς την έννοια αυτού που το αντικείμενο πρέπει να είναι. :beer: Οποιος το καταλαβε,παρεα με τον Κατελη.
notakos600
11/04/2010, 17:12
Οποιος το καταλαβε,παρεα με τον Κατελη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 17:23
Χιούμορ (αγγλ. humor ή humour) είναι, στη βασική του έννοια, μία ιδιαίτερη μορφή ανθρώπινης επικοινωνίας, που ως στόχο έχει να προκαλέσει το γέλιο και προκαλεί στους άλλους διασκέδαση και ευχαρίστηση....Ό,τι ακριβώς δηλ δεν κατάφερε να προκαλέσει το αχαρακτήριστο αυτό κείμενο.
Υ.Γ. Εναλλακτικός τίτλος: 1 τρόπος και καλός να μην γελάσουν στην ενότητα ανέκδοτα ενός μοτοσυκλετιστικού φόρουμ
caesarsk
11/04/2010, 17:25
αυτο το τελευταιο με πονεσε....οταν κατεβεις απο Ελλαδα ελα να σου δωσουμε μια μεριδα τονερ να καταλαβεις τι λεμε
αν πινουμε ολοι τα ιδια μπορει και να καταλαβαινομαστε....
ειναι οντως αχαρακτηριστο το κειμενο αλλα καλυτερα αχαρακτηριστο κειμενο απο αχαρακτηριστες αποψεις....αλλα τι να το κανεις
ξερεις τι λενε για την αποψη....
ολοι εχουν απο μια.....
Akatanomastos
11/04/2010, 17:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
notakos600
11/04/2010, 17:28
αυτο το τελευταιο με πονεσε....οταν κατεβεις απο Ελλαδα ελα να σου δωσουμε μια μεριδα τονερ να καταλαβεις τι λεμε
ειναι οντως αχαρακτηριστο το κειμενο αλλα καλυτερα αχαρακτηριστο κειμενο απο αχαρακτηριστες αποψεις....αλλα τι να το κανεις
ολοι εχουν απο μια.....
Άσε τις απόψεις και πες μας τι πίνεις ...:lol: :lol: :beer: :beer:
caesarsk
11/04/2010, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Άσε τις απόψεις και πες μας τι πίνεις ...:lol: :lol: :beer: :beer:
σκετο τονερ....επισημος προμηθευτης....DimChios
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 17:42
ολοι εχουν απο μια.....
Όταν αποκαλώ αχαρακτήριστο το κείμενο είναι γιατί ακριβώς δεν βρίσκω χαρακτηρισμό...Μην το παίρνεις στραβά επειδή προσωπικά δε γέλασα καθόλου με το συγκεκριμένο...Το ανέκδοτό σου με το ζευγαράκι ας πούμε μ άρεσε και ήταν έξυπνο,το σχολίασα ανάλογα.:wave2:
Υ.Γ. Αν υπήρχε μόνο μια άποψη (γενικά μιλάμε) θα ήταν πρόβλημα
Υ.Γ. 2 Όταν κατέβω από Ελλάδα;;;
ρε Σοφ...
καλύτερα ηταν οταν εβγαζες καμμια διαδρομη Αθήνα, Κορινθος, Γεράκι, Torino, Oslo, Nordkapp, San Franscisco, Albuquerque, Τρικαλα, Buenos Aires, Johannesburg, Πειραιας σε 8 ημερες...
ασε τα ανεκδοτα... δεν σε πανε μπρε!
caesarsk
11/04/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Όταν αποκαλώ αχαρακτήριστο το κείμενο είναι γιατί ακριβώς δεν βρίσκω χαρακτηρισμό...Μην το παίρνεις στραβά επειδή προσωπικά δε γέλασα καθόλου με το συγκεκριμένο...Το ανέκδοτό σου με το ζευγαράκι ας πούμε μ άρεσε και ήταν έξυπνο,το σχολίασα ανάλογα.:wave2:
Υ.Γ. Αν υπήρχε μόνο μια άποψη (γενικά μιλάμε) θα ήταν πρόβλημα
Υ.Γ. 2 Όταν κατέβω από Ελλάδα;;;
Μοναχο λες....φανταζεσαι να κουβαλαω μπυρες απο Αθηνα μεχρι Μοναχο?? Κατεβα εσυ κατω....να γινει απο κοντα...
επισης.....οτι και να παρω στραβα η ισια δεν υπαρχει ποτε μα ποτε η περιπτωση να τσακωθω με καποιον απο εδω μεσα....απλα γιατι το θεωρω γελοιο.....βρεθηκες απλα στο λαθος μερος την λαθος στιγμη. Αυτοι που επρεπε να το καταλαβουν το καταλαβαν!!!
Χιούμορ αγγλ. humor
Πάρτο πίσω αυτό. Θα ξεράσω.
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Πάρτο πίσω αυτό. Θα ξεράσω.
Δε σ αρέσει το αγγλικό χιούμορ να υποθέσω;;;
Όχι. Γράφεται "humour". Μόνο.
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 18:38
Όχι. Γράφεται "humour". Μόνο.
Το λεξικό αναφέρει ότι γράφεται και με τους 2 τρόπους
Μπορεί να γράφει και 10. Δεν το κάνει σωστό.
Ποιο ποιοτικό λεξικό είναι αυτό? :P
caesarsk
11/04/2010, 18:43
humour
(US humor)
• noun 1 the quality of being amusing or comic. 2 a state of mind: her good humour vanished. 3 (also cardinal humour) historical each of four fluids of the body (blood, phlegm, yellow bile or choler, and black bile or melancholy), formerly believed to determine a person’s physical and mental qualities.
• verb comply with the wishes or whims of.
— PHRASES out of humour in a bad mood.
— DERIVATIVES humourless adjective.
— ORIGIN originally in the sense bodily fluid, surviving in aqueous humour and vitreous humour: from Latin humor ‘moisture’.
πηγη Compact Oxford English Dictionary
οποτε εφοσον τα US θεωρουνται γλώσσα το humor δεν μπορει να θεωρηθει λάθος
Akatanomastos
ρε μαγκες ειναι
μαυρο χιουμορ
οποιος δεν γουσταρει δεν πειραζει..
AUFGEBRACHT
Μπορεί να γράφει και 10. Δεν το κάνει σωστό.
Ποιο ποιοτικό λεξικό είναι αυτό? :P
Μάλλον κάποιου αγγλικού ΙΕΚ...κάτσε να δω στη ράχη τί γράφει...Oxford's...
caesarsk
11/04/2010, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ρε Σοφ...
καλύτερα ηταν οταν εβγαζες καμμια διαδρομη Αθήνα, Κορινθος, Γεράκι, Torino, Oslo, Nordkapp, San Franscisco, Albuquerque, Τρικαλα, Buenos Aires, Johannesburg, Πειραιας σε 8 ημερες...
ασε τα ανεκδοτα... δεν σε πανε μπρε!
To πηρα αποφαση jimmy....γυρναω στους χάρτες μου...
γμτ γμτ γμτ λες να φταει οτι τσακωνομουν με τεχνιτες χωρις πιστοποιηση ISO ????
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 18:45
Τελικά αυτό το φόρουμ με εκπλήσσει καθημερινά...σε οδηγεί από ένα συγκεκριμένο θέμα σε άγνωστες ατραπούς...κοίτα που καταλήξαμε να συζητάμε για τη σωστή ορθογραφία της αγγλικής γλώσσας...
οποτε εφοσον τα US θεωρουνται γλώσσα το humor δεν μπορει να θεωρηθει λάθος
Διαφωνώ πολυπλεύρως στο ότι θεωρούνται γλώσσα. Παρολαυτά έγραψε "αγγλ. humor" και εκεί έγκειται κυρίως η διαφωνία μου. Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Και οι αμερικανοί πήραν έτοιμη γλώσσα και την κατέστρεψαν. Κάτι σαν τους νεοέλληνες με τα (προσεχώς) ελληνικά.
Και το ανέκδοτο ήταν μια χαρά ;)
caesarsk
11/04/2010, 18:49
Διαφωνώ πολυπλεύρως στο ότι θεωρούνται γλώσσα. Παρολαυτά έγραψε "αγγλ. humor" και εκεί έγκειται κυρίως η διαφωνία μου. Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. Και οι αμερικανοί πήραν έτοιμη γλώσσα και την κατέστρεψαν. Κάτι σαν τους νεοέλληνες με τα (προσεχώς) ελληνικά.
Και το ανέκδοτο ήταν μια χαρά ;)
εδω με βρισκεις 100% συμφωνο...Δεν θεωρω την Αμερικανικη γλώσσα, παρα μονο μια ασχημη κακοποιηση της Αγγλικής. Αλλά δυστυχώς για τα πρακτικα ειναι. Αφου κατάφεραν και περασαν την βλαχειά τους για γλώσσα, και εφόσον περισσότερο βλέπουμε βλαχοαμερικανικα κείμενα έναντι Αγγλικών, δεν μπορούμε να το καταδικάσουμε
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 18:55
εδω με βρισκεις 100% συμφωνο...Δεν θεωρω την Αμερικανικη γλώσσα, παρα μονο μια ασχημη κακοποιηση της Αγγλικής. Αλλά δυστυχώς για τα πρακτικα ειναι. Αφου κατάφεραν και περασαν την βλαχειά τους για γλώσσα, και εφόσον περισσότερο βλέπουμε βλαχοαμερικανικα κείμενα έναντι Αγγλικών, δεν μπορούμε να το καταδικάσουμε
Εκλιπαρώ τη συγγνώμη σας,τα αγγλικά οι γιάνκηδες όντως όπως πολύ ορθά αναφέρετε τα κακοποίησαν αλλά παρόλα αυτά υπάρχει αγγλική Ηνωμένου Βασιλείου και αγγλική Ηνωμένων Πολιτειών...
Says who? Ο Bill Gates? :P
Η γλώσσα είναι μία. Ο καθένας έχει τη διάλεκτό του, αλλά αυτό δεν την κάνει σωστή.
koulis19
11/04/2010, 19:01
Η γλώσσα είναι μία. 010001
To πηρα αποφαση jimmy....γυρναω στους χάρτες μου...
γμτ γμτ γμτ λες να φταει οτι τσακωνομουν με τεχνιτες χωρις πιστοποιηση ISO ????
εμ, ετσι ντε...
τεσπα... αμα ειχαν κανενα HACCP, ρωτησες?
AUFGEBRACHT
11/04/2010, 19:14
Says who? Ο Bill Gates? :P
Η γλώσσα είναι μία. Ο καθένας έχει τη διάλεκτό του, αλλά αυτό δεν την κάνει σωστή.
Τελικά στο φόρουμ όλες οι υποκατηγορίες πρέπει να καταργηθούν αφού πάντα καταλήγουμε σε αντιπαραθέσεις...ας μείνει αυτή μόνο αφού καλύπτει τα πάντα...Γμτ ακόμα 2 ώρες για τον αγώνα...
Αν συμφωνούσαμε όλοι στα πάντα, δε θα ήταν φόρουμ. Όσο διατηρούμε κάποιο επίπεδο, εγώ το βρίσκω υγιέστατο.
Lioulios
11/04/2010, 19:41
ο Ζευκας με λεει καμμενο...
Καλά σου λέει.
.......
13. Βάλτε μέσα στο φέρετρο ένα τηλεκατευθυνόμενο κασετόφωνο και όταν κάποιος ασπάζεται τον νεκρό να του μιλάει
:lol: :lol: :lol: :lol:
caesarsk
11/04/2010, 20:20
εμ, ετσι ντε...
τεσπα... αμα ειχαν κανενα HACCP, ρωτησες?
οχι ρε συ HACCP ο υδραυλικος.....και μην μου τον θυμιζεις τον κωλοκανονισμο
δεν διευκρινησες...
για το αλλο.... τι να πω.... δεν σου φταιει κανενας αμα δεν ειχες διαβασει το μαθημα σου...
caesarsk
11/04/2010, 20:51
δεν διευκρινησες...
για το αλλο.... τι να πω.... δεν σου φταιει κανενας αμα δεν ειχες διαβασει το μαθημα σου...
τι σχεση εχεις εσυ με τον HACCP???? εγω τον βρισκω καθε μερα μπροστα μου στην δουλεια μου
μακρια και αγαπημενοι :D :D :D
το ειχα συναντησει κανα-δυο φορες...
ευτυχως ξεμπερδεψα γληγορα... και ανωδυνα
caesarsk
11/04/2010, 21:17
Τυχερεεεεεεεε
ναι...να αρχισω να ανησυχω??? ο Ζευκας με λεει πατέρα...πρεπει να το κοιταξω γιατρε?
καμμένε...:lol:
παρόλα αυτά υπάρχει αγγλική Ηνωμένου Βασιλείου και αγγλική Ηνωμένων Πολιτειών...
Σωστό...
Shinji Ikari
11/05/2010, 13:35
τηλεκατευθυνομενο κασετοφωνο.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DimChios
12/05/2010, 03:09
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ...Να βγω στην Πανια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω τα κονε μου αν ενδιαφερεσαι!
Ε Υ Κ Ο Λ Α