View Full Version : Arai Viper GT vs Shoei XR 1100
το ξερω πως το ενα εχει παλιωσει...και το αλλο σπαρταραει...
το θεμα ειναι ομως ποιο απο τα δυο...
τα εχω δοκιμασει και τα 2, και δεν ειχα καποιο προβλημα...και τα δυο μου εκατσαν μια χαρα στο κεφαλι...
η τιμη τους πλεον εινα παραπλησια...αλλα δε ξερω ποιο να διαλεξω...υπαρχει καποιος που να τα εχει και τα δυο, και να ξερει να πει διαφορες?
ποιο να προτιμησω?
η χρηση θα ειναι γενικη, και συχνα θα εχει εθνικη με ταχυτητες 160+
Απο Arai ψηφιζω Μονο RX7 οποτε αναμεσα στα 2 αυτα επιλεγω το shoei.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
επιλεγω το shoei.
Me too baby...:winka: Αν και καποια γραφικα των arai ειναι φοβερα...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
με ταχυτητες 160+
Ωωωωωωωωωωπα ρε γΛηγορε.......:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ωωωωωωωωωωπα ρε γΛηγορε.......:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:
no comment μικρε μονοκυλινδρε...
:smokin:
stick to the point please...
:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Απο Arai ψηφιζω Μονο RX7 οποτε αναμεσα στα 2 αυτα επιλεγω το shoei.
το RX7 ξεφευγει πολυ μιας και ειναι παρα πολυ ακριβο...
επισης, δε με ενδιαφερει το 1000(παροτι πλεον βρισκεις πολυ καλες τιμες, προτιμω το 1100 μονο και μονο για την αφαιρουμενη επενδυση)
Το 1100 παρε μωρε...:winka: Ειναι πολυ ομορφο με ωραια γραφικα και παιζουν και καλες τιμες αμα ψαχτεις λιγακι...:winka:
Αντε εκλεισε,καλοριζικο...:beer: :beer: :beer: :wave2:
latris mixanis
13/04/2010, 00:25
Μπορείς να διαβάσεις κι Εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100732).
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μπορείς να διαβάσεις κι Εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=100732).
ekei de μπορω να διαβασω(μιας και μιλαμε για πολυ πιο ακριβα κρανη:D )
:winka:
Ως κατοχος Viper GT θα σου πω οτι εχει αρκετο θορυβο.
Το εχω κανα χρονο και το εχω μετανιωσει. Στην αρχη ειχα παρει το xr1000 αλλα το εδωσα πισω γιατι δεν εκατσε καλα στο κεφαλι μου. Απο θορυβο πιστευω οτι το xr1000 ειναι καλυτερο.
latris mixanis
13/04/2010, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ekei de μπορω να διαβασω(μιας και μιλαμε για πολυ πιο ακριβα κρανη:D )
:winka:
Αναφέρουμε και τα υπόλοιπα και αυτό που θες να πάρεις.
Προσωπικά θεωρώ ότι το Viper βάζει αρκετό θόρυβο συγκρίση με τo XR, από κει και πέρα έχει να κάνει με το τι σου κάθεται καλύτερα στο κεφάλι:winka:
Για το θόρυβο αν δε κάνω λάθος δε παίζει ρόλο πόσους αεραγωγούς έχει ένα κράνος? :confused:
Δε ξερω τι λετε, αλλα το Viper GT το Sinister αγγιζει την τελειοτητα αντικειμενικα παντα:smokin:
makis206
13/04/2010, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Για το θόρυβο αν δε κάνω λάθος δε παίζει ρόλο πόσους αεραγωγούς έχει ένα κράνος? :confused:
Και η εφαρμογή της ζελατίνας πάνω στην τσιμούχα, και τα πλαϊνά καπάκια στα κουμπώματα της ζελατίνας, ρόλο παίζει ακόμα και η επιλογή σωστού κράνους ανάλογα με τη θέση οδήγησης..! :winka:
+1 στο XR-1100 από μένα :beer: