PDA

View Full Version : Μου είπαν θα βάλεις τα χακί

chico82
20/04/2010, 17:02
Παιδιά καλησπέρα!

Σήμερα έμαθα που θα παρουσιαστώ.
Οδηγός ερπιστριοφόρου, τεθωρακισμένα - Αυλώνα. Έφτασα 27+ για να πάω φαντάρος
Έχει υπηρετήσει κανείς σε αυτό το σώμα?

makis206
20/04/2010, 17:09
Εγώ ήμουν του Πυροβολικού (από'κεί έμεινε το πυρόβλημα:lol: ) αλλά μη μασάς, όλα καλά θα πάνε. Πόσοι θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου να φανταστείς..:lol:

Καλή θητεία να έχεις παλίκαρε!:beer: :beer:

chico82
20/04/2010, 17:24
Μέχρι τώρα το έχω πάρει ψύχραιμα.
Η πλάκα είναι ότι δεν έχω βρεί κάποιον που να ήταν σε αυτό το σώμα για να μου δώσει καμιά ''συμβουλή''.

dond4le
20/04/2010, 17:28
18 Μερουλες ειναι αυτες θα περασουν.

Απλα το μονο που θα σε πειραξει ειναι ο πολυς ποδαροδρομος μιας και το στρατοπεδο ειναι τεραστειο!!!

zolotas
20/04/2010, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
. Πόσοι θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου να φανταστείς..:lol:

αυτο ξαναπεστο.......στην 4η μοιρα ησουνα ???......σε ειδα καπου εκει να τριγυρνας

nickald
20/04/2010, 17:37
Μια χαρα ειναι στον Αυλωνα

Λιγο το φαϊ και λιγο ο ποδαροδρομος θα σε χαλασει

Για το φαϊ ειναι θεμα εποχης και υπευθυνου (ποσο ζαμαν φου ειναι αυτος)

Για το αλλο δεν υπαρχει γιατρικο..

Προσοχη στα αρματα γιατι οπου και να χτυπησεις ποναει

ΠΟΤΕ δεν καθεσαι πισω απο M113 οταν ειναι να ανοιξει η πορτα γιατι σκοτωνει.

Αν εχεις βυσμα βαλτο για να πας leopard και να γλυτωσεις Εβρο, εκτος αν κατι τετοιο δεν σε νοιαζει.

zolotas
20/04/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Αν εχεις βυσμα βαλτο για να πας leopard

ακομα leopard εχουμε ?? :confused:

nickald
20/04/2010, 17:45
εδω εχουμε ακομα Μ48 ρε συ

Τα leo μυριζουν ακομα καινουργιλα σε σχεση με τα Μ48

chico82
20/04/2010, 17:46
Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Όλο και κάποιον γνωστό θα βρούμε να μας βοηθήσει στην μετάθεση.
Άν και από τώρα νομίζω πως θα έχω κάποιο θέμα με τις τουαλέτες, όχι να τις καθαρίσω αλλά πως θα κανω τα κακάκια μου
Έχω συνηθίσει με καφεδάκι και τσιγαράκι
:p

Viking
20/04/2010, 17:57
Να μη μιλάς πολύ κι σε ό,τι σου λένε να λες "μάλιστα" :D

koulis19
20/04/2010, 17:59
Και εμενα φιλε μου σημερα μου ηρθε.Στις 10 μαι ειναι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ στο Μεγαλο πευκο.Αλλα θα παρω αναβολη για 2 σειρες μετα.

Zid
20/04/2010, 18:00
Aυλωνα χαλια εχω παει 2 επισκεπτήρια έμεινα συνολο 4 -5 ωρες ...

Χάλια καφές .... χάλια εξυπηρέτηση.... ασε που δε κόβαν και απόδειξη...... :lol:

Μην αγχώνεσαι μια χαρά ειναι παντού!!!! ΜΕ το που μπεις ολα θα ερθουνε απο μόνα τους !! Εξαλου τι ειναι 12 μηνες... περνανε αερα!!! Αντε με το καλο!!

chico82
20/04/2010, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Aυλωνα χαλια εχω παει 2 επισκεπτήρια έμεινα συνολο 4 -5 ωρες ...

Χάλια καφές .... χάλια εξυπηρέτηση.... ασε που δε κόβαν και απόδειξη...... :lol:

Μην αγχώνεσαι μια χαρά ειναι παντού!!!! ΜΕ το που μπεις ολα θα ερθουνε απο μόνα τους !! Εξαλου τι ειναι 12 μηνες... περνανε αερα!!! Αντε με το καλο!!

Λόγω ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ κάνω 8 μηνάκια
Ούτε να βαρεθώ δεν θα προλάβω!!!

nio1981
20/04/2010, 18:04
stratos

prin pas den thes na pas
oso eisai thes na fygeis
kai otan teleiwseis thes na ksanapas...

egw pyrovoliko eimane....xaralwse kai apolafse to...mia empiria einai kai afto...kane filous kai ase ligo egwismo kai mialo spiti giati mporei na deis arketa koufa....oso gia ta ....kakakia sou....milko prin pas kai tsigaro kata thn diarkeia....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

chico82
20/04/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Και εμενα φιλε μου σημερα μου ηρθε.Στις 10 μαι ειναι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ στο Μεγαλο πευκο.Αλλα θα παρω αναβολη για 2 σειρες μετα.

Κάτι άκουσα ότι μετά από δύο σειρές γίνεται 15μηνο
Για ενημερώσου

koulis19
20/04/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από chico82
Για ενημερώσου Την παρασκευη παω ρουφ.Θα δουμε.ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ:beer:

Zid
20/04/2010, 18:10
Λόγω ΤΡΙΤΕΚΝΙΑΣ κάνω 8 μηνάκια
Ούτε να βαρεθώ δεν θα προλάβω!!! Και αγχωνεσαι? Μια χαρά σε βρισκω.. !!!

εγω εκανα 20μηνο :alien:

Dennis-
20/04/2010, 18:13
Απλα το μονο που θα σε πειραξει ειναι ο πολυς ποδαροδρομος μιας και το στρατοπεδο ειναι τεραστειο!!!

Ακουσα οτι πλεον τους πανε με λεοφορειακι στην πυλη για εξοδούχους ! πριν 2 χρονια αυτο ..

xampos
20/04/2010, 18:16
Για ενημερώσου

ξερεις ποσα χρονια λεγανε οι φανταροι μεταξυ τους οτι ακουσανε πως θα γινει 9 μινο? :lol:

chico82
20/04/2010, 18:17
Την παρασκευη παω ρουφ.Θα δουμε.ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ:beer:

Σε ευχαριστώ!
Καλή θητεία και σε σένα, όποτε και αν πας!

Allst@rf
20/04/2010, 18:30
μην ακούς τι σου λένε,θα πειξεις νέους...να σε δω να κανείς μηνιαία συντήρηση και γρασαρισμα στο άρμα πού θα σου χρεώσουν και να λύνεις ερπύστρια...είναι λίγες μην ανησυχείς...

Sapadak
20/04/2010, 19:16
Μια συμβουλη

Στο στρατο εισαι οτι δηλωσεις (να το θυμασε αυτο)

Μπαμ μπαμ θα περασει ο καιρος και οπως ειπες ουτε να βαρεθεις δε θα προλαβεις
(που να δεις οταν παλιωνεις τι καλα ειναι :smokin: )

Αντε να μας καλεσουν σε καμια ασκηση λεμεεεεεεεεεεεεεεε :rotflmao:

liospi
20/04/2010, 19:16
Παρουσιάστηκα στην Αυλώνα το Σεπτέμβριο του 98. Για δύο μήνες που ήμασταν νεοσύλλεκτοι την παλεύαμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΜΗΝΟ:
(-) Μεγάλη απόσταση η πύλη έως την ΙΛΗ (λόχος)
(-) Τέτοια εποχή θα σε «φάει» λίγο η ζέστη
(-) Θα σου σπάσουν λίγο τ’ @ρχιδι@ και καλά οι παλιοί
(-) Αυτές οι ουρές για φαγητό

(+) Μεγάλο στρατόπεδο και πολύς κόσμος (μπορείς να λουφάρεις)
(+) Προσπάθησε το στυλ σου να μοιάζει με τους άλλους για να μην σε σταμπάρουν
(+) Γέλιο, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Μετά από 2 μήνες θα πάρεις την ειδικότητα που είναι οι παρακάτω:
ΥΕΑ (εάν έχεις βύσμα)
ΛΥΒ (για αρχηγός άρματος)
Πυροβολητής
Οδηγός (me)
Συντηρητής
ή ακόμη οδηγός σε jeep ή στάγιερ

Θα αλλάξεις ΙΛΗ για να εκπαιδευτείς στην εκάστοτε ειδικότητα. Έχει λίγο «πακέτο» η υπόθεση, αλλά θα γουστάρεις να οδηγείς άρμα (εάν σου κάτσει). Θα περάσεις εκπαίδευση από εξομοιωτή (θα νομίζεις ότι είσαι στη NASA). Θα φρικάρεις με την συντήρηση τους (72 γρασαδοράκια είναι αυτά).

http://greekmilitary.net/webzoom.freewebs.com/gfile/m48-4.jpg

Και τέλος η μετάθεση.
Εγώ έκανα τον κύκλο Αυλώνα – Ρόδο – Κύπρο – Αυλώνα (σύνολο 18 μήνες, οι 4 Αυλώνα, 4 Ρόδο και 10 Κύπρο)

Καλή θητεία!

zolotas
20/04/2010, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από liospi

Θα αλλάξεις ΙΛΗ για να εκπαιδευτείς στην εκάστοτε ειδικότητα. Έχει λίγο «πακέτο» η υπόθεση, αλλά θα γουστάρεις να οδηγείς άρμα (εάν σου κάτσει). Θα περάσεις εκπαίδευση από εξομοιωτή (θα νομίζεις ότι είσαι στη NASA). Θα φρικάρεις με την συντήρηση τους (72 γρασαδοράκια είναι αυτά).

πολεμιστης βγαινεις απο κει μεσα δλδ......afrika korps :eek:

Allst@rf
20/04/2010, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πολεμιστης βγαινεις απο κει μεσα δλδ......afrika korps :eek:

ναι ναι .μετά από 2 μήνες που θα λιώσεισ στην αγγαρεία θα είσαι όντως άφρικα corpse...

tamar
20/04/2010, 20:46
Μη μασάς, ο στρατός είναι η τελευταία λούφα. Μετά είναι τα ζόρια....
:rolleyes:

Καλή θητεία πάντως!!
:wave2:

chris_honda
20/04/2010, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
Μη μασάς, ο στρατός είναι η τελευταία λούφα. Μετά είναι τα ζόρια....
:rolleyes:

Καλή θητεία πάντως!!

+600 Τώρα είναι κολλέγιο, κοίτα να γελάσεις όσο μπορείς, θα έχει πολύ καλλές φάσεις ...με τους συναδέλφους σου...Σου μιλάω εκ'πείρας...

chico82
20/04/2010, 21:07
Έτσι θέλω να γίνω

chico82
20/04/2010, 21:08
Μάλλον τρόμαξε ο σερβερ από την φώτο και δεν την ανεβάζει

http://www.carolinapoliticsonline.com/wp-content/uploads/2010/02/rambo.jpg

Tpap
20/04/2010, 21:35
Οδηγός ερπιστριοφόρου, τεθωρακισμένα - Αυλώνα.

Καλή θητεία, chicoboy... :beer: :beer:

Κομαντούλης, ο Κούλιιης...? Εύγε, νέε μου. :beer: :beer:

Μάλλον για εξαίρεση μιλάς -το ξέρεις ότι το επόμενο χαρτί είναι πιθανό να μην σου ξανάρθει για ΚΕΕΔ...

perastikos
20/04/2010, 21:47
Για ενημερώσου

Ακόμη δεν πήγες και άρχισες το ράδιο αρβύλα!? :p

-------

Πολλοί θα σου πουν ότι οι μαύροι (στρατιώτες ΤΘ) είναι το δυσκολότερο μετά τις Ειδικές Δυνάμεις κλπ κλπ... Λαλακίες!
Στο στρατό (αν δεν έχει γερό βύσμα να σε μοντάρει) τα πάντα είναι θέμα τύχης...
Π.χ.1 Εγώ ξέρω ότι στον Έβρο η 12 ΕΜΑ είναι πολύ μαύρο στρατόπεδο για τους μαύρους... Αυτό ήταν το 2008... Τώρα μπορεί να άλλαξε ο διοικητής και να είναι το καλύτερο! (λέμε τώρα :lol: )
Π.χ.2Φίλος μου ήταν στη Λήμνο (ΛΗΜΝΟΣ = Λάθος Ήταν Μάνα Μου Να Ορκιστώ Στρατιώτης). Αυτός πέρασε γαμάτα!

+1000 σε αυτό που είπε tamar!!!
Χαλαρά, δες τα όλα ως πλάκα και κοίτα να περάσεις καλά! ;)

alucard
20/04/2010, 21:57
Παιδιά καλησπέρα!

pera apo thn plaka kai den sto leo na tromaxeis einai gamise ta,gamiseta sto tetragono.den paleyontai oi mayroi ego gia ekpaideysh piga apo mixaniko 2 mines,oute apexo den xanapernao htan makran oi xeiroteroi 2 mines tis 8hteias mou.:smilea: to mon o pou metraei einai otan pas exomoioti armatos kai sto arma to idio.a kai trava kanena onboard hd videaki plz den eixan vgei akoma tote.ayta:smokin:

Cpt. Haddock
20/04/2010, 22:02

Κακώς! Ειναι οτι χειρότερο θα μπορούσε να σου συμβει.... :uplate:

perastikos
20/04/2010, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
pera apo thn plaka kai den sto leo na tromaxeis einai gamise ta,gamiseta sto tetragono.den paleyontai oi mayroi ego gia ekpaideysh piga apo mixaniko 2 mines,oute apexo den xanapernao htan makran oi xeiroteroi 2 mines tis 8hteias mou.:smilea: to mon o pou metraei einai otan pas exomoioti armatos kai sto arma to idio.a kai trava kanena onboard hd videaki plz den eixan vgei akoma tote.ayta:smokin:

Έχω την εντύπωση ότι αυτά πλέον τα κάνουν κυρίως τα ΕΠΟΠια και εσύ είσαι περισσότερο σκοπέτο - αγγαρεία...

alucard
20/04/2010, 22:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
τα ΕΠΟΠια

epidi peinasa orkistika pali aytous les?:rotflmao: :lol:

perastikos
20/04/2010, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
epidi peinasa orkistika pali aytous les?:rotflmao: :lol:

Ναι, αυτούς τους "επαγγελματίες"... :rolleyes:
Που κατά 90% έχουν ύφος ΕΠΟΠ - Ταξίαρχος....

Υπάρχει και το άλλο "Επειδή Πεινάω, Όπλο Πιάνω" :p

krama22
20/04/2010, 22:34
μια χαρα ειναι που πας σχετικα μεγάλος...

και εγω στα 28 παρουσιαστικα. Μια χαρα ειναι αρκεί να το παρεις χαλαρααααα!!!

μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) ;). Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.

Τελος, φροντισε να πας εξοπλισμενος σωστα (πατους για αρβυλα, ραδιοφωνακι με μικρα ακουστικα, φακό κλπ κλπ )

καλα να περασεις!!!

0ldb0y
20/04/2010, 22:35
Καλή θητεία φίλε!:)

Tpap
20/04/2010, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22
---μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) ;).

--Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

---Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.

Φίλε Κράμα22, λυπάμαι που δίνεις τέτοιες συμβουλές σε ένα παλλικάρι...:(

είτε πάει στρατό, είτε ξεκινάει κάτι νέο στην ζωή του, οτιδήποτε. Κρίμα.

Η ζωή περνάει και χάνεται. Δεν την πετάς, δεν υποκρίνεσαι, δεν υπεκφεύγεις, δεν κοιμάσαι.

Αντίθετα:
είσαι πρόθυμος, ζείς, γελάς, ασχολείσαι ενεργά, μαθαίνεις, ακούς, παρατηρείς..βλέπεις σε κάθε κατάσταση την θετική πλευρά. :wave2:

Τέλοςπάντων...

krama22
20/04/2010, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φίλε Κράμα22, λυπάμαι που δίνεις τέτοιες συμβουλές σε ένα παλλικάρι...:(

είτε πάει στρατό, είτε ξεκινάει κάτι νέο στην ζωή του, οτιδήποτε. Κρίμα.

Η ζωή περνάει και χάνεται. Δεν την πετάς, δεν υποκρίνεσαι, δεν υπεκφεύγεις, δεν κοιμάσαι.

Αντίθετα:
είσαι πρόθυμος, ζείς, γελάς, ασχολείσαι ενεργά, μαθαίνεις, ακούς, παρατηρείς..βλέπεις σε κάθε κατάσταση την θετική πλευρά. :wave2:

Τέλοςπάντων...

...εχω γνωση των λογων μου...
οταν πηγα στα 28 μου αφησα στη μεση τη δουλεια μου, το σπιτι που ειχα μολις χτισει (με το σταγαστικο να τρεχει) και τη γυναικα μου να περιμενει παιδι...

παρ 'ολα αυτα καποιοι υπαξιωματικοι προσπαθουσαν να με πεισουν οτι στο στρατο θα οριμασω...
...ξερετε -ουμε ολοι τις μεθοδους και το παραλογο του στρατου!

θα συμφωνησω: η ζωη περναει και χανεται... οποτε μη χαλας και μη χαλιεσαι! απλα την απολαμβανεις οπως σου ερχεται... απο τη θετικη πλευρα!
Επιμενω ομως οτι στο στρατο ειναι καλα να εχεις το ρολο του κομπαρσου αλλα με το θαρρος της γνωμης σου. Δεν θα χρειαζεται να κανεις πραγματα που δεν συμφωνουν με τη λογικη σου και με τις αξιες σου.
Εγω παντως δεν αφησα τη ζωη μου στα χερια υπαξιωματικων που ηθελαν πχ να με στειλουν στο πεδιο βολης να στησω στοχο που επεσε την ωρα που οι αλλοι εκαναν βολη... Ουτε επετρεψα την αισχρη συμπεριφορα απεναντι στο παλικαρι του διπλανου κρεβατιου επειδη ειχε μερικα κιλα παραπανω... (γεια σου Γιαννη!)

Καλη συμβουλη ειναι πριν πας να μιλησει ςμε 1-2 σοβαρους αξιωματικους.

Ειναι παντως κοινη ομολογια οτι ειναι απο τις πιο ομορφες περιοδους!
Μακαρι να ξαναπηγαινα! ..και μακαρι οταν πηγα να ειχα λιγοτερες εννοιες ωστε να το απολαυσω περισσοτερο :)

... και χαριτολογωντας θα πω οτι τα:
"να είσαι πρόθυμος" και "να ασχολείσαι ενεργά" πραγματικα δεν ειναι καλες συμβουλες για το στρατο :) το λεω εκ πειρας!!!

ggs
20/04/2010, 23:37
Παιδιά καλησπέρα!

Φίλε , θα σε βοηθούσα αλλά εγώ πήγα το 1992 στο ΚΕΤΘ… δεν ξέρω τι παίζει τώρα…
Τότε (αν ήθελες να είσαι λίγο πιο χαλαρός )καλό ήταν να αποφεύγεις τον Έβρο , τις ειδικότητες αρματιστων (Αρχηγός, πυροβολητής , οδηγός) καθώς και την χρέωση αποθηκών υλικού και πυρομαχικών…
Όμως και οι άλλες ειδικότητες που δεν είχαν σχέση με άρματα (τεχνικοί ,οδηγοί ασυρματιστες κ.λ.π) δεν σου εξασφάλιζαν πάντα άνετη θητεία μιας και οι μονάδες των «μαυρων» ήταν γενικά παντού στην Ελλάδα …μαύρες (στον εβρο παραήταν …. )
Πάντως κι εμένα που μου έκατσε και Αρχηγός πληρώματος και ΙΛΥΒ και Έβρος (Δορισκος 12 ΕΜΑ) και Ροδος (395 ΕΑΡΜΕΑ) δεν πάθαμε και κάτι…
Γενικά , θέλει ψυχραιμία και να το ρίξεις στην πλάκα… μια χαρα θα περάσεις κι όταν απολυθείς μπορεί και να το αναπολείς
ΥΓ . να τα λες ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ (μην τα πεις τανκς μπροστά σε κανένα γαλονά… λυσσανε)

καλα να περασεις :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ggs
20/04/2010, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22
μια χαρα ειναι που πας σχετικα μεγάλος...

και εγω στα 28 παρουσιαστικα. Μια χαρα ειναι αρκεί να το παρεις χαλαρααααα!!!

μην περνεις τοις μετρητοις αυτα που θα σου λενε... ειναι -πραγματικα- ενα καλοστημενο θεατρο και πρεπει απλα να παιξεις το ρολο σου! (κομπαρσος) ;). Δεν ειναι η ...πραγματικη σου ζωη, απλα μια ευχαριστη (αυτο θα το καταλαβεις αργοτερα) παρενθεση!

Παρε το χαλαρα, απολαυσε την ηρεμια στη σκοπια και κοιμησου οσο περισσοτερο μπορεις.

Τελος, φροντισε να πας εξοπλισμενος σωστα (πατους για αρβυλα, ραδιοφωνακι με μικρα ακουστικα, φακό κλπ κλπ )

καλα να περασεις!!!

+ 156 ΑΣΜ:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
20/04/2010, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
+ 156 ΑΣΜ:lol: :lol: :lol:

πρωτευουσιάνε :lol:

Georgaras
21/04/2010, 00:28
Παιδιά καλησπέρα!

Φίλε θα υπηρετήσεις στο ίδιο σώμα και με την ίδια ειδικότητα που είχα εγώ. Θεωρείτε από τις καλύτερες ειδικότητες των τεθωρακισμένων. Οδηγός ερπυστριοφορου ασυρματιστής ΟΔ.ΕΡΠ.ΑΣ.
(νομιζω αυτή είναι η πλήρης ειδικότητα που θα σου δώσουν)

Σε ζηλεύω πραγματικά... μακάρι να ξανά έμπαινα. Πέρασα πολύ καλά και μην ακούς τις μ@λακιες που θα σου πουν. Για μαύρους φαντάρους και άλλα τέτοια...

Τα οχήματα που θα οδηγήσεις λέγονται "παπάκια" και είναι κυρίως τα "Λεωνίδας" είναι πανεύκολα! (σαν να οδηγάς αμάξι με τιμόνι μηχανής)
Απο συντήρηση ειναι παιχνιδάκι. Μονο μπαταρίες και λάδια κοιτάς. Δεν εχει γράσο, δεν αλλάζεις ερπύστρια. Δεν κάνεις συντήρηση μηχανική (τα κάνουν άλλοι, άλλες ειδικότητες).

Θα περάσεις ζάχαρη στην μονάδα με αυτή την ειδικότητα.
Εμενα μου ειχαν χρεωμένα 4 :lol: αλλά πέρναγα σούπερ.. αραλίκι τρελό και χωρίς να έχω βύσμα.

Στην Αυλώνα θα περάσεις καλα... Με καλό φαΐ, και καλά παιδιά. (τουλάχιστον ετσι περασα εγω)

(Το μόνο αρνητικό , η απόσταση από τις Ιλες μέχρι την πύλη... Έχει πολύ περπάτημα Κουράγιο... Το ίδιο περπάτημα είναι όταν θα κάνετε βολή... ποδαρόδρομο με πλήρη φορτίο.)

Από συγκοινωνία. Είχε έξω από το στρατόπεδο γραμμή τρένου Για Αθήνα ή Χαλκίδα. (Προσοχή..Δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα η γραμμή). Θυμάμαι σαν χτες την φωνή στα ηχεία στου βαγονιού "άγιος Θωμάς-Στρατόπεδο" να μας ξυπνάει μόλις επιστρέφαμε από άδεια ... Επίσης θυμάμαι σαν χτες τις εξόδους με τα φιλαράκια για χαλκιδα μεριά...

Καψόνια δεν έχει αλλά ούτε και εγώ είχα το 98' που ειχα μπει.

Από μεταθέσεις, δεν έχει πολλές, και η ειδικότητα σου παίζει πολύ σε νησιά.
Αλλά και στον Εβρο να πας, ξέρω παιδιά που πήγαν και πέρασαν καλύτερα από ότι άλλα σε νησί.
(Πάντα από θέμα υπηρεσιών)

Ότι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις στείλε μου πμ. Θυμάμαι ακόμα τα πάντα σαν να ήταν χτες!

Σου εύχομαι καλή θητεία και θα θυμηθείς τα λόγια μου.
Θα απολυθείς και θα νοσταλγείς τις ήμερες που ήσουν φανταρος εκει.

Επαναλαμβάνω οτι θέλεις με ρωτάς ελεύθερα μέσω πμ.

Εγώ πέτυχα και Γ@ματο διοικητή στην μονάδα που νοιαζόταν πολύ για εμάς και ότι πρόβλημα και να είχες σίγουρα θα έκανε τα πάντα να το λύσει. Πχ.Άδεια να δεις την γκόμενα ήθελες? στην έδινε κατευθείαν, διανυκτέρευση ήθελες? αν είχες πάλι καλή δικαιολογία στην έδινε...

Όλα θα πάνε καλά ! Μην μασάς και μην ακούς κανέναν... και εμένα μου λέγανε τα τρελά πριν μπω με αποτέλεσμα να παρουσιαστώ με ψυχολογία Σκ@τα , αλλά από την πρώτη μέρα όλα τα παιδιά φέρθηκαν άψογα. Θα κάνεις πολλά φιλαράκια στην Αυλώνα

Α στην αρχή μπορεί να το παίζουν κάποιοι "κάπως" για να ψαρώσετε αλλά δεν είναι και κάτι τραγικό, παρτο στο χαβαλέ και μην δίνεις σημασία.... θα δεις ότι θα είναι για γέλια σε λίγο καιρό.

Επιπλέον πληροφορία...
Η ποιο χάλια Αγγαρεία είναι στα μαγειρεία διότι είναι τεράστια αλλά ακόμα και εκεί αν πέσεις καμιά μέρα, σίγουρα θα βρεις χρόνο κάπου να λουφάρεις.. είναι τεράστιο το μέρος λέμε.. :lol:

Ελπίζω να σε κάλυψα... βεβαία αυτά ήταν πριν πολλά χρόνια αλλά φαντάσου θα έχουν φτιάξει και άλλο προς το καλύτερο... και μην ξεχνάς οτι εγώ έκανα 18 μήνες και πέρασαν νερό... οπότε με την θητεία που έχετε τώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις.

Κάτι ακόμα... " Ο Ύπνος μειώνει την θητεία" Να την πέφτεις για ύπνο όσο πιο συχνά μπορείς...!

:lol:

Υ.Γ Μην ξεχάσεις επίσης να μας καλέσεις στην Ορκωμοσία ,να σκάσουμε όλοι μαζί με τις μηχανές... Και να ξεσκιστούμε στο φαΐ... :rotflmao:

Banana hammock*
21/04/2010, 00:33
Η πλάκα είναι ότι δεν έχω βρεί κάποιον που να ήταν σε αυτό το σώμα για να μου δώσει καμιά ''συμβουλή''.
Σoυ τα είπαν όλα βασικά. To πόσo μαύρη είναι μια μoνάδα, εξαρτάται από τρία άτoμα, τoυς εξής δύo, τo διoικητή. Τώρα για συμβουλές: Mην κατoυράς κόντρα στoν άνεμo, μην τρωs κίτρινo χιόνι και μη φτύνεις στo δρόμo! Eιδικά αν φoράς full face με κατεβασμένη ζελατίνα! :rolleyes:

corleonne877
21/04/2010, 02:38
ρε συ georgaras σωστα τα ειπες ολα εκτοσ απ το καλο φαγητο στην αυλωνα που το βρηκες μου λες?????????????:sick: :sick: :sick:

TROOPER
21/04/2010, 09:37
καλες διακοπες.

:beer: :beer: :beer:

LiakosVstrom
21/04/2010, 09:45
Παιδιά καλησπέρα!

όπου και να υπηρετήσεις.... μη μασάς, μη σε ψαρώνουν και γράφε τους όλους στα @@ σου.
κάνε το μαλάκα στις παπαριές που θα ακούς και αν του πέσει κανενός το σαπούνι μην πας να το σηκώσεις. :bigcry:

καλά να περάσεις φίλε! ο στρατός είναι πολύ όμορφη εμπειρία μόνο και μόνο από τα άτομα που θα γνωρίσεις και θα κολλήσετε!

ΥΓ. Θα πήξεις ψάρακα! :rotflmao: :rotflmao:

perastikos
21/04/2010, 10:05
12 ΕΜΑ

Καλύτερα Βαγδάτη, παρά στην δωδεκάτη..... :sick:
Μην ψαρώνεις λέμεεεεε :p

Όταν έμαθα στην Κόρινθο (κέντρο, 6ΣΠ) ότι πάω Έβρο στην 31 Μ/Κ ΤΑΞ έκανα, ως γνήσιος κομπιουτεράς, ένα Googlαρισμα να δω τι παίζει...

Εκείνη την εποχή για τις συγκεκριμένες μονάδες η μόνη είδηση που έπαιζε παντού ήταν αυτή!
ΝΕΚΡΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!
http://prezatv.blogspot.com/2008/01/blog-post_31.html

και αν διαβάσεις το άρθρο εννοεί τα στρατόπεδα της 31 Μ/Κ ΤΑΞ που πήγαινα εγώ..... :hypnotize
Καταλαβαίνεις, όταν είσαι και ψαράς που μόλις φεύγει από το κέντρο, πως ένιωσα!

Η συνέχεια φυσικά ήταν τελείως διαφορετική! 7 μήνες στην 31 πέρασα μια χαρά! Βέβαια δεν ξέρω πως είναι το "μια χαρά" για άλλες βυσματικές μονάδες αλλά για τα δεδομένα τα δικά μου και τα δεδομένα του Έβρου + από αυτά που είχα ακούσει από άλλους, θεωρώ ότι πέρασα μια χαρά!

kachius
21/04/2010, 10:11
Εκεί πήγα και εγώ το 2005.
Όπως είπαν και οι άλλοι το μεγάλο -αντικειμενικό και διαχρονικό- "πρόβλημα" είναι ότι είναι τεράστιο.
τ ε ρ α σ τ ι ο ! ! !
Πέρασα και 2 βδομάδες ως λοχίας υπηρεσίας και έκανα άπειρα χλμ/ημέρα...

Κατά τα λοιπά, έχει το εξής φανταστικό! (υποθέτω όλα τα κέντρα)
είναι άκρως τυπικό!
Οι κανόνες που το διέπουν είναι οι γνωστοί -θα τους μάθεις μέσα- παλιοί καλοί κανόνες του στρατού.
Είναι λίγοι και απλοί.

Τους ακολουθείς, και όλα είναι μια χαρά.

Στις μονάδες χάνεται λίγο αυτό, λειτουργούν κάπως πιο αναρχο-αυτόνομα
και πρέπει να προσαρμοστείς στο τοπικό παιχνίδι.
Οι βασικοί κανόνες του στρατού εξακολουθούν να ισχύουν βέβαια, αλλά πρέπει να μάθεις
και μερικούς ακόμα, μη καταγεγραμμένους, οι οποίοι μάλιστα εξαρτώνται και από το χρόνο
παραμονής σου στη μονάδα...

Τα υπόλοιπα -λούφα τρέξιμο πήξιμο καλά άσχημα κτλ- παίζουν από τον δκτη της ίλης σου,
της επιλαρχίας σου, και από τον δκτη της ταξιαρχίας.
Αυτα λοιπόν αλλάζουν συνεχώς -και διαφέρουν από ίλη σε ίλη,
οπότε ούτε εγώ ούτε κανείς μπορεί να σου πει κατά πόσο θα είναι χαλαρά ή "εξωφρενικά".
Πάντως, ό,τι μπορεί να έχεις ακουστά από παλιά για τους μαύρους δεν πολυ-ισχύει πια...
90% και οδηγός (οτιδήποτε) και αρχηγός και όποια ειδικότητα και να πάρεις, σκοπάνθρωπος και καθαρίστρια
θα γίνεις στη μονάδα. Οτιδήποτε άλλο το κάνουν οι ΕΠΟΠ και οι ΕΜΘ, οι φαντάροι μόνο σκοπιά και αγγαρεία.
Ίσως να γλυτώνεις κάποιες μανούρες, αλλά χάνεις και όλο το ενδιαφέρον και τις μοναδικές εμπειρίες που
θα μπορούσες να έχεις, κρίμα είναι, αλλά τί να κάνεις...

Τα ίδια ισχύουν και για μετά, για τις μονάδες.
Ό,τι και να σου πει οποιοσδήποτε, μπορεί κάλλιστα να μην ισχύει πλέον.

πχ, στη δική μου μονάδα, έμεινα 7,5 μήνες.
οι 4 πρώτοι ήταν πραγματικά κόλαση! δύσκολα κάποιος που ήταν φαντάρος το 2005 θα πέρασε χειρότερα
σε όποιο σώμα/τόπο και να ήταν.
τότε άλλαξε ο ίλαρχος (απίστευτος κ@λ@γλύφτης) και ο δκτης επιλαρχίας.
σταδιακά μετά από κανά 2μηνο τα πράγματα ηρέμησαν κάπως
και έφτασε ο τελευταίος μου μήνας εκεί, που δε θα μπορούσε να είναι καλύτερος!
Πλέον, δε νόμίζω να πέρασε κανείς -χωρίς βύσμα πάντα- καλύτερα από εμένα τον τελευταίο μήνα!
Το παράδειγμα είναι χωρίς την παραμικρή υπερβολή!

Και εγώ στα 25 πήγα.
Χαλαρά!
Μάθε τους κανόνες, ακολούθησέ τους (πάντα προσέχεις για τη μαλακία που κάποιος θα σου πει να κάνεις*)
και θα είναι μία εμπειρία.

:wave2: :wave2:

* = αν σου πουν κάνε την τάδε αγγαρεία πχ, θα την κάνεις...
αν όμως σου πουν κάτσε να σε πατήσει το άρμα θα τους στείλεις στο γερο-διάολο...
δε θα στο πουν έτσι βέβαια, αλλά σίγουρα θα ακούσεις κάτι ανάλογο που θα οδηγεί σε κάτι επικίνδυνο!

McGyver
21/04/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλες διακοπες.

+680

Μην ακούς και πολλά, τα άσπρα μαυρίζουν και τα μαύρα ασπρίζουν εν μία ΕΣΣΟ...

mparmpanik
21/04/2010, 10:35
[
Πάντως κι εμένα που μου έκατσε και Αρχηγός πληρώματος και ΙΛΥΒ και Έβρος (Δορισκος 12 ΕΜΑ) και Ροδος (395 ΕΑΡΜΕΑ) δεν πάθαμε και κάτι…

"εως αν τω ετερω προπεσει"
12η ΕΜΑ υπο τον αντισυνταγματαρχη Κολοφωτια (προκτοφαϊερ).

βρε ggs γιατι δεν βαψατε καλα τις υλες και τρεχαμε εμεις οι επομενοι να μαζεψουμε τις στραβοπινελιες??

ggs
21/04/2010, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik

βρε ggs γιατι δεν βαψατε καλα τις υλες και τρεχαμε εμεις οι επομενοι να μαζεψουμε τις στραβοπινελιες??

ηταν καλιτεχνική αποψη :D

Band(age)it
21/04/2010, 11:07
Εγω παντως που εχω κανα 2μηνο χοντρικα που απολυθηκα απο ΤΘ εχω να πω τα εξης...

1.Πρεπει να εχεις γερο στομαχι (γιατι οι πολλοι φραπεδες πειραζουν)
2.Πρεπει να σου αρεσει ο υπνος (αλλιως κοιμασαι με το ζορι και δε λεει..)
3.Πρεπει να εισαι καλοφαγας (Γιατι το ταλεντο του εκαστοτε σεφ παει χαμενο αλλιως...)
4.1000 φορες στον Εβρο (Γιατι αν εισαι σε νησι και εχετε εμπλοκη θα ζηλευεις της λουομενες)
5.Ενοχλουνται εαν εν ωρα υπηρεσιας ακους μουσικη , παιζεις psp , μιλας - γραφεις στο κινητο ΑΛΛΑ εαν σε πιασουν με βιβλιο κι ας εισαι στον κοσμο σου δε σου λενε τιποτα...(Κι ας ειναι η βιβλος του αναρχικου...)
6.Παρε αντηλιακο γιατι θα κανεις διχρωμια στο κουτελο(πλακα εχει αλλα δε λεει...)
7.Αμα δεν εχεις ορεξη να χαιρετας και να βαρας προσοχες ολη μερα μπορεις να εισαι απλα ευγενικος...οι τεθωρακισμενοι ειναι απλοι ανθρωποι που αποζητουν μοναχα την επαγγελματικη δικαιωση οπως λεει και ο πανουτσος για αλλο κλαδο...
8.Αν πας μαγειρια καντο στη μοναδα οχι στο κεντρο...
9.Τα τεθωρακισμενα ειναι οπλο και οχι σωμα , μη δωσεις τη χαρα στους εποπ να σε διορθωσουν..
10.Οπως ειπε και ο φιλος...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!

Υ.Γ. Τελος εαν ανησυχεις οτι θα σου λενε να κανεις μαλακιες και δεν εχεις ορεξη καλα κανεις ....
Η λυση ειναι απλη...Λες ΜΑΛΙΣΤΑ...πας σβελτα οπου σκατα σου ειπαν να πας...περνας εκει 5 λεπτα...και επιστρεφεις στη σημειωση 1 ή 2 .

nickald
21/04/2010, 11:08
12 EMA

Το πιο αθλιο στρατοπεδο που εχω περασει

Και παλι περασα καλα.

chico82
21/04/2010, 11:30
καλημέρα!

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το ενδιαφέρον που δείξατε στο να με συμβουλέψετε - ενημερώσετε.

Χθές έπινα καφεδάκι με έναν φίλο πού έχει γνωστό ΕΠΟΠ. Τον πήρε τηλ και του είπε πως μόνο ΕΠΟΠ οδηγούν τα άρματα.
Οι απλοί φαντάροι κάνουν την εκπαίδευση και το πολύ πολύ να οδηγήσουν κανά μικρό όχημα - άρμα. (δεν ήταν και 100% σίγουρος)
Οδηγό σε τζιπ με βλέπω να μεταφέρω πρωινό - φαντάρους και να ελέγχω μπαταρίες - λάδια.

Τώρα με πήρε ο φίλος που κάνουμε μαζί την πτυχιακή για την σχολή και μου λέει

- Πήρα τηλ στην στρατολογία και ρώτησα που παρουσιάζομαι.
- Πού ρε??
- Αυλώνα τεθωρακισμένα χαχαχαχχαχαχαχα
- Πλάκα κάνεις.
- Μ@λ@κ@ μαζί στην πτυχιακή, μαζί και στο στρατό.
Ο φίλος μπαίνει στις 13 και εγώ στις 10

Operater
21/04/2010, 11:32
Eίναι σούπερ να έχεις γνωστό/φίλο στο κέντρο

Καλή θητεία!

chico82
21/04/2010, 11:40
Εγώ πήγα στην στροτολογία και μου είπαν και την ειδικότητα ενώ το φιλαράκι πού πήρε τηλ του είπαν οτι δεν έχουν βγεί ακόμα οι ειδικότητες

Η πλάκα ποιά είναι:

Και οι δύο είμαστε από μεταγραφή απο την επαρχία, εγώ από Καβάλα και ο φίλος απο Κοζάνη
Πήραμε μεταγραφή το ίδιο εξάμηνο και με σχεδόν τα ίδια μαθήματα
Είμαστε και οι δύο απο την ίδια περιοχή
Και οι δύο χρωστάμε μόνο την πτυχιακή γαι να πάρουμε το πτυχίο

Banana hammock*
21/04/2010, 12:16

Η πλάκα ποιά είναι:

Και οι δύο είμαστε από μεταγραφή απο την επαρχία, εγώ από Καβάλα και ο φίλος απο Κοζάνη
Πήραμε μεταγραφή το ίδιο εξάμηνο και με σχεδόν τα ίδια μαθήματα
Και οι δύο χρωστάμε μόνο την πτυχιακή γαι να πάρουμε το πτυχίο

Ποιος είναι πιο όμορφος; :rolleyes:

....

Αυτό πως γίνεται; Τελικά είσαστε απ' την ίδια περιοχή ή εσύ είσαι από Καβάλα και ο φίλος σου από Κοζάνη; :confused:

mantadakis
21/04/2010, 13:22

kala 8a peraseis pefko. exei kalo faghto kai gumnastikoula. epeidh einai arketa ta atoma h uphresia phgainei polu kala (sto kentro), kai an eisai kai apo a8hna 8a exeis kai exodous bolikes me dianuktereush. an mporeis na peraseis kai sta LYB na katseis kana mhna parapanw sto peuko kai na eisai konta sto spiti. allh periptwsh einai na pareis idikothta nosokomou pou kai pali ka8ese pefko duo - treis ebdomades.
apo monoda egw phga sthn 8'mak sth samo kai perasa arketa kala kai exei kai oraies askhseis. apo ekei k pera k h 2a MAL einai kala (ap oti lene filoi mou).
an 8eleis alles plirofories edw eimai.

Georgaras
21/04/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από corleonne877
ρε συ georgaras σωστα τα ειπες ολα εκτοσ απ το καλο φαγητο στην αυλωνα που το βρηκες μου λες?????????????:sick: :sick: :sick:

Το φαγητό που τρώγαμε τότε ήταν οκ. Αλλά αν κάτι δεν σου άρεσε, είχε στο
ΚΨΜ πολλά και διάφορα του Στεργιου. Επίσης έπαιζε και πολύ σουβλάκι από την ψησταριά έξω από το στρατόπεδο.

Τι να πω, μπορεί η σειρά που παρουσιάστηκα να είχε καλό μάγειρα.

PortisHead
21/04/2010, 14:16
Αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it

7.Αμα δεν εχεις ορεξη να χαιρετας και να βαρας προσοχες ολη μερα μπορεις να εισαι απλα ευγενικος...οι τεθωρακισμενοι ειναι απλοι ανθρωποι που αποζητουν μοναχα την επαγγελματικη δικαιωση οπως λεει και ο πανουτσος για αλλο κλαδο...

και .....

Όλο και κάποιον γνωστό θα βρούμε να μας βοηθήσει στην μετάθεση.

:lol: :lol: :lol:

Αν αποφυγεις τα νησια , ολες οι βασικες μοναδες ειναι απο Κομοτηνη και πανω :lol:

Και μην ακους κανεναν για το "πως" ειναι.
Δεν υπαρχει στανταρ.
Ο καθενας εχει τις δικες του εμπειριες.

Καλη θητεια !
:beer:

chico82
21/04/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Ποιος είναι πιο όμορφος; :rolleyes:

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ερώτηση παγίδα για αυτό και δεν θα απαντήσω

Αυτό πως γίνεται; Τελικά είσαστε απ' την ίδια περιοχή ή εσύ είσαι από Καβάλα και ο φίλος σου από Κοζάνη; :confused:

Από την ίδια περιοχή είμαστε.
Εγώ πέρασα Καβάλα και το φιλαράκι Κοζάνη
Τα ''είπαμε'' πρώτη φορά στα ΤΕΙ του Πειραιά που κάναμε αίτηση για μεταγραφή.

Banana hammock*
22/04/2010, 09:42
Τέλος πάντων, ακολούθησε τις συμβουλές μου και θα περάσεις ζάχαρη! Και να τους γράψεις όλους, πάλι ζάχαρη θα περάσεις, οπότε μην αγχώνεσαι! :D

stefanosER
23/04/2010, 08:48
Φιλε chico θα σου λεγα να μην ακους κανενα. Τα πάντα είναι σχετικά στον στρατό. Εκει που είναι όλα μελι-γάλα να αλλάξει πχ δοιηκητης και να γίνει μαύρο το στρατόπεδο, ή και το αντίθετο. Εσυ απλά κοίτα να το πάρεις ψύχραιμα και θα περάσεις καλά όπου και να σαι ;)

υγ κανένας που να υπηρέτησε 311 ΕΜΑ Ορεστιάδα??

PortisHead
23/04/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanosER

υγ κανένας που να υπηρέτησε 311 ΕΜΑ Ορεστιάδα??

211 EMA , Κομοτηνη :wave2:

Nazgul
23/04/2010, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Εγω παντως που εχω κανα 2μηνο χοντρικα που απολυθηκα απο ΤΘ εχω να πω τα εξης...

1.Πρεπει να εχεις γερο στομαχι (γιατι οι πολλοι φραπεδες πειραζουν)
2.Πρεπει να σου αρεσει ο υπνος (αλλιως κοιμασαι με το ζορι και δε λεει..)
3.Πρεπει να εισαι καλοφαγας (Γιατι το ταλεντο του εκαστοτε σεφ παει χαμενο αλλιως...)
4.1000 φορες στον Εβρο (Γιατι αν εισαι σε νησι και εχετε εμπλοκη θα ζηλευεις της λουομενες)
5.Ενοχλουνται εαν εν ωρα υπηρεσιας ακους μουσικη , παιζεις psp , μιλας - γραφεις στο κινητο ΑΛΛΑ εαν σε πιασουν με βιβλιο κι ας εισαι στον κοσμο σου δε σου λενε τιποτα...(Κι ας ειναι η βιβλος του αναρχικου...)
6.Παρε αντηλιακο γιατι θα κανεις διχρωμια στο κουτελο(πλακα εχει αλλα δε λεει...)
8.Αν πας μαγειρια καντο στη μοναδα οχι στο κεντρο...
9.Τα τεθωρακισμενα ειναι οπλο και οχι σωμα , μη δωσεις τη χαρα στους εποπ να σε διορθωσουν..
10.Οπως ειπε και ο φιλος...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!

Υ.Γ. Τελος εαν ανησυχεις οτι θα σου λενε να κανεις μαλακιες και δεν εχεις ορεξη καλα κανεις ....
Η λυση ειναι απλη...Λες ΜΑΛΙΣΤΑ...πας σβελτα οπου σκατα σου ειπαν να πας...περνας εκει 5 λεπτα...και επιστρεφεις στη σημειωση 1 ή 2 .

:beer: :beer:

tamar
23/04/2010, 13:53
Και κάτι ακόμα...
Στις πιο μαύρες στιγμές που θα σου τύχουν να θυμάσαι ότι ο στρατός είναι ίσως το μοναδικό μέρος στον κόσμο που ο χρόνος κυλάει υπέρ σου.