View Full Version : Τα πασχαλινα δωρα στον εαυτο μου.....
Αν και καπως καθυστερημενα ειπα να ποσταρω σημερα τα δωρα που εκανα στον εαυτο μου για το πασχα...οσοι με ξερουν εστω και λιγο ξερουν γιατι το χαμογελο εχει μεινει κολλημενο μονιμα ως τα αυτια μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a25: :a25: :a25: :a30: :a30: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08: :a08:
Το μεγαλο δωρο....νομιζω πως δε χρειαζονται ιδιαιτερες συστασεις.....
195092
και το μικρο..αρτι αφηχθεις απο αμερικη σημερα το πρωι......
195093
και μια τελευταια......
195095
καλοτάξιδο το πρώτο......αχρείαστο το δεύτερο....
και τα δυό κουκλιά....
harris_x
12/04/2010, 09:35
Καλορίζικο και καλόστριφτο το μοτόρι και αχρείαστο το κρανάκι!
:beer: :beer: :beer:
reinmeister
12/04/2010, 09:42
makis206
12/04/2010, 09:49
Να τα χαρείς με υγεία!
Cpt. Haddock
12/04/2010, 09:56
Είδες για να έχεις πλούσιο νονο;
Εμένα μου φέραν λαμπάδα το πάσχα... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χαχαχαχαχα καλο αλλα δε παιζει εγω ειμαι ο νονος του εαυτου μου στη προκειμενη περιπτωση......παντως μη το περνεις κατακαρδα....μπορει και ο "δικος σου" νονος καποια στιγμη να σου κανει αντιστοιχο δωρακι....προς το παρων πιαστε απο μια μπυριτσα για τα καλοριζικα/καλοταξιδα/καλοστριφτα.......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Thanks γιατ ις ευχεςςςςςςςςςςςςςς
Cpt. Haddock
12/04/2010, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Χαχαχαχαχα καλο αλλα δε παιζει εγω ειμαι ο νονος του εαυτου μου στη προκειμενη περιπτωση......
Καλοτάξιδο anyway :beer: :beer: :beer: :beer:
zuper....
:a013: :a013: :a013:
Giorgos19
12/04/2010, 10:34
Εισ' ωραιος λεμεεεεεεεε!!! Καλοφορετο, καλοταξιδοι!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλοριζικα κ καλοταξιδα κ τα δυο φιλε μου.Εγω πιστευω πως τα καλυτερα δωρα παντοτε ειναι αυτα που κανουμε εμεις στους εαυτους μας!Με το κρανος τι εκανες με το νουμερο?Πηρες αυτο που φορας κ στην Ελλαδα ή πηρες 1 νουμερο μικροτερο?Κατι τετοιο θυμαμαι απο συζητησεις που ειχαν γινει παλιοτερα.
καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος φιλαρακι!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
Καλοριζικα κ καλοταξιδα κ τα δυο φιλε μου.Εγω πιστευω πως τα καλυτερα δωρα παντοτε ειναι αυτα που κανουμε εμεις στους εαυτους μας!Με το κρανος τι εκανες με το νουμερο?Πηρες αυτο που φορας κ στην Ελλαδα ή πηρες 1 νουμερο μικροτερο?Κατι τετοιο θυμαμαι απο συζητησεις που ειχαν γινει παλιοτερα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου, εννοειται πως τα καλυτερα δωρα τα κανουμε εμεις στον εαυτο μας....αν περιμεναμε απ τους αλλους ζητω που καηκαμε......
Για το κρανακι τωρα....τα καινουρια shoei XR1100 και Χ Spirit... εχουν ακριβως τα ιδια νουμερα παντου....οποτε δοκιμασα εδω το κρανακι και μετα προχωρησα στην αγορα του απο αμερικη μιας και πιστεψε με βγηκε παρααααα πολυ φτηνοτερα απο δω....
Μια συμβουλη προς ολους...επειδη το καινουριο κελυφος και του Χ Spirit 2 αλλα και του ΧR 1100 ειναι λιγο πιο μεγαλο απο τους προκατοχους τους καλο θα ηταν να παρετε ενα νουμερακι μικροτερο απ οτι φορατε τωρα... ( οσοι εχουν τετοιο κρανακι τελος παντων ) βεβαια μια δοκιμη στο κρανος λυνει καθε αμφιβολια για το νουμερο....αυτα τα λιγα προς το παρον, εντυπωσεις για το κρανος μολις το δω σε καμια γρηγορη βολτα....
koulis19
12/04/2010, 14:17
Καλοταξιδο και καλα χιλιομετρα.:beer: :beer: :beer:
Καλοτάξιδο! :beer: :beer: :beer:
LOUKILOUK
12/04/2010, 14:37
:beer: :beer: :wave2: :sun:
....αυτα τα λιγα προς το παρον, εντυπωσεις για το κρανος μολις το δω σε καμια γρηγορη βολτα....
Ασε ρε γλήγορε που πας και βόλτες.....
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έλα ρε φίλε!
ζει ο μπαλτάθαρ? :p
btw: ilia24 ... καλοτάξιδο και καλοστριφτο μαν! :wave2: :wave2:
filipp0s
12/04/2010, 15:06
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε ρε γλήγορε που πας και βόλτες.....
:smokin:
κουλος ειμαι ρε συ αλλα να μη το λεμε παραεξω και μας παρουν χαμπαρι......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
by the way..... το κρανακι ειναι στο νουμερο σου....αν θες ελα απο το γραφειο να το δοκιμασεις μπας και ξεκολλησεις επιτελους απο το RX7 GP....
κουλος ειμαι ρε συ αλλα να μη το λεμε παραεξω και μας παρουν χαμπαρι......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ούτε παραέξω, ούτε παραμέσα :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ούτε παραέξω, ούτε παραμέσα :lol: :lol: :lol:
ετσι ετσι.... σε ποιο υπογειο εισαι χωμενος παλι εσυ και δε σε ειδα καθολου σημερα...????
castoras
12/04/2010, 16:18
Καλορίζικα και πάντα όρθιος!!!!!!!
konsttanttinos
12/04/2010, 16:59
:a8: :a8: :a8:
:beer: :beer: :beer: :beer:
με γειες τα καινουργια καλουδια....παντα ορθιος κ υγιης να τα χαιρεσαι παντα.......:wave2: