View Full Version : η ΓΙΑΦΚΑ του Α.Π.
LsKostas
21/04/2010, 15:41
"Το νομιμο είναι το ηθικό και όχι το αντίθετο" Βουλγαράκης :a31:
Το ελεύθερο στην αύξηση του επιτοκίου των πιστωτικών καρτών, ακόμη και καθ΄ υπέρβαση των αυξήσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δίνει στις ελληνικές τράπεζες ο Άρειος Πάγος , ερχόμενος σε ρήξη με το Εφετείο, που είχε κρίνει καταχρηστικούς τους όρους συναλλαγών που επιβαρύνουν τους καταναλωτές.
Με την υπ΄ αριθμ. 652/2010 απόφαση το Ανώτατο Δικαστήριο δέχθηκε ως νόμιμη την πολλαπλάσια αύξηση του επιτοκίου, ακόμη και πάνω από 200%, με το επιχείρημα ότι τα επιτόκια διαμορφώνονται ελεύθερα στην Ευρωπαϊκή Ενωση, έστω και αν είναι κατώτερα από τα ελληνικά. Επίσης έκρινε νόμιμη την τακτική των τραπεζών να επιβαρύνουν τον κάτοχο πιστωτικής κάρτας- σε περίπτωση που δεν εξοφλεί αμέσως τις συναλλαγές του- με τόκους που υπολογίζονται αναδρομικά από την ημέρα της συναλλαγής, "
Ελάτε και πείτε μου μετά για τρομοκρατία , ελάτε και πείτε μου για δικαιοσύνη ανεξάρτητη
και πάνω απ όλα πως να μην εκραγει ολο αυτό το μίγμα κόσμου που του κοβουνε για πλάκα τον μισθό
και βλέπει τετοιες αποφάσεις από τον Αρειο Παγο.
Μια οργανωμένη ληστεία με το (βρώμικο) γάντι από τα δικαστήρια της Ελλάδας για άλλη μια φορα...
notakos600
21/04/2010, 15:56
Ποιός σε αναγκάζει να έχεις πιστωτική ή να παίρνεις δάνειο ;
Cpt. Haddock
21/04/2010, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ποιός σε αναγκάζει να έχεις πιστωτική ή να παίρνεις δάνειο ;
Οι ανάγκες (ειδικά για το δάνειο)
Το αν οι ανάγκες ειναι πραγματικές ή τις δημιουργούμε / μας τις δημιουργούν και πέφτουμε στη λούμπα ειναι αλλο θέμα :wave2:
menelaos46
21/04/2010, 15:59
Αυτη τη λογικη του να τα κανουμε ολα σουπα δε μπορω να την καταλαβω......
Τι σχεση εχει η τρομοκρατια με την οικονομια????
Απορω ωρες ωρες θελουμε να γινουμε καλυτεροι η χειροτεροι απο τους μαλακες....
Μαζι σου σε ολα τα αλλα αλλα αυτο να κολλαμε παντου τη φραση ...και υστερα φταιν οι τρομοκρατες εμενα δε με γεμιζει.
notakos600
21/04/2010, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το αν οι ανάγκες ειναι πραγματικές ή τις δημιουργούμε / μας τις δημιουργούν και πέφτουμε στη λούμπα ειναι αλλο θέμα :wave2:
Προφανώς και αναφερόμουν στο ότι κάποιες ''ανάγκες'' τις δημιουργούμε ή μας τις δημιουργούν άλλοι.
Όσο για τρομοκρατία, άκυρο και από μένα.
Το να σκάσει μια βόμβα του τάδε επαναστατικού αγώνα δίπλα μου και να με κάνει χαρτοπόλεμο φυσικά και δεν έχει σχέση με την αύξηση των επιτοκίων.
menelaos46
21/04/2010, 16:04
Προφανώς και αναφερόμουν στο ότι κάποιες ''ανάγκες'' τις δημιουργούμε ή μας τις δημιουργούν άλλοι.
Διακοποδανειο!!!
Δανειο γαμου!!!
Καταναλωτικο!!!
Πιστωση!!!
Δανειο σπουδων!!!
Δανειο Πασχα!!!
Δανειο Χριστουγεννων!!!
Τα αρχιδια μου σε δανειο!!!
Δανειο ξεχρεωσης δανειου!!!
Δανειο μαλακα!!!
Δανειο πεθερας!!!
....
...
..
.
.
.
.
!
!
!
notakos600
21/04/2010, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:
gixxerpap
21/04/2010, 16:16
ειλικρινά αρνούμαι να πιστέψω ότι μέχρι εκεί μπορείτε να κουράσετε το μυαλουδάκι σας μερικοί ...
Έλεος πια, έλεος...
Banana hammock*
21/04/2010, 16:42
Εντελώς άκυρη η σύγκριση μιας απόφασης του Αρείου Παγου με την τρομοκρατία. Σε μια έρευνα, στο google, βρήκα πως η απόφαση δεν ήταν τόσο αρνητική όπως την παρουσιάζουν ορισμένα μέσα. Συγκεκριμένα:
Πέντε γενικούς όρους συναλλαγών των τραπεζών έκρινε παράνομους και καταχρηστικούς ο Αρειος Πάγος. Όμως έκρινε νόμιμους τρεις άλλους όρους.
Πιο αναλυτικά, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 652/2010 απόφασή του έκανε εν μέρει δεκτές αντίθετες αναιρέσεις της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Ένωσης Καταναλωτών «Η Ποιότητα της Ζωής» ΕΚΠΟΙΖΩ κατά της 3499/2008 απόφασης του Εφετείου Αθηνών που αφορούσαν τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών (ΓΟΣ) των πιστωτικών ιδρυμάτων.
Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος, έκανε δεκτή την εισήγηση του αρεοπαγίτη Ν. Λεοντή και έκρινε νόμιμους τους εξής όρους: 1) την επιβάρυνση του καταναλωτή που χρησιμοποιεί την πιστωτική κάρτα ως μέσο πίστωσης με τόκους αναδρομικά από την ημέρα διεξαγωγής της συναλλαγής και όχι με την πάροδο της προθεσμίας πληρωμής που αναγράφεται στο μηνιαίο λογαριασμό που του αποστέλλεται (γεγονός που συνεπάγεται την επιβάρυνση του καταναλωτή με τόκους κατά μέσο όρο 35 ημερών). 2) την καταστρατήγηση της διαφάνειας του κυμαινόμενου επιτοκίου στις πιστωτικές κάρτες με τη δυνατότητα της τράπεζας για μεγαλύτερη αναπροσαρμογή από αυτή που προκύπτει από την αύξηση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 3) τη μονομερή από την τράπεζα διαμόρφωση του επιτοκίου καταθέσεων, δίχως αναφορά σε εύλογα κριτήρια.
Αντίθετα, έκρινε παράνομους και καταχρηστικούς τους εξής όρους συναλλαγών: 1) την επιβολή εξόδων για τις αναλήψεις μετρητών από την ίδια τράπεζα μέσω πιστωτικής κάρτας που κλιμακώνονται ανάλογα με το ποσό της ανάληψης. 2) την επιβολή εξόδων αδράνειας (0,60 ή 1,00 ευρώ ανά μήνα) σε καταθετικούς λογαριασμούς που παραμένουν ακίνητοι για διάστημα μεγαλύτερο των 18 μηνών. 3) την επιβολή επιβάρυνσης στον δανειολήπτη 50 ευρώ για τη χορήγηση από την Τράπεζα βεβαίωσης οφειλών. 4) τον περιορισμό της ευθύνης της τράπεζας σε περίπτωση που γίνει παράνομη χρήση του απολεσθέντος ή κλαπέντος βιβλιαρίου καταθέσεως. 5) την επιβολή εξόδων τήρησης και παρακολούθησης στους λογαριασμούς καταθέσεων.
πηγή: Ναυτεμπορική
γιουροπεοι γενεστε !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
γιουροπεοι γενεστε !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao:
Συγκεκριμενα, ΔΑΝΟΙ...
Έχουμε ξεκινήσει να σκαλίζουμε και την γοργόνα σε ένα βράχο στο λιμάνι του Πειραιά….:lol:
σκαλιστε σκαλιστε ... οπου ναναι αρχιζει και η σουηδια με τον γοργονο ...μετα οι υπολοιποι να υιοθετησουν τα γοργονακια με οικογενειακο δανειο !
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
σκαλιστε σκαλιστε ... οπου ναναι αρχιζει και η σουηδια με τον γοργονο ...μετα οι υπολοιποι να υιοθετησουν τα γοργονακια !
.... …Βέβαια δεν ξέρουμε πότε και αν θα ολοκληρωθεί το έργο της γοργόνας , μιας και έχει υπερβεί τον προϋπολογισμό κατά 400 % , οι δυο εργολάβοι που δεν πήραν την δουλειά έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα , τον βράχο τον διεκδικεί η μονή αγίας Πουλχερίας και το μοντέλο που έκανε την γοργόνα τα παράτησε και γύρισε τολμηρό DVD μαζί με τον μπομπ σφουγγαράκη και τον πατρικ τον αστερία…:D
Διακοποδανειο!!!
Δανειο γαμου!!!
Καταναλωτικο!!!
Πιστωση!!!
Δανειο σπουδων!!!
Δανειο Πασχα!!!
Δανειο Χριστουγεννων!!!
Δανειο μαλακα!!!
Δανειο πεθερας!!!
....
...
..
.
.
.
.
!
!
!
Και μετά αναρωτιέσται και γράφετε ολόκληρες σελίδες γιατί σπάνε τις τράπεζες και τι φταίνε οι τράπεζες... :rolleyes:
menelaos46
21/04/2010, 18:47
Και μετά αναρωτιέσται και γράφετε ολόκληρες σελίδες γιατί σπάνε τις τράπεζες και τι φταίνε οι τράπεζες...
:confused: :confused: :confused:
XJR_Billy
21/04/2010, 18:53
Διακοποδανειο!!!
Δανειο γαμου!!!
Καταναλωτικο!!!
Πιστωση!!!
Δανειο σπουδων!!!
Δανειο Πασχα!!!
Δανειο Χριστουγεννων!!!
Δανειο μαλακα!!!
Δανειο πεθερας!!!
....
...
..
.
.
.
.
!
!
!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :beer: :beer:
chr1s_86
22/04/2010, 03:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gares'
Και μετά αναρωτιέσται και γράφετε ολόκληρες σελίδες γιατί σπάνε τις τράπεζες και τι φταίνε οι τράπεζες... :rolleyes:
Οι τράπεζες τη δουλειά τους κάνουν... Δεν υποχρέωσαν κανέναν να πάρει δάνειο... :rolleyes:
Pilgrimage
22/04/2010, 06:31
και ο κλέφτης την δουλειά του κάνει.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
.... …Βέβαια δεν ξέρουμε πότε και αν θα ολοκληρωθεί το έργο της γοργόνας , μιας και έχει υπερβεί τον προϋπολογισμό κατά 400 % , οι δυο εργολάβοι που δεν πήραν την δουλειά έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα , τον βράχο τον διεκδικεί η μονή αγίας Πουλχερίας και το μοντέλο που έκανε την γοργόνα τα παράτησε και γύρισε τολμηρό DVD μαζί με τον μπομπ σφουγγαράκη και τον πατρικ τον αστερία…:D
Ρε τι μου θυμιζει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
22/04/2010, 12:22
menelaos46...
ξέχασες και το
βυζο-δάνειο & πεο-δάνειο που παίρνουν κάποιοι/ες για αντίστοιχες πλαστικές..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Panopticon7
22/04/2010, 12:58
Τρομοκρατια και τρομοκρατια, σαν παπαγαλακια της τηλεορασης ακουγεστε
africanos31
22/04/2010, 16:23
H kratτικη τρομοκρατια εχει σκοτωσει πανω απο 200 αοπλους ανθρωπους τα τελευταια 20 χρονια..............
Μια ανθρωπινη ζωη αξιζει στην Ελλαδα 48 ευρω........Τοσο αποφασισε το εφετειο την αστικη αποζημιωση του εφοπλιστη στις οικογενειες αυτων που επνιξε στο "Σαμαινα"!!!!!!!
menelaos46
22/04/2010, 17:05
H kratτικη τρομοκρατια εχει σκοτωσει πανω απο 200 αοπλους ανθρωπους τα τελευταια 20 χρονια.............
Αν βαλεις μεσα και τους παππουδες που πηγαν απο χεσιμο πρεπει να ειναι πανω απο 50.000....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τρομοκρατια και τρομοκρατια, σαν παπαγαλακια της τηλεορασης ακουγεστε
Ε μα πες τα ρε Θοδωρη να πουμε, ο κανιβαλισμος και η τρομολαγνεια από τα Μ.Μ.Ε εχουν κανει καλη δουλεια φαινεται...
"για να υπερασπιστεις μια τραπεζα πρεπει να σαι η βλακας η μπατσος"
:winka:
Pilgrimage
22/04/2010, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
"για να υπερασπιστεις μια τραπεζα πρεπει να σαι η βλακας η μπατσος"
:winka:
ή ο διευθυντής της.Ή αγανακτισμένος πολίτης.:bigcry: :beer:
τι ειναι η ληστεια μιας τραπεζας μπροστα στην ιδρυσή της? μπρεχτ
δωσε μου την δυνατοτητα να κυκλοφορω χρημα και δεν με ενδιαφερι ποιος κυβερνα ροκφελερ
η 21η απριλιου ηταν και "επετειος" της ιστορικης απεργιας στο Λαντλοου των ηπα (με ηγετη εναν ελληνα τον λουη τικα)
οσο για το εαν υποχρεωσαν κανεναν να παρει δανειο οι τραπεζες αστο μεγαλη κουβεντα
Cpt. Haddock
23/04/2010, 09:06
Απο ατάκες και τσιτάτα (αντιγραφές πάντα) το φόρουμ σκίζει
:a18:
LiakosVstrom
23/04/2010, 09:14
δηλαδή δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς πιστωτικές????
καλά κάνουν!!!!!
ο έλληνας σκορπάει πιο πολλά από όσα έχει. γιατί έτσι σας έχουν μάθει.
τις προάλες είχα πάει σούπερ και είναι μπροστά τύπος που είχε ψωνίσει ό,τι άχρηστη μαλακία μπορείς να φανταστείς. μεγιά του και χαρά του θα μου πείτε... αλλά έβγαλε να πληρώσει 50 ευρό σε σκατολοϊδια με κάρτα. :rolleyes:
που πα ρε Καραμήτρο ξηπόλυτος στ'αγκάθια...
KOITA
δεν εχω πιστωτικη και δεν θα βγαλω ποτε (αν και μπαινω στον πειρασμο οταν θελω καμια αγορα απ έξω...)
αλλα πλεον υπαρχει προβλημα επιβίωσης σε οικογενειες που εχουν απλα ενα στεγαστικο δανειο και τιποτε αλλο
γνωριζω τετοιες περιπτωσεις οπως ολοι μας φανταζομαι
υγ και μεταξυ μας (αν και στο μαρκετ δεν ψωνιζω σκατολοιδια-αλλα τι ειναι τα σκατολοιδια? καθεις το αντιλαμβανεται διαφορετικα πχ δεν παιρνω αναψυκτικα αλλα παιρνω αραβικες πιτες που για καποιον αλλο ειναι σκατολοιδι)) ο τυπος που λες κατι αναλογο θαλεγε για σενα αν σε εβλεπε πχ να αγοραζεις κανα φλας, καλυμμα ντεποζιτου ή καμια μλκ για το μοτο!:beer:
LiakosVstrom
23/04/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
:beer:
σίγουρα και υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης... αλλά η πιστωτική δεν θα μας σώσει. απλά παρατείνει το πρόβλημα. έλα όμως που τα χρέη μαζεύονται...και ο έλληνας δεν βλέπει το πως τον ληστεύει η τράπεζα. κι αν αργήσεις έστω και μαι δόση.. ΝΑ τα επιτόκια στα ύψη.
όταν έχεις την πιστωτική μπαίνεις στον πειρασμό πολύ πιο εύκολα στο να την χρησιμοποιήσεις.
σου μιλάω ως παθών αφού στην πρώτη μου δουλειά η μισθοδοσία έμπαινε στη europrank (το μεγαλύτερο ληστή όλων των εποχών) και η κάρτα του ATM ήταν και πιστωτική με όριο τα 3.000 ευρό και μετά από 1 χρόνο τα 5.000 ευρό. είναι πολύ εύκολο να βρεθείς να χρωστάς.
θες να αγοράσεις κάτι? μάζεψέ τα και πάρτο. κάνε λίγο υπομονή.
σίγουρα υπάρχουν και μερικοί που την χρησιμοποιούν με σύνεση αλλά έχουμε ξεφύγει στην Ελλάδα λιγάκι... για να φανταστείς ο τύπος είχε αγοράσει από σοκολάτες, έτοιμες πίτσες και προτηγανισμένες πατάτες μέχρι αυτά τα σκουλίκια καραμέλες.... τίποτα πρώτης ανάγκης δηλαδή.
:bigcry:
:beer:
Pilgrimage
23/04/2010, 11:02
μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.αν δεις ότι σε καλύβει ο μισθός σου και της γυναίκας σου τότε πάρε με επιφύλαξη.
ε όχι να μου φτιάχνεις μιά βίλα παραλιακά που θα ζίλευε και ο γιωργάκης και να μου κλέγεσαι ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
super_toto
23/04/2010, 11:07
Καλά ρε παιδιά, κάθεστε και συζητάτε τώρα αν το καρότσι περιέχει προτηγανισμένες πατάτες ή πίτσες η αναψηκτικά και αραβικές πίτες? Τι σχέση έχει αυτό με τη ζήτημα της πιστωτικής?
Αν ο τύπος που αγοράζει κεφτεδάκια καππαδοκίας και σερβιέτες με ροδόνερο, είναι συνεπής στις πληρωμές του, έχει καμία σημασία το τι αγοράζει?
LiakosVstrom
23/04/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Καλά ρε παιδιά, κάθεστε και συζητάτε τώρα αν το καρότσι περιέχει προτηγανισμένες πατάτες ή πίτσες η αναψηκτικά και αραβικές πίτες? Τι σχέση έχει αυτό με τη ζήτημα της πιστωτικής?
Αν ο τύπος που αγοράζει κεφτεδάκια καππαδοκίας και σερβιέτες με ροδόνερο, είναι συνεπής στις πληρωμές του, έχει καμία σημασία το τι αγοράζει?
λέμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η χρήση της πιστωτικής. κακή χρήση πιστωτικής = πιο πολλά έξοδα. άρα... δεν φταίει μόνο η τράπεζα και αυτοί που αυξάνουν τα επιτόκια...
Pilgrimage
23/04/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
φυσικά....από την μία λέμε δεν έχουν λεφτά και πνγμένοι στα χρέη και απο την άλλη ψωνίζουν αυτά.εντάξει να κάτσει με τα χρέη να καταλάβει ότι περνάμε εποχή λιτότιτας.
super_toto
23/04/2010, 11:18
Εγώ μπορεί να αγοράζω με την πιστωτική μου όλη τη σαβούρα του σουπερ μαρκετ. Αν στο τέλος του μήνα εξοφλώ την κάρτα όμως δεν θα έχω ποτέ μου πρόβλημα .
Επίσης μπορώ να αγοράω μόνο τα απαραίτητα αλλά να μην πληρώνω ποτέ την κάρτα και οι τόκοι να έχουν φτάσει στα ύψη.
Με λίγα λόγια τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους. Αν δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις την κάρτα , παίζε με μετρητα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.αν δεις ότι σε καλύβει ο μισθός σου και της γυναίκας σου τότε πάρε με επιφύλαξη.
ε όχι να μου φτιάχνεις μιά βίλα παραλιακά που θα ζίλευε και ο γιωργάκης και να μου κλέγεσαι ότι δεν υπάρχουν λεφτά.
καλα αυτο το ανεκδοτο "[βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας" πολυ γελιο!
κοινως βαζεις στην μπαντα (ποσα θες? )500€ το μηνα δηλαδη 6000 το χρονο. σε15 χρονια εχεις μαζεψει το ημισι ενος σπιτιου αξιας 180000 δηλαδη 90.000 € (χωρις ενδιαμεσα να κανεις παιδια...) και το σπιτι που ειχε 180.000 μετα απο 15 χρονια εχει 250.000 και μετα αναρωτιεσαι γιατι ο κοσμος παιρνει στεγαστικο...
βασικα το σπιτι στην ελλαδα ειναι πρωτιστα ψυχολογικη αναγκη. κεραμιδι στο κεφαλι που λενε. εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης αλλα εξω ειναι πολυ πιο ευκολο να μετακινηθεις σε αλλη πολη ή και χωρα για δουλεια συν το οτι στην ελλαδα η παντελης ελλειψη κοινωνικης πολιτικης οδηγει στο "δικο σου κεραμιδι, και ανεργος νασαι θα ζησεις"
Cpt. Haddock
23/04/2010, 11:21
μα δεν έχω καταλάβει γιατί να πάρεις στεγαστικό?βρες ένα φτηνό νοίκι και μάζεψε σιγά σιγά το μισό τουλάχιστον της ποσότητας.
Αφ' ενός δύσκολα μαζεύεται, αφ' ετέρου ετσι κι αλλιώς τα στεγαστικά δεν καλύπτουν το 100% της εμπορικής αξίας, πρέπει να 'χεις και μετρητά.
Το κακό με τα νοικια ειναι οτι πανε "χαμένα" ενω με το στεγαστικό όταν το αποπληρώσεις έχεις το ακίνητο :winka:
Cpt. Haddock
23/04/2010, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
βασικα το σπιτι στην ελλαδα ειναι πρωτιστα ψυχολογικη αναγκη. κεραμιδι στο κεφαλι που λενε. εχουμε το μεγαλυτερο ποσοστο ιδιοκατοικησης αλλα εξω ειναι πολυ πιο ευκολο να μετακινηθεις σε αλλη πολη ή και χωρα για δουλεια συν το οτι στην ελλαδα η παντελης ελλειψη κοινωνικης πολιτικης οδηγει στο "δικο σου κεραμιδι, και ανεργος νασαι θα ζησεις"
Ναι και προέρχεται απο παλιά σύνδρομα: Όταν μονίμως είχαμε αδύναμο νόμισμα, τα σταθερά καταφύγια επένδυσης πλούτου ήταν οι χρυσές λιρες και τα ακίνητα
Pilgrimage
23/04/2010, 11:50
:blush: ..σωστά.παρολ'αυτά ίσως να είμαι μικρός αλλά δεν με συγκινεί η ιδέα του δανείου.:beer:
Cpt. Haddock
23/04/2010, 11:52
:blush: ..σωστά.παρολ'αυτά ίσως να είμαι μικρός αλλά δεν με συγκινεί η ιδέα του δανείου.:beer:
Ουτε εμένα στη ηλικία σου :lol:
Pilgrimage
23/04/2010, 12:08
Ουτε εμένα στη ηλικία σου :lol:
χαχα ... ζηλεύεις τα νιάτα...:smokin:
africanos31
23/04/2010, 12:51
Giati παιρνεις 800 και δινεις τα μισα στο νοικι (χωρια δεη τηλ και τα υπολοιπα)και δεν εχω μπαμπακα και μαμακα με σπιτια...και αυτοι στο νοικι μενουν
....
.....
Πως μου είχε ξεφύγει αυτό..... :rolleyes: