View Full Version : Tσαμπα υπερασπιζομουν τα γαμο-ΚΤΜ τοσο καιρο!
Μιας και απο το Πασχα και μετα,λογω υποχρεωσεων γυρνουσα συνεχεια μεσα στην Πατρα με το μηχανακι και δεν ειχα χρονο να παω λιγο παραεξω,να το ανοιξω και λιγακι να ξεμπουκωσει...
ειπα να το κανω σημερα που ειχε και δροσερο καιρο να το ευχαριστηθω.Αλλα που να ηξερα ο καψερος οτι θα κλαιω με μαυρο δακρυ...:sad: :bawl:
Φοραω το μπουφανακι μου,βαζω τις μποτουλες μου,παιρνω και κρανος/γαντια και κατεβαινω στο γκαραζ...Αναβω το ΚΤΜ,το ζεσταινω και ξεκιναω για μια κοντινη βολτουλα στα περιξ...
Δρομο παιρνω-δρομο αφηνω,ανοιγω και "φιλικα" στην πορεια με ενα vstromaki,ετσι για τον χαβαλε,με περνα και στο δρομο ενας γνωστος με 950 καντηλι,κανω και εγω καμια καγκουρια και γενικα το ξεκαπνιΖΑ καλα το μηχανακι...
Στον γυρισμο και μπαινοντας ξανα Πατρα,σταματαω στο βενζιναδικο να φουλαρω.Σβηνω,φουλαρω και παω να βαλω μπροστα για να ερθω σπιτι...
Αααααχχχχχχχχχχχχ,αν το ηξερα δεν θα πατουσα ποτε την μιζα:cry: :cry: :cry:
Παταω που λετε την μιζα και η καρδια μου σκιζεται στα 2 απο το ΚΡΑΑΑΑΑΚ που ακουγεται...:uplate: Χανω τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου:cry:
Αχ και μου τα λεγατε εσεις αλλα εγω ελεγα τα δικα μου...Ειχα χαψει το παραμυθι οτι τα ΚΤΜ αμα τα προσεχεις δεν χαλανε.....:yuck: :mad: :cry:
Ο τραγικος απολογισμος με μια γρηγορη ματια που εριξα ειναι:
Κομμενη ντιζα αποσυμπιεστη...
Για την ακριβεια,κοπηκε το κατω κεφαλακι...Απλα πατησα την μιζα χωρις αποσυμπιεστη,το τερας βρυχηθηκε και ηρθα σπιτακι μου:D :p
Και το ερωτημα ειναι,σε περιπτωση που η ΚΤΜ δεν εχει ετοιμοπαραδοτη ντιζα,που μπορω να βρω απο εκεινα τα βιδωτα κεφαλακια που βαζουμε στην ακρη της ντιζας για να φτιαξω μια αυτοσχεδια με ντιζα ποδηλατου:confused: :smokin:
σε οποιοδηποτε καταστημα με ανταλακτικα αξεσουαρ μοτο και ποδηλατων! :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αααααχχχχχχχχχχχχ,αν το ηξερα δεν θα πατουσα ποτε την μιζα:cry: :cry: :cry:
Παταω που λετε την μιζα και η καρδια μου σκιζεται στα 2 απο το ΚΡΑΑΑΑΑΚ που ακουγεται...:uplate: Χανω τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου:cry:
Ο τραγικος απολογισμος με μια γρηγορη ματια που εριξα ειναι:
Κομμενη ντιζα αποσυμπιεστη...
re Camen :rolleyes: eipame ki emeis gia kana SOVARo! (http://www.youtube.com/watch?v=LU8s80xn64w&feature=related) chill Out !!!!
Ε ξερετε τωρα,δεν μπορουσα να πω ετσι απλα την ερωτηση...:winka:
Επρεπε να σας το φερω με τροπο...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σε οποιοδηποτε καταστημα με ανταλακτικα αξεσουαρ μοτο και ποδηλατων! :wave2: :wave2:
Σε μαγαζι με ποδηλατα που δουλευω τοσα χρονια δεν ειχαμε ποτε τετοια για αυτο ρωταω...:winka:
Πως τα ζηταμε αυτα?Εχουν κανενα συγκεκριμενο ονομα ή τα περιγραφω?!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
Παλι τα ιδια?!:rolleyes:
Το καταλαβα αυτο ρε αλλα αλλο λεω....:mad: :lol:
blackbusa
21/04/2010, 21:45
σε οποιοδηποτε καταστημα με ανταλακτικα αξεσουαρ μοτοποδηλατων
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι ρε! σε οποιοδήποτε! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Φιρι φιρι το πατε ε?:a021: :a021: :a021: :a021: :a021: :a021:
Λετε ρε και η ντιζα απο την ΚΤΜ εχει 40Ε οπως πληροφορηθηκα....:mad:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
se magazi me podhlata phgaine kai tha vreis re
:D
TOMASKTM
21/04/2010, 21:56
βαρελάκι λέγεται ρε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
se magazi me podhlata phgaine kai tha vreis re
Δλδ αρχικα να ρωτησω στον Μανιατοπουλο?!:look:
ΟΚ then....:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
βαρελάκι λέγεται ρε.
:beer: :beer: :beer:
Ελπιζω να βρω γτ 40Ε δεν περισσευουν...:evil:
λοιπον περα απο την πλακα, το να βρεις ντιζα δεν ειναι τοσο ευκολη υποθεση...(ολα τα συρματοσκηνα εκει κοβοντε στο βαρελακι)...
αμα ξερεις κανα ποδηλατα, πηγαινε ρωτα μπας και εχει κατι που να κανει, αν και δε το νομιζω...αλλιως τη 40αρα δε θα τη γλιτωσεις...
Allst@rf
21/04/2010, 22:38
ρε Camen,ήμαρτον, σιγά τη ζημία.μόλις είδα την επικεφαλίδα ,σκεφτόμουν μοτερ,κεφαλές,πιστόνια και ασυμαζευτές ζημίες που λεφτά να χεις να δίνεις.
Μου θυμίζεις ένα φιλο (τον "1.09 που άμα λαχεί κατέβαζω 1.06 και κάτω" λέω) που έχει αλλάξει τόσα ΚΤΜ και μόλις έπαθε μια, ομολογουμένος ,βαρβατη ζημία έλεγε "τέλος με τα μπούρδελα πια,πότε ξανά ΚΤΜ".και τώρα θέλει SΜΤ... :lol:
Ρε καμένε, πάει χάλασε αυτό ήταν? Πάντως ομολογουμένως κράτησε περισσότερο από τα ελικοπτεράκια που πουλούσε το τζάμπο τα χριστουγεννα. Ρε φιλαράκι να έρθεις από το μαγαζί να σε δώσω το dr να πάς καμιά βολτίτσα χα χα χα. Δεν θέλει αποσυμπιεστή το κάνει αυτόματα, ακόμα και το χτ που είχα πριν από 10 χρόνια τον είχε πάνω στην μανιβέλα κι έτσι δεν μπορούσες να κάνεις λάθος. Πάντως άμα πάς σε συνεργείο για γκαρέλι μοτοποδήλατα, ξέρεις εσύ τώρα στην Αράτου και τους πεις πάει χάλασε ο ματρακάς κάτι θα σε δώσουν για να πάς την κυριακή βόλτα.
Φιλικά πάντα, δώσε το μπουζούκι και πάρε ένα suzuki, παπί σκυλί λέμε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε Camen,ήμαρτον, σιγά τη ζημία.μόλις είδα την επικεφαλίδα ,σκεφτόμουν μοτερ,κεφαλές,πιστόνια και ασυμαζευτές ζημίες που λεφτά να χεις να δίνεις.
Μου θυμίζεις ένα φιλο (τον "1.09 που άμα λαχεί κατέβαζω 1.06 και κάτω" λέω) που έχει αλλάξει τόσα ΚΤΜ και μόλις έπαθε μια, ομολογουμένος ,βαρβατη ζημία έλεγε "τέλος με τα μπούρδελα πια,πότε ξανά ΚΤΜ".και τώρα θέλει SΜΤ... :lol:
Καλα ρε δεν καταλαβες οτι ολα αυτα τα εγραψα για να ψαρωσουν μερικοι-μερικοι:confused: :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδες θα ενημερωσω αυριο για το τι βρηκα και αν εκανα δουλεια....:winka:
Ελπιζω να την γλιτωσω την 40αρα,αν ΟΧΙ τοτε τι να κανουμε............:D :D :D
Ευχομαι το τερας να εχει παντα τοσο ανοδηνες ζημιες παντως...:beer:
Κ την περιμενα να κοπει βασικα,το ειχα δει οτι ειχε ξεφτυσει.Αλλα ηξερα πως αυτο δεν επηρεαζει κατι στην ορθη λειτουργια του μοτερ μου,οποτε περιμενα να παραδωσει πνευμα...:winka:
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα ξερεις κανα ποδηλατα
Παλια μου τεχνη κοσκινο...:D :D :D
Εχω ντιζες γαμιστερες απο ποδηλατο που η ποιοτητα τους δεν εχει καμια σχεση με την υπαρχουσα...:winka:
Αν βρω και βαρελακι να μου κανει,τοτε ειμαι κομπλε.Πιστευω θα βρω καπου....:rolleyes:
Shaolin Monk
22/04/2010, 06:27
Ασταδιαλα πρωι-πρωι.. Ανοιγω, λεω κριμα το παιδι...:sad:
Κι'αυτος κανει πλακα, που να του μπει η ντιζα...:evil:
Μακαρι να μην σου τυχει τιποτα αλλο...:wave2:
:rotflmao: :rotflmao:
Πούλησέ το το ρημάδι σου !!!! Αλλά θα μου πεις εδώ τα χαρίζατε και δεν τα ήθελε κανείς...:smokin:
Πάντως κι εγώ ψάρωσα με τον τίτλο. :lol:
Cpt. Haddock
22/04/2010, 08:08
Καλα ρε δεν καταλαβες οτι ολα αυτα τα εγραψα για να ψαρωσουν μερικοι-μερικοι:confused: :rolleyes:
ναι και ψαρώσαμε, τι να σου πω :p :lol:
[...] ανοδηνες [...]
:eyepop: :uplate: :sick: :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι και ψαρώσαμε, τι να σου πω :p :lol:
Πάρτο χαμπάρι καπτεν δεν ξέρει ορθογραφία μα και δε λέει να εγκαταστήσει έναν ορθογράφο στο pc του. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που κάνει πλάκα με το KTM? Βέβαια δεν μας είπε ότι η καρδιά του μετακόμισε στη φτέρνα του όταν άκουσε το "κρααακ", σου λέει τι στο διάολο διάλυσε πάλι στο τριμπούρδελο?
:lol: :bigcry: :lol:
Shaolin Monk
22/04/2010, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βέβαια δεν μας είπε ότι η καρδιά του μετακόμισε στη φτέρνα του όταν άκουσε το "κρααακ", σου λέει τι στο διάολο διάλυσε πάλι στο τριμπούρδελο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
22/04/2010, 08:33
Εγώ θελω να μας πει μετά απο ποσα χλμ του κόπηκε η ντιζα... :smokin:
Επίσης: Τριμπουρδελα ειναι ΜΟΝΟ τα triumph λογω κυλίνδρων :smokin:
Πάρτο χαμπάρι καπτεν δεν ξέρει ορθογραφία μα και δε λέει να εγκαταστήσει έναν ορθογράφο στο pc του. Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που κάνει πλάκα με το KTM? Βέβαια δεν μας είπε ότι η καρδιά του μετακόμισε στη φτέρνα του όταν άκουσε το "κρααακ", σου λέει τι στο διάολο διάλυσε πάλι στο τριμπούρδελο?
Χαχαχαχα!! Δεν υπάρχει αυτό σΕ λέω......:bawl: :bawl:
reinmeister
22/04/2010, 09:32
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα παιζει να εχει γινει ζημια σε εκκεντροφορο κοκκορακια με το κοψιμο της ντιζας...:sad: και χοντρη μαλιστα που θα βγει σε λιγα χιλιομετρα...
ο αποσυμπιεστης κραταει μια βαλβιδα ελαχιστα ανοιχτη ετσι ωστε να σπαει η συμπιεση για να γυρισει ευκολοτερα το μοτερ πριν την εκκινηση...
σπαζοντας η ντιζα,μπορει να επανηλθε η βαλβιδα σε λαθος χρονο και να χτηπησε δυνατα το κοκκορακι...σιγουρη ζημια στο κοκκορακι και 90% στον εκκεντροφορο...
στην θεση σου θα ελυνα ΑΜΕΣΑ κεφαλη...
notakos600
22/04/2010, 09:36
Επίσης: Τριμπουρδελα ειναι ΜΟΝΟ τα triumph λογω κυλίνδρων :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα παιζει να εχει γινει ζημια σε εκκεντροφορο κοκκορακια με το κοψιμο της ντιζας...:sad: και χοντρη μαλιστα που θα βγει σε λιγα χιλιομετρα...
ο αποσυμπιεστης κραταει μια βαλβιδα ελαχιστα ανοιχτη ετσι ωστε να σπαει η συμπιεση για να γυρισει ευκολοτερα το μοτερ πριν την εκκινηση...
σπαζοντας η ντιζα,μπορει να επανηλθε η βαλβιδα σε λαθος χρονο και να χτηπησε δυνατα το κοκκορακι...σιγουρη ζημια στο κοκκορακι και 90% στον εκκεντροφορο...
στην θεση σου θα ελυνα ΑΜΕΣΑ κεφαλη...
Όχι ρε φιλαράκι τι είπες τώρα. Χωρίς πλάκα κι επειδή σε σέβομαι από τα τεχνικά που έχεις γράψει (γιατί προσωπικά δε σε ξέρω - άγριος και άσχημος πρέπει να είσαι), αν είναι αλήθεια και δεν είναι χαβαλές αυτά που είπες, ο φουκαράς ο καμενάκος τη ρούφηξε. Κρίμα και είναι και καλό παιδί αλλά λιγάκι παπατρέχας, μου θυμίζει το "έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο". Τες πα δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά και ειδικά όταν είσαι φοιτητής με υποχρεώσεις. Ελπίζω η ζημιά του να είναι 1?.
reinmeister
22/04/2010, 10:10
Όχι ρε φιλαράκι τι είπες τώρα. Χωρίς πλάκα κι επειδή σε σέβομαι από τα τεχνικά που έχεις γράψει (γιατί προσωπικά δε σε ξέρω - άγριος και άσχημος πρέπει να είσαι), αν είναι αλήθεια και δεν είναι χαβαλές αυτά που είπες, ο φουκαράς ο καμενάκος τη ρούφηξε. Κρίμα και είναι και καλό παιδί αλλά λιγάκι παπατρέχας, μου θυμίζει το "έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο". Τες πα δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά και ειδικά όταν είσαι φοιτητής με υποχρεώσεις. Ελπίζω η ζημιά του να είναι 1?.
μας γαμισες τωρα...σβηστο ρε γρηγορα να τα κανει πανω του ο τσογλανος...
να μαθει αλλη φορα να κανει πλακιτσες την ωρα του καφε...
Όχι ρε φιλαράκι τι είπες τώρα. Χωρίς πλάκα κι επειδή σε σέβομαι από τα τεχνικά που έχεις γράψει (γιατί προσωπικά δε σε ξέρω - άγριος και άσχημος πρέπει να είσαι), αν είναι αλήθεια και δεν είναι χαβαλές αυτά που είπες, ο φουκαράς ο καμενάκος τη ρούφηξε. Κρίμα και είναι και καλό παιδί αλλά λιγάκι παπατρέχας, μου θυμίζει το "έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο". Τες πα δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά και ειδικά όταν είσαι φοιτητής με υποχρεώσεις. Ελπίζω η ζημιά του να είναι 1?. ox k pano poy pires xara esy e???
:rolleyes:
να μαθει αλλη φορα να κανει πλακιτσες την ωρα του καφε...
Αφου ξερω τι κανει ο αποσυμπιεστης ρε λαμογιο,τι νομιζεις ,οτι θα ψαρωνα?!:lol: :lol: :lol:
Επειδη μου πεταξες εκει χαμου 5 ορολογιες για να με τρομοκρατησεις δλδ?:smokin:
Θα σε φτιαξω εγω...:lol: :lol: :lol:
Εγώ θελω να μας πει μετά απο ποσα χλμ του κόπηκε η ντιζα... :smokin:
Βασικα και αυτη που ειχε,την ιδια πατεντα ειχαν κανει...Με βιδωτο κεφαλακι.
Κ μαλλον δεν κοπηκε,αλλα εφυγε το κεφαλακι...:winka:
Καπιτανιο,θες να κανεις την γραμματεα μου βρε?!:smokin:
άγριος και άσχημος πρέπει να είσαι
Ελιωσααααααααααααααααααααααααααααααα
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
reinmeister
22/04/2010, 10:57
Αφου ξερω τι κανει ο αποσυμπιεστης ρε λαμογιο,τι νομιζεις ,οτι θα ψαρωνα?!:lol: :lol: :lol:
Επειδη μου πεταξες εκει χαμου 5 ορολογιες για να με τρομοκρατησεις δλδ?:smokin:
Θα σε φτιαξω εγω...:lol: :lol: :lol:
Ασε τωρα,μπηκες στην μαυρη λιστα...:evil:
Εξαπατηση και τρομοκρατηση συμφορουμητη...:smokin:
Τελικα 26Ε εχει η ντιζα,αλλα και παλι δεν ειναι λιγα οποτε ετοιμαζομαι και την "κανω" να βρω βαρελακι.......:D
Βασικα και αυτη που ειχε,την ιδια πατεντα ειχαν κανει...Με βιδωτο κεφαλακι.
Κ μαλλον δεν κοπηκε,αλλα εφυγε το κεφαλακι...:winka:
Σκορπάει σιγά σιγά το εργαλείο κάμεν?
Σκορπάει σιγά σιγά το εργαλείο κάμεν?
Ασε ασε,εγω το ειχα βαλει για χαρισμα αλλα ουτε ετσι δεν το επερναν γαμωτο:mad: :mad: :mad:
Μακαρι η ΚΤΜαρα να εχει παντα τετοια σκορπισματα φιλε μου...:winka: :beer:
Ασε ασε,εγω το ειχα βαλει για χαρισμα αλλα ουτε ετσι δεν το επερναν γαμωτο:mad: :mad: :mad:
Μακαρι η ΚΤΜαρα να εχει παντα τετοια σκορπισματα φιλε μου...:winka: :beer:
ΚΤΜάρα γιατί? Επειδή είναι ψηλότερο από παπί? ή γιατί εχει αποσυμπιεστή (με χαλασμένη ντίζα)?
:bigcry: :bigcry:
airpanos
22/04/2010, 11:22
Πηγαινε μοναστηρακι,σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ-ανταλλακτικα μοτο,το
βαρελακι χρησιμοποιειται και σε ντιζες συμπλεκτη,οποτε χλωμο να μην βρεις.:wave2:
Όχι ρε φιλαράκι τι είπες τώρα. Χωρίς πλάκα κι επειδή σε σέβομαι από τα τεχνικά που έχεις γράψει (γιατί προσωπικά δε σε ξέρω - άγριος και άσχημος πρέπει να είσαι), ..............
γκουχου γκουχου
εδιτ: γ@μω την τρέλα μου ακόμα να φτιαχτεί το πρόβλημα με τα uploads
:a1:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Πηγαινε μοναστηρακι,σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ-ανταλλακτικα μοτο,το
βαρελακι χρησιμοποιειται και σε ντιζες συμπλεκτη,οποτε χλωμο να μην βρεις.:wave2:
Βρισκομαι Πατρα αδερφε...:beer: :beer: :beer:
Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας εννοεί ρε παιδάκι μου λέμε, εκεί κοντά στα μύδια που έχει κάτι ψαρόβαρκες κάτι γαϊτες, εκεί ρώτα.
Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας εννοεί ρε παιδάκι μου λέμε, εκεί κοντά στα μύδια που έχει κάτι ψαρόβαρκες κάτι γαϊτες, εκεί ρώτα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: camen πηγαινε αγορασε καμια ψαροβαρκα καλυτερα ρε...... :smokin:
Gandalf dr685sm
22/04/2010, 12:33
Η ντίζα περνάει μέσα απο σωληνάκι λαστιχένιο;... αν ναι, κοίτα να είναι ακριβώς σε εφαρμογή η ντίζα που θα βάλεις όσον αφορά το πάχος (διατομή). Αν αρχίζει και "παίζει" μέσα στο κενό θα κουνάει και στο βαρελάκι ("τερματισμό") που σημαίνει οτι πολύ σύντομα θα ξανακοπεί.
Παθών δεκάδες φορές με ντίζες πάνω στο DR. Ο ποδηλατάς μου είχε βγάλει κάρτα συνδρομητή...:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
LOUKILOUK
22/04/2010, 13:01
Κατάλαβες τώρα Θωμά γιατί δεν τα έπερνε κανείς όταν τα χαρίζαμε...;:winka:
Αφού μας τα λένε γιατί δεν τους ακούμε...;
Πάντως μιας και βγήκες και τα είπες φόρα παρτίδα χωρίς να φοβηθείς το κράξιμο από τους σχιστομάτηδες, θα πάρω και εγώ κουράγιο και θα το πω...
έχω πρόβλημα....
με την...
κόρνα.....:bigcry: :lol:
Κάπου δεν κάνει καλή επαφή μάλλον και δεν πιάνει πάντα...:bawl: :bigcry: :rotflmao:
και τώρα στπ 36άωρο είχα σοβαρό πρόβλημα....στις προσπεράσεις....γάματα...μπουρδέλα...
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα τζαπάν με αξιόπιστη.... κόρνα;:rotflmao: :lol: :bawl:
Καλούς δρόμους Θωμάκο...:beer: :wave2:
GIXXERAKIAS
22/04/2010, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ασταδιαλα πρωι-πρωι.. Ανοιγω, λεω κριμα το παιδι...:sad:
Κι'αυτος κανει πλακα, που να του μπει η ντιζα...:evil:
Ε μααααα..... τον φουστη και γω τα ιδια ειπα μεχρι που το διαβασα....που να σου κοπει η ντιζα ρε ξανα!Του γκαζιου αυτη τη φορα και να σε περνανε c50 δικαβαλα στο δρομο ερχομενος με ρελαντι.....:smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ε μααααα..... τον φουστη και γω τα ιδια ειπα μεχρι που το διαβασα....που να σου κοπει η ντιζα ρε ξανα!Του γκαζιου αυτη τη φορα και να σε περνανε c50 δικαβαλα στο δρομο ερχομενος με ρελαντι.....:smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Δεν κρατάει ρελαντί το ΚΤΜ λέμεεεεε
GIXXERAKIAS
22/04/2010, 13:13
Δεν κρατάει ρελαντί το ΚΤΜ λέμεεεεε
Aκομα καλυτερα να Ζπρωχνει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1. Ποστάρισμα Πρωταπριλιάτικα...
2. Threadίστας ο Camen...
3. Πρόβλημα σε ΚΤΜ ...
(φύγαμε για τα Ανέκδοτα...) :wave2:
fantacid
22/04/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
1. Ποστάρισμα Πρωταπριλιάτικα...
2. Threadίστας ο Camen...
3. Πρόβλημα σε ΚΤΜ ...
21 απριλιου ειναι οχι 1!!!
:a33:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
21 απριλιου ειναι
Νοσταγλέ...!!! :smokin: :D
Νοσταγλέ...!!! :smokin: :D :eek: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:
fantacid
22/04/2010, 13:42
Νοσταγλέ...!!! :smokin: :D
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
airpanos
22/04/2010, 13:42
Στην Πατρα δεν εχει καγκουρομαγαζα?:wacko:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Στην Πατρα δεν εχει καγκουρομαγαζα?:wacko:
Πλάκα κάνει εεεε ...??? :smokin:
Εχεις δει πως οδηγούν οι Πατρινοί ..??
(όποτε γίνονται αγώνες στην Αχαία την περογραφή την κάνει ο Κωστάλας...) :winka:
περογραφή
Ανοχρογραφε....:D
makis206
22/04/2010, 13:51
Cτραβοί κουτcοί cτον Άγιο Παντελεήμονα έτcι;;..:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Cτραβοί κουτcοί cτον Άγιο Παντελεήμονα έτcι;;..:D
t nc po r flarak ..?? :(
3a t stlna st Strva & Anapda all ex kei zorko mod ... :alien:
makis206
22/04/2010, 14:01
t nc po r flarak ..?? :(
3a t stlna st Strva & Anapda all ex kei zorko mod ... :alien:
Καλύτερα εδώ γιατί αυτός αμολάει γενικές κι ο Βάντας δέρνει :lol:
Που ειπανε οτι εδω περα σπαμαρουμε ελευθερα,αληθευει:confused: :rolleyes:
Λοιπον,βαρελακι βρηκα-ντιζα εχω οποτε μαλλον θα φτιαχτει...:winka:
Ευχαριστω πολυ οοοοοοοοολους για την πολυτιμη βοηθεια σας...Με βοηθησατε αφανταστα...:lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
κι ο Βάντας δέρνει :lol:
Όλα του γάμου δύσκολα, σύντεκνε... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Κάπου δεν κάνει καλή επαφή μάλλον και δεν πιάνει πάντα...
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα φιλαρακι...:winka:
Εκατσα και εφτιαξα τα καλωδια απο την αρχη με καινουργιους ακροδεκτες και ειμαι κομπλε...
Αντε,κατσε φτιαχτο αφου να το παρει κανενας αλλος το μπουρδελο δεν παιζει...:nono:
makis206
22/04/2010, 14:08
Που ειπανε οτι εδω περα σπαμαρουμε ελευθερα,αληθευει:confused: :rolleyes:
Λοιπον,βαρελακι βρηκα-ντιζα εχω οποτε μαλλον θα φτιαχτει...:winka:
Ευχαριστω πολυ οοοοοοοοολους για την πολυτιμη βοηθεια σας...Με βοηθησατε αφανταστα...:lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τώρα που το κάναμε ανέκδοτο ήρθες να μας πεις ότι τό'φτιαξες; Όχι ρε, δεν σπαμάρουμε εδώ!:mad:
Χαρήκαμε που βοηθήσαμε πάντωc :lol: :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
που να σου κοπει η ντιζα ρε ξανα!Του γκαζιου αυτη τη φορα και να σε περνανε c50 δικαβαλα στο δρομο ερχομενος με ρελαντι.....:smokin:
Θα σου ελεγα τιποτις για το πλαισιο σου,αλλα εχε χαρη...:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
22/04/2010, 14:09
Όλα του γάμου δύσκολα, σύντεκνε... :(
Παντρεύτηκε ο Βαντας; :eyepop: :beer:
με κεινο το καλο κορίτσι που εχει το μαγαζι στους ΑμπελόκηπΟΙ; :beer:
ήρθες να μας πεις ότι τό'φτιαξες;
Δεν το εφτιαξα ακομη ρε,τις πρωτες υλες πηρα....:D
Τωρα περιμενω να κρυωσει γτ αμα βαλω τα χερια μου εκει κατω μαλλον θα γινουν φλαμπε...:cry:
makis206
22/04/2010, 14:13
Δεν το εφτιαξα ακομη ρε,τις πρωτες υλες πηρα....:D
Τωρα περιμενω να κρυωσει γτ αμα βαλω τα χερια μου εκει κατω μαλλον θα γινουν φλαμπε...:cry:
Δεν αφήνεις να στο φτιάξουν στο προγραμματισμένο της Τρίτης...;:D
Δεν αφήνεις να στο φτιάξουν στο προγραμματισμένο της Τρίτης...;:D
Ρωτησα τον μηχανικο μου αλλα μου ειπε πως εχει αλλα 3 ΚΤΜ για Τριτη/Τεταρτη οποτε αναγκαστικα μονος μου...:mad: :mad: :mad:
makis206
22/04/2010, 14:16
Ρωτησα τον μηχανικο μου αλλα μου ειπε πως εχει αλλα 3 ΚΤΜ για Τριτη/Τεταρτη οποτε αναγκαστικα μονος μου...:mad: :mad: :mad:
Υπάρχει κι η Τετάρτη...:lol: :rotflmao: :beer:
Υπάρχει κι η Τετάρτη...:lol: :rotflmao: :beer:
Δεν διαβαζεις τι γραφω ρε:confused: :rolleyes:
Κλεισμενες και οι 2 μερες...:wave2:
Παντρεύτηκε ο Βαντας; :eyepop: :beer:
Όχι ρεεεεε ...!!!
(από τα νεύρα του που είναι ακόμη ανύπαντρος δέρνει συνέχεια...) :winka:
edit: Με φωνάζουν "μέσα" για ανασκολοπισμό :blush:
για ανασκολοπισμό :blush: