PDA

View Full Version : καλοκαιρινο η χειμερινο ?

mikefr
15/04/2010, 03:45
η ερωτηση ειναι η εξης....Θελω να παραγγειλω μπουφαν τωρα και ειχα καταληξει στο revit radar ...Μηπως ομως δεν θα το χρησιμοποιησω τωρα και να παρω καποιο καλοκαιρινο πιο οικονομικο και να παρατεινω την αγορα του revit για πιο μετα ?

SVX
15/04/2010, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikefr
η ερωτηση ειναι η εξης....Θελω να παραγγειλω μπουφαν τωρα και ειχα καταληξει στο revit radar ...Μηπως ομως δεν θα το χρησιμοποιησω τωρα και να παρω καποιο καλοκαιρινο πιο οικονομικο και να παρατεινω την αγορα του revit για πιο μετα ?

Υπαρχει και το Revit IGNITION που τα εχει και τα 2.... :wave2:

Δερμα εκει που χρειαζεται και 2 επενδυσεις....Θερμικη ΚΑΙ αδιαβροχη

Οταν βγουν γινεται "Mesh"-καλοκαιρινο

http://www.youtube.com/watch?v=CDefwAsHiQg

http://www.beachmoto.com/revit/jackets/ignition.php

DimChios
15/04/2010, 09:04
Μετακομισεις - φωτοτυπιες - μουσική κάλυψη εκδηλώσεων, Ο DimChios!

:wave2:

Ακους εκει στις αγγελιες!!! :evil:

θα με σκίσει η εφορια, τη βλέπω τη δουλειά :bawl: :bawl:

mikefr
15/04/2010, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μετακομισεις - φωτοτυπιες - μουσική κάλυψη εκδηλώσεων, Ο DimChios!

Ακους εκει στις αγγελιες!!! :evil:

θα με σκίσει η εφορια, τη βλέπω τη δουλειά :bawl: :bawl:

Το ειχα βαλει στις αγγελιες??Εκ παραδρομης μου αν εγινε ,αλλα ηταν και 5 το πρωι και ειχα γυρισει κουρασμενος απο το μαγαζι..Μη βαρας ΝΤΕ !!:beer:

DimChios
15/04/2010, 13:53
Το ειχα βαλει στις αγγελιες??Εκ παραδρομης μου αν εγινε ,αλλα ηταν και 5 το πρωι και ειχα γυρισει κουρασμενος απο το μαγαζι..Μη βαρας ΝΤΕ !!:beer:

ειδες να βαρεσω?

:blush:

:beer: :beer: :beer:

latris mixanis
16/04/2010, 12:36
Δες σε racer, σε mtech και είναι άλλη μια εταιρεία που φέρνει ο Μπαξεβάνης αλλά δε θυμάμαι ποια δυστυχώς. Δες μήπως βρεις και σε IXS. Πάντως το revit είναι καλό και δοκιμασμένο από πολλούς.

EVI
16/04/2010, 13:00
σαφως και τωρα δεν θα αντεξεις σε καθημερινη βαση να φορας μπουφαν χειμωνιατικο
εδω τα διατριτα και μερικες φορες ειναι βασανο ειδια το πρωι/μεσημερι αλλα τι να κανουμε.
Παντως εγω στη θεση σου θα αγοραζα καλοκαιρινο τωρα γιατι για τους υπολοιπους 4 μηνες αυτα θα φοραμε.Και στη
περιοδο αυτων των 4 μηνων εφοσον ειναι εφικτο θα μαζευα λεφτα για δερματινο η κορντουρα χειμωνιατικο.

mikes
16/04/2010, 22:33
εγω παντως με 200 γιουργια πηρα απο τον παπασταυρου ενα richa 2 σε 1! οσο ειχε τις επενδυσεις δεν περναγε μεσα τιποτα και χωρις αυτες εχει τρομερο αερισμο! θεωρω οτι εκανα εξαιρετικη επιλογη! το μπουφαν ειναι νεο μοντελο και νομιζω λεγεται boomerang!

mikes
16/04/2010, 22:36
οριστε και φωτο

195579

the who
17/04/2010, 09:47
Το χειμωνιατικο ειναι ζητημα αν το εβαλα δεκα μερες ολο το χειμωνα.:smokin:

filipp0s
17/04/2010, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who

εισαι νεος και βραζει το αιμα σου :smokin:

Cpt. Haddock
17/04/2010, 16:24

10 μερες καβαλησες τη μηχανή όλο το χειμώνα :smokin:

the who
17/04/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εισαι νεος και βραζει το αιμα σου :smokin:

Κατσε να γραφω γιατι ξεχναω ευκολα:
Φιλιππος:2 μπυρες :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα ρε καθαρμα,με το καλοκαιρινο την εβγαλα φετος.Δεν ηταν και βαρυς χειμωνας.

the who
17/04/2010, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
10 μερες καβαλησες τη μηχανή όλο το χειμώνα :smokin:

Μιλησε και η καρτα απεριοριστων διαδρομων.Κοψε το τσιγαρο τωρα πουναι νωρις.

Cpt. Haddock
17/04/2010, 16:29
Μιλησε και η καρτα απεριοριστων διαδρομων.Κοψε το τσιγαρο τωρα πουναι νωρις.

Δεν καπνίζω :smokin:

(ασε που εχω πο(ρ)δηλατο :lol: )

the who
17/04/2010, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν καπνίζω :smokin:

(ασε που εχω πο(ρ)δηλατο :lol: )

Ωχ κατσε να το δει ο ετερος τραπεζικος(οχι ο ραφλας).

mikefr
17/04/2010, 20:20
Μαλιστα,ενδιαφερον φαινεται το Richa....Ειναι αρκετα διατρητο η ας πουμε μερικα διατρητο ?Πηγα σημερα στο Bazar στην Πετρου Ραλη και δοκιμασα το Clover AIR Jet και ηταν αρκετα καλο πιστευω..Η τιμη του στα 140 ευρω πως σας φαινεται?Βασικα περιπου μεχρι 150 ευρω κοιταω η λιγο παραπανω γιατι μετα θα αγοραστει και καποιο καλο πιο ζεστο .Φαινοταν καλη η ποιοτητα του με αρκουντως σκληρα προστατευτικα και επιπλεον εχει ενα πολυ λεπτο γιλεκακι για πιο "κρυες" καταστασεις...Παντως πρεπει να πω οτι στην Καλιροης που δοκιμασα το Zentex της Dainese μου ειπαν 240 ευρω και στο Μπαζαρ στα 180 κατι..
Η Revit εχει κατι σε καλοκαιρινο? Που μπορω να τα δω απο κοντα ?

sotos 8
17/04/2010, 21:46
Πηρα προπερσι το sunrise της Bering καλοκαιρινο το εχω καταευχαριστηθει σημαδια φθορας μηδεν και τιμη 120ε τοσο εχει και σημερα στα Stelpet

195706

SVX
17/04/2010, 21:54
Rev'it AIR Αμιγώς καλοκαιρινό 120-130ευρώ

195707

daz
18/04/2010, 00:48
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα καλοκαιρινό που είναι και φθηνότερο για να ευχαριστηθείς περισσότερο την μηχανή σου τώρα το καλοκαίρι. Το revit air που πόσταρε ο svx ψιθυρίζεται ότι είναι αρκετά καλό. Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις τώρα καλοκαιρινό και μετά χειμωνιάτικο πάρε ένα 4 εποχών.

http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-sand-jacket#
http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/sand-jacket/

Το air πάντως το ζαχαρώνω και εγώ.

mikefr
18/04/2010, 09:41
Μαλλον δυσκολο να αποφυγω τα 2 μπουφαν με τις θερμοκρασιες μας...Δεν με πειραζει ομως,αλλα θα αγορασω το καλοκαιρινο προς το παρον

Το Sand της revit το σκεφτομουν,ειναι πολυ καλο μπουφαν, αλλα εχει πολυ τουριστικη εμφανιση και δε βγαινει και σε καποιο διακριτικο σκουρο χρωμα να μου αρεσει

latris mixanis
22/04/2010, 11:56
Μαλλον δυσκολο να αποφυγω τα 2 μπουφαν με τις θερμοκρασιες μας...Δεν με πειραζει ομως,αλλα θα αγορασω το καλοκαιρινο προς το παρον

Το Sand της revit το σκεφτομουν,ειναι πολυ καλο μπουφαν, αλλα εχει πολυ τουριστικη εμφανιση και δε βγαινει και σε καποιο διακριτικο σκουρο χρωμα να μου αρεσει

Μην πάρεις Bering.

To revit είναι σαφώς καλύτερο απ' όλες τις απόψεις!

stokos
01/05/2010, 18:07
Άσχετα με το τι θα πάρεις, ΜΗΝ κάνεις μεγάλο ταξίδι με διχτυωτό μπουφάν σε μέρα με καύσωνα.
Προτίμησε να ταξιδέψεις ή με δερμάτινο ή με χειμωνιάτικη κορντούρα χωρίς την επένδυση.
2 φορές που ταξίδεψα με καύσωνα, αφυδατώθηκα και εξαντλήθηκα απίστευτα.

mikefr
02/05/2010, 07:14
Καλη η συμβουλη σου,δεν το ειχα σκεφτει...Θα δανειζομαι του αδερφου μου που εχει δυο μπουφανακια:)

stokos
02/05/2010, 10:40
Ούτε εγώ το σκέφτηκα. Το έπαθα και έμαθα. Και το μοιράζομαι.
(το είχα διαβάσει και πριν 10-15 χρόνια σε περιοδικό αλλά ποτέ δεν το είχα νιώσει στην πράξη)

MAG/FMX
02/05/2010, 13:56
Για μενα καλητερα μπουφαν 2+1 κ πανω ........ γιατι τα καλοκαιρινα ειναι τοσο πολυ διατρητα που αμα υδρωσεις πουντιασες απο την μεγαλη ροη αερα .........:mad: