Σύνδεση

View Full Version : "σουβλισαν" 35χρονο μεταναστη στα χανια

Σελίδες : 1 [2]

mikros boudas
29/04/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κατσε ρε παιδια γιατι νομιζω λετε ο,τι θελετε!

Δλδ το εβαλε στον πατο του, συνεχισε να σπρωχνει (τι λεω και δεν ξερναω ρε γμτ μου) μεχρι που το εφτασε στο στηθος του, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?

Μα ειναι ποτε δυνατον?????????

:rolleyes: δε λεμε ο,τι θελουμε.ο αυτοερωτικος τραυματισμος και,σε αρκετες περιπτωσεις,θανατος ειναι ενα θεμα που αν και σχετικα αγνωστο,υπαρχει.autoerotic fatality,κανε μια ερευνα και θα δεις τι θανατοι εχουν συμβει απο τετοια ερωτικα παιχνιδια.οταν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η εχει τετοιες τασεις ΑΛΛΑ ειναι σε ετεροφυλοφιλο περιβαλλον(ποσο μαλλον παντρεμενος με παιδια(πιθανον) και μεταναστης),τοτε προσπαθει να ικανοποιησει την σεξουαλικοτητα του σε μικρο διαστημα αλλα με μεγαλη ενταση.

BELZEBOYLIS
29/04/2010, 08:59
δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ένας άνθρωπος παλουκώθηκε από σεξουαλικό φετίχ -διαστροφή ?? Οτι άρχισε να χώνει ένα σκουπόξυλο στον κ@λο του και οτι απλά το παράκανε και έφτασε θώρακα ??? Αυτό λέτε?? Και το αιτιολογείτε με το ότι η γυναίκα κάποιου είπε οτι κάποιος είχε χώσει ένα τηλεκοντρόλ στο πάτο του και γούσταρε ??? Είστε με τα καλά σας ?????

mikros boudas
29/04/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ένας άνθρωπος παλουκώθηκε από σεξουαλικό φετίχ -διαστροφή ?? Οτι άρχισε να χώνει ένα σκουπόξυλο στον κ@λο του και οτι απλά το παράκανε και έφτασε θώρακα ??? Αυτό λέτε?? Και το αιτιολογείτε με το ότι η γυναίκα κάποιου είπε οτι κάποιος είχε χώσει ένα τηλεκοντρόλ στο πάτο του και γούσταρε ??? Είστε με τα καλά σας ????? καλα ρε φιλε ενταξει,μαλλον ξερεις καλυτερα εσυ:beer:

DimChios
29/04/2010, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δε λεμε ο,τι θελουμε.ο αυτοερωτικος τραυματισμος και,σε αρκετες περιπτωσεις,θανατος ειναι ενα θεμα που αν και σχετικα αγνωστο,υπαρχει.autoerotic fatality,κανε μια ερευνα και θα δεις τι θανατοι εχουν συμβει απο τετοια ερωτικα παιχνιδια.οταν καποιος ειναι ομοφυλοφιλος η εχει τετοιες τασεις ΑΛΛΑ ειναι σε ετεροφυλοφιλο περιβαλλον(ποσο μαλλον παντρεμενος με παιδια(πιθανον) και μεταναστης),τοτε προσπαθει να ικανοποιησει την σεξουαλικοτητα του σε μικρο διαστημα αλλα με μεγαλη ενταση.

τι να σου πω! :sad:
μη το παιρνεις προσωπικα παντως! "Νομίζω" ειπα!

Και νομιζα οτι ειχα διαβασει και δει πολλα σχετικά...

:alien:

mikros boudas
29/04/2010, 09:04
τι να σου πω! :sad:
μη το παιρνεις προσωπικα παντως! "Νομίζω" ειπα!

Και νομιζα οτι ειχα διαβασει και δει πολλα σχετικά...

:alien: μα κι εγω δε λεω πως σιγουρα ειναι αυτοτραυματισμος,απλα σαν γεγονος το ξερω και οχι σε λιγες εκφανσεις του.απλα το στοιχεια(δημογραφικα κυριως) και η,φερομενη απο τα μεσα,δικαιολογια του εκει με πανε πιο πολυ.:beer:

BELZEBOYLIS
29/04/2010, 09:05
τελικά το ΔΝΤ είναι μονόδρομος ,όντως !

makis206
29/04/2010, 09:18
τελικά το ΔΝΤ είναι μονόδρομος ,όντως !

Έτσι έτσι, είναι διαφορετικά όταν σε παλουκώνουν άλλοι και μάλιστα επαγγελματίες του είδους :lol:

2stroker
29/04/2010, 09:27
καλα μη ψαρωνετε με οσα σας-μας ποτιζουν τα μ.μ.ε.
ξεκαθαρισμα λογαριασμων και κολοκυθια τουμπανα
σε ξεκαθαρισμα λογαριασμων θα του ριχνανε μερικες σφαιρες,θα τον μαχαιρωναν,θα τον σαπιζαν στο ξυλο και θα τον στελνανε νοσοκομειο ή κατι τετοιο τελοςπαντων.δεν θα κανανε κατι τοσο αρρωστο.
για θυμηθειτε ομως και τα χτυπηματα απο φασιστες
χαρακωματα,κουρεματα κλπ κλπ
οσο για τα χανια παιζει τρελο κινημα φασισταριων οπου χτυπανε συχνα πυκνα.

hidefnick
29/04/2010, 09:28
Δλδ το εβαλε στον πατο του, συνεχισε να σπρωχνει (τι λεω και δεν ξερναω ρε γμτ μου) μεχρι που το εφτασε στο στηθος του, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?
:rolleyes:

Περί ορέξεως..... (http://en.wikipedia.org/wiki/David_Carradine) :wave2:

mikros boudas
29/04/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Περί ορέξεως..... (http://en.wikipedia.org/wiki/David_Carradine) :wave2: ενταξει αυτος πεθανε απο το κλασσικοτερο του ειδους,ερωτικη ασφυξια...

Εχετλαίος
29/04/2010, 09:32

Yπάρχει ένα ροζ βίντεο στο ...τιουμπ με μια τύπισσα που βάζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκουπόξυλο.
Περί ορέξεως και αντοχής...
:yuck:

Akatanomastos
29/04/2010, 09:33
δλδ εχει πολλα να μαθει ακομα η τζουλια:wacko:

Εχετλαίος
29/04/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
...η τζουλια

Πφ, forced wanabe ερασιτέχνες...

Aν δε βγει το σκουπόξυλο ΚΑΘΑΡΟ από τον οισοφάγο, να ξαναμπεί απ το δεξί ρουθούνι και να βγει μέσα απ την παρεγγεφαλίδα, επαγγελματίας δε λογίζεται κανείς!

:wacko:

Akatanomastos
29/04/2010, 09:42
ρε συ

που ασχολεισαι με τα αρχαια

λυσε μου μια απορια

τοτε δεν υπηρχε η έννοια του βοηθηματος οπως εχουμε σημερα τον δονητη?

καποιο ξυλο τελος παντων που εκανε την δουλεια?

εχεις διαβασει κατι τετοιο?

super_toto
29/04/2010, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Yπάρχει ένα ροζ βίντεο στο ...τιουμπ με μια τύπισσα που βάζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκουπόξυλο.
Περί ορέξεως και αντοχής...
:yuck:

Που ρε φίλε σε ποιό τιουμπ???????
:eyepop: :rolleyes: :eek:
:rotflmao:

notakos600
29/04/2010, 09:43
ρε συ

λυσε μου μια απορια

Ποιά χρήση νομίζεις πως είχαν τα μικρά αγαλματάκια που αναπαριστούσαν σάτυρους; ;)

Akatanomastos
29/04/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ποιά χρήση νομίζεις πως είχαν τα μικρά αγαλματάκια που αναπαριστούσαν σάτυρους; ;)

σταματα βρε σάτυρε

με κολαζεις:blush: :rotflmao: :rotflmao:

BELZEBOYLIS
29/04/2010, 09:45
«Υπήρχε διάτρηση πρωκτού και ρήξη εντέρου, ήπατος, διαφράγματος και κάρφωμα του πλαστικού στο δεξί τμήμα του θώρακος. Πρόκειται, φυσικά περί βιασμού και όχι ατυχήματος, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος», δήλωσε σύμφωνα με το «ΣΚΑΙ», ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Αρχοντάκης.

απο www.tvxs.gr

φαντάζομαι ξέρετε περισσότερα από τον κ Αρχοντάκη !
Στο κάτω κάτω ενας απλός Διευθυντής είναι ....δεν είναι και ο φωτεινός παντογνώστης !!:lol:

notakos600
29/04/2010, 09:45
σταματα βρε σάτυρε

με κολαζεις:blush: :rotflmao: :rotflmao:

Στη Μύκονο το καλοκαίρι που θα βρεθούμε όλες να δεις τι θα παίξει. :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
29/04/2010, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Στη Μύκονο το καλοκαίρι που θα βρεθούμε όλες να δεις τι θα παίξει. :lol: :lol: :lol:

μμμμμ

θυμασαι τι ωραια περασαμε περσι?

και αυτο το μαγιο που σου πηρα

με το νουμερο 06
εγω ειχα το 05
ειμασταν στην σειρα
χι χι χι χι χι χι:bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΟΝΕΙΡΟ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

196307

notakos600
29/04/2010, 09:52
Η καθιστή είσαι μαρή με το φραπόγαλο ; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
29/04/2010, 09:53
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
29/04/2010, 11:24
τι μαθαινει κανεις στα γεραματα!

paramedic
29/04/2010, 15:40
δηλαδή θέλετε να πείτε οτι ένας άνθρωπος παλουκώθηκε από σεξουαλικό φετίχ -διαστροφή ?? Οτι άρχισε να χώνει ένα σκουπόξυλο στον κ@λο του και οτι απλά το παράκανε και έφτασε θώρακα ??? Αυτό λέτε?? Και το αιτιολογείτε με το ότι η γυναίκα κάποιου είπε οτι κάποιος είχε χώσει ένα τηλεκοντρόλ στο πάτο του και γούσταρε ??? Είστε με τα καλά σας ?????

Το περιστατικό με τον τύπο που έιχε χώσει ενα δονητή κάπου 30-40 εκατοστά και οι μαλάκες το βιντεοσκοπήσανε και βγήκε το θυμάσαι?? Πριν λιγο καιρό είχε γίνει. Εγώ το έιδα το βίντεο και δεν πίστευα οτι είχε βάλει όοοοολο αυτό μέσα του. Κι'όμως το είχε βάλει. Ε αυτός παίζει να το έβαλε το σκουπόξυλο και να γλίστρησε πχ και να μπήκε μέσα καταλάθος όχι επίτηδες ρε συ.
Δεν λέμε τι αυτό έγινε αλλά ίσως μιας και δεν ξέρουμε τι έγινε. Ούτε ξέρουμε αν έγινε βιασμός ή οτιδήποτε άλλο. Υποθέσεις κάνουμε χαλάρωσε.
Α και το περιστατικό με το τηλεκοντρόλ ισχύει 100%!!!

Εχετλαίος
29/04/2010, 15:51
ρε συ

λυσε μου μια απορια

Θύρσος και άγιος ο εχμ...Ζεύς!
:D

(κατά προτίμηση ξύλινο ή συμπαγές πήλινο, μαρμάρινο μονάχα επί ρωμαιοκρατίας αλλά δεν βόλευε -εικάζω- λόγω βάρους και ψυχρότητας υλικού. Αν θυμάμαι καλά ο Πλαύτιος (ρωμαίος σάτυροτρόμπας λογοτέχνης αναφέρει και από κασσίτερο αλλά τίθεται ένα θέμα με τα γρέντζια και την τρυφερότητα του τούνελ...Επίσης ο Λουκιανός κάτι αναφέρει περί παιγνίου έρωτος. Θα το ψάξω καλλίτερα και θα επανέλθω)

Εχετλαίος
29/04/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Που ρε φίλε σε ποιό τιουμπ???????
:eyepop: :rolleyes: :eek:
:rotflmao:

στο κόκκινο. Βάλε στο ψαχτήρι (με τι ασχολούμαι ω, τιμημένοι πρόγονοι) "where does it go?"
:winka:
:blush:

megalexandros
29/04/2010, 17:18
Παλουκομα.Ετσι ονομαζεται η συγγεκριμενη πραξη και ειναι συνηθισμενη μεταξη ....Τουρκων.Τουρκοι υπαρχουν αρκετοι στην Αλβανια στο βορειο τμημα , οι λεγομενοι <Τουρκαλβανοι> που εχουμε γνωριση απ' την ιστορια και ναι υπαρχουν ακομα και σημερα.Το 'χω δει με τα ματια μου, ολοκληρα χωρια με Τουρκικες σημαιες που σε κανουν να αναρωτιεσαι αν βρισκεσαι Αλβανια.
Στη βορειο Αλβανια λοιπον υπαρχη σε εφαρμογη το <κανουνι> (εκ του Ελληνικου κανονα) κατι σαν βεντετα αλλα σε πολυ χειροτερη μορφη.Εκει ανθρωποι εχουν να βγουν χρονια απ' το σπιτι τους κυριολεκτικα!!!!Τωρα το πως και με ποιους εμπλεξε ο συγγεκριμενος Αλβανος....... Δε θα μου φαινοταν καθολου παραξενο αν αποκαλυπτοταν οτι εχει ξανασυμβη στο παρελθον και ειχε κουκουλοθει.Για να σας λυσω πιθανων αποριες για τους <Τουρκαλβανους> το Κοσοβο ειναι γεματο απο δαυτους (και εκει εχω παει και τα 'δα).Αυτο που ονομαζουν <μουσουλμανικο τοξο στα βαλκανια> ειναι αποκληστικα και μονο Τουρκοι και φυσικα η Τουρκια το ξερει και νοιαζεται γι' αυτους.Αν αναρωτιεσται ποτε και πως πηγα Αλβανια και Κοσοβο: Rally Albania 2008:wave2:

mikros boudas
29/04/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
Παλουκομα.Ετσι ονομαζεται η συγγεκριμενη πραξη και ειναι συνηθισμενη μεταξη ....Τουρκων.Τουρκοι υπαρχουν αρκετοι στην Αλβανια στο βορειο τμημα , οι λεγομενοι <Τουρκαλβανοι> που εχουμε γνωριση απ' την ιστορια και ναι υπαρχουν ακομα και σημερα.Το 'χω δει με τα ματια μου, ολοκληρα χωρια με Τουρκικες σημαιες που σε κανουν να αναρωτιεσαι αν βρισκεσαι Αλβανια.
Στη βορειο Αλβανια λοιπον υπαρχη σε εφαρμογη το <κανουνι> (εκ του Ελληνικου κανονα) κατι σαν βεντετα αλλα σε πολυ χειροτερη μορφη.Εκει ανθρωποι εχουν να βγουν χρονια απ' το σπιτι τους κυριολεκτικα!!!!Τωρα το πως και με ποιους εμπλεξε ο συγγεκριμενος Αλβανος....... Δε θα μου φαινοταν καθολου παραξενο αν αποκαλυπτοταν οτι εχει ξανασυμβη στο παρελθον και ειχε κουκουλοθει.Για να σας λυσω πιθανων αποριες για τους <Τουρκαλβανους> το Κοσοβο ειναι γεματο απο δαυτους (και εκει εχω παει και τα 'δα).Αυτο που ονομαζουν <μουσουλμανικο τοξο στα βαλκανια> ειναι αποκληστικα και μονο Τουρκοι και φυσικα η Τουρκια το ξερει και νοιαζεται γι' αυτους.Αν αναρωτιεσται ποτε και πως πηγα Αλβανια και Κοσοβο: Rally Albania 2008:wave2: ξερεις παλια ο παλουκωτης πληρωνοταν αναλογα με το ποσο υπεφερε το θυμα πριν πεθανει.ετσι ηταν πολυ προσεκτικοι και ειχαν ιατρικες σχεδον κινησεις.δλδ τρια μικρα χτυπηματα μπροστα,λιγο στο πλαι κλπ κλπ για να μην βρουν ζωτικα οργανα γρηγορα

megalexandros
29/04/2010, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ξερεις παλια ο παλουκωτης πληρωνοταν αναλογα με το ποσο υπεφερε το θυμα πριν πεθανει.ετσι ηταν πολυ προσεκτικοι και ειχαν ιατρικες σχεδον κινησεις.δλδ τρια μικρα χτυπηματα μπροστα,λιγο στο πλαι κλπ κλπ για να μην βρουν ζωτικα οργανα γρηγορα Τα 'χω διαβασει.Υπηρχαν περιπτωσεις οπου τα θυματα εζησαν ακομα και τρεις μερες!Δε χρειαζεται να γραψουμε λεπτομερειες για το παλουκομα.Θα ανατριχιασουμε.

epp1640
29/04/2010, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
Στη βορειο Αλβανια λοιπον υπαρχη σε εφαρμογη το <κανουνι> (εκ του Ελληνικου κανονα) κατι σαν βεντετα αλλα σε πολυ χειροτερη μορφη.Εκει ανθρωποι εχουν να βγουν χρονια απ' το σπιτι τους κυριολεκτικα!!!!Τωρα το πως και με ποιους εμπλεξε ο συγγεκριμενος Αλβανος....... Δε θα μου φαινοταν καθολου παραξενο αν αποκαλυπτοταν οτι εχει ξανασυμβη στο παρελθον και ειχε κουκουλοθει.Για να σας λυσω πιθανων αποριες για τους <Τουρκαλβανους> το Κοσοβο ειναι γεματο απο δαυτους (και εκει εχω παει και τα 'δα).Αυτο που ονομαζουν <μουσουλμανικο τοξο στα βαλκανια> ειναι αποκληστικα και μονο Τουρκοι και φυσικα η Τουρκια το ξερει και νοιαζεται γι' αυτους.Αν αναρωτιεσται ποτε και πως πηγα Αλβανια και Κοσοβο: Rally Albania 2008:wave2:

ΚΑΝΟΥΝ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Έχει παρουσιάσει ο Σωτήρης Δανέζης το θέμα την περίοδο 07-08

http://www.megatv.com/warzone/pages.asp?catid=16908

ψάξτε στις καρτέλες 2007-2008..

MikeG
29/04/2010, 17:59
Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο αλβανός υπήκοος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων σε σοβαρή κατάσταση καθώς εισήλθε μέσω του... πρωκτού του ένα σκουπόξυλο σφουγγαρίστρας που "κυριολεκτικά" του σμπαράλιασε τα εντόσθια.

Η είδηση έγινε πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ, καθώς υπήρξαν φόβοι ότι τα κίνητρα για το... σούβλισμα ήταν ρατσιστικά και οφείλονταν σε εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα, για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται διαρκώς άνθρωποι της πρεσβείας της Αλβανίας, που βρίσκονται για τον λόγο αυτό στα Χανιά.

Ωστόσο αποκαλύπτεται τελικά ότι δεν πρόκειται για βασανισμό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόκειται για αυτοτραυματισμό. Έβλεπε τσόντα και αυτοϊκανοποιούταν ο Αλβανός. Της Τζούλιας μήπως;;; Για την υπόθεση κατέθεσε ήδη ο αδερφός του για τριάντα ολόκληρες ώρες, θα καταθέσει την Παρασκευή το πρωί και ο ίδιος ο νοσηλευόμενος, ενώ ρόλο κλειδί στην υπόθεση φέρεται να έχει μια γυναίκα.
star

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/04/blog-post_4735.html

epp1640
29/04/2010, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο αλβανός υπήκοος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων σε σοβαρή κατάσταση καθώς εισήλθε μέσω του... πρωκτού του ένα σκουπόξυλο σφουγγαρίστρας που "κυριολεκτικά" του σμπαράλιασε τα εντόσθια.

Η είδηση έγινε πρώτο θέμα στα αλβανικά ΜΜΕ, καθώς υπήρξαν φόβοι ότι τα κίνητρα για το... σούβλισμα ήταν ρατσιστικά και οφείλονταν σε εγκληματική ενέργεια. Παράλληλα, για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται διαρκώς άνθρωποι της πρεσβείας της Αλβανίας, που βρίσκονται για τον λόγο αυτό στα Χανιά.

Ωστόσο αποκαλύπτεται τελικά ότι δεν πρόκειται για βασανισμό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, πρόκειται για αυτοτραυματισμό. Έβλεπε τσόντα και αυτοϊκανοποιούταν ο Αλβανός. Της Τζούλιας μήπως;;; Για την υπόθεση κατέθεσε ήδη ο αδερφός του για τριάντα ολόκληρες ώρες, θα καταθέσει την Παρασκευή το πρωί και ο ίδιος ο νοσηλευόμενος, ενώ ρόλο κλειδί στην υπόθεση φέρεται να έχει μια γυναίκα.
star

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/04/blog-post_4735.html

:rolleyes: Δηλαδή τι θα λεγε? Από τα πιο ηλίθια ρεπορτάζ που έχω διαβάσει με τις πιο υπό του μηδενός απαντήσεις από κάτω.. Ειλικρινά απορώ με όλους όσους αστειεύονται ή όλους όσους πιστεύουν ότι κάποιος θα διάλεγε κάτι με μήκος 1+ μέτρο για να παίξει.. και ότι θα έφτανε στον θώρακα.. ρε την παλεύετε? :rolleyes:

devil's animal
29/04/2010, 18:39
αν φοβαται για την ιδια του την ζωη σιγα μην πει το οτιδηποτε...:rolleyes:

βεβαια και ο αλλος ο ηθοποιος μεσα στα drugs και την π0υτσα μαχαιρωθηκε απο τον αλλον και μπορει να του αρεσε κιολας...:sick:

γενικα οι ανωμαλιες φτανουν σε απιστευτα επιπεδα, αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο... :(

Akatanomastos
29/04/2010, 19:47
εμενα μου φαινετε ακραιο

1ον να το παθε μονος

2ον να του το κανανε πχ φασιστες..
δεν εχει ξανασυμβει τετοιου τυπου απο φασιστες, οποτε δεν το πιστευω

το ποιο πιθανον ειναι μαφια
αφου σαν τακτικη ακουστηκε οτι συνηθιζετε απο την αλβανικη μαφια

makis206
30/04/2010, 00:49
Σενάρια, σενάρια, σενάρια.. ούτε να αυτοϊκανοποιηθεί δεν μπορεί κανείς τη σήμερον ημέρα..!:mad: :lol:

Εχετλαίος
30/04/2010, 02:05
αφου σαν τακτικη ακουστηκε οτι συνηθιζετε απο την αλβανικη μαφια

Eδώ αλβανική μαφία δεν παίζει. Κάτι πήγε να αρχίσει αλλά οι "εδικοί μας" χρησμένοι καθαρίσανε 5-6 από δαύτους και τελείωσε το πράμα πριν αρχίσει. Ντόπια μαφία ναι, αλβανική μάλλον όχι.
Τώρα, αν χρωστούσε κανενός απ όξω απ το νησί (καθότι όντως νταβάς ο τύπος) και εστείλανε τον κο Shhhh απ το Things to do in Denver...δεν κατέω

liakaros
30/04/2010, 03:03
Παμε αλλη μια φορα...

Νταβας της κακιας ωρας,εβγαζε στο κλαρι μια γκομενα της οποιας τα αδερφια τον ειχαν δειρει δεν ξερω και γω ποσες φορες...μεχρι που προχωρησαν σε πιο δραστικα μετρα

Αυτοτραυματισμος και μαλακιες :rolleyes:

koulis19
30/04/2010, 07:44
Τελικα μετα απο πληρη ιατρικη εξεταση ο τυπος αυτοτραυματιστηκε.