Σύνδεση

View Full Version : Αντεχετε καθε πρωι ξανα και ξανα...

oulas
17/06/2005, 08:25
Παιδια δεν μπορει να φτιαχθει μια νεα κατηγορια, για θεματα σχετικα με ατυχηματα, ευρεση μαρτυρων, και ολα τα σχετικα;

Δεν γουσταρω καθε πρωι που μπαινω στο αγαπημενο μου foroum, να βλεπω, πρωτο πρωτο, sticky θεματα, για θανατηφορα ατυχηματα.

Ειναι πολυ μακαβριο και ψυχοφθορο:confused:

Οληη διαθεση μου χαλαει!:yuck:

Tigas
17/06/2005, 08:28
:confused: :confused: :rolleyes: :rolleyes: :sad: :sad:

Κανένας
17/06/2005, 08:35
εμενα με χαλαει το αβαταρ σου
ηθελα να (μην) ηξερα που το βρηκες

crs-k
17/06/2005, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
εμενα με χαλαει το αβαταρ σου
ηθελα να (μην) ηξερα που το βρηκες

Του το "εφτιαξε" το "κοληταρι" σου !!! :winka:

:lol: :rotflmao: :lol:

Κανένας
17/06/2005, 08:38
Στο θέμα μας τώρα
Δεν πιστεύω αν ήταν κάποιος δικός σου, να μην ήθελες να βρεις πληροφορίες

Κανένας
17/06/2005, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Του το "εφτιαξε" το "κοληταρι" σου !!! :winka:

:lol: :rotflmao: :lol: Τώρα εσύ γιατί με φτιάχνεις; :lol:
Θέλεις να γράψω κανένα συναξάρι πρωί πρωί :smokin:

Και είπα ότι ήθελα να μην ξέρω :evil:

:wave2:

Lupo
17/06/2005, 08:42
Χαλιόμαστε, δεν χαλιόμαστε.... καλά είναι εκεί που είναι.
Σε άλλη κατηγορία, δεν θα μπαίνουν τόσοι όσοι μπαίνουν στις γενικές.
Και ένας λιγότερος να μπεί, μπορεί να είναι αυτός που είδε το δυστήχημα.

Κρίμα δεν είναι?:confused:

oulas
17/06/2005, 08:44
Το avatar μου, ειναι ιδεα δικια μου, την οποια την υλοποιησε οπως ακριβως φανταζομουν, ο afro.

Το θεμα ομως ειναι αλλο, και μη μου μαμησης το post, με το avatar, οπως εχουν κανει αλλοι σε αλλα ποστ, που εχω ανοιξει.

Επισης δεν ειπα, οτι δεν θελω να βρισκουμε πληροφοριες.

Ας δημιουργηθει, μια νεα κατηγορια, και να υπαρχουν εκει ολα τα σχετικα. Πχ Μαρτυρες, συμβουλες, πως κινουμαστε νομικα....και τετοια. Γιατι να εχουμε μονοιμα στις γενικες αυτο το μακαβριο θεαμα;

Lupo
17/06/2005, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Το avatar μου, ειναι ιδεα δικια μου, την οποια την υλοποιησε οπως ακριβως φανταζομουν, ο afro.

Το θεμα ομως ειναι αλλο, και μη μου μαμησης το post, με το avatar, οπως εχουν κανει αλλοι σε αλλα ποστ, που εχω ανοιξει.

Επισης δεν ειπα, οτι δεν θελω να βρισκουμε πληροφοριες.

Ας δημιουργηθει, μια νεα κατηγορια, και να υπαρχουν εκει ολα τα σχετικα. Πχ Μαρτυρες, συμβουλες, πως κινουμαστε νομικα....και τετοια. Γιατι να εχουμε μονοιμα στις γενικες αυτο το μακαβριο θεαμα;

Να επαναλάβω δηλαδή????

ΓΊΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

Γι'αυτό και εκτός από το ότι μπαίνουν στις Γενικές, που επισκέπτετε ο περισσότερος κόσμος, γίνοντε και sticky ώστε να τα βλέπουμε συνέχεια.

Καλύτερα να χαλάσω λίγο την διάθεση μου και να βοηθηθεί κάποιος.

Μετά, πήγαινε στ'ανεκδοτα, και θα φτιάξει η διάθεση σου πάλι, αν σε χάλασε τόσο πολύ.

rsp
17/06/2005, 14:25
Δυστηχως τα ατυχηματα ειναι κομματι της ζωης μας και καλο ειναι να θυμομαστε ποσο συχνα και ποσο ευκολα γινετε το κακο...Καλυτερα να εχεις ενα κομπο στο λαιμο σκεφτομενος το τι εγινε παρα να ειμαστε ξεγνοιαστοι...Θα συμφωνησω και με τον Λουπο οτι καλο ειναι να τα βλεπουν οσοι περισσοτεροι για οποιαδηποτε μορφη βοηθειας..