PDA

View Full Version : Λάστιχα για 690sm

paranoid
29/04/2010, 09:17
όπως λέει ο τίτλος, τα gpra αν και δεν έχουν φθαρεί, είναι πολυκαιρισμένα και στην άσφαλτο γυαλί της Αθήνας γλυστράνε διαολεμένα...
Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στα pirelli sync & Dunlop mutant. Η χρήση είναι πόλη και αν κάτσει κανα χωματάκι ελαφρύ :p δεν θα πούμε και όχι...
Ποιά η γνώμη σας για τα ανωτέρο και αν ξέρετε και κανά καλό λαστιχάδικο ρίχτε το και αυτό.
:wave2:

camen
29/04/2010, 11:48
Εγω θελω να μου πεις την δικη σου γνωμη για τα gpra...:D Οταν ακομη ηταν φρεσκα...:winka:

VIDAS
29/04/2010, 12:40
Dunlop mutant , τα αλλα δε τα εχω δοκιμασει . Τα mutant τα εχω βαλει 2 φορες στο drz μου και εχω μεινει υπερευχαριστημενος και αυτα θα βαλει κι ο αδερφος μου σε λιγο καιρο στο 690sm του .

Ζεστενονται γρηγοα και κρατανε καλα σε νερο-βροχη(ε νταξει οχι να πηγαινεις σαν τον VDB..!) και με νορμαλ χρηση βγαζουν αρκετα χλμ μεχρι να τα παιξουν .

paranoid
29/04/2010, 13:08
Φίλε camen, τα gpra δεν τα είχα ποτέ φρέσκα λόγω του ότι το μηχανάκι ήταν μεταχειρισμένο. Είχανε μέν μόνο 300 χλμ (τώρα 1400) αλλά με ημερομηνία κατασκευής τέλος του 2007 είναι πολυκαιρισμένα. Πάντως πρίν λίγο που μιλούσα με το Δημήτρη στο dirty store και ένα Δούκα R που έδωσε με ολοφρεσκα gpra τα αλλάξαν αμέσως με sync. Δεν κάνουν για την άσφαλτο της Αθήνας.
Εγώ όταν βγώ Εθνική-Αττική ή Σούνιο πχ κρατάνε καλά αλλά καθημερινή μετακίνηση γλυστράνε του κερ@τ@...
Ελπίζω να σε βοήθησα.....Εμένα ποιός θα με βοηθήσει...???:lol: :lol: :beer:

ximera
29/04/2010, 13:20
sync όπως σου είπε και ο Δημήτρης

paranoid
30/04/2010, 07:52
Η Pirelli έχει τα sync με ημερομηνία παραγωγής τέλος του 2008 και δεν φέρνει καινούρια αν δεν φύγουν αυτά...Αυτό μου είπαν σε 6 μαγαζιά που ρώτησα και ένας που βρήκα και είχε δικό του στόκ πάλι τέλος του 2008 ήταν.....Οεοοοοο....
Βέβαια με παζάρι το ερίξα στα 220€, αλλά με προβληματίζει λίγο η ηλικία τους...

reinmeister
30/04/2010, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Φίλε camen, τα gpra δεν τα είχα ποτέ φρέσκα λόγω του ότι το μηχανάκι ήταν μεταχειρισμένο. Είχανε μέν μόνο 300 χλμ (τώρα 1400) αλλά με ημερομηνία κατασκευής τέλος του 2007 είναι πολυκαιρισμένα. Πάντως πρίν λίγο που μιλούσα με το Δημήτρη στο dirty store και ένα Δούκα R που έδωσε με ολοφρεσκα gpra τα αλλάξαν αμέσως με sync. Δεν κάνουν για την άσφαλτο της Αθήνας.
Εγώ όταν βγώ Εθνική-Αττική ή Σούνιο πχ κρατάνε καλά αλλά καθημερινή μετακίνηση γλυστράνε του κερ@τ@...

τσαμπα προβληματιζεσαι...φορας το καλυτερο λαστιχο...περασε τα με ενα γυαλοχαρτο να καθαρισουν και θα εισαι κομπλε...

gixxerpap
30/04/2010, 08:41

να σε βοηθήσω εγω ρε παιδί .... θα χρειαστώ το μηχανάκι σου για καμια ώρα, και θα στο φέρω με κάτι λάστιχα, τσίχλα!!!! κι όλα αυτά δωρεάν.... κοινωνική προσφορά, Πάπ!

paranoid
30/04/2010, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τσαμπα προβληματιζεσαι...φορας το καλυτερο λαστιχο...περασε τα με ενα γυαλοχαρτο να καθαρισουν και θα εισαι κομπλε...

:eyepop: :eyepop: :eyepop: γυαλόχαρτο..??

what exactly do you mean, μουσιέ??:lol:

reinmeister
30/04/2010, 09:00

επειδη η γομμα τους ειναι πολυ μαλακη ,μπουκωνουν σχετικα ευκολα με σκονη και γενικοτερα ακαθαρσιες δημιουργωντας ενα πολυ γλυστερο στρωμα που καμια σχεση δεν εχει με την γομμα του ελαστικου...

παιρνεις λοιπον ενα 80αρι η 120 αρι γυαλοχαρτο και τα τριβεις καλα...θα εκπλαγεις με το αποτελεσμα...

camen
30/04/2010, 09:01

Οταν το λαστιχο το δουλευεις συνεχεια μονο μεσα στην πολη πιανει μια στρωση απο "σκονες" που του χαλανε ολη την συμπεριφορα.Για αυτο και αν εχεις παρατηρησει,οταν πας κανενα ταξιδακι και το πατησεις καλα το λαστιχακι μετα το χρωμα του ειναι διαφορετικο.Καθαριζει και φευγει η πανω-πανω γομα...:winka:

Οποτε ασε τα γυαλοχαρτα και τραβα καμια πολεμικη βολτα με το τερας να ξεμπουκωσει...:winka:

camen
30/04/2010, 09:02
επειδη η γομμα τους ειναι πολυ μαλακη ,μπουκωνουν σχετικα ευκολα με σκονη και γενικοτερα ακαθαρσιες δημιουργωντας ενα πολυ γλυστερο στρωμα που καμια σχεση δεν εχει με την γομμα του ελαστικου...

παιρνεις λοιπον ενα 80αρι η 120 αρι γυαλοχαρτο και τα τριβεις καλα...θα εκπλαγεις με το αποτελεσμα...

Σου απαγορευω να ξαναποσταρεις ταυτοχρονα με εμενα.Μου κλεβεις την δοξα:evil: :evil: :evil:

reinmeister
30/04/2010, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σου απαγορευω να ξαναποσταρεις ταυτοχρονα με εμενα.Μου κλεβεις την δοξα:evil: :evil: :evil:

εμαθα να μαστορευω και μαμω τον μαστορα μου ε...νταξ ρε μικρε...εσυ να σαι καλα...:beer: :beer: :lol: :lol:

camen
30/04/2010, 09:10
εμαθα να μαστορευω και μαμω τον μαστορα μου ε...νταξ ρε μικρε...εσυ να σαι καλα...:beer: :beer: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μακαρι να ηξερα το 1% απο οσα ξερεις αγορινα:winka: :beer: :beer: :beer:

Αλλα λεμε και καμια μαλακια να περνα η ωρα...:lol:

paranoid
30/04/2010, 09:17
Εγώ σας μερσώ και τους 2 πάντως, αρκετά ενδιαφέρον αυτό...
Θα το δοκιμάσω αλλά αν δεν κάνει τίποτα, απο εβδομάδα πάω για λάστιχα...:look: :D

camen
30/04/2010, 09:21
Εγώ σας μερσώ και τους 2 πάντως, αρκετά ενδιαφέρον αυτό...
Θα το δοκιμάσω αλλά αν δεν κάνει τίποτα, απο εβδομάδα πάω για λάστιχα...:look: :D

Οχι ρε σοβαρα στα λεμε...Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.
Τα batlax μεσα στην Πατρα γινονται κωλος :yuck: Μολις βγω παραεξω και πατηθουν γινονται καινουργια.Φαντασου,θελουν πεταμα και στο ταξιδι που ερχονται σε θερμοκρασια και καθαριζουν ειναι αγκυρες...:winka:

Το χρωμα τους δε, απο γκρι γινεται μαυρο:winka:

paranoid
30/04/2010, 16:39
Οχι ρε σοβαρα στα λεμε...

Σε καμία περίπτωση δεν είπα το αντίθετο...Θα το δοκιμάσω αυτό, έτσι και αλλιώς μου αρέσουν τέτοια κόλπα που και μαθαίνεις αλλά και γλυτώνεις τα όλο και πολυτιμότερα πλέον ευρωπουλάκια.
Απλά με 80% μετακίνηση στη πόλη μια μικρή βελτίωση δεν θα με καλύψει..:blush:

camen
30/04/2010, 17:14

Απλά με 80% μετακίνηση στη πόλη μια μικρή βελτίωση δεν θα με καλύψει..:blush:

Aυτο που πιθανον να σε καλυψει ,ειναι να βρεις καποιο πολυ μαλακο λαστιχο.Το οποιο ομως σημαινει οτι θα φθειρεται γρηγορα και επισης νομιζω οτι το ιδιο προβλημα θα εχεις με την συσσωρευση σκονης...:rolleyes:

devil's animal
30/04/2010, 19:28
εγω επειδη φοραω τα sync θα σου πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος.:sad: και γενικα ειμαι πολυ pirellakias. πινω νερο στα supercorsa (για ss μιλαμε) αλλα με τα scorpion sync δυστυψως επτωχευσαμε...

ζεσταινονται δυσκολα (για μεσα σε πολη λεμε ετσι) και γενικα ειναι ασαφη στην συμπεριφορα τους.

οταν ζεσταθουν βεβαια πατανε πολυ καλα αλλα εγω καταφερα να τα ζεστανω πολυ καλα μονο στα Μεγαρα και στον Αγιο...

α, επισης φθειρονται πολυ αργα. λες και ειναι για τουρισμο...

οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι μπορει να ειναι πολυ καλα λαστιχα αλλα για μοταρνταδικα παιχνιδια μεσα σε πολη δεν κανουν. θα μου αρεσε να τα εβλεπα φορεμενα σε κανενα tiger1050.νομιζω θα του ταιριαζαν περισσοτερο στον χαρακτηρα...
:beer: :beer:

επειδη τα gpra δεν βγαζουν 160αρι πισω,που φοραω εγω τα επομενα μου μαλλον θα ειναι τα Metzeler Racetek Drift.

camen
30/04/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα επομενα μου μαλλον θα ειναι τα Metzeler Racetek Drift.

Αυτα ειναι slick ετσι?Ειναι γομα?Εχεις καμια τιμη προχειρη?

devil's animal
01/05/2010, 06:53
Αυτα ειναι slick ετσι?Ειναι γομα?Εχεις καμια τιμη προχειρη?

ναι slick ειναι.
μπορεις να δεις εδω (http://www.metzeler.com.au/main/index.cfm?fuseaction=Display_Products_Full&product_id=37&cfid=10223991&cftoken=51460473&dts=15201025451) τις διαστασεις και τις γομες που εχουν.

βασικα soft και medium εχουν. ελπιζω με medium να βγαλουν ενα 2χιλιαρο με σχετικα κρατημενη χρηση.

απο τιμες βρηκα αυτες (http://www.tyres-pneus-online.co.uk/motorcycle-tyres/METZELER/RACETEC,DRIFT/)

τωρα ομως ειδα και αυτα (http://www.motostrano.com/dusurasl.html) και εχω μπει σε διλημμα...:rolleyes:

camen
01/05/2010, 11:48
ελπιζω με medium να βγαλουν ενα 2χιλιαρο με σχετικα κρατημενη χρηση.

Απαπαπαπα:nono:
Εγω θα θελω λαστιχα καθε 2μηνο:lol:

devil's animal
01/05/2010, 14:22
Απαπαπαπα:nono:
Εγω θα θελω λαστιχα καθε 2μηνο:lol:

μα δεν τα βαζεις για να πηγαινεις στον φουρνο της γειτονιας σου ρε...
τα slick ειναι race use only,με οτι αυτο συνεπαγεται.

επισης αν βρεις νερα κλαφτα Χαραλαμπε. θα σε περνανε τα παπια για πλακα...

camen
01/05/2010, 14:35
μα δεν τα βαζεις για να πηγαινεις στον φουρνο της γειτονιας σου ρε...
τα slick ειναι race use only,με οτι αυτο συνεπαγεται.

επισης αν βρεις νερα κλαφτα Χαραλαμπε. θα σε περνανε τα παπια για πλακα...

A ok,συμφωνουμε...:beer: :beer: :beer:
Προφανως θα εχεις το μηχανακι μονο για Κυριακατικες βολτες:D

devil's animal
01/05/2010, 14:45
A ok,συμφωνουμε...:beer: :beer: :beer:
Προφανως θα εχεις το μηχανακι μονο για Κυριακατικες βολτες:D

+καμια βραδινη καταδρομικη +πιστα...
:beer: :beer: :beer: :beer:

paranoid
02/05/2010, 17:33
Το ΣΚ είχε γυαλοχαρτοπόλεμο...!Τρίφτικε το εμπρός και το πίσω λάστιχο με 100αρι γυαλόχαρτο μέχρι να πάρει το μαύρο χρώμα του ελαστικού..
Η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Εντυπωσιάστηκα. δεν το περίμενα..Βέβαια κάτι κωλοπετάγματα σε σημεία δρόμου που έχω σταμπάρει υπήρχαν πάλι αλλά και με 65 άλογα στη ρόδα σε γλυστερή άσφαλτο δεν είναι και περίεργο.
Με προβληματίζει ότι όταν επέστρεψα τα λάστιχα είχαν "ασπρίσει" πάλι απο το χώμα....:o Δεν γίνεται κάθε ΣΚ να τα περνάω γυαλόχαρτο:D Θα με περάσουν για βλαμμένο στη γειτονιά (ή για πολύ πορωμένο )..:lol:
Το δίλλημα παραμένει λοιπόν απλά μπορεί και να μεταφερθεί μετά το καλοκαίρι. Θα δείξουν και οι βόλτες αυτής της εβδομάδας.

paranoid
02/05/2010, 17:37
εγω επειδη φοραω τα sync θα σου πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος.:sad: και γενικα ειμαι πολυ pirellakias. πινω νερο στα supercorsa (για ss μιλαμε) αλλα με τα scorpion sync δυστυψως επτωχευσαμε...

ζεσταινονται δυσκολα (για μεσα σε πολη λεμε ετσι) και γενικα ειναι ασαφη στην συμπεριφορα τους.

οταν ζεσταθουν βεβαια πατανε πολυ καλα αλλα εγω καταφερα να τα ζεστανω πολυ καλα μονο στα Μεγαρα και στον Αγιο...

α, επισης φθειρονται πολυ αργα. λες και ειναι για τουρισμο...

οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι μπορει να ειναι πολυ καλα λαστιχα αλλα για μοταρνταδικα παιχνιδια μεσα σε πολη δεν κανουν. θα μου αρεσε να τα εβλεπα φορεμενα σε κανενα tiger1050.νομιζω θα του ταιριαζαν περισσοτερο στον χαρακτηρα...
:beer: :beer:

επειδη τα gpra δεν βγαζουν 160αρι πισω,που φοραω εγω τα επομενα μου μαλλον θα ειναι τα Metzeler Racetek Drift.

Σε τί μηχανάκι τα φοράς???

Εγώ πίσω φοράω 160/60...

camen
02/05/2010, 17:38
Το ΣΚ είχε γυαλοχαρτοπόλεμο...!Τρίφτικε το εμπρός και το πίσω λάστιχο με 100αρι γυαλόχαρτο μέχρι να πάρει το μαύρο χρώμα του ελαστικού..
Η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Εντυπωσιάστηκα. δεν το περίμενα..Βέβαια κάτι κωλοπετάγματα σε σημεία δρόμου που έχω σταμπάρει υπήρχαν πάλι αλλά και με 65 άλογα στη ρόδα σε γλυστερή άσφαλτο δεν είναι και περίεργο.
Με προβληματίζει ότι όταν επέστρεψα τα λάστιχα είχαν "ασπρίσει" πάλι απο το χώμα....:o Δεν γίνεται κάθε ΣΚ να τα περνάω γυαλόχαρτο:D Θα με περάσουν για βλαμμένο στη γειτονιά (ή για πολύ πορωμένο )..:lol:
Το δίλλημα παραμένει λοιπόν απλά μπορεί και να μεταφερθεί μετά το καλοκαίρι. Θα δείξουν και οι βόλτες αυτής της εβδομάδας.

Αν κυκλοφορεις μονο μεσα στην πολη και σπανια κανεις ταξιδια τοτε υπαρχουν 2 λυσεις:
1)Οδηγας ηρεμα και προσεκτικα και βαζεις ενδιαμεσα λαστιχα που να σου κρατησουν για καποιο διαστημα αλλα θα ψιλογλιστρανε μεσα στην πολη.
2)Βαζεις πολυ μαλακα λαστιχα,αλλα θα τελειωνουν γρηγορα.

:beer: :wave2:

devil's animal
02/05/2010, 17:44
Σε τί μηχανάκι τα φοράς???

Εγώ πίσω φοράω 160/60...

σ'ενα xr650.

εγω αν θυμαμαι καλα την ιδια διασταση εχω και εγω...

paranoid
03/05/2010, 05:12
σ'ενα xr650.

εγω αν θυμαμαι καλα την ιδια διασταση εχω και εγω...

Στο λέω γιατί το grpa βγαίνει σε 160/60 R17..! :beer:

reinmeister
03/05/2010, 05:38
σημερα βρηκα μαγαζι που τα χρεωνει 250 τοποθετημενα...:D

paranoid
03/05/2010, 05:53

gpra or sync??

paranoid
03/05/2010, 06:09
Αν κυκλοφορεις μονο μεσα στην πολη και σπανια κανεις ταξιδια τοτε υπαρχουν 2 λυσεις:
1)Οδηγας ηρεμα και προσεκτικα και βαζεις ενδιαμεσα λαστιχα που να σου κρατησουν για καποιο διαστημα αλλα θα ψιλογλιστρανε μεσα στην πολη.
2)Βαζεις πολυ μαλακα λαστιχα,αλλα θα τελειωνουν γρηγορα.

:beer: :wave2:

Ταξίδια δυστυχώς όποτε επιτρέψουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις..:bigcry: :bigcry: Ευτυχώς βέβαια δεν έχουν φύγει εντελώς απο το πρόγραμμα....
Μπορείς να αναφέρεις κανα δυο παραδειγματα απο το καθενα που λες?...Είμαι και λίγο κουλάδι...
:D

camen
03/05/2010, 06:12

Τα εχει προσφορα ή γενικα τοσο τα χρεωνει?Πολυ καλη τιμη, γτ κ απο Αγγλια να τα φερεις θες 200Ε.
Οταν μου μεινει τιποτα στην τσεπη θα ανεβω να τα βαλω...:lol:

camen
03/05/2010, 06:15
Ταξίδια δυστυχώς όποτε επιτρέψουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις..:bigcry: :bigcry: Ευτυχώς βέβαια δεν έχουν φύγει εντελώς απο το πρόγραμμα....
Μπορείς να αναφέρεις κανα δυο παραδειγματα απο το καθενα που λες?...Είμαι και λίγο κουλάδι...
:D

Δυστυχως,δεν ξερω και παρα πολλα απο ελαστικα,για αυτο ρωταω και εγω μαζι με εσενα.

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι απο προσωπικη εμπειρια για τα Brigestone batlax bt-090.
Τα οποια ειναι πολυ καλα ελαστικα και σε ταξιδι που ερχονται σε θερμοκρασια λειτουργιας ειναι αγκυρες.Ωστοσο,μεσα στην πολη δεν προλαβαινουν να ζεσταθουν και κανουν γλιστριματακια.
Αλλα γενικα τα θεωρω πολυ value for money ελαστικα.:winka:

:beer:

reinmeister
03/05/2010, 06:48
τα gpra...προσφορα λεει,αλλα με τα οικονομικα ζορια που παιζουν μαλλον θα μεινει ως κατασταση...:D

ευτυχως γιατι τα δικα μου ειναι πλεον λινα...

camen
03/05/2010, 06:54
τα gpra...προσφορα λεει,αλλα με τα οικονομικα ζορια που παιζουν μαλλον θα μεινει ως κατασταση...:D

ευτυχως γιατι τα δικα μου ειναι πλεον λινα...

:a26: :a26: :a26: :a26: :a26:

Δεν εχω τωρααααααααααααα:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

reinmeister
03/05/2010, 07:01
:a26: :a26: :a26: :a26: :a26:

Δεν εχω τωρααααααααααααα:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

σου πα μακρυα απο πατρινιες...μονο τις ραφες θα πιανεις καθε φορα που βαζεις το χερι στην τσεπη...:rotflmao: :rotflmao:

gpra rules leμε...:beer: :beer: :beer:

camen
03/05/2010, 07:07
σου πα μακρυα απο πατρινιες...μονο τις ραφες θα πιανεις καθε φορα που βαζεις το χερι στην τσεπη...:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

peskandritsos
04/05/2010, 07:25
:D Ωραια,
βρηκες καλη δικαιολογια...
Γυναικα παω μια βολτα μεχρι το Σουνιο για να πατησουν λιγο τα λαστιχα και επιστρεφω....(μεχρι το βραδυ γιατι ειχε κινηση)...:rotflmao: :rotflmao:

paranoid
04/05/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ωραια,
βρηκες καλη δικαιολογια...
Γυναικα παω μια βολτα μεχρι το Σουνιο για να πατησουν λιγο τα λαστιχα και επιστρεφω....(μεχρι το βραδυ γιατι ειχε κινηση)...:rotflmao: :rotflmao:

Κοίτα ρε πστ μου...Έγινε και το Σούνιο ταξίδι...:lol: :bigcry: :bawl:

paranoid
04/05/2010, 09:25

reinmeister's midnight falcon black

Έχεις προσέξει το είδωλο που φαίνεται στο ντεπόζιτο? Πολύ scary..:evil: :a45:

reinmeister
04/05/2010, 09:54
Έχεις προσέξει το είδωλο που φαίνεται στο ντεπόζιτο? Πολύ scary..:evil: :a45:

:rotflmao: :rotflmao:

θα ψαξω να βρω μια καλη φωτο μου...αγριωπη...:lol: :bawl:

reinmeister
04/05/2010, 10:29
βρηκα...:D

196873

camen
04/05/2010, 10:44
:rotflmao: :rotflmao:

θα ψαξω να βρω μια καλη φωτο μου...αγριωπη...:lol: :bawl:

Μην τους ακους αγαπη μου,εισαι τερας ομορφιας εσυ...:winka: :smokin:

paranoid
04/05/2010, 10:46
βρηκα...:D

Ώχουτου καλέ ένα σκυλάκι...γούτσου γούτσου...!!!:rotflmao:

ERRIKA
04/05/2010, 17:14
Βάλε μια πρόσφατη να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο...!

devil's animal
04/05/2010, 19:05
Στο λέω γιατί το grpa βγαίνει σε 160/60 R17..! :beer:

παντως εδω (http://www.mandp.co.uk/productinfo/565809/Tyres/Road-tyres/Dunlop) δεν εχει 160αρι...:sad:

ουτε εδω (http://www.busters-accessories.co.uk/productInfo.aspx?catRef=565809) εχει 160αρι...:(

για πες μου που τα βρισκεις τα 160αρια...

reinmeister
04/05/2010, 19:18
εγω ξερω που εχει...

:p :p

@errika...θα το κανα αλλα θα χουμε παλι πμ με ερωτες και δεν ειμαι για τετοια...:D

devil's animal
04/05/2010, 19:39
εγω ξερω που εχει...

:p :p

@errika...θα το κανα αλλα θα χουμε παλι πμ με ερωτες και δεν ειμαι για τετοια...:D

εσυ κοιτα να παραγγειλεις πραγματα για να στρωνω με τα πρωτα κρυα...:evil:

τα λαστιχα μετα...

ουτως ή αλλιως τα sync με burn out θα φαγωθουν...:D

reinmeister
04/05/2010, 20:02
εσυ κοιτα να παραγγειλεις πραγματα για να στρωνω με τα πρωτα κρυα...:evil:

τα λαστιχα μετα...

ουτως ή αλλιως τα sync με burn out θα φαγωθουν...:D

good things come to those who wait...:p :p :cool: :cool: :smokin:

paranoid
05/05/2010, 09:15
παντως εδω (http://www.mandp.co.uk/productinfo/565809/Tyres/Road-tyres/Dunlop) δεν εχει 160αρι...:sad:

ουτε εδω (http://www.busters-accessories.co.uk/productInfo.aspx?catRef=565809) εχει 160αρι...:(

για πες μου που τα βρισκεις τα 160αρια...

Για δές εδώ..τυχαία το βρήκα...
https://www.e-wheels.gr/Product.php?PageId=&ProductId=147

devil's animal
05/05/2010, 09:17
Για δές εδώ..τυχαία το βρήκα...
https://www.e-wheels.gr/Product.php?PageId=&ProductId=147

:beer: :beer: :beer: :beer:

reinmeister
05/05/2010, 10:29
μολις γυρισα απο το συγκεκριμενο μαγαζι με καινουρια παπουτσακια,σαμπρελες,τακακια...

παει το μηνιατικο παλι...

σταυρακο εχει και σε στοκ 160 στο μαγαζι...260 τοποθετημενα...

camen
05/05/2010, 10:33
μολις γυρισα απο το συγκεκριμενο μαγαζι με καινουρια παπουτσακια,σαμπρελες,τακακια...

:a52: :a52: :a52: :a52: :a52: :a52:

devil's animal
05/05/2010, 10:42

δεν θελω λεμε ρε ανθρωπε...δεν σ'αφηνει ν'αγιασεις ο π0υστης... :rolleyes:

αν ειχε κανεναν εκκεντροφορο ρε Αντωνακη να το συζηταγαμε αλλα τωρα προς το παρον εχω λαστιχακια...

κατσε να φαγωθουν αυτα και εδω ειμαστε...

camen
05/05/2010, 10:45
δεν θελω λεμε ρε ανθρωπε...δεν σ'αφηνει ν'αγιασεις ο π0υστης... :rolleyes:

αν ειχε κανεναν εκκεντροφορο ρε Αντωνακη να το συζηταγαμε αλλα τωρα προς το παρον εχω λαστιχακια...

κατσε να φαγωθουν αυτα και εδω ειμαστε...

Θες να τα παρεις και να μου τα δωσεις εμενα,που τα χρειαζομαι επειγοντως?:rolleyes: :smokin:

devil's animal
05/05/2010, 14:41
Θες να τα παρεις και να μου τα δωσεις εμενα,που τα χρειαζομαι επειγοντως?:rolleyes: :smokin:

για το lc4?

camen
05/05/2010, 14:50
για το lc4?

Υeap...:D :D :D
150αρι το θελω το πισω...:wave2:

devil's animal
05/05/2010, 15:13
150αρι το θελω το πισω...:wave2:

οκ, δικαιη ανταλλαγη για το παρταλι σου...
:beer: :beer: :beer:

DUKASII
06/05/2010, 02:41
150αρι το θελω το πισω...:wave2: τι ζαντα φορας ρε λακη εσυ?4,25-4.50 η 5?

camen
06/05/2010, 06:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι ζαντα φορας ρε λακη εσυ?4,25-4.50 η 5?

Οτι φοραει απο μαμα...Αλλα το brigestone 160αρι βρισκει στην αλυσιδα:rolleyes:

paranoid
06/05/2010, 09:09
Θα κάνουμε την εξής αλλαξοκ@λιά,.....Ο devil θα πάρει τα λάστιχα που θέλει, θα μου δώσει εμένα τα sync, εγώ θα δώσω τα gpra στον Camen και του Camen θα τα κόψουμε να τα κάνουμε σώβρακα...:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Ε συμφωνείτε..??

camen
06/05/2010, 09:11
Θα κάνουμε την εξής αλλαξοκ@λιά,.....Ο devil θα πάρει τα λάστιχα που θέλει, θα μου δώσει εμένα τα sync, εγώ θα δώσω τα gpra στον Camen και του Camen θα τα κόψουμε να τα κάνουμε σώβρακα...:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Ε συμφωνείτε..??

Εν καιρω οικονομικης κρισης μια χαρα μΕ φαινεται η ιδεα σου...:beer: :beer: :beer:

paranoid
06/05/2010, 09:21
Εν καιρω οικονομικης κρισης μια χαρα μΕ φαινεται η ιδεα σου...:beer: :beer: :beer:

Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς πρέπει να αναγεννηθεί το συνάδελφο μοτοσυκλετιστικό πνεύμα...:smilea:

devil's animal
06/05/2010, 16:35
Ε συμφωνείτε..??

αν μου πληρωσεις κανονικα τα καινουργια gpra εγω στα δινω τα sync.ουτε 2000χλμ δεν εχουν.

paranoid
06/05/2010, 17:16
αν μου πληρωσεις κανονικα τα καινουργια gpra εγω στα δινω τα sync.ουτε 2000χλμ δεν εχουν.

Για χαβαλέ το έγραψα...Έτσι και αλλιώς έχω βρεί τα sync καινούρια πιό φτηνά αποτι θα σΕ αγοράσω τα Gpra.:D

Νεότερα απο το μέτωπο: μέχρι και σήμερα τα "τριμμένα" ελαστικά εξακολουθούν να έχουν χαοτική διαφορά σε σχέση με πρίν. Ικανοποιητικά για μένα δεν μπορώ να πώ ότι είναι αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι που ήταν πρίν...:smilea:
Λόγω οικονομικής (και όχι μόνο :D) κρίσης, σκέφτομαι μήπως βγάλουμε το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε.

camen
06/05/2010, 18:46
Για χαβαλέ το έγραψα...Έτσι και αλλιώς έχω βρεί τα sync καινούρια πιό φτηνά αποτι θα σΕ αγοράσω τα Gpra.:D

Νεότερα απο το μέτωπο: μέχρι και σήμερα τα "τριμμένα" ελαστικά εξακολουθούν να έχουν χαοτική διαφορά σε σχέση με πρίν. Ικανοποιητικά για μένα δεν μπορώ να πώ ότι είναι αλλά σίγουρα δεν είναι το χάλι που ήταν πρίν...:smilea:
Λόγω οικονομικής (και όχι μόνο :D) κρίσης, σκέφτομαι μήπως βγάλουμε το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε.

Προμηθευσου λοιπον ενα τοπι γυαλοχαρτο να εχεις να ξυνεις:D :D :D

paranoid
07/05/2010, 03:44
Προμηθευσου λοιπον ενα τοπι γυαλοχαρτο να εχεις να ξυνεις:D :D :D

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: