View Full Version : Μια καλη προσπαθεια
pepenaxos1
20/06/2005, 08:43
Μια καλη πρροσπαθεια απο κατι φιλαρακια εδω στην Ναξο, αξιζει να το δειτε γιατι δειχνει οτι ακομα υπαρχουν ευαισθητοποιημενα ατομα και επηρεαζουν με τις προσπαθειες τους να δαμασουν το θηριο και ας μην τα καταφερνουν παντα, αρκει ομως και μια φωνη.
www.naxos-fos.gr
:wave2:
Ένα εύγε και από εμένα τον κανένα
:sun: :sun: :sun:
:beer: :beer: :beer:
πολύ καλή δουλειά
:wave2: :wave2:
και ντροπή στη δεη, το 2004 και να μην βάζει υπόγεια καλώδια
:nono: :nono: :nono:
adam_tsouk
20/06/2005, 12:56
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ευγε στη ΔΕΗ που εδωσε ευκαιρια να εχουμε κατι να ασχοληθουμε με την ουτοπικη σκεψη οτι ισως κατι αλλαξει.
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
ixnilatis
20/06/2005, 17:40
Υπέροχη δουλειά και πραγματικά συγχαρητήρια για το είδους του προβληματισμού τους.
Ρε παιδιά δεν ξέρω ποιοι άλλοι ασχολούνται εδώ μέσα ερασιτεχνικά με την φωτογραφία, αλλά ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Το μόνιμο και αιώνιο πρόβλημα όταν φωτογραφίζουμε σε εξωτερικούς χώρους, είναι μέσα στα κάδρα να μην συμπεριλάβουμε κάτι από την κατά τα άλλα ''αγαπημένη'' μας ΔΕΗ.
Στα πιο άσχετα και στα πιο όμορφα σημεία της πατρίδας μας πετάγονται σαν να μη πω τι οι πυλώνες, οι κολώνες και τα ........ του Καράμπελα.
Έζησα επί 4 χρόνια με μετάθεση στην Κω και ο μόνιμος βραχνάς ήταν το αυτόνομο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Κάθε μέρα και 1-2-3 διακοπές , η απόλυτη καταστοφή σε πάσης φύσεως ηλεκτρικές συσκευές κοκ.
Πάρτε και ένα δείγμα φωτογραφίας από το υπέροχο νησί της Σύμης. Η ΔΕΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣΑ!!!!
17374
johnpagr
21/06/2005, 00:36
Apsoga ta paidia kai synxarhtiria gia thn doulia tous..
Makari na perasei to mhnima .... stous armodious !!!