Σύνδεση

View Full Version : Hayabusa βουλιαγμενης 3 κομματια????

Σελίδες : 1 [2]

DimChios
17/04/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zagaro
Στην Ακαδημίας, μετά το Πανεπιστήμιο, πριν τα δεύτερα φανάρια...αν θυμάμαι καλά μετά απ'το σοκ...έχει ενα σαμάρι μαύρο;;;; που το είδα ξαφικά σήμερα το πρωί την ώρα που τσίμπαγα το γκάζι να περάσω με πορτοκαλι (μλκια μου).Αν δεν είχα cbr κι είχα ένα ktm ας πούμε, μπορεί και να το απολάμβανα γιατί βρέθηκα στον αέρα και με τις δύο!!!

το "καλό" με αυτό είναι οτι ειναι κάθετο στο δρόμο και όχι παράλληλο!!!

:rolleyes:

Κατα τα άλλα, ναι! κι εγω οταν ήμουν με το BMW το καραγούσταρα!
Με το CBR ή με το αμαξι ειναι γ@μ@τ@!!!!!!!

matas
20/04/2010, 06:44
στην 2η φωτο κοιταχτε το πλαισιο κοντα στον λαιμο που ειναι κομμενο :uplate: :hypnotize και να θελες δεν το εκοβες ετσι με τπτ :eyepop:

glargkatzis
20/04/2010, 07:10
βάλτε μια φωτό από google earth ή google maps να ξέρουμε και μεις τα επαρχιωτάκια, ή καλύτερα ανοίξτε ένα thread με τέτοια κ@λοσημεία να το ενημερώνουμε , τόσες εκατοντάδες χρήστες έχει το moto, όλο και κάτι θα προλάβουμε.....

gefr
20/04/2010, 07:55
Είμαι 6 χρόνια Αθήνα και τα σαμαράκια της Βουλιαγμένης είναι σαν μία τοπική ιστορία μεφαντάσματα. Θα ήθελα να ξέω που είναι, να τα δοκιμάσω, να δώ για τί πράγμα μιλάτε. Αν γίνεται μία φωτό από google earth ή το νουμερο στην Βουλιαγμένης;;
Από ότι κατάλαβα είναι πρίν από κάποια γέφυρα;

fournas
20/04/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Γιατί κάποιοι τα δίνουν όλα μέσα στους άθλιους δρόμους αυτής της πόλης;
Ειλικρινά θέλω να μάθω το γιατί.
Πόσο ανεγκέφαλος και εγω'ι'στής μπορεί να είναι κάποιος που δεν τον νοιάζει ούτε για τον εαυτό του και -το χειρότερο- ούτε για τους γύρω του.
Αναλύουμε κιόλας την αντοχή υλικών του μπούσα και του κάθε μπούσα.
Να είναι καλά το παιδί και ας σταθεί το περιστατικό αυτό αφορμή στο να οδηγεί πιο μυαλωμένα.

:a013: :a013: :a013:

gixxerpap
20/04/2010, 08:42
τα σαμαράκια στη βούτα δεν υφίστανται πια. Πριν απο δυο ή τρία χρόνια, σκάψανε όλο το σημείο, ξεμπαζώσανε τα σίδερα που όντως υπήρχαν και το κομμάτι φτιάχτηκε απο την αρχη.

BlackAdder
20/04/2010, 14:15
Κι'ομως ξαναδημιουργήθηκαν... απλά δεν είναι τόσο έντονα... ακόμα...