Σύνδεση

View Full Version : Με έγραψαν λόγω Acrapovic

Σελίδες : 1 [2]

BLiTzER
15/04/2010, 00:36
Για το fz6 του άβαταρ μιλάμε τόση ώρα? :P

granazi
15/04/2010, 00:47
ολοι δικοι εχουμε και καλα ανταλασονται και αποψεις και με επιχειρηματολογια θαυμαστη ενιοτε...................

:smilea:

αλλα του κερατα που περασε πριν λιγο ξεταπωτος τετοια ωρα να τον ακουσουμε ολοι ξυπνοι κ κοιμισμενοι να του καει το video να μην ξαναδει τσοντα σε κασετα :evil:

αμα πια..........

DeusEx
15/04/2010, 01:02
[i]

αλλα του κερατα που περασε πριν λιγο ξεταπωτος τετοια ωρα να τον ακουσουμε ολοι ξυπνοι κ κοιμισμενοι να του καει το video να μην ξαναδει τσοντα σε κασετα :evil:

αμα πια.......... [/B]

ρε, δεν εχω κασετα ... πηρα dvd

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ichigo
15/04/2010, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Αν ειναι να κανω μιση ωρα παραπανω να παω στην δουλεια μου κανοντας αυτα που λες προτιμω την κληση. Πιο φθηνα θα μου ερθει. Ασε την ατελειωτη ευχαρίστηση που θα προσφέρω στους περαστικούς όταν θα ακούν το ωραίο μπάσο της εξάτμισης.

:rolleyes:

Θα φτάσεις ασφαλής και πίστεψε με ότι ο χρόνος που θα κάνεις θα ναι ο ίδιος και θα έχεις και την ψυχική σου ηρεμία. :winka: Υπάρχουν και φανάρια βλέπεις οπότε είτε το σκίσεις είτε όχι το ίδιο είναι... :)

DeusEx
15/04/2010, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Για το fz6 του άβαταρ μιλάμε τόση ώρα? :P

ειχαν fz6 οι Na'vi στην pandora ? +

respect ...

:smokin:

TROOPER
15/04/2010, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Εγώ πάλι, από τότε που κάποια με ξάπλωσε λέγοντας -δεν σε είδα, βελτιώθηκα σαν οδηγός και δεν χρειάστηκε να αλλάξω εξατμίσεις.

εγω λεω να βγαλουμε και την κορνα.τι λες?:winka:

TROOPER
15/04/2010, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tools
απο τι?

απο τη δευτερα παρουσια μαλλον :look:

TROOPER
15/04/2010, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Καλά τα λέτε παιδιάκια.... συνεχίστε ετσι...
ο καθένας οτι του κ@υλσ...ει αρκει να κάνει το κομμάτι του...

να σας δώ μετά απο 10 χρονάκια, 01.00 το βράδυ, οταν σας εχει πάρει μια ώρα να κοιμήσετε το αγγελούδι σας καθώς περναει απο κατω ο πιτσιρικος με το πραπρά του να χαλαει τον κοσμο με την εξατμα, αν θα νοσταλγήσετε τη νιώτη σας μολις σπασει στα κλάματα ο πιτσιρίκος και θα εχετε καμια ωρα νανουρισματα ακομα εμπρος σας με το ματι να κλεινει και τα χερια σας να μην κρατάνε άλλο...

ελα ρε κιλο...το να εχουμε εξατμιση δε σημαινει οτι πρεπει να περναμε με ξερογκαζα μεσα στα στενα για να προκαλεσουμε.μπορουμε να παμε με δευτερα χαλαρα και να μη καταλαβεις τπτ.δεν επεται οτι οποιος εχει εξατμισεις ακουγεται οπως τα τζιπι με σπασμενη 6η.ημαρτον με τις υπερβολες ενθεν και ενθεν.

:wave2:

TROOPER
15/04/2010, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
καλυτερα να κανει ΒΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜ

παρα να κανει μπιπ-μπιπ οπως κανει η κορνα ... γιαυτο σε εγραψε στα @@ του!

Ενα με το σκληρο βαθυ δυνατο μπασο ηχο τρομαζει ...

Ειναι ζωικο ενστικτο επιβιωσης ... απο τα αρχαια χρονια ... ακουγε βρηχησμο λιονταριο κ τοβαζε στα ποδια ... ακουγε το κουνουπι να κανει μπζιιιιιιιιιιιιι και το εγραφε στα @@ ...

περα απο το οτι ελιωσα στα γελια +1000

catmaster
15/04/2010, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
Καλημέρα παίδες. Τελικά αυτοί μπάτσοι δεν σε αφήνουν να αγιάσεις...
Χτες το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας με σταμάτησαν και μου έδωσαν κλήση για χαρτιά που δεν είχα αλλά μου έριξαν και ένα bonus λόγω του ότι "δεν είχα σιγαστήρα".

και εγώ έχω ξεκινήσει με το μηχανάκι χωρίς χαρτιά , με γράψανε κανονικότατα και έκανα το κουνέλι και πήγα και πλήρωσα γιατί ήμουν ΤΑΚΟ φίλε .... και μηχανάκι έχω που άμα βγάλω τις τάπες δεν μένει συναγερμός που να μην βαρέσει όταν περνάω αλλά δεν λέει ...

σόρρυ δεν έχεις δίκιο και αν σκεφτείς ότι ίσως αν είχες χαρτιά να μην το σκαλίζανε οι μπάτσοι παραπάνω και σε να μη σε γράφανε και για το μπουρί ...

τελικά δεν θα κολλήσω στο μπουρί , και φιλικά τα λέω πάντα μην παρεξηγηθούμε , αλλά τελευταία όλο ιστορίες για αυτοκίνητα (και μηχανάκια προφανώς ) ακούω που είχαν "ξεχάσει" τα χαρτιά σε ατύχημα και μετά αποδείχθηκε ότι ήταν ανασφάλιστα και άντε να τραβιόμαστε να πληρωθούμε τις ζημιές ...

:beer:

zouR1
15/04/2010, 08:49
Για να μην παρεξηγιέμαι..
Με γράψανε και για την άδεια κυκλοφορίας που δεν είχα μαζί μου. Είχα μία φωτοτυπία αλλά εντάξι σε αυτό το θέμα δεν διαφωνώ, καλά έκαναν και με γράψανε.

Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?
Νόμιζα ότι η τάπα είναι ολόκληρο το τελικό με τα νοβοπάν μέσα του κτλ. Ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν κάθησε να ακούσει την εξάτμηση. Με έγραψε γιατί του φάνηκε θορυβώδης στο μάτι. Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω. Αν ήξερα ότι δεν είναι νόμιμη, θα είχα κάνει κάτι για αυτό.

TROOPER
15/04/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από zisisx
κανονικα επρεπε να υπαρχει μετρητης θορυβου για να σε γραψει για ηχορυπανση...αλλα απο την αλλαη υπαρχει ενα παραθυρακι το οποιο δινει το δικαιωμα να μας γραψουν για μεταποιηση οχηματος η κατι τετοιο.....

:winka:

Cpt. Haddock
15/04/2010, 09:05
[...]Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?
Νόμιζα ότι η τάπα είναι ολόκληρο το τελικό με τα νοβοπάν μέσα του κτλ. Ο συγκεκριμένος μπάτσος δεν κάθησε να ακούσει την εξάτμηση. Με έγραψε γιατί του φάνηκε θορυβώδης στο μάτι. Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω. Αν ήξερα ότι δεν είναι νόμιμη, θα είχα κάνει κάτι για αυτό.

Ο παθών, μαθών :wave2:

TROOPER
15/04/2010, 09:05
Για να μην παρεξηγιέμαι..
Με γράψανε και για την άδεια κυκλοφορίας που δεν είχα μαζί μου. Είχα μία φωτοτυπία αλλά εντάξι σε αυτό το θέμα δεν διαφωνώ, καλά έκαναν και με γράψανε.

Δεν έχω δει ποτέ ούτε έχω ακούσει για "τάπες" που μπαίνουν σε After Market εξατμήσεις. Αυτό τι σημαίνει, ότι όλες οι After Market είναι ξετάπωτες και παράνομες ?

ολες οι αφτερ μαρκετ ερχονται με ταπες φιλος.επισης ειπαμε με το ματι φαινεται αν εχει η οχι τον σιγαστηρα.αν δεν τον εχει μπορει να σε γραψει και θα εχει και δικιο.

Gandalf dr685sm
15/04/2010, 09:06
Επίσης την εξάτμηση δεν την έβαλα εγώ, την είχε το μηχανάκι από μόνο του πάνω

Αν είναι εργοστασιακή , και αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και το db που βγάζει , πάς δικαστικά και αθώωνεσαι πανυγηρικά. Καμία μηχανή δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας αν δεν φέρει κάποια πιστοποιητικά καταλληλότητας κυκλοφορίας απο την Ε.Ε.

Λογικά αν η μηχανή είναι αγορασμένη απο αντιπροσωπεία εδώ και έχει την ίδια εξάτμιση επάνω απο το εργοστάσιο του (και δεν μιλάμε για κανά δίχρονο ή τετράχρονο αγωνιστικό "κρι-κρι" ή "σίφουνα" ) τότε τους κολάς την άδεια στην μάπα, αθώωνεσαι και φεύγεις.

Gandalf

TROOPER
15/04/2010, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και εγώ ....... ...

:beer:

α ρε πουστη μου...ολο το πιτσουνι σιτι σε αυτο το θρεντακι μαζευτηκε...?:lol: :lol: :lol:

που ειναι ο ντεβιλς?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

catmaster
15/04/2010, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν είναι εργοστασιακή , και αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας και το db που βγάζει , πάς δικαστικά και αθώωνεσαι πανυγηρικά. Καμία μηχανή δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας αν δεν φέρει κάποια πιστοποιητικά καταλληλότητας κυκλοφορίας απο την Ε.Ε.

Λογικά αν η μηχανή είναι αγορασμένη απο αντιπροσωπεία εδώ και έχει την ίδια εξάτμιση επάνω απο το εργοστάσιο του (και δεν μιλάμε για κανά δίχρονο ή τετράχρονο αγωνιστικό "κρι-κρι" ή "σίφουνα" ) τότε τους κολάς την άδεια στην μάπα, αθώωνεσαι και φεύγεις.

Gandalf

ρε μάγε γράφει ο άνθρωπας στο πρώτο ποστ τι είχε ...εγώ δεν έχω δεί μαμά Honda με ακράπες πάντως ...

catmaster
15/04/2010, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α ρε πουστη μου...ολο το πιτσουνι σιτι σε αυτο το θρεντακι μαζευτηκε...?:lol: :lol: :lol:

που ειναι ο ντεβιλς?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγώ κανάρα μου ποτέ δεν ήμουν πιτσουνιώτης :D

Στη δάφνη μεγάλωσα, στη ροδόπολη έζησα πολλά παιδικά χρόνια, στα εξάρχεια φοιτητής , και στην αγγλία ...

Μπορνάζι δεν πατάω που να με δέσεις και όλους αυτούς τους μαλάκες με τα τούμπανα και το μεγάλο πουλί που την έχουνε δει tokio drift στην πλατεία θέλω να τους κουτουλήσω λέμε ...

DeusEx
15/04/2010, 09:31
αυτο το NFS underground 2 κατεστρεψε μια ολοκληρη γενια ...

ΓΚαγκουρες , ε ΓΚαγκουρες ...

BLiTzER
15/04/2010, 09:41
ολες οι αφτερ μαρκετ ερχονται με ταπες φιλος.

Εμένα δεν είχε. Πωλείται ξεχωριστά :)

TROOPER
15/04/2010, 09:41
...

Μπορνάζι δεν πατάω που να με δέσεις και όλους αυτούς τους μαλάκες με τα τούμπανα και το μεγάλο πουλί που την έχουνε δει tokio drift στην πλατεία θέλω να τους κουτουλήσω λέμε ...

νταξει κοκονα μου καταλαβαμε...εχεις μικρο πουλι :lol: :lol: :lol:

catmaster
15/04/2010, 09:43
νταξει κοκονα μου καταλαβαμε...εχεις μικρο πουλι :lol: :lol: :lol:

ναι όντως ....

γουστάρεις να το δείς ;;; :smokin:

TROOPER
15/04/2010, 09:44
ναι όντως ....

γουστάρεις να το δείς ;;; :smokin:

να σε βοηθησω ρε αγαπη.θα μου το δειχνεις και εγω θα προσποιουμαι οτι εχω θαμπωθει απο το μεγεθος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοψε το σπαμ ρε :mad:

Gandalf dr685sm
15/04/2010, 09:49
κάνουν drift στην πλατεία;... που μωρέ;... αφού είναι πάντα πήχτρα απο Ι.Χ. και πιπίνια που περνάνε πάνω κάτω.

Χώρια που τώρα έχει πεζόδρομους και τους έχουν κόψει το πέρασμα με το χέρι έξω απο το παράθυρο και τα ηχεία τσίτα...:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

catmaster
15/04/2010, 09:52
να σε βοηθησω ρε αγαπη.θα μου το δειχνεις και εγω θα προσποιουμαι οτι εχω θαμπωθει απο το μεγεθος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΧΧ

κοίτα το counter σου ρε κιοφτέ και μίλα μετά λέμε.... :lol: :lol: :lol:

DeusEx
15/04/2010, 10:01

Εχω κατι μεγενθυτικα γυαλια να σου δωσω αμα θες ... :bawl:

TROOPER
15/04/2010, 10:03
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΧΧ

κοίτα το counter σου ρε κιοφτέ και μίλα μετά λέμε.... :lol: :lol: :lol:

ειπαμε ρε φιλε εσυ υπολειπεσαι γενικως :lol: :lol: :lol:

thePrince
15/04/2010, 10:11
εγω λεω να βγαλουμε και την κορνα.τι λες?:winka:
Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει φαντάζομαι, εγώ πάντως, δεν χρειάζομαι κόρνα ...

TROOPER
15/04/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Ο καθένας θα κάνει ότι νομίζει φαντάζομαι, εγώ πάντως, δεν χρειάζομαι κόρνα ...

μαλακες τρεχατε!!!!

βρηκαμε τον χριστο !!!:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

S705
17/04/2010, 09:32
Παλαιοτέρα με είχε γράψει ένας αστυνομικός για εξάτμιση και μάλιστα μου είχε εξηγήσει το εξής.

Υπάρχουν δυο κλήσεις που μπορουν να σου δώσουν .

1, η εξάτμιση δεν φέρει σιγαστήρα .ελέγχετε σαφώς οπτικά και δίνετε ανεξάρτητα από το ποσό θόρυβο παράγεις .( επί δραχμές αν θυμάμαι καλά ήταν 30 χιλιάρικα )

2, σε υποβάλουν σε μέτρηση και αν βγεις πάνω από το όριο παίρνεις κλίση
( αν θυμάμαι επίσης καλά ήταν 100 χιλιάρικα και άδεια ).

Επί του παρόντος κυκλοφορώ το stradaκι με leovince χωρίς τάπες .
Όμως εσωτερικά στο τελικό και στο σημείο που εφαρμόσει με τον σωλήνα έχω τοποθέτηση δυο ροδέλες με 5 τρύπες (δίνονταν στην συσκευασία ).
Ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός ( όχι σαν τον εργοστασιακό) αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τα επίπεδα άλλων εξατμίσεων που τις ακούς από 10 στενά πριν.

Και ναι , το να έχεις εξατμίσεις που κάνουν κάποιο λογικό θόρυβο δεν σημαίνει ότι δεν έχεις το στοιχειώδες μυαλό να μην σπας πρώτες μέσα σε στενά !

ectel
24/04/2010, 02:17
Πόσο στοιχίζει να μπει ένας σιγαστήρας στην εξάτμιση?

glxHthanatos
04/05/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Παλαιοτέρα με είχε γράψει ένας αστυνομικός για εξάτμιση και μάλιστα μου είχε εξηγήσει το εξής.

Υπάρχουν δυο κλήσεις που μπορουν να σου δώσουν .

1, η εξάτμιση δεν φέρει σιγαστήρα .ελέγχετε σαφώς οπτικά και δίνετε ανεξάρτητα από το ποσό θόρυβο παράγεις .( επί δραχμές αν θυμάμαι καλά ήταν 30 χιλιάρικα )

2, σε υποβάλουν σε μέτρηση και αν βγεις πάνω από το όριο παίρνεις κλίση
( αν θυμάμαι επίσης καλά ήταν 100 χιλιάρικα και άδεια ).

Επί του παρόντος κυκλοφορώ το stradaκι με leovince χωρίς τάπες .
Όμως εσωτερικά στο τελικό και στο σημείο που εφαρμόσει με τον σωλήνα έχω τοποθέτηση δυο ροδέλες με 5 τρύπες (δίνονταν στην συσκευασία ).
Ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλός ( όχι σαν τον εργοστασιακό) αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τα επίπεδα άλλων εξατμίσεων που τις ακούς από 10 στενά πριν.

Και ναι , το να έχεις εξατμίσεις που κάνουν κάποιο λογικό θόρυβο δεν σημαίνει ότι δεν έχεις το στοιχειώδες μυαλό να μην σπας πρώτες μέσα σε στενά !

ne ala an ise me penidari ke to steno ine se anifora?

SpeakeasyBlues
04/05/2010, 14:20
Κανονικα πρεπει ολα τα Harley να τα μαζεψουν και να τα πεταξουν, ΕΚΤΟΣ και ΕΑΝ! βαλουν ηλεκτρικους V (κατα προτιμησην) κινητηρες, μετα να ασχοληθουν με οοολα τα παπια και να τα πνιξουν σε μια μπανερια (τα μηχανακια), μετα να βγουν παλι παγανια και να την στησουν (οχι μακρια) ΕΞΩ απο την ΓΑΔΑ! και να μαζεψουν ολα τα TDM των συναδελφων τους οταν σχολανε.
Τελος να παρουν πισω τις μισες και βαλε Αδειες ΤΑΞΙ (οπως με τα ψαροκαικα) και θα ηρεμησει η Πολη! Ναι!:a024:

ermiss
04/05/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Οι ακράπες με τα db killers φορεμένα εξακολουθούν να είναι εκτός ορίων;

Σαν να πηδάς με την καπότα φορεμένη και την άκρη της κομμένη ένα πράγμα?

Tigas
06/05/2010, 10:40
Πότε επιβάλλεται η ακινητοποίηση ενός οχήματος;

Η ακινητοποίηση ενός οχήματος επιβάλλεται αν διαπιστωθεί ότι η κίνησή του είναι επικίνδυνη για τους επιβαίνοντες ή τους λοιπούς χρήστες της οδού, συνεπεία βλαβών, φθορών, εκπομπής ρύπων, προσθήκης εξαρτημάτων και άλλων παράνομων μετατροπών ή εξαιτίας σωματικής ή πνευματικής κατάστασης του οδηγού. Επίσης αν - κατά τις ώρες κοινής ησυχίας και μέσα στις κατοικημένες περιοχές – από την λειτουργία του προκαλούνται υπερβολικοί θόρυβοι. (Άρθρο 46 παρ. 1 Κ.Ο.Κ.)