Σύνδεση

View Full Version : ζητείτε κορίτσι

cityfly
17/06/2005, 14:51
.

17233

adam_tsouk
17/06/2005, 15:07
Βασικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τα pc.... :rolleyes:

Αλλά αφού το έβαλες στα ανέκδοτα θα γελάσω (αν ήταν σστις αναζητήσεις θα προβληματιζόμουν)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
17/06/2005, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Βασικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα με τα pc.... :rolleyes:

Αλλά αφού το έβαλες στα ανέκδοτα θα γελάσω (αν ήταν σστις αναζητήσεις θα προβληματιζόμουν)

για κλάμματα είναι

αλλά αν το έβαζα στις αναζητήσεις θα ήταν για δικά μου κλάμματα

για την ώρα τη γλυτώνω

adam_tsouk
17/06/2005, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
για κλάμματα είναι

αλλά αν το έβαζα στις αναζητήσεις θα ήταν για δικά μου κλάμματα

για την ώρα τη γλυτώνω

Έλα ρε, δεν έχεις σει τι γίνεται στο φόρουμ; Μπορεί να έκανες τη τύχη σου!

:lol: :lol:

cityfly
17/06/2005, 15:19
Έλα ρε, δεν έχεις σει τι γίνεται στο φόρουμ; Μπορεί να έκανες τη τύχη σου!

:lol: :lol:

λες

:winka: :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
17/06/2005, 15:30
Σε λίγο θα έχουμε νέα στήλη με τίτλο "γάμοι - συνοικέσια"
:rotflmao: :rotflmao:

Μοντς θα είναι ο Πίκατσου και οι γυναίκες του!

cityfly
17/06/2005, 16:07

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδώ οι καλοί γάμοι

οι νύφες με προίκα συνεργία ή βελτιωτικούς οίκους αναμένεται να αποκατασταθούν αμέσως

adam_tsouk
17/06/2005, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εδώ οι καλοί γάμοι

οι νύφες με προίκα συνεργία ή βελτιωτικούς οίκους αναμένεται να αποκατασταθούν αμέσως

Για τους χοντάκιδεςε καλές είναι και όσες δουλεύουν στον Σαρακάκη!

crs-k
17/06/2005, 16:37
..............
δεν έχεις σει τι γίνεται στο φόρουμ;
..............

Αν ΔΕΝ ηξερα ποσο χρονων εισαι θα το ελεγα "προχωρημενη αρθριτιδα" ... :wacko:

Αλλα αφου παλι συνεννοειστε μεταξυ σας. δεν μου πεφτει λογος ... :sick:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

sonic22
17/06/2005, 16:52
σε .bmp ειμαστε καλυμενοι???

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

XTakias
17/06/2005, 17:26
Ζητείται γυναίκα, κάτοχος R1 που να την δανείζει και να επιμένει να την οδηγήσω. Να πηγαίνει τα πρωινά σε έξωτερικές δουλειές και να με αφήνει να κοιμηθώ. Να μου φτιάχνει φραπέ μόλις σηκωθώ απο το κρεβάτι(λογοκρισία στην φάση του να σηκωθώ μέχρι τον φραπέ). Να με αφήνει να βγαίνω με φίλους χωρίς να ρωτά που ήσουν, γιατί βγήκες,γνώρισες κανένα πιπίνι. Να της αρέσουν τα τρίγωνα τετράγωνα πεντάγωνα και όλα αυτά με πολύ ωραίες φίλες της. Να έχει σπίτι(άνω των 800 τετραγωνικών) με θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα τζακούζι σάουνα, πάρκινκ και φυσικά τουλάχιστον 5 τουαλέτες. Να της αρέσουν οι ταινίες με ξύλο, αίμα, αγωνία και τα θρίλερ. Να βλέπει πολύ μπάλα(φανατική του Τσάμπιονς Λιγκ) και να μην ρωτά τι είναι οφ σάιντ και τι κόρνερ. Φυσικά να είναι 1.90, τέλειο σώμα μελαχροινή με μπλε μάτια(γίνεται συμβιβασμός εδώ και με ξανθιά πρασινομάτα ύψους 1.88). Αν έχει Φεράρι, Λαμποργκίνι, Τζάγκουαρ ή τελοσπάντων κάτι τέτοιο δεκτό. Τα χρήματα του μπαμπά της να αποτελεούν κοινό περιουσιακό στοιχείο με εμένα. Να μην ξενοκοιτάζει να είναι πιστή και να κάνει ακόμη όλες τις δουλειές του σπιτιού και να ευχαριστιέται να με βλέπει να κάθομαι με τον φραπέ στο χέρι μπροστά στο Χ-Μποξ. Βασικό. Να μην επιθυμεί μελλοντικά την είσοδο σε χόρο της εκκλησίας για μισάωρο ορθοστασίας. (μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα, αλλά δεν μου έρχονται τώρα)!((((((Φυσικά λέμε και καμιά λακαλία να περνά η ώρα)

AFTER
17/06/2005, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
σε .bmp ειμαστε καλυμενοι???

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

θα προτινα σε .gif να ειναι και κινουμενη.. :lol:

Pokermon
17/06/2005, 17:48

Θα σε φτιάξω άλλη φορά εσένα!!!!!!

:lol: :rotflmao: :wave2: :rotflmao: :lol:

Lupo
17/06/2005, 18:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
....................

Χαίρομαι πραγματικά,που βλέπω ότι είμαστε πολλοί που ψάχνουμε τα ίδια (λίγα) πράγματα απ'την ζωή!!!!!!!!!!!
:beer:

Προτείνω ν'ανοίξουμε σύλλογο! Εδώ έχουν ανοίξει αυτοί που ψάχνουν εξωγήϊνους. Εμείς , γιατί όχι?
Θα μου πείς ,πιό πιθανό είναι να βρούμε εξωγήινο παρά κάποια που να ταιριάζει στην περιγραφή σου!

Λοιπόν! Είμαστε μέσα για τον σύλλογο? Ότι αποφασιστεί, να μην το φωνάξετε όμως, γιατί..............

έτσι και πάρει είδηση η κοπέλα μου!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

17241

Lexy72
18/06/2005, 08:20
xtakias...to koritsi to 8es na tis aresei na se vlepei mprosta sto xbox i na einai sindedemeni me auto?

vevea gia megaliteri eukolia iparxoun kai montela pou doulevoun me mpataria gia megaliteri eukolia sti metakinisi.auto to montelo to protino gia akrovatika entos krevatokamaras.

mono mh xa8ei to control giati tin poul*psame...mh sas minei se kamia stash,kremasmenh apo ton polieleo anapoda me ta podia kompo pano apo to kefali kai den katevenei......!!!

:alien:

rd350lc
18/06/2005, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lexy72
xtakias...to koritsi to 8es na tis aresei na se vlepei mprosta sto xbox i na einai sindedemeni me auto?

vevea gia megaliteri eukolia iparxoun kai montela pou doulevoun me mpataria gia megaliteri eukolia sti metakinisi.auto to montelo to protino gia akrovatika entos krevatokamaras.

mono mh xa8ei to control giati tin poul*psame...mh sas minei se kamia stash,kremasmenh apo ton polieleo anapoda me ta podia kompo pano apo to kefali kai den katevenei......!!!

:alien:

gi auto panta ma panta exoume kai ena deutero "control" gia periptosh anagkhs...
:rotflmao:

XTakias
18/06/2005, 16:20
Μπααα.τέτοια γυναίκα ούτε στο Εξ-μποξ βρίσκεις.!!!!Αλλά αν υπήρχε και έμπαινε στο Εξ μποξ ας μπορούσε να βρει κάνα κωδικό να τερματίσουμε κάνα παιχνίδι.

XTakias
18/06/2005, 16:21
Μπααα.τέτοια γυναίκα ούτε στο Εξ-μποξ βρίσκεις.!!!!Αλλά αν υπήρχε και έμπαινε στο Εξ μποξ ας μπορούσε να βρει κάνα κωδικό να τερματίσουμε κάνα παιχνίδι.

:):):):):):):):sun: :sun: :rotflmao: :rotflmao: