Σύνδεση

View Full Version : ΑΓΡΑΦΑ

intruder
19/04/2010, 20:39
ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΕΙΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ Κ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΓΙΑ 1ΜΑΓΙΑ).ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΡΟΦΑΓΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΧΟΡΑΤΕΥΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Δ/Ν ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΑΝΑ Η ΑΓΡΑΦΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΜΑΡΑΘΟ Κ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.........Κ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ(?) ΜΕ STREET K CHOOPER.TΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΑΣΚΟΠΗ?) ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:)

megalexandros
19/04/2010, 21:02
Με τι θα την κανετε; Και τετοια εποχη;Ο Δημος Αγραφων ειναι ο μοναδικος δημος στην Ε.Ε. που δεν εχει ασφαλτο:eek: Ο δημος φροντιζει να κρατα τους δρομους ανοικτους.ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλο ανοικτος και αλλο δυσβατος.Επειτα στη Καρδιτσα μπορει να εχει αιθριο καιρο και στο βουνο να ριχνει αδιαλειπτος καρεκλες.

vaska
20/04/2010, 05:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
ΕΧΩ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΙΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΕΙΤΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ.ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΒΟ Κ ΕΩΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΓΙΑ 1ΜΑΓΙΑ).ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΡΟΦΑΓΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥΣ ΚΤΛ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΧΟΡΑΤΕΥΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Δ/Ν ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΑ ΕΠΙΝΙΑΝΑ Η ΑΓΡΑΦΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΜΑΡΑΘΟ Κ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.........Κ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ(?) ΜΕ STREET K CHOOPER.TΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ (ΑΣΚΟΠΗ?) ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:)

Ο Vstrommer71 είναι λάτρης και μέγας γνώστης της περιοχής. Ρώτησέ τον θα σε κατατοπίσει απόλυτα και άκουσε με ευλάβεια αυτά που θα σου πει. :wave2:

anwrimos
20/04/2010, 11:14
Έκανα τη διαδρομή φέτος το Πάσχα αλλά με αγροτικό 4χ4. Ο δρόμος είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν νομίζω να το τολμούσα με στρήτ μηχανάκι. Ένα ονοφάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Φαντάσου ότι στα Άγραφα συνάντησα Audi S3!! Απο Καρδίτσα ακολουθείς ταμπέλες προς σιδηροδρομικό σταθμό και μετά προς Καλλίθηρο. Στο Καλλίθηρο βάζεις υποχρεωτικά βενζίνη!!!!!!! Ακολουθείς πάντα ταμπέλες προς Ίταμο, Καστανιά, Ανθηρό, Φράγμα. Αρχίζεις ανεβαίνεις και στη διασταύρωση της Μούχας ακολουθείς το δρόμο αριστερά προς Ανθηρό, Ίταμο. Στη διασταύρωση του Ιτάμου συνεχίζεις ευθεία προς Ανθηρό και μετα απο 5-6 χιλιόμετρα έχει ταμπέλες προς Δασικό χωριό όπου και ακολουθείς. Απο εκεί και πέρα αρχίζουν οι ταμπέλες προς Άγραφα. Απο την αρχή του χωματόδρομου, τα Άγραφα είναι περίπου 30 χλμ. Εγώ απο εκεί ακολούθησα τον "κεντρικό" προς Καρπενήσι οπότε δεν μπορώ να σε πληροφορήσω για τα άλλα μέρη που ζητάς. Σύνολο χωματόδρομου περίπου 70 χλμ (Δασικό χωριο - Αγραφα - Καρπενήσι). Δεν βγαίνεις ακριβώς Καρπενήσι αλλά στο δρόμο που πάει προς Αγρίνιο. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε μιας και τα μέρη είναι εκπληκτικά αλλά κοιτάξτε το θέμα διαμονής και ανεφοδιασμών. Πάντως το οδικό δίκτυο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένου υψομέτρου αλλά και πάλι σου αναφέρω ότι το ιδανικό είναι ονοφάκι το στητ θα ταλεπωρηθέι αρκετά. Δεν έχει νεροφαγώματα φαντάσου ότι και αυτοκίνητα χωρίς τετρακίνηση πηγαίνανε άνετα.
Σε παραπέμπω σε εντουράδες για περίσσότερες ινφο!
Απο εμένα καλό ταξίδι και πολλές πολλές φωτό!!!!!!!!!!!!!!
:beer:

georgefazer
20/04/2010, 12:27
Μιας και ειναι το χωριο μου τα επινιανα θα σου ελεγα οτι οντος ο δρομος ειναι ολο πετρες και και γενικα δυσβατος αλλα θα ανταμιφθεις απο την φυση και το ελατο θα σου αρεσει παρα πολυ,και απο καρπενησι πας.

intruder
30/04/2010, 18:47
αυριο πρωι φευγουμε...........αλλλα με κουτι.δεν πειραζει θα κανουμε κ ανιχνευση τοπου για την επομενη φορα.........

ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: