notakos600
01/05/2010, 10:42
Ήταν ένας μεθυσμένος σε ένα μπαρ και ξαφνικά μπαίνει ένα ζευγάρι δίδυμοι.
Ταράζεται ο μεθυσμένος και τους κοιτά με μάτια ορθάνοιχτα!
- Μην ξαφνιάζεστε, λέει ένας από τους δίδυμους. Δεν τα βλέπετε διπλά. Είμαστε δίδυμοι.
- Και οι τέσσερις;;;;
Ένα βράδυ ο Μελισανίδης βγήκε με τους φίλους του για ποτό. Καθώς γυρνούσε τύφλα στο μεθύσι, τον σταματάνε 2 αστυνομικοί για αλκοτέστ.
- Κύριε, έχετε πιεί;
- Όχι βέβαια! Εγώ είμαι αθλητής και δεν πίνω! Είμαι ο Μελισανίδης και θα σας το αποδείξω αμέσως.
Αρχίζει να κάνει κολοτούμπες, τριπλά άλματα πάνω από το καπό, κλπ...
Εκείνη την στιγμή περνάνε δύο μεθυσμένοι και λέει ο ένας:
- Ρε συ, πολύ δύσκολο το έκαναν το αλκοτέστ!
Πάει ένας σε ένα καφενείο και ζητάει να του πάρουν παραγγελία. Έρχεται ο σερβιτόρος:
- Θέλω έναν καφέ, αλλά να μην είναι ούτε πολύ πικρός, ούτε πολύ γλυκός, τσακ στη μέση. Θέλω το φλιτζάνι να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, τσακ στη μέση. Θέλω ένα κουλούρι που να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, τσακ στη μέση. Το κουλούρι να μην έχει ούτε πολύ, ούτε λίγο σουσάμι, τσακ στη μέση.
- Εντάξει.
Περνάει μισή ώρα, μία ώρα, δύο ώρες...
- Τι θα γίνει με την παραγγελία μου, ρωτάει ο πελάτης.
- Φίλε, δε σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, ούτε πολύ αριστερά. Τσακ στη μέση!
Ειναι δύο μεθυσμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και συναντούν κίνηση. Τότε λέει ο ένας στον άλλο:
- Θες να παραστήσουμε τους αστυνομικούς ούτως ωστε να περάσουμε πιο γρήγορα;
- Ναι, πολύ καλή ιδέα.
Βγάζει ο πρώτος το κεφάλι του από το παράθυρο και φωνάζει:
- Ιιιιιιιιιιιουουουουουουουοιιιιιιιιουουουουου!
Και ο άλλος:
- Μπλε φως, μπλε φως, μπλε φως.
Ταράζεται ο μεθυσμένος και τους κοιτά με μάτια ορθάνοιχτα!
- Μην ξαφνιάζεστε, λέει ένας από τους δίδυμους. Δεν τα βλέπετε διπλά. Είμαστε δίδυμοι.
- Και οι τέσσερις;;;;
Ένα βράδυ ο Μελισανίδης βγήκε με τους φίλους του για ποτό. Καθώς γυρνούσε τύφλα στο μεθύσι, τον σταματάνε 2 αστυνομικοί για αλκοτέστ.
- Κύριε, έχετε πιεί;
- Όχι βέβαια! Εγώ είμαι αθλητής και δεν πίνω! Είμαι ο Μελισανίδης και θα σας το αποδείξω αμέσως.
Αρχίζει να κάνει κολοτούμπες, τριπλά άλματα πάνω από το καπό, κλπ...
Εκείνη την στιγμή περνάνε δύο μεθυσμένοι και λέει ο ένας:
- Ρε συ, πολύ δύσκολο το έκαναν το αλκοτέστ!
Πάει ένας σε ένα καφενείο και ζητάει να του πάρουν παραγγελία. Έρχεται ο σερβιτόρος:
- Θέλω έναν καφέ, αλλά να μην είναι ούτε πολύ πικρός, ούτε πολύ γλυκός, τσακ στη μέση. Θέλω το φλιτζάνι να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, τσακ στη μέση. Θέλω ένα κουλούρι που να μην είναι ούτε πολύ μεγάλο, ούτε πολύ μικρό, τσακ στη μέση. Το κουλούρι να μην έχει ούτε πολύ, ούτε λίγο σουσάμι, τσακ στη μέση.
- Εντάξει.
Περνάει μισή ώρα, μία ώρα, δύο ώρες...
- Τι θα γίνει με την παραγγελία μου, ρωτάει ο πελάτης.
- Φίλε, δε σε έχω γραμμένο ούτε πολύ δεξιά, ούτε πολύ αριστερά. Τσακ στη μέση!
Ειναι δύο μεθυσμένοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και συναντούν κίνηση. Τότε λέει ο ένας στον άλλο:
- Θες να παραστήσουμε τους αστυνομικούς ούτως ωστε να περάσουμε πιο γρήγορα;
- Ναι, πολύ καλή ιδέα.
Βγάζει ο πρώτος το κεφάλι του από το παράθυρο και φωνάζει:
- Ιιιιιιιιιιιουουουουουουουοιιιιιιιιουουουουου!
Και ο άλλος:
- Μπλε φως, μπλε φως, μπλε φως.