Σύνδεση

View Full Version : Βολιώτες δείτε αυτό!

sakisvolos
13/04/2010, 21:44
Εχθές το βράδυ αργά ένας υπάνθρωπος με ένα μαύρο SEAT IBIZA με αριθμό κυκλοφορίας που αρχίζει με τα γράμματα ΒΟΜ
ΧΤΥΠΙΣΕ ποδηλάτη και τον άφησε αβοήθητο αναίσθητο και αιμόφυρτο στην άσφαλτο!
Ο ποδηλάτης είναι ο εικοσάχρονος γιος φίλου μου ευτυχώς το παιδί είναι καλά και ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του!
Ο αλήτης αυτός τον άφησε αβοήθητο αφού τον εκσφενδόνισε στο απέναντι πεζοδρόμιο, το παιδί
νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου με πολλά ράμματα πάνω από το μάτι και με κάταγμα στο
κρανίο στο ίδιο σημείο και ευτυχώς οι αξονικές δείχνουν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα ευτυχώς!!

Το ατύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Περαιβού και Πολυμέρη στον Βόλο, το παιδί διέσχιζε
την οδό Πολυμέρη με το ποδήλατο του περνώντας με πράσινο το φανάρι της διασταύρωσης,
όταν το IBIZA με αριθμό που ξεκινάει με ΒΟΜ πέρασε με κόκκινο, φρενάρισε από ότι λέει ο
μικρός
αλλά τον χτύπησε και το μόνο που πρόλαβε να δει είναι ότι ήταν IBIZA μαύρο και τα αρχικά του αριθμού!

Αν κάποιος Βολιώτης που διαβάζει το φόρουμ αυτό δει ένα μαύρο IBIZA μοντέλο 2003 - 2004 (μάλλον) χτυπημένο μπροστά αριστερά ας στείλει ΠΜ μπας
και γίνει κάτι, το ψάχνει και η τροχαία αλλά έτσι που το ψάχνει να μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα μάλλον
δεν θα γίνει τίποτα!

Υ.Γ. @@ Προς τον υπάνθρωπο!@@ Ρε καριόλη χτύπησες ένα παιδί με το κουτί σου εντάξει έφυγες ρε αληταρά
πάρε ένα τηλέφωνο και στείλε ρε %#@$%^&^%$ ένα ασθενοφόρο τουλάχιστον!

SVX
13/04/2010, 21:48
:sick: τι κοπριες κυκλοφορουν ρε φιλε...ΚΟΠΡΙΕΣ !!

GhostRideR_636
13/04/2010, 22:06
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Αργα η γρηγορα θα πληρωσει!

LARISEOS
13/04/2010, 22:44
perastika ston mikro!

ODYESE
13/04/2010, 22:55
Υπαρχουν πολλοι Μ@@@@ΚΕς! Εχει καταντηση αηδια το " χτυπαω και φευγω" . Θα την βρει απο αλλου αυτος, να εισαι σιγουρος. Ευτυχως το παιδι ειναι καλα!

sakisvolos
13/04/2010, 23:01
Ελπίζουμε στο ότι θα βρεθεί και θα πληρώσει όπως πρέπει! :evil: :evil: :evil:

manos*gsxr
13/04/2010, 23:08
Για τον μλκ τι να πει κανεις?Περαστικα στο κοπελι!!!

PRIEST
13/04/2010, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Υπαρχουν πολλοι Μ@@@@ΚΕς! Εχει καταντηση αηδια το " χτυπαω και φευγω" . Θα την βρει απο αλλου αυτος, να εισαι σιγουρος. Ευτυχως το παιδι ειναι καλα!

το θεμα δεν ειναι να τη βρει απο αλλου!:nono: πρεπει να την πληρωσει με το ιδιο νομισμα ο καργιολης!κατι τετοιους πρεπει να τους βρισκεις,να τους σαπιζεισ στο ξυλο,να πανε νοσοκομειο και μοπλισ βγουνε παμε παλι:evil: :evil: :evil: !

ασταδιαλα πια με τα καθικια που του νιαζει μονο να την βγαλουν λαδι...........:confused: :confused:

περαστικα στο παλικαρακι και ποτε ξανα...................

koulis19
14/04/2010, 00:09
Μια απορια.Ποιος ειναι ο λογος ρε παιδια να παρατανε κατω ανθρωπους ειτε αυτος εχει πεθανει στην χειροτερη ειτε γρατζουνισε το δαχτυλο του.Τι φοβουνται?Παει να καταντησει μεγαλη συνηθεια αυτο.Αει στο καλο πια με τον καθε μα..κα.

McTalas
14/04/2010, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μια απορια.Ποιος ειναι ο λογος ρε παιδια να παρατανε κατω ανθρωπους ειτε αυτος εχει πεθανει στην χειροτερη ειτε γρατζουνισε το δαχτυλο του.Τι φοβουνται?Παει να καταντησει μεγαλη συνηθεια αυτο.Αει στο καλο πια με τον καθε μα..κα.
ti na fovoynte re kouli??

tis kyroseis....
γιατι μπορει να ειναι καλυμενος για αστικη ευθυνη, αλλα αν το θυμα καταληξει και φταιει τοτε παει καρφι για την ψειρου...!

SVX
14/04/2010, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

tis kyroseis....

εχετε παρει χαμπαρι ΠΟΣΑ ανασφαλιστα οχηματα κυκλοφορουνε? Θειοι & Παππουδες 65-75 ετων που μια ζωη οδηγουσαν τωρα "- απλα δεν βγαινουν οικονομικα ..." ή "-ξεχνανε " να ασφαλισουν το 3μποουρδελο τους....

ΠΟΙΕΣ κυρωσεις? να μη μιλησω για ανασφαλιστους ΧΩΡΙΣ Αδεια οδηγησης (+Νιγηριανους-Αλβανους -Βουλγαρους Κ.αλλα.)

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΑΠΟ ΕΞΩ Τους /τις Κ4ριΟλες που κυκλοφορουν με αγορασμενο διπλωμα !:evil: :nono:

blackbusa
14/04/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19

για διαφορους λογους...ο χειροτερος ειναι να ειναι με αναστολη και να υπαρχει κινδυνος να μπει κανονικα και για τα καλα μεσα...

περαστικα στο παιδι...

project.breeze
14/04/2010, 08:20
Σάκη θα χουμε και εμείς εδώ στη Λάρισα το νου μας.Κανείς από αυτά τα ζώα δεν την γλυτώνει για παραπάνω από βδομάδα...:winka:

TROOPER
14/04/2010, 08:53
...περαστικα...

argy_kap
14/04/2010, 12:24
Σάκη, θα έχω το νου μου και θα ενημερώσω και μέσω FACEBOOK όλο το team, πιστεύω να τον βρούμε.

Η τροχαία έχει ενημερωθεί?

sergiosm
14/04/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

tis kyroseis....
γιατι μπορει να ειναι καλυμενος για αστικη ευθυνη, αλλα αν το θυμα καταληξει και φταιει τοτε παει καρφι για την ψειρου...!

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

Το πολύ πολύ να περάσεις κανά βράδυ στο τμήμα και αυτό είναι όλο.

Το ξέρεις όμως ότι ΑΝ φύγεις και πεθάνει, ενώ ΑΝ έμενες θα σωζόταν, μπορείς πραγματικά να πας στην ψειρού;;

Γιατί αν τον σκοτώσεις επί τόπου 99,99 % θα είναι εξ αμελείας (αν βέβαια φταις για το ατύχημα), ενώ αν την κάνεις (και μετά πεθάνει και αποδειχθεί ότι αν π.χ. τον πήγαινες νοσοκομείο ή έστω ειδοποιούσες για το ατύχημα θα σωζόταν) το ΣΩΣΤΟ νομικά είναι να πας για ανθρωποκτονία με ΠΡΟΘΕΣΗ (με ενδεχόμενο δόλο), και άρα να πας για τα καλά μέσα;;;

Αλλά ακόμα και αν την γλιτώσεις θα την φας ακόμα και αν ΔΕΝ φταις για το ατύχημα για εγκατάλειψη.

Τί λοιπόν σε "συμφέρει" καλύτερα;;

Για να μην μιλήσω για το ανήθικο της εγκατάλειψης.

:wave2:

OldMan
14/04/2010, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Το ξέρεις όμως ότι ΑΝ φύγεις και πεθάνει, ενώ ΑΝ έμενες θα σωζόταν, μπορείς πραγματικά να πας στην ψειρού;;
Γιατί αν τον σκοτώσεις επί τόπου 99,99 % θα είναι εξ αμελείας (αν βέβαια φταις για το ατύχημα), ενώ αν την κάνεις (και μετά πεθάνει και αποδειχθεί ότι αν π.χ. τον πήγαινες νοσοκομείο ή έστω ειδοποιούσες για το ατύχημα θα σωζόταν) το ΣΩΣΤΟ νομικά είναι να πας για ανθρωποκτονία με ΠΡΟΘΕΣΗ (με ενδεχόμενο δόλο), και άρα να πας για τα καλά μέσα;;;

Την άποψη (από αρκετούς επαγγελματίες οδηγούς) "Αν χτυπήσεις άνθρωπο, καλύτερα γύρνα και αποτελειωσέ τον" πιατέυω να την έχετε ακούσει ... :(

sergiosm
14/04/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Την άποψη (από αρκετούς επαγγελματίες οδηγούς) "Αν χτυπήσεις άνθρωπο, καλύτερα γύρνα και αποτελειωσέ τον" πιατέυω να την έχετε ακούσει ... :(

την έχουμε ακούσει

το γιατί όμως το ξέρεις;

OldMan
14/04/2010, 13:18
το γιατί όμως το ξέρεις;
Προφανώς ρε Στέργιο...

(αρκεί να μην υπάρχουν μάρτυρες...)

blackbusa
14/04/2010, 13:18
την έχουμε ακούσει

το γιατί όμως το ξέρεις;

πληρωνεις λιγοτερα???:sad: :sad: :sad:

sergiosm
14/04/2010, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Προφανώς ρε Στέργιο...

(αρκεί να μην υπάρχουν μάρτυρες...)

Αυτή είναι η μία οπτική γωνία.

Η άλλη είναι προς αυτή την κατεύθυνση:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
πληρωνεις λιγοτερα???:sad: :sad: :sad:

Γιατί ναι μπορεί τελικά να πληρώσεις λιγότερα.

Γιατί, οι ασφαλιστικές έχουν ένα ανώτατο ΟΡΙΟ κάλυψης. Αυτό σημαίνει ότι όταν τελειώσουν τα λεφτά, πληρώνεις από την τσέπη σου.

Τώρα αν τον σκοτώσεις θα πληρώσεις (η ασφαλιστική δηλαδή) μερικές δεκάδες, άντε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αν έχει μεγάλο σόι. Αυτό το ποσό λογικά θα είναι στα όρια της κάλυψης.

Αν όμως δεν τον σκοτώσεις και τον αφήσεις ανίκανο για δουλειά, τότε θα τον πληρώνεις για ΟΣΟ ΖΕΙ. Θα πληρώνεις (η ασφαλιστική) ότι βγάλει εφάπαξ ΣΥΝ κάποιο ποσό κάθε μήνα (το οποίο κάθε τόσο -συνήθως κάθε πέντε χρόνια) θα αυξάνεται.
Αυτό σημαίνει ότι καποια στιγμή, θα ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η ασφαλιστική κάλυψη. Άρα θα κληθείς να πληρώσεις ΕΣΥ.

sakisvolos
14/04/2010, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Η τροχαία έχει ενημερωθεί?

Χμμμμμμμ....Ναι αμέ!......Αλλά ο αξιωματικός που ήρθε στο νοσοκομείο και είπε ότι ανέλαβε την υπόθεση
προχθές το βράδυ που έγινε το συμβάν χθες και σήμερα έχει ρεπό οπότε καταλαβαίνεις! :mad:

Viking
14/04/2010, 17:07
Σάκη θα ρωτήσω αύριο στη δουλειά αν ξέρει κανείς κάτι ή είδε..

Περαστικά στο παιδί, ευτυχώς είναι καλά :beer:

koulis19
14/04/2010, 17:24
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

Αλλά ακόμα και αν την γλιτώσεις θα την φας ακόμα και αν ΔΕΝ φταις για το ατύχημα για εγκατάλειψη.

Τί λοιπόν σε "συμφέρει" καλύτερα;;

Για να μην μιλήσω για το ανήθικο της εγκατάλειψης.

:wave2: Ειπες οσα ηθελα να πω.Πανω απ'ολα η ανθρωπια ρε.Πληθηνονται τετοιου ειδους περιστατικα και οδευουμε σε ασχημες καταστασεις.Φταιω κυριε,θα πληρωσω και με το παραπανω.Γιατι?Γιατι ειμαι ανθρωπος και χτυπησα αθελα μου τον συνανθρωπο μου,τον αδελφο μου και φιλο μου.Που ζουμε γμ το κερατο?Τοσο πολυ αποξενωση πια μεταξυ μας?Δεν το γουσταρω καθολου.

konsttanttinos
14/04/2010, 18:01
Σακη εγινε θεμα στην υπηρεσια, και θα ενημερωσω ολα τα πληρωματα να εχουν το νου τους.
Καλη αναρρωση στο παιδι ξαι αυχομαι να βρεθει το κτηνος.:evil:

Sapadak
14/04/2010, 18:37
Καντε και καμια γυρα στους λαμαριναδες αν δεν εχετε κανει ηδη

Περαστικα στο παλικαρι

argy_kap
14/04/2010, 21:02
Ας καθαρίσει και κάποιος mod το ποστ!

libali10
14/04/2010, 22:09
Bρε σεις πατε καλα?

τη σηζητηση αναπτηξατε?

Τι ειναι αυτα που λετε?
Μιλαω για ολη σχεδον 2 σελιδα

ZxRider
15/04/2010, 01:55
Σάκηηη, περαστικά για το παλικάρι και πές στον φίλο σου να ρωτήσει για έρευνα από τις κάμερες
κοντινών κεντρικών οδών, εκείνης της ώρας ! (Συνήθως υπάρχει αρχείο, αλλά επειδή είχαν "θέμα"
με την υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων, δεν "μολογάνε" αν δεν το ζητήσει επίσημα κάποιος !!).

Οσο για τις συνέπειες του υπαίτιου οδηγού, θα πω τα εξής απλά:

1). Τα "ρητά" κτλ ξεχάστε τα. Οι καλύψεις έχουν οριο κατώτατης, από νόμο πλέον, καθώς πολλές
ασφαληστικές έφτιαχναν συμβόλαια με 25 ευρώ το εξάμηνο και "τσάκιζαν" τον ανταγωνισμό, αλλά
έδιναν κάλυψη 80 ευρώ υλικές ζημιές και 150 ευρώ σωματικές βλάβες και τα υπόλοιπα τα πλήρωνε
ο οδηγός που δεν είχε "δει τα ψιλά γράμματα"!! Τώρα έχουν όριο 100.000 ευρώ για υλικές ζημιές
και 500.000 ευρώ για σωματικές βλάβες (και να τα τσεκάρετε πάντα όταν ασφαλίζεστε όλοι !!).

2). Οταν γίνει η κατάσταση, έγινε και δεν αλλάζει ... αυτό που μετράει είναι και το μετά τι γίνεται
(αυτό αλλάζει κατά βούληση) και υπόψιν ότι αυτός που την κοπανάει παίρνει ένα ρίσκο που δεν το
ξέρει ... Εννοώ ότι ο νόμος αναγνωρίζει "ότι αυτός που εγκαταλείπει έχει όφελος, να αποφύγει την νόμιμη διαδικασια και ως εκτούτου είναι αποδειγμένα παράνομος". Με συνέπεια να μην τίθεται, εκ των υστέρων, συζήτηση υπαιτιότητας, ενώ παράλληλα έχει δικαίωμα η ασφαλιστική, να πληρώσει τον "Παθόντα" αλλά να διεκδικήσει πίσω όλο το ποσό από τον σκαπουλαδόρο, αφού για να φύγει "κάτι είχε κάνει" (πχ. οδηγούσε το 15χρονο παιδί του, ή κάτι άλλο).

Αρα ο κοπανατζής πάει για "όλα ή τίποτα" (και με το "όλα" σχετικό πάλι) και σε μέρα που "δεν τον πάει" ...

Τέλος, υπάρχουν πολλοί που δεν βρέθηκαν ποτέ, αλλά και πάρα πολλοί που βρέθηκαν άνετα και ήρεμα !! Κανείς τους όμως δεν βγήκε να το ομολογήσει δημόσια, ότι και να έγινε από τα δύο, γι αυτό και δεν ακούμε τι γίνεται τελικά και παραπληροφορούμαστε !!

Ενα παράδειγμα με υλικές ζημιές ... το επασφάλιστρο "πρόστιμο" της ασφαλιστικής για τρακάρισμα, είναι απ' όσο θυμάμαι 12% τον 1ο χρόνο και 6% τον δεύτερο, επί του ασφαλιστηρίου ( πχ. 200 ευρώ το 6μηνο, άρα σούμα περίππου ένα 60άρι ευρώ σε 2χρόνια δόσεις και η ασφάλεια καλύπτει τα 3-5-10-100 χιλιάρικα ζημιά που έκανε ο οδηγός και είναι "κύριος".

Τώρα είναι καλά, που η οικογένεια του νεαρού πρέπει να πληρώσει τα όποια έξοδα προκύψουν, για να μην πληρώσει ο τσογλαν@ρ@ς 60 ευρώ ??

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δώσουμε στην Αστυνομία "καλαμάκια" και όποιον πετυχαίνουν να "του πίνουν το αίμα " !! Αντε να μην αρχίσω, που κρατήθηκα τόση ώρα ...

sergiosm
15/04/2010, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Bρε σεις πατε καλα?

τη σηζητηση αναπτηξατε?

Τι ειναι αυτα που λετε?
Μιλαω για ολη σχεδον 2 σελιδα

Τί το κακό λέμε δηλαδή;

επειδή μιλάμε για τις συνέπειες της εγκατάλειψης;

Tpap
15/04/2010, 15:12
Ακόμη να βρεθεί το λαμόγιο...?

τι διάολο πόσα φαρνατζίδικα έχει ο Βόλος...?:confused: :confused:

Αποκλείεται περισσότερα από τσιπουράδικα.

LOUKILOUK
15/04/2010, 15:42
Περαστικά στο παλικάρι και ελπίζω να βρεθεί και ο δολοφόνος... για να υπάρξει δικαίωση...

sakisvolos
15/04/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ακόμη να βρεθεί το λαμόγιο...?

τι διάολο πόσα φαρνατζίδικα έχει ο Βόλος...?:confused: :confused:

Αποκλείεται περισσότερα από τσιπουράδικα.

Ως στιγμής τίποτα Τάσο αλλά που θα πάει θα τον βρούμε! :winka: (ελπίζουμε δλδ)

Κάτι τέτοια λαμόγια πρέπει να ''πληρώνουν''!!

argy_kap
15/04/2010, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ως στιγμής τίποτα Τάσο αλλά που θα πάει θα τον βρούμε! :winka: (ελπίζουμε δλδ)

Κάτι τέτοια λαμόγια πρέπει να ''πληρώνουν''!!

Πάντως Σάκη, δεν πρέπει να είναι και πολλά τα μαύρα ibiza με ΒΟΜ γιατί από χτες που κοιτάω δεν έχω δει κανένα....δεν μπορούν από το μηχανολογικό να τα βρούνε ρε γαμώτο?

glargkatzis
15/04/2010, 18:04
ρε φίλε πήγαινε στην αστυνομική διεύθυνση και ψάξτο καλύτερα.μπορούν από μέσα (ανεπίσημα) κάποιος υπάλληλος να ψάξει και να σου βρεί πόσα ΒΟΜ μαύρα υπάρχουν στον Βόλο.... πάρε κάποιον γνωστό σου αστυνομικό και πήγαινε ψάξτο .....

sakisvolos
15/04/2010, 21:18
Πάντως Σάκη, δεν πρέπει να είναι και πολλά τα μαύρα ibiza με ΒΟΜ γιατί από χτες που κοιτάω δεν έχω δει κανένα....δεν μπορούν από το μηχανολογικό να τα βρούνε ρε γαμώτο?

32 αυτοκίνητα είναι αλλά αυτής της μάρκας με ΒΟΜ πινακίδα αλλά ως τώρα τίποτα,
και υποτίθεται ότι το ψάχνει η τροχαία κι εμείς όσο μπορούμε!:winka:

argy_kap
21/04/2010, 13:07
Σάκη, έχω ένα ΒΟΜ Seat μαύρο όπως το θέλουμε, με χτυπήματα αριστερή μεριά αλλά κυρίως στην πίσω πόρτα. Ξέρω πιανού είναι και παρκάρει κοντά στο μαγαζί μου πάντα

Είχατε καμιά νέα εξέλιξη?

Tpap
21/04/2010, 13:08
:eyepop:

:beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
21/04/2010, 17:20
Σάκη, έχω ένα ΒΟΜ Seat μαύρο όπως το θέλουμε, με χτυπήματα αριστερή μεριά αλλά κυρίως στην πίσω πόρτα. Ξέρω πιανού είναι και παρκάρει κοντά στο μαγαζί μου πάντα

αχου πες μου τετοια.....!

Nostra
21/04/2010, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αχου πες μου τετοια.....!
'μοβόρο αγόρι :smokin:

TROOPER
21/04/2010, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
'μοβόρο αγόρι :smokin:

απ' το μοβ να υποθεσω...

sakisvolos
21/04/2010, 21:37

ΠΜ άμεσα κανένα νέο δεν είχαμε σου στέλνω με πμ το κινητό τώρα! :evil:

PanVas
22/04/2010, 07:24
σπαμ φορ απ!

Pardalotzatziki
22/04/2010, 22:22
κανενα νεο???

sakisvolos
24/04/2010, 18:35
Ακόμα τίποτα!

argy_kap
27/04/2010, 09:20
την λίστα να μας είχαν δώσει και να τα τσεκάραμε ένα ένα θα το είχαμε βρει τώρα!

SVX
29/04/2010, 02:29
Ακόμα τίποτα!

UP

που πηγε ο χεστης με το ΒΟΜ τελοσπαντων? :mad:

koulis19
29/04/2010, 06:22
Εχουν αργησει να τον βρουνε ενω θα ηταν πολυ πιο ευκολο

sakisvolos
30/04/2010, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
UP

που πηγε ο χεστης με το ΒΟΜ τελοσπαντων? :mad:

Τίποτα ακόμα.............:nono: :nono: :nono:

erstyle
09/05/2010, 05:34
εγώ πάλι χθες κατεβαινα την κουταρέλια και πεταγεται μαι παλιοπ0υτάν@@ και μολις που προλαβα να πα΄τισω μπροστινο φρένο και έπεσα με το κουτελο στην ασφαλτο αλλα είμαι εν΄ταξη μια χαρα ευτυχώς. [ουτε γρατζουνια]

sakisvolos
09/05/2010, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
εγώ πάλι χθες κατεβαινα την κουταρέλια και πεταγεται μαι παλιοπ0υτάν@@ και μολις που προλαβα να πα΄τισω μπροστινο φρένο και έπεσα με το κουτελο στην ασφαλτο αλλα είμαι εν΄ταξη μια χαρα ευτυχώς. [ουτε γρατζουνια]

:eyepop: :eyepop:

Πάλι καλά ποτέ ξανά!!!

argy_kap
10/05/2010, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle

Θα είναι η απουσία κράνους σε συνδυασμό με την έλλειψη διπλώματος που σε έσωσε....πάλι καλά που δεν της έκανες και μήνυση.....:a6:

sergiosm
13/05/2010, 15:31
κανά νέο;

aelaras
13/05/2010, 16:08
32 αυτοκίνητα είναι αλλά αυτής της μάρκας με ΒΟΜ πινακίδα αλλά ως τώρα τίποτα,
και υποτίθεται ότι το ψάχνει η τροχαία κι εμείς όσο μπορούμε!:winka: file pigene kai kita se kanena karoseri aytokiniton, to proto pragma pou tha kani einai na to ftiaxi (perastika sto palikari)

thomas26
09/06/2010, 11:33
Οι μηχανές ειναι εκτεθειμένες στον καθε βλακα βλαχο!!Και εμενα σημερα μετα την δουλεια ενας βλακας με εκοψε για να στριψει και ο πισω δεν κρατησε αποσταση επεσε πανω μου!! Ευτυχως μονο το πλαστικο εσπασε της πινακιδας.... αλλα αυτος με εβγαλε και φταιχτη! Και του λεω εγω "να περασω ρε απο επανω?" αλλα αυτος ηταν ζωο οπως και πολλοι ελληνες (δεν ημαστε και ολοι ελληνες..... 400 χρονια σκλαβιας εχουμε και τουρκοσπορους...) και εβριζε....

sakisvolos
09/06/2010, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από thomas26
Οι μηχανές ειναι εκτεθειμένες στον καθε βλακα βλαχο!!Και εμενα σημερα μετα την δουλεια ενας βλακας με εκοψε για να στριψει και ο πισω δεν κρατησε αποσταση επεσε πανω μου!! Ευτυχως μονο το πλαστικο εσπασε της πινακιδας.... αλλα αυτος με εβγαλε και φταιχτη! Και του λεω εγω "να περασω ρε απο επανω?" αλλα αυτος ηταν ζωο οπως και πολλοι ελληνες (δεν ημαστε και ολοι ελληνες..... 400 χρονια σκλαβιας εχουμε και τουρκοσπορους...) και εβριζε....

Αφού δε σε πέρασε από πάνω όπως θα με πέρναγε εμένα ένας κοιμισμένος την περασμένη παρασκευή πάλι καλά!!

Κάλεσες τροχαία να υποθέσω ε? δε τον άφησες να φύγει έτσι... :nono:

thomas26
09/06/2010, 12:10
Μπα δεν καλεσα τιποτε.... αφου δεν επαθε το μηχανακι κατι ουτε και εγω.... εφυγα.... απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 στοκαριζα τοιχους.... να κατσω να ασχοληθω με εναν μαλακα? Αντε περιμενε 2 ωρες την τροχαια.... δεν ειχα κουραγια... αυτος αποτι καταλαβα ηθελε τσακωμους και εγω κουραγια δεν ειχα! και ολο αυτο για ενε πλαστικο πινακιδας? και να φανταστεις σκεφτομουν πως θα βγαλω την φίρμα του μαγαζιου και μου το εβγαλε τελεια!χαχαχαχα:cool: :cool: Ισα ισα που με ακούμπησε... αν ετρεχε θα με περναγε απο πανω και απλα μετα θα του ετσουζε ο κωλος..:D

sakisvolos
09/06/2010, 12:12
Μπα δεν καλεσα τιποτε.... αφου δεν επαθε το μηχανακι κατι ουτε και εγω.... εφυγα.... απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 στοκαριζα τοιχους.... να κατσω να ασχοληθω με εναν μαλακα? Αντε περιμενε 2 ωρες την τροχαια.... δεν ειχα κουραγια... αυτος αποτι καταλαβα ηθελε τσακωμους και εγω κουραγια δεν ειχα! και ολο αυτο για ενε πλαστικο πινακιδας? Ισα ισα που με ακουμπισε... αν ετρεχε θα με περναγε απο πανω και απλα μετα θα του ετσουζε ο κωλος..:D

Πλαστικό εννοείς το πλαισιάκι που μπαίνει μέσα ο αριθμός ή τη βάση του αριθμού???:confused:

thomas26
09/06/2010, 12:13
Πλαστικό εννοείς το πλαισιάκι που μπαίνει μέσα ο αριθμός ή τη βάση του αριθμού???

Ναι αυτο!!! απο κατω που γραφει το καταστημα που το αγορασες... αξιζει να κατσεις να ασχοληθεις?? Το ειχα σπασμενο στην γωνια και απλα αυτος μου το εσπασε κιαλο και μου το εκανε ισιο! Τωρα δεν δειχνει και ασχημα! Λες να βρω να τον πληρωσω κιολας?:p :p :p

sakisvolos
09/06/2010, 12:25
Ναι αυτο!!! απο κατω που γραφει το καταστημα που το αγορασες... αξιζει να κατσεις να ασχοληθεις?? Το ειχα σπασμενο στην γωνια και απλα αυτος μου το εσπασε κιαλο και μου το εκανε ισιο! Τωρα δεν δειχνει και ασχημα! Λες να βρω να τον πληρωσω κιολας?:p :p :p

Εμένα αν μου έβαζε τις φωνές ενώ έχει κάνει αυτός μ@λ@κία δε θα την έβγαζε και τόσο καθαρή!

Ο τύπος αυτός που θα με πέρναγε από πάνω μιλούσε στο τηλέφωνο και με είδε τελευταία στιγμή!
Αλλά στη δικιά μου περίπτωση ζήτησε συγνώμη παρακάτω που σταμάτησε!!!

thomas26
09/06/2010, 12:28
Φιλε μου δεν θελω να χαλιεμαι για εναν βλακα.... αντε πες κατεβαινα απο την μηχανή να του πω μια κουβεντα... θα πει τα δικα του και θα πλακωθουμε... το αποτελεσμα? Εβαλε αυτος μυαλο? ΟΧΙ! Οποτε πιο το οφελος?

Παλι καλα που ζήτησε και συγνωμη!!

Εγω πιο παλια εκανα βολτα και ειχε ενα φαναρι που πηγαινε αριστερα για θησείο... και λεω απο μεσα μου "να παω απο εκει? μπα αστο να παω σπιτι" και ηταν να παω να κατσω πισω απο 4 αυτοκινητα... και πανω που λεω αστο... ενα μεθυσμένος σκαει απο πισω τους και τους τρακαρε και τους 5!! Φαντασου τι θα ειχα γινει εγω!!! Δοξα το Θεο!!

sakisvolos
09/06/2010, 12:32
Φιλε μου δεν θελω να χαλιεμαι για εναν βλακα.... αντε πες κατεβαινα απο την μηχανι να του μια κουβεντα... θα πει τα δικα του και θα πλακωθουμε... το αποτελεσμα? Εβαλε αυτος μυαλο? ΟΧΙ! Οποτε πιο το οφελος?

Μυαλό δεν ξέρω αν βάζουν αλλά πάντως τους κόβεται λιγάκι το θράσος τους! Γιατί θράσος είναι!:winka:

thomas26
09/06/2010, 12:35
Θα βρει και αυτος τον μαστορα του..
Απλα δεν θελω να μπλεκω γιατι δεν ξερω και τι ειναι ο αλλος.... εχει τυχει σε τσακωμο να βγαλει ο αλλος λοστο μεσα απο το αυτοκινητο... και βασικα εγω συντηρω το σπιτι μου με 2 αναπηρους ανθρωπους... αν παθω εγω κατι τι θα κανουν οι δικοι μου ανθρωποι? :(

sakisvolos
09/06/2010, 12:50
Θα βρει και αυτος τον μαστορα του..
Απλα δεν θελω να μπλεκω γιατι δεν ξερω και τι ειναι ο αλλος.... εχει τυχει σε τσακωμο να βγαλει ο αλλος λοστο μεσα απο το αυτοκινητο... και βασικα εγω συντηρω το σπιτι μου με 2 αναπηρους ανθρωπους... αν παθω εγω κατι τι θα κανουν οι δικοι μου ανθρωποι? :(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το πως θα αντιδράσεις εκείνη τη στιγμή!

thomas26
09/06/2010, 13:08
Ναι σίγουρα! Αν δηλαδη με έβριζε... θα γινοταν ενας χαμος!! Μακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση να παρω αυτοκινητο... μετα απο 8 ατυχηματα (δεν εφταιγα εγω στα 7:) )που εχω παθει τα εχω δει ολα!
Παμε στην δουλεια και μπορει να μη φτασουμε ποτε... γιατι καποιος καποια εκανε ενα λαθος...

argy_kap
09/06/2010, 18:24
Ρε Σάκη, το παλικάρι τελικά έγινε καλά? Τον μαλάκα τον βρήκανε?

sakisvolos
10/06/2010, 10:45
Ναι σίγουρα! Αν δηλαδη με έβριζε... θα γινοταν ενας χαμος!! Μακαρι να ειχα την οικονομικη ανεση να παρω αυτοκινητο... μετα απο 8 ατυχηματα (δεν εφταιγα εγω στα 7:) )που εχω παθει τα εχω δει ολα!
Παμε στην δουλεια και μπορει να μη φτασουμε ποτε... γιατι καποιος καποια εκανε ενα λαθος...

8 ατυχήματα ρε θηρίο? Ποτέ ξανά!! :beer:

Υ.Γ. Βολιώτης είσαι??

Ρε Σάκη, το παλικάρι τελικά έγινε καλά? Τον μαλάκα τον βρήκανε?

Φίλε Αργύρη τίποτα και ούτε θα βρεθεί κάτι μετά από τόσο καιρό!! :mad: