View Full Version : ρε λες να γινεται τελικα?
Allst@rf
03/05/2010, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι, δεν ειναι αυτός ο ορισμος της Δημοκρατίας :wave2:
ξέχασες να βάλεις το "κατά την γνώμη μου"...
Γιατί το "οχι,δεν είναι αυτός ο ορισμός της δημοκρατίας ",μου θυμίζει μερικούς καθηγητές στο σχολείο που ήθελαν να ασπαστούμε με το ζόρι τις απόψεις τους βγαλμένες μέσα από τα προσωπικα τους πιστεύω και ένα τυφλό φανατισμό στα βιβλία του σχολείου...όχι δεν θέλω να μου κανείς μάθημα περί δημοκρατίας,θέλω να μου γράψεις την άποψη σου για το θέμα.και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία...
koulis19
03/05/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ξέχασες να βάλεις το "κατά την γνώμη μου"...
Γιατί το "οχι,δεν είναι αυτός ο ορισμός της δημοκρατίας ",μου θυμίζει μερικούς καθηγητές στο σχολείο που ήθελαν να ασπαστούμε με το ζόρι τις απόψεις τους βγαλμένες μέσα από τα προσωπικα τους πιστεύω και ένα τυφλό φανατισμό στα βιβλία του σχολείου...όχι δεν θέλω να μου κανείς μάθημα περί δημοκρατίας,θέλω να μου γράψεις την άποψη σου για το θέμα.και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία... Τωρα αυτη ειναι λογικη?Δηλαδη να κανουμε κουβεντα εφοσον δεν ξερεις καν ποιος ειναι ο ορισμος της δημοκρατιας και να εχεις λανθασμενη αντιληψη περι αυτου?Ο καπετανιος δεν σου εκανε μαθημα ουτε ειναι καθηγητης σου.Αλλα πιστευω οτι θελεις να κανεις κουβεντα οπως το θελεις εσυ και στα δικα σου μετρα.Εγω προσωπικα δεν το γουσταρω αυτο και στο τελος θα κανεις διαλογο μονος σου.Δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος στα λογια σου.Απλα συζητηση κανουμε.
ego_o_idios
03/05/2010, 19:02
otan opiodipote politevma ideologia apopsi ine xtismeni pano sto xrima opos ke na to onomasoume kapioi 8a to latrevoun perisotero apo to i8os..
ke 8a to mazevoun perisotero apo alous
ke o ploutokratismos den 8a pe8ani sta miala ton an8ropon
tora afou ta savana den exoun tsepes ti ton 8eloun ton ploutokratismo ine ena 8ema
afto pou prepi na katalavete oloi ine oti to xrima pe8eni ara ke i ploutokratores paralila me afto ke den to exoun katalavi akomi
vrite ales aksies na stiriksete tin iparksi sas
meta apo tosa xronia dokimasmenis vlakias politikis ke ideologikis
kseforto8ite ola ta dogmata ke pigente ston diplano sas na tou sfiksete to xeri ke na vrite mesa apo tin anisixia sas ena kino dromo ke tropo zois pou na stirizete stin katanoisi ke stin alilovoi8ia
i ideologies sas ke o egoismos sas den voi8ane kanenan oute esas tous idious
ke oti ke an pistevoume imaste oloi 8imata ke exoume kani ke ta pedia mas to idio
stamatiste aftin tin saxlamara
ligi isixia ke perisilogi ine akros aparetiti
ap to na katevazete ideologies ke manifesta ili8ion pros ka8e katef8insi (aristera deksia ke lipa...)
malakes imaste oloi ke 8a paraminoume an den aniksoume ta miala mas ligo
Cpt. Haddock
04/05/2010, 03:07
[...]και άσε με να εχω λανθασμένη άποψη για την δημοκρατία...
απο μένα, κανένα πρόβλημα :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
nai na eimaste oloi agapimenopi san adelfia
na mirazomaste ta panta
na boi8ame toys adinamoys
kai na ploytizoyme MONO pneymatika
den ton pisteyo!!!!!!!!!!!
se ligo 8a 8es na pame kai ston epitafio na proskinisoume
:a22:
Allst@rf
04/05/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Τωρα αυτη ειναι λογικη?Δηλαδη να κανουμε κουβεντα εφοσον δεν ξερεις καν ποιος ειναι ο ορισμος της δημοκρατιας και να εχεις λανθασμενη αντιληψη περι αυτου?Ο καπετανιος δεν σου εκανε μαθημα ουτε ειναι καθηγητης σου.Αλλα πιστευω οτι θελεις να κανεις κουβεντα οπως το θελεις εσυ και στα δικα σου μετρα.Εγω προσωπικα δεν το γουσταρω αυτο και στο τελος θα κανεις διαλογο μονος σου.Δεν χρειαζεται να εισαι επιθετικος στα λογια σου.Απλα συζητηση κανουμε.
με τσακώσες φίλε,έχεις δίκιο ,θέλω να φέρω τι κουβέντα στα μέτρα μου,δε μου αρέσει ο αντίλογος και το κυριότερο είμαι αλάνθαστος σε αυτα που λέω.κοινός φασίστας είμαι αλλά το κρύβω ,γιατί σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν όλοι οι δημοκράτες και δεν θέλω να με κραξουν και να με μπαναρουν...
koulis19
04/05/2010, 12:26
με τσακώσες φίλε,έχεις δίκιο ,θέλω να φέρω τι κουβέντα στα μέτρα μου,δε μου αρέσει ο αντίλογος και το κυριότερο είμαι αλάνθαστος σε αυτα που λέω.κοινός φασίστας είμαι αλλά το κρύβω ,γιατί σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν όλοι οι δημοκράτες και δεν θέλω να με κραξουν και να με μπαναρουν... Ω ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ.ΝΤΑΡΛΑΝΤΙΛΑΝΤΑΝΤΑ.
Allst@rf
04/05/2010, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Ω ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ.ΝΤΑΡΛΑΝΤΙΛΑΝΤΑΝΤΑ.
και με αυτό το ωραίο τραγουδάκι ,που με τόσο γλαφυρό τρόπο απέδωσε ο φίλος μας koulis19,κλείνει(; ) άλλο ένα επιμορφωτικό θρεντ σε αυτό το ταπεινό φόρουμ...:wave2:
Banana hammock*
04/05/2010, 13:37
με τσακώσες φίλε,έχεις δίκιο ,θέλω να φέρω τι κουβέντα στα μέτρα μου,δε μου αρέσει ο αντίλογος και το κυριότερο είμαι αλάνθαστος σε αυτα που λέω.κοινός φασίστας είμαι αλλά το κρύβω ,γιατί σε αυτό το φόρουμ μπαίνουν όλοι οι δημοκράτες και δεν θέλω να με κραξουν και να με μπαναρουν...
Κι εσύ; :beer:
Allst@rf
04/05/2010, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Κι εσύ; :beer:
τι να κάνω φίλε μου χαμόκ ,πιέστηκα και έπρεπε να ομολογήσω τα αληθινα μου πιστεύω ...
Και όμως ,είτε το πιστεύεις είτε όχι ,όσο έγραφα εκείνο το ποστακι εσένα είχα στο μυαλό μου... :beer:
ego_o_idios
04/05/2010, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
nai na eimaste oloi agapimenopi san adelfia
na mirazomaste ta panta
na boi8ame toys adinamoys
kai na ploytizoyme MONO pneymatika
den ton pisteyo!!!!!!!!!!!
se ligo 8a 8es na pame kai ston epitafio na proskinisoume
:a22:
na proskinisoume oxi
na doume omos tis proskinitries kololeei...:rotflmao: :rotflmao:
na proskinisoume oxi
GILF hunter alert!
na proskinisoume oxi
ΠΑΡΕ ΤΟΤΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
196906
ego_o_idios
05/05/2010, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΠΑΡΕ ΤΟΤΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ti milks....:rotflmao: :rotflmao:
Μια τέτοια κοινωνία θα μπορεί να υπάρξει σε μεγάλη κλίμακα όταν όλοι αυτοί που θα είναι μέλη αυτής της κοινωνίας θα σέβονται τον συνάνθρωπό τους, την ανθρώπινη ζωή και την ελευθερία! Όσο ο άνθρωπος καταπατά αυτά, τόσο απομακρυνόμαστε από αυτό το μοντέλο!
Το οποίο δεν είναι και τέλειο γιατί πραγματικά σου αφαιρεί το δικαίωμα επιλογής! Αν δουλεύω παραπάνω γιατί έχω 5 παιδιά ενώ ο άλλος έχει 2, να πάρω παραπάνω! Γιατί έχω μεγαλύτερες ανάγκες σαν οικογένεια! Και αν μπορώ να βοηθήσω και έναν συνάνθρωπο να το κάνω! Όλα όμορφα και ωραία! Μήπως όμως τελικά όλα αυτά δεν μπορούν να συμβούν σε μια κοινωνία????
Αν παίρνω παραπάνω λεφτά γιατί έχω ανάγκες, θα αρχίσουν οι μουρμούρες από τους γύρω......
Θα βάλουν στο μάτι κάτι που κατάφερα να αγοράσω με τα λίγα που περίσσεψαν.......
Θα αποφασίσουν να το κλέψουν......
Θα αναζητήσω το χαμένο προϊόν και ζητήσω ευθύνες.......
Θα πρέπει να βρεθεί ο ένοχος........
Κάποιος θα πρέπει να αναλάβει την έρευνα.......
Σε μια κοινωνία με επιλογές, όπου δε υπάρχει στο 100% ο σεβασμός από όλους........
η αναρχία δεν μπορεί να υπάρξει.......
Είμαστε το χειρότερο είδος ζώου! Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για συνυπάρχουμε και παρ' όλα αυτά κοιτάμε πώς να βγάλουμε το μάτι του άλλου!!!!!
Πάντα θα υπάρχουν καλοί..... και κακοί!!!!
Γιατί το άσπρο χρειάζεται και το μαύρο!!!!!!
Γιατί τα πάντα φτιάχτηκαν σε ζευγάρια!!!!
Κι όλα αυτά για την εξέλιξη!!!!!!
:wave2:
KΑΙ οπως λεει ο κομμουνιστης φιλτατος μακαριτης βασιλης ραφαηλιδης "ο κομμουνιστης ειναι αναρχικος εν αναμονη"