View Full Version : Aπο ΜΟΤΟΕ !!!!! διαβαστε το....
tzeronymo
27/04/2010, 11:09
+ 1000
africanos31
27/04/2010, 11:39
ΜΟΤΟΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΠΡΟΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΟΤΟΕ
Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών συνάντηση της ΜΟΤΟΕ, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Γαζούλης, με τον Διευθυντή .Μεταφορών κο Λαζαρίδη και την Γενική Διευθύντρια Ασφάλειας χερσαίων μεταφορών κα Δάρλα.
Συζητήθηκαν θέματα που έχει θέσει η ΜΟΤΟΕ στο παρελθόν με υπομνήματα (ΚΟΚ κλπ),όπως και το θέμα του Τεχνικού ελέγχου των δικύκλων, το οποίο το Υπουργείο προτίθεται να προωθήσει με τρόπο αντίθετο προς τις θέσεις της ΜΟΤΟΕ,(δηλ. το ΥΜΕ θέλει να εξαιρεθούν του τεχνικού ελέγχου τα μοτοποδήλατα, το κόστος του τεχνικού ελέγχου να είναι μεγάλο, ο έλεγχος να αφορά ένα σωρό περιττά σημεία, άσχετα προς την οδική ασφάλεια ,προφανώς για να δικαιολογηθεί το μεγάλο κόστος κ.λ.π.). Κατέστη σαφές από την πλευρά μας ότι αφ ενός μεν ο τεχνικός έλεγχος έτσι όπως προωθείται είναι λανθασμένος και αφ ετέρου οι πολίτες δεν αντέχουν και άλλα οικονομικά βάρη, από τα οποία εν προκειμένω θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ χωρίς βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Και όλα αυτά σε στιγμή που χρονίζουν πιο σημαντικά ζητήματα.
Ηγουμενίτσα 23 Απριλίου 2010
ευχαριστουμε για την ενημέρωση.. :beer:
και? μετά? τα επόμενα βήματα? θα γινει review?
τα πανε αλλα προχωρανε με τις ιδιες ρυθμισεις?
africanos31
27/04/2010, 11:49
αν πουνε κανα τρελο νουμερο (προβλεπεται ελεγχος πληρωμη καθε 2 χρονια) 40-50 ευρω!!!! θα κανουμε κατι οργανωμενο........δεν γινεται τα ιδιωτικα κτεο για να κονομανε να πληρωσουν τα μοτο
Αν προτεινουμε 10 ευρω τα 2 χρονια θα ταν διαφορετικο.........
Βεβαια στα νησια με τα χιλιαδες ενοικιαζομενα πως θα τα μεταφερουν σε αλλο νησι????? και αλλα πολλα
OK!!!Μαζί σας!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
ΜΟΤΟΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΠΡΟΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΟΤΟΕ
Πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών συνάντηση της ΜΟΤΟΕ, την οποία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Γαζούλης, με τον Διευθυντή .Μεταφορών κο Λαζαρίδη και την Γενική Διευθύντρια Ασφάλειας χερσαίων μεταφορών κα Δάρλα.
Συζητήθηκαν θέματα που έχει θέσει η ΜΟΤΟΕ στο παρελθόν με υπομνήματα (ΚΟΚ κλπ),όπως και το θέμα του Τεχνικού ελέγχου των δικύκλων, το οποίο το Υπουργείο προτίθεται να προωθήσει με τρόπο αντίθετο προς τις θέσεις της ΜΟΤΟΕ,(δηλ. το ΥΜΕ θέλει να εξαιρεθούν του τεχνικού ελέγχου τα μοτοποδήλατα, το κόστος του τεχνικού ελέγχου να είναι μεγάλο, ο έλεγχος να αφορά ένα σωρό περιττά σημεία, άσχετα προς την οδική ασφάλεια ,προφανώς για να δικαιολογηθεί το μεγάλο κόστος κ.λ.π.). Κατέστη σαφές από την πλευρά μας ότι αφ ενός μεν ο τεχνικός έλεγχος έτσι όπως προωθείται είναι λανθασμένος και αφ ετέρου οι πολίτες δεν αντέχουν και άλλα οικονομικά βάρη, από τα οποία εν προκειμένω θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ χωρίς βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Και όλα αυτά σε στιγμή που χρονίζουν πιο σημαντικά ζητήματα.
Ηγουμενίτσα 23 Απριλίου 2010
:beer: :beer: :beer:
άμα θές συμπαράσταση/λαό/υπογραφές ή οτιδήποτε άλλο ρίξε μια φωνή
route 66
27/04/2010, 15:30
παντως πολλα πραγματα θα μπορουσε και η αστυνομια να κανει,πριν να παμε στο Δ.Ν.Τ εεε συγνωμη εννοω στα ΚΤΕΟ.
καποια στοιχειωδη σεμιναρια σε πολλους αστυνομους ,τροχαιους και μετα με μπλοκα σε διαφορα σημειαα για ελεγχους.να ξεκινησουμε απο τα απλα.
1.ελεγχο σταθμης θορυβου
2.ελεγχο καυσαεριων
3.ελεγχο πελματος ελαστικου
4.ελεγχο φλας και φωτων
ας κανουμε αυτα τα ευκολα δε χρειαζεται τρελλα παραγματα και αααμα τα λυσουμε παμε και για το ΚΤΕΟ.μην παμε αμεσως να βοηθησουμε το λαδωμα και την αρπαχτη, να βοηθησουμε εμεις οι συνηθεις μαλακες παλι τη "ρευστοτητα"
ελεος δηλαδη.
Αν γινει οπως στο εξωτερικο π.χ Ιταλια
1.ελεγχο σταθμης θορυβου
2.ελεγχο καυσαεριων
3.ελεγχο πελματος ελαστικου
4.ελεγχο φλας και φωτων
5.Φρενα
6.Αναρτησεις (αν χανουν λαδια,ειναι σπασμενες)
Ανα 2 χρονια μετα απο τα πρωτα 4 που εβγαλε αδεια η μηχανη...κοστος 85ευρια
imitrelos
30/10/2010, 16:00
Καλό που ενδιαφέρθεικαν για το θέμα αλλά αργά......
και πώς να πάρει καποιο όργανωβ του κράτους στα σοβαρά αφού έχει γίνει κάτι μεταξύ συνδικάτου και λέσχη τής πλάκας (συγνώμη αλλά έτσι είναι ;) )
κρίμα που σε μια χώρα που πρακτικά έχει πολλούς μοτοσυκλετιστές full season:smokin: να μήν έχουμε ένα σοβαρό όργανο γιά αντιπροσώπευση
:beer:
Και η κάρτα θορύβου κάθε 1 χρόνο άλλη μαλακιά και αυτή (http://news247.gr/ellada/karta_elegxoy_gia_mhxanes.587177.html?pageNumber=1#commentsList ) . Να βγάλουν λεφτά τα λαμόγια . Ποίο ξέρει τι μίζες θα έπεσαν πάλι . Αφού ρε ζώα νομοθέτες κάθε 2 χρόνια θα περνάμε κτεo δεν μπορεί να γίνετε εκεί ο έλεγχος ;Εγώ προτείνω πριν την οδήγηση να δίνουμε εξετάσεις στα σήματα και στην οδήγηση και μετά να ξεκινάμε , έτσι θα ήμαστε σίγουροι .
notakos600
30/10/2010, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
+ 1000
Πότε πρόλαβες και το διάβασες πριν δημοσιευτεί βρε θηρίο;
Ποιά είναι η ΜΟΤΟΕ ρε παίδες? Αυτή που διοργανωνει κάθε χρόνο την πανελλήνια συγκέντρωση αγάμητων τραχανόβλαχων μοτοσυκλετιστών, μπας και μαζέψει κανά φράγκο απ΄τα κουπόνια?
Αν είναι η ίδια, πολύ ενδιαφέρουσα η περυσινή της πρωτοβουλία θα έλεγα. Όχι μόνο sticky, φάτσα κάρτα στο login πρέπει να μπει. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ποιά είναι η ΜΟΤΟΕ ρε παίδες? Αυτή που διοργανωνει κάθε χρόνο την πανελλήνια συγκέντρωση αγάμητων τραχανόβλαχων μοτοσυκλετιστών, μπας και μαζέψει κανά φράγκο απ΄τα κουπόνια?
Αν είναι η ίδια, πολύ ενδιαφέρουσα η περυσινή της πρωτοβουλία θα έλεγα. Όχι μόνο sticky, φάτσα κάρτα στο login πρέπει να μπει. :wave2:
define "τραχανόβλαχων"
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
devil's animal
23/06/2011, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
define "τραχανόβλαχων"
ειναι αυτοι που μενουν στο διπλα χωριο απο τους "τυροβλαχους" και απεναντι απ'τους "στρουγκανοβλαχους-ταγαροβλαχους"
:bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ειναι αυτοι που μενουν στο διπλα χωριο απο τους "τυροβλαχους" και απεναντι απ'τους "στρουγκανοβλαχους-ταγαροβλαχους"
:bigcry: :bigcry:
Τι μλκς
7gibernau
23/06/2011, 20:09
η πανελληνια νομιζω οτι ειναι πολυ μικρη για να χαλασει την εικονα και τα εργα της ΜΟΤΟΕ....
ξεκωλατε λιγο.....
βασκα εχεις γνωρισει κανα τραχανοβλαχο απο κοντα???
nikos_abel
23/06/2011, 21:06
Και τώρα αγαπητοί τηλεθεατές, παρακολουθήστε πως δημιουργείται από το πουθενά, ένα...
ΕΠΙΚΟ ΘΡΕΝΤ
Παρολα αυτα οταν μιλαμε για διαμαρτυρια για οργανωση και κατω απο δυσκολες συνθηκες ας παραδειγματιζομαστε απο τριγυρω,απο κρατοι που δεν εχουν ΔΝΤ και αγωνιζονται για τα δικαιωματα τις μοτοσυκλετας.Ας ριξουν μια ματια οι ανθρωποι τις Μοτοε:winka:
Διαμαρτυρία μοτοσυκλετιστών και στη Γαλλία
Και οι μοτοσυκλετιστές στην Γαλλία κινητοποιήθηκαν αυτό το Σάββατο 18 Ιουνίου με εξαιρετική
συμμετοχή αφού η συμμετοχή άγγιξε τα 15.000 άτομα στο Παρίσι, 7000 άτομα στο Βορρά, 10000 άτομα στη Λυών, 2500 μοτοσυκλέτες στη Μασσαλία, 1400 στην Νάντη, 1700 στη Nimes, πάνω από 600 στη Ντιζόν, 1600 στην Αμιένη, 3500 μοτοσυκλετιστές και οδηγούς στο Μπορντό.
Οι κακές καιρικές συνθήκες (δυνατές βροχές με χαλάζι) που παρατηρήθηκαν στην επαρχία εμπόδισαν ίσως κάποιους να συμμετέχουν και να ανεβάσουν τους αριθμούς σε μεγαλύτερα επίπεδα. Τα μέτρα που ελήφθησαν από το υπουργικό συμβούλιο οδικής ασφάλειας στις 11 Μαίου, έχουν πραγματικά θυμώσει τους χρήστες του οδικού δικτύου
http://www.motoradiostation.gr/useful-infos/804-france-moto-drivers-diamartyria
video
http://www.youtube.com/watch?v=EEP35DIPJJs&feature
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
.....
βασκα εχεις γνωρισει κανα τραχανοβλαχο απο κοντα???
Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί αρκετά. Έχω ακούσει για τραχανόβλαχους, μπουρτζόβλαχους, τραγανόβλαχους, τυρόβλαχους, στρουγκανόβλαχους, ταγαρόβλαχους. Με τόσους από δαύτους γύρω μου όλο και κάποιον θα έχω γνωρίσει κι ας μην το ξέρω.
Προφανώς και δεν έχω τπτ με τους ανθρώπους της υπαίθρου και σε καμία των περιπτώσεων δεν τους απαξιώνω. Οι πιο πάνω χαρακτηρισμοί έχουν σκωπτικό χαρακτήρα.
Η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί αρκετά. Έχω ακούσει για τραχανόβλαχους, μπουρτζόβλαχους, τραγανόβλαχους, τυρόβλαχους, στρουγκανόβλαχους, ταγαρόβλαχους. Με τόσους από δαύτους γύρω μου όλο και κάποιον θα έχω γνωρίσει κι ας μην το ξέρω.
Προφανώς και δεν έχω τπτ με τους ανθρώπους της υπαίθρου και σε καμία των περιπτώσεων δεν τους απαξιώνω. Οι πιο πάνω χαρακτηρισμοί έχουν σκωπτικό χαρακτήρα.
..... κοτα
:rolleyes:
........Οι πιο πάνω χαρακτηρισμοί έχουν σκωπτικό χαρακτήρα.
Φιλαράκι να μιλάς όμορφα ...δεν σε βρίσαμε εμείς .:eyepop:
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
τα εργα της ΜΟΤΟΕ....
Εχεις την καλωσύνη να μας θυμίσεις μερικά..??
(γιατί μετά από 24 συναπτά έτη που έχω διατελέσει μέλος της, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ..) :winka:
7gibernau
24/06/2011, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εχεις την καλωσύνη να μας θυμίσεις μερικά..??
(γιατί μετά από 24 συναπτά έτη που έχω διατελέσει μέλος της, δεν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ..) :winka:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118532
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116088
σου θυμησα τιποτα??
Και ποιος σου είπε πως οι παραπάνω χαρακτηρισμοί, προσδίδονται μόνο σε επαρχιώτες και ανθρώπους της υπαίθρου? :wacko:
:lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=118532
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=116088
σου θυμησα τιποτα??
Απολύτως τίποτε μιλάμε...
Εκτός αν έχεις μπερδέψει τα "έργα" της ΜΟΤΟΕ με τις εκδηλώσεις και διοργανώσεις των κατά τόπους λεσχών ..
Η ΜΟ.ΤΟ.Ε. δεν έχει διακριθεί πουθενά εκτός από το νταβαντζιλίκι ..:wave2:
7gibernau
24/06/2011, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Απολύτως τίποτε μιλάμε...
Εκτός αν έχεις μπερδέψει τα "έργα" της ΜΟΤΟΕ με τις εκδηλώσεις και διοργανώσεις των κατά τόπους λεσχών ..
Η ΜΟ.ΤΟ.Ε. δεν έχει διακριθεί πουθενά εκτός από το νταβαντζιλίκι ..:wave2: Το να χαρεί πλένει τ άλλο και τα δυο το πρόσωπο.
Το να χαρεί πλένει τ άλλο και τα δυο το πρόσωπο.
ποιος πλενει???:hypnotize
7gibernau
24/06/2011, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιος πλενει???:hypnotize
o φουφουτος
o φουφουτος
..ξεσκούφωτος???:confused:
Ειπα και γω η Μοτοε ξεκιναει δραση...:sad:
police η νεκροκεφαλα τι σημαινει ?
Ξεθαμα?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
police η νεκροκεφαλα τι σημαινει ?
Ξεθαμα?:confused:
PIRATES m8.......& όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..:D )
MG-KTiNoS
07/02/2012, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από POLICE6
όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..:D )
Κατ αρχήν να θυμίσω ότι η ΜΟΤΟΕ κάποτε πήγε στο υπουργείο και παρέδωσε μια σελίδα «θέσεις» μέσα από τις οποίες ζητούσε το ΚΤΕΟ.
(αυτό για να μη ξεχνιόμαστε)
Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ΜΟΤΟΕ είναι πέρα βρέχει (το λιγότερο) και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω σε καμιά πανελλήνια.
Δεν έχω σκοπό επίσης να πληρώσω ΟΥΤΕ το ΚΤΕΟ (όπως δεν πληρώνω πολλά άλλα πράγματα) και στα παπάκια μου.
Όλα αυτά που γράφουν για φτηνά ΚΤΕΟ και σημεία ελέγχου είναι απλά σε συνάρτηση με το ότι είναι πέρα βρέχει.
Όλοι ξέρουν πως απλά ανοίγοντας μια ΧΕ μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ οποιοδήποτε όχημα.
Υγ
Θα σας παρακαλέσω όμως θερμά για ένα πράγμα.
ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΤΕ ΠΛΕΩΝ !
Μιλάτε για τη πάρτη σας !
:wave2:
nikos121
07/02/2012, 23:05
μας φαγανε οι λεσχες κ οι αγαμητοι προεδροι στη ψωροκοστενα.βλαχοροκαδες.εγωιστες ξερολες κ φαταουλ.πεταμενους στο welcome μας εχουνε.κ αλλα πολλα παρα πολλα!ημουνα νιος κ γερασα.
7gibernau
07/02/2012, 23:28
..ξεσκούφωτος???:confused: κατι ξεχασες
κατι ξεχασες :rotflmao:
κατι ξεχασες
τι?τι?:blush: :rotflmao:
guzzistas
08/02/2012, 10:40
PIRATES m8.......& όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..:D )
:lol: :lol:
:beer: :beer:
imitrelos
08/02/2012, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Κατ αρχήν να θυμίσω ότι η ΜΟΤΟΕ κάποτε πήγε στο υπουργείο και παρέδωσε μια σελίδα «θέσεις» μέσα από τις οποίες ζητούσε το ΚΤΕΟ.
(αυτό για να μη ξεχνιόμαστε)
Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ΜΟΤΟΕ είναι πέρα βρέχει (το λιγότερο) και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω σε καμιά πανελλήνια.
Δεν έχω σκοπό επίσης να πληρώσω ΟΥΤΕ το ΚΤΕΟ (όπως δεν πληρώνω πολλά άλλα πράγματα) και στα παπάκια μου.
Όλα αυτά που γράφουν για φτηνά ΚΤΕΟ και σημεία ελέγχου είναι απλά σε συνάρτηση με το ότι είναι πέρα βρέχει.
Όλοι ξέρουν πως απλά ανοίγοντας μια ΧΕ μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ οποιοδήποτε όχημα.
Υγ
Θα σας παρακαλέσω όμως θερμά για ένα πράγμα.
ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΤΕ ΠΛΕΩΝ !
Μιλάτε για τη πάρτη σας !
:wave2:
+650
Μόνο απαξίωση για αυτο το έκτρωμα που λέγεται ΜΟΤΟΕ λαμόγια και παρτάκι δες ......δέν φτάνει που φάγανε λεφτά πήγαν και τήν ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ στα τάρταρα ......ΜΟ απο το τίτλο πρέπει να το βγάλουν......δέν είναι ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ