View Full Version : Καλοκαρινα μποτακια - προτασεις
Οπως λεει και το θεμα, θα ηθελα τις προτασεις σας για καλοκαιρινο (διατρητο) μποτακι. Αισθητικα θα ηθελα κατι "πολιτικο" σε σπορ γραμμη. Thanx! :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Οπως λεει και το θεμα, θα ηθελα τις προτασεις σας για καλοκαιρινο (διατρητο) μποτακι. Αισθητικα θα ηθελα κατι "πολιτικο" σε σπορ γραμμη. Thanx! :p
Πείτε καμιά γνώμη, με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, όπως και πολλούς άλλους βέβαια.:D
Με τις μπότες που έχω και φοράω καθημερινά, αρχίζουν να ιδρώνουν τα πόδια και με οτιδήποτε άλλο, νιώθω ανασφάλεια στους κ@λ@δρομους.
Air Blend απο την REVIT Δεν ειναι απολυτα διατρητο (για να διατηρηθει και η προστασια σε χτυπημα/τριβη) αλλα ειναι πληρως αναπνεουσα και υδατοαπωθητικη κατασκευη
196826
Cpt. Haddock
04/05/2010, 06:51
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41966&highlight=%2A%EC%F0%EF%F4%E1%EA%E9%2A
(αυτο το κουμπακι "ευρεση" να χρησιμοποιούσε κανείς...)
makis206
04/05/2010, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι αυτοί που το χρησιμοποιούν να έβρισκαν και κανένα πιο πρόσφατο θρεντ..:D
Cpt. Haddock
04/05/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το θέμα ειναι να μην ανοιγουμε καινουρια θρεντ...
Εχουμε 5000 για κρανΟΙ, αλλες 8000 για καλοκαιρινο μπουφάν...
(καθε Απρίλιο σκαει τετοιο θρεντ...)
(καθε Απρίλιο σκαει τετοιο θρεντ...)
Καθε χρονο η μοδα αλλαζει:smokin:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41966&highlight=%2A%EC%F0%EF%F4%E1%EA%E9%2A
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Είπα να απαντήσω..αλλά με κάλυψαν οι συμφορουμίτες.:winka:
SVX έχεις πμ. θα ήθελα πληροφορίες.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα Sidi Cayenne και είναι ότι πλησιέστερο σε "πολιτικό" μποτάκι έχω δεί
196886
rockobok
04/05/2010, 12:19
Ότι πρέπει για καλοκαίρι, και με προστασία κουτεπίε (coun te pie)!
196891
Μολις αγορασα τα dainese shift που ειναι πολυ κομψα και εχουν και προστασια για τον αστραγαλο και ειναι καλοκαιρινα....130 ευρω απο το παζαρι στην Πετρου ραλη,αλλα εμαθα οτι υπαρχουν και στη γνωστη αποθηκη με 120....Επισης στην Πετρου Ραλη ημουν ετοιμος να αγορασω καποια Richa που εκαναν μονο 50 ευρω και φαινοντουσαν πολυ τιμια,γιατι ειναι και αεριζομενα και εχουν και προστασια στον αστραγαλο.....Εντελως τυχαια ειδα τα Dainese και τελικα μου τα πηρε η κοπελα μου για τα γενεθλια μου:sun: ....Πιο ελαφρια και ανετα απο τα Richa και πιο κομψα,αλλα δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω πανω στη μηχανη για να πω εντυπωσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikefr
Μολις αγορασα τα dainese shift που ειναι πολυ κομψα και εχουν και προστασια για τον αστραγαλο και ειναι καλοκαιρινα....130 ευρω απο το παζαρι στην Πετρου ραλη,αλλα εμαθα οτι υπαρχουν και στη γνωστη αποθηκη με 120....Επισης στην Πετρου Ραλη ημουν ετοιμος να αγορασω καποια Richa που εκαναν μονο 50 ευρω και φαινοντουσαν πολυ τιμια,γιατι ειναι και αεριζομενα και εχουν και προστασια στον αστραγαλο.....Εντελως τυχαια ειδα τα Dainese και τελικα μου τα πηρε η κοπελα μου για τα γενεθλια μου:sun: ....Πιο ελαφρια και ανετα απο τα Richa και πιο κομψα,αλλα δεν εχω προλαβει να τα δοκιμασω πανω στη μηχανη για να πω εντυπωσεις...
Ωραια φαινονται και με επαρκη (για καλοκαιρινα) μποτακια προστασιες.
Τα υπολοιπα που ποσταρανε τα παιδια απο πανω, δεν ξερω αλλα μου φαινονται "βαρια" για καλοκαιρι!
Οταν τα δοκιμασεις πανω στη μηχανη πες μας εντυπωσεις. Cheers mate! :beer:
ΥΓ. Υπαρχουν αλλα παρομοια μποτακια απο την dainese?
Ρίξε μια ματιά στο Δικυκλο στη Βουλιαγμένης.
(Αν είσαι Αθήνα..)
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Air Blend απο την REVIT Δεν ειναι απολυτα διατρητο (για να διατηρηθει και η προστασια σε χτυπημα/τριβη) αλλα ειναι πληρως αναπνεουσα και υδατοαπωθητικη κατασκευη
Σ'ευχαριστώ φίλε, πολύ καλή επιλογή...
Μου ήρθαν "κουτί", άνετα, ελαφριά, με full προστασίες.
:a18: :beer: :wave2:
198129
Αρχικά δημιουργήθηκε από argg
είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα Sidi Cayenne και είναι ότι πλησιέστερο σε "πολιτικό" μποτάκι έχω δεί
φιλε αν ακους η οποιος δηποτε αλλος μπορεις να πεις τιμη και αν εχουν αδιαβροχοποιηση γιατι ενδιαφερομαι
nakedorange
22/05/2010, 13:44
Το μποτακι ειναι καταπληκτικο για μεσα στην πολη και για μικροταξιδακια.
Η αισθηση ειναι πως δεν φορας τιποτε αν και οι προδιαγραφες ειναι racing.
Στο φαναρι θα δεις διαφορα οταν το ποδι θα κολαει στη ασφαλτο ... στην διαδρομη ειναι αναλαφρο και δροσερο.
Α! και πλενεται πανευκολα (σε λεκανη με χλιαρο νερακι)
Οτι και να οδηγατε ενδεικνυται.
198749
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Στο φαναρι θα δεις διαφορα οταν το ποδι θα κολαει στη ασφαλτο ... στην διαδρομη ειναι αναλαφρο και δροσερο.
Πολυ καλο φαινεται!
Για δωσε περισσοτερες info (μοντελο, τιμη κτλ), please!
latris mixanis
24/05/2010, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο η μόδα αλλά την ίδια περίοδο βλέπεις για το ίδιο θέμα χ thread που σημαίνει ότι βαριέται κάποιος να ψάξει ή δεν έχει διαβάσει πως λειτουργεί το forum. Θεωρώ λοιπόν ότι με ένα thread για κάθε πράγμα όλα είναι οκ γιατί επίσης στα παλιά thread έχουν γράψει κάποιοι που δε γράφουν τώρα και ίσως να έχουν δώσει info k tip που εμείς δε τα γνωρίζουμε καν ;)
Επίσης όσο και να αλλάξει η μόδα και κάποιος ρωτάει αν είναι καλύτερα τα arai ή τα shoei πχ δε νομίζω πως οι απαντήσεις θα είναι συγκεκριμένες.
Οπότε καλό είναι να χρησιμοποιούμε το κουμπάκι της εύρεσης!!
Φιλικά
Υ.Γ Προσωπικά βαριέμαι να απαντάω για το ίδιο θέμα σε χ thread.
tifoso4ever
24/05/2010, 10:14
Ριξτε μια ματια και σ'αυτα, ειναι καλη επιλογη για καλοκαιρι, πληρως αεριζομενα (και φυσικα ΟΧΙ αδιαβροχα...Αδιαβροχοποιηση και καλοκαιρινο παπουτσι/μπουφαν/παντελονι, ΔΕΝ συμβαδιζει, εχω βαρεθει να το ακουω...) και με προστασιες.
Υπαρχουν ΜΟΝΟ σε μαυρο στο δικτυο ΜΟΤΟ ΜΑΡΚΕΤ, απο Νο 38 εως και 46
http://www.xpdboots.com/jspxpd/products.jsp?id=32&name=X-K&catid=3
198956
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
πληρως αεριζομενα (και φυσικα ΟΧΙ αδιαβροχα...Αδιαβροχοποιηση και καλοκαιρινο παπουτσι/μπουφαν/παντελονι, ΔΕΝ συμβαδιζει, εχω βαρεθει να το ακουω...)
You now have a choice between one of the many styles of waterproof REV’IT!boots or a pair of fully vented AIR BLEND boots. The AIRBLEND boot offers the exact same protection features as the100% waterproof FIGHTER H2O boots and forms a great pair of short summer boots.
http://www.webbikeworld.com/motorcycle-boots/rev-it-air-blend-fighter-boots/ webbikeworld TEST
sapila racing
24/05/2010, 10:50
You now have a choice between one of the many styles of waterproof REV’IT!boots or a pair of fully vented AIR BLEND boots. The AIRBLEND boot offers the exact same protection features as the100% waterproof FIGHTER H2O boots and forms a great pair of short summer boots.
http://www.webbikeworld.com/motorcycle-boots/rev-it-air-blend-fighter-boots/ webbikeworld TEST
SVX Μπερδεύτηκες.
Στην ουσία λέει αυτό που είπε και ο tifoso4ever. H θα αερίζεται η θα ειναι αδιάβροχο το μποτάκι. Και τα δύο μαζί δεν παίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
SVX Μπερδεύτηκες.
Στην ουσία λέει αυτό που είπε και ο tifoso4ever. H θα αερίζεται η θα ειναι αδιάβροχο το μποτάκι. Και τα δύο μαζί δεν παίζει.
Αεριζεται και εχει ΥΔΑΤΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ μεμβρανη....Αυτο λεει ...
ΓΙΑ χειμωνιατικο μποτακι(και πιο ζεστο εννοειται προσφερεται αλλο ,διαφορετικο FIGHTER H20)
latris mixanis
24/05/2010, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
Είναι το Shift (http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/scarpa-shift.html?cat=26) Κομψό μποτάκι και καλό!
contravener
25/05/2010, 02:34
ΓΙΑ χειμωνιατικο μποτακι(και πιο ζεστο εννοειται προσφερεται αλλο ,διαφορετικο FIGHTER H20)
εγώ νομίζω ότι εννοεί ότι το airblend προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά ασφαλείας με το fighter , δηλαδη προστασια αστραγαλου για παραδειγμα. Αναφερει προστασιες και όχι αδιαβροχη μεμβράνη
Ριξτε μια ματια και σ'αυτα, ειναι καλη επιλογη για καλοκαιρι, πληρως αεριζομενα (και φυσικα ΟΧΙ αδιαβροχα...Αδιαβροχοποιηση και καλοκαιρινο παπουτσι/μπουφαν/παντελονι, ΔΕΝ συμβαδιζει, εχω βαρεθει να το ακουω...) και με προστασιες.
παρα πολυ ομορφο κοματι
σε αυτο το χρωμα, το μποτακι ειναι σουπερ:a8:
αμα μου κανει το 46, παω καρφι για καταθεση στο μοτομαρκετ:a01:
199317
Cpt. Haddock
26/05/2010, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σε αυτο το χρωμα, το μποτακι ειναι σουπερ:a8:
αμα μου κανει το 46, παω καρφι για καταθεση στο μοτομαρκετ:a01:
Καστορινο μποτακι σε μηχανή; :sick:
Καστορινο μποτακι σε μηχανή; :sick:
καλοκαιρινο ειναι:wacko:
bentouza
28/05/2010, 12:41
αν εχει μεμβρανη δεν περναει αερας.
caesarsk
28/05/2010, 13:43
ΑΝΤΟΧΗΣ....ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟ....ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ (http://www.louis.de/_401fc01ecc94cf24f9848bfd4e6cf44c50/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=824&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=202680)
και προπαντων 19.95 ΕΥΡΩ
mangalord
05/06/2010, 07:20
Να κάνω κι εγώ την πρόταση μου.
200510
!!!
alpinestars smx-1
δες και review (http://www.youtube.com/watch?v=-5Lha_E8TiI)
200512
Εγώ έχω δει το New York και το Drive της SIDI. Τα έχει δοκιμάσει κανένας?
Τα είδα στον κατάλογο του Τζορτζόπουλου με 69? και 45? αντίστοιχα. Πολύ καλή τιμή και φαίνονται και αρκετά ωραία...
συγνωμη,μα μολις μπηκα στην σελιδα του μαγαζιου και δεν υπαρχει ουτε το ενα ουτε το αλλο.μηπως εχεις γραψει κατι λαθος?
apolon10
10/06/2010, 18:50
δειτε και αυτο, απο δερμα. Το φοραω 2 εβδομαδες τωρα. Ανετο, στιβαρο και το ποδι δεν ιδρωνει καθολου. Λιγο προσοχη στο νουμερο για να εφαρμοζει καλα επειδη ειναι ανετη φορμα. Σε μενα ηταν λιγο χαλαρο εβαλα πατο και ειναι πολυ καλο τωρα. €120 απο colori
201184
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
συγνωμη,μα μολις μπηκα στην σελιδα του μαγαζιου και δεν υπαρχει ουτε το ενα ουτε το αλλο.μηπως εχεις γραψει κατι λαθος?
Κοίτα στον Κατάλογο 2010. Εκεί τα έχει....
Θα έλεγα μακριά από XPD. Είχα αγοράσει το χειμωνιάτικο H2Out και σε 3 μήνες άνοιξε και σκίστηκε.
Μακράν ότι χειρότερο έχω αγοράσει. :wave2: