PDA

View Full Version : βαρεθηκα

wolfman13
23/06/2005, 01:44
βαρεθηκα τη μοναξια,βαρεθηκα τα ταξιδια χωρις προορισμο βαρεθηκα που πηγενω παντα μονος βαρεθηκα να κανω υπομονοι για τους γονεις μου βαρεθηκα βαρεθηκα..θελω κατι να κανω για εμενα κατι για το ΘΟΔΩΡΗ ΓΑΜΟΤΟ!!!και προπαντως βαρεθηκα να ζω μεσα στη μιζερια!!
παντα μουρτζουφλης μα παντα!!
και πανο απο ολα βαρεθηκα να κλαιω μονος μου τα βραδια!
θελω κατι σταθερο θελω στοχο και προορισμο δεν ζηταω πολλα μονο λιγη τυχη και τον υπολοιπο τροχο τον κουναω μονος μου....
μα ζηταω τοσα πολλα πια ρε πουστη μου!
ζητω ενα μεγαλω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που διαβαζουν εναν ανθρωπο νεο γεματο δυναμη να κανει τα παντα.,,,ζηταω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που με αγαπησαν και δεν μπορεσα να σταθω σαν ΑΝΔΡΑΣ διπλα τους ζηταω συγγνωμη για τα λαθη μου και τα λαθη που θα κανω στο μελλον!
ζητω συγγνωμη απο τους γονεις μου που δεν ειμαι αυτο που ονειρευτηκαν.....
ανθρωποι μοναχοι........
ενα χαστουκι δωστε μου τωρα να ξυπνησω......
γιατι ισως αυριο να ειναι αργα....
καληνυχτα ψυχη μου......

liospi
23/06/2005, 10:33
:eyepop:

gtsiros
23/06/2005, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
καληνυχτα ψυχη μου...... [/B]

ΕΛΑ ΔΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ;

ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΥΓΑ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΑΖΙ, ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.

ΣΤΟ MSN ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ.

tai
23/06/2005, 17:01
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
[B]βαρεθηκα τη μοναξια,βαρεθηκα τα ταξιδια χωρις προορισμο ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ βαρεθηκα που πηγενω παντα μονος βαρεθηκα να κανω υπομονοι για τους γονεις μου βαρεθηκα βαρεθηκα..θελω κατι να κανω για εμενα κατι για το ΘΟΔΩΡΗ ΓΑΜΟΤΟ!!!και προπαντως βαρεθηκα να ζω μεσα στη μιζερια!!
θελω κατι σταθερο θελω στοχο και προορισμο δεν ζηταω πολλα μονο λιγη τυχη και τον υπολοιπο τροχο τον κουναω μονος μου....ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ
ζητω ενα μεγαλω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που διαβαζουν εναν ανθρωπο νεο γεματο δυναμη να κανει τα παντα.,,,ζηταω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που με αγαπησαν και δεν μπορεσα να σταθω σαν ΑΝΔΡΑΣ διπλα τους ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζηταω συγγνωμη για τα λαθη μου και τα λαθη που θα κανω στο μελλον!ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΘΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙΣ.
ζητω συγγνωμη απο τους γονεις μου που δεν ειμαι αυτο που ονειρευτηκαν..... ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
ανθρωποι μοναχοι........ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ
καληνυχτα ψυχη μου......
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ :wave2: :) :beer:

tifoefs
24/06/2005, 14:23
Καμ του δωθε να σε παω σε ενα κλαμπακι γερμανια μπας και ξελαμπικαρεις !!

:confused: :confused:

17711

nimbus
25/06/2005, 01:17
τι έπαθες πάλι βρε Θόδωρα???:confused:

nimbus
25/06/2005, 01:40
ok. άκου μικρέ ταξιδιάρη:wacko:
Η μοναξιά, δεν μάς ρωτάει ξέρεις ε:lol: πάντα θα μάς επισκέπτεται σε ανύποπτους χρόνους. Δεν έχουμε, παρα να την υποδεχτούμε, διότι και καθότι, έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτήν. Κυρίως να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας. Να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και πολλά άλλα...Δεν είσαι ο μόνος που κλαίει Θοδωρή μου. Απλά κανείς άλλος δεν το διατυμπανίζει. Όλοι το κρατούν κρυφό.:D Βέβαια, αυτό σε κάνει και λίγο μάγκα, γιατί δεν φοβάσαι να έρθεις αντιμέτωπος με την αλήθεια σου:winka: αλλά...μήπως πρέπει να δεχτείς τον εαυτό σου δίχως να αμφιβαλλεις?
Δεν μπορείς να είσαι πάντα με κάποια κοπέλα...απλά για να είσαι:p ασε που δεν έχει ουσία έτσι. Και το σεξ γινεται αγευστο. Και η μοναξιά εκεί να δεις πώς πονάει:winka: Τσεκουρώνει αβέρτα. Όσο για τους γονείς, έκαναν πάντα αυτό που μπορούσαν. Ας μην τους ρίχνουμε ευθύνες. Ας κάνουμε εμείς τα υπόλοιπα. Αρκεί να τους νιώθουμε σιμά, για να μας συμβουλεύουν και να μας χαρίζουν λίγο από το χαμόγελό τους:)
Αν δεν γίνουμε ποτέ αυτό που ονειρευόντουσαν, δεν χρειάζεται να νοιώθεις ενοχές. Ποτέ δεν είμαστε αρκετοί για κανέναν.;) Αρκεί η συνείδηση να ορίζει σωστά, όσοι την έχουν δηλαδή:lol:

Μικρέ ταξιδιάρη:sun:
το να περιφέρεσαι ανούσια, σε φθείρει, αλλά το να περιφέρεσαι για τους λόγους που γνωρίζεις, αποτελεί μαγεία, γιατί ξέρεις ότι κάπου θα βρεις αυτά που ψάχνεις:winka: Αλήθεια, ξέρεις τι ψάχνεις???:confused:
Στο κιτάπι της ψυχής σου, βρίσκονται όλες οι αλήθειες που γυρεύεις. Αρκεί να τις κοιτάξεις κατάματα και θα σου πούν...θα δείς...

καλό ξημέρωμα συνονόματε

Υ.Γ. ......μην σκας:sun: όλα στο μυαλό μας είναι:beer:

wolfman13
26/06/2005, 20:23
ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΡΟΜΠΟΤ
ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ
ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΘΑ ΟΡΙΜΑΣΕΙΣ.
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
ανθρωποι μοναχοι........ΠΑΝΤΑ ΚΑΤ’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ
tai
εχεις απολυτο δικιο το αρχιζω και το καταλαβενω τωρα που σιγα σιγα αρχιζει και ξεθυμενει η στεναχωρια μου και ο θυμος μου
μπορει λιγο να αργισω να το εφαρμοσω αλλα απο σημερα που κλεινο τα 26 και οδευω ολοταχος για τα 27 περνω στροφη σουζαρο
βουρ δεν με πιανει κανενας......

nimbus
συννοματη εισαι απιστευτη μερικες φορες να εισαι παντα καλα με βοηθηθας εσυ και αλλη μια φιλη που ειχε μαζι μου σχεδον γενεθλια να μωρη για εσενα μιλαο ναι εσυ που κιτας τωρα!!!χιχιχιχχι
που δυνετε απιστευτη δυναμη της πιο καταληλες στιγμες ολα καλα λοιπον δεν ειναι τελεια αλλα ειναι καλα.....φιλακια........
ΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

afrotwin
26/06/2005, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
βαρεθηκα τη μοναξια,βαρεθηκα τα ταξιδια χωρις προορισμο

fantasou na isoun o planitis pou kani tis idies akrivos kinisis edo ke ekatomiria xronia....

βαρεθηκα που πηγενω παντα μονος

edo teriazi to vare8ika na ime klistos tipos...

βαρεθηκα να κανω υπομονοι για τους γονεις μου βαρεθηκα βαρεθηκα..

tora pali 8imi8ika to emina par8ena gia ta egkonia mou..

θελω κατι να κανω για εμενα κατι για το ΘΟΔΩΡΗ ΓΑΜΟΤΟ!!!και προπαντως βαρεθηκα να ζω μεσα στη μιζερια!!

kseris ti ine ke mizeria? mpravo....

dokimase na min vazis ta papoutsia ke tis kaltses sto kefali...

vale mia agkelia olo ke kapion 8a vris na klete parea..

θελω κατι σταθερο

pare ena stilo ke mpikston stin avli..

θελω στοχο

pare velakia exi sto super market ke ftina...

και προορισμο

na trava kata ki..................

δεν ζηταω πολλα μονο λιγη τυχη και τον υπολοιπο τροχο τον κουναω μονος μου....

re mpas ke milao me kana gaidaro? ti enois troxo?

exis ke diko sou pousti? ke 8es ke ala...

ζητω ενα μεγαλω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που διαβαζουν εναν ανθρωπο νεο γεματο δυναμη να κανει τα παντα.,,,ζηταω συγγνωμη απο τους ανθρωπους που με αγαπησαν και δεν μπορεσα να σταθω σαν ΑΝΔΡΑΣ

gay?

διπλα τους ζηταω συγγνωμη για τα λαθη μου και τα λαθη που θα κανω στο μελλον!

ua kanis ki ala?

ζητω συγγνωμη απο τους γονεις μου που δεν ειμαι αυτο που ονειρευτηκαν.....

giati den ise to pedi tous?
afti pedi 8elane..

ανθρωποι μοναχοι........

variomaste na sou dosoume xastouki
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

piase ena kafasi ke katse na doume to dilino
ama 8es kapnise kiolas
ala ego protimo na figo gia alou kapou orea gemato ginekakia me mpikinia me ores mirodies me orees sarkes lies se meri gemata erota xamila fota to vradi me orea grafika skalopatia me ena poto sto xeri me dromous gematous koritsia me arax8oifanta aerina foremata me mavrismenes sarkes me orees mousikes
signomi ala etsi es8anome an ues ksekina ke esi apo tin ali meria ke sinantiomaste stin mesi
ala den mporo na katso edo poli kanis den mpori
prepi na ziso oloi prepi na zisoume
i zoi exi ton tropos tis ke ton kanona tis
tipota den ine ftiagmeno sta metra mas
pezis to pexnidi?
tote peksto me tous kanones tou
me tous dikous sou den ginete
mono na kles mporis
lipisou ton eafto sou oso mporis
ala mono esi mporis na ton piasis ke na ton siris mesa sto pexnidi pali
emis mono paratirites anousioi mporoume na imaste ke den 8a zisoume tipota gia sena tipota diko sou
ola ta dika sou ine eki ke perimenoun des ta epelekse ta ke ksekina alios den ginete
pos alios na to po?