Σύνδεση

View Full Version : 3 νεκροί από μολότωφ....

Σελίδες : 1 2 [3]

ziggΥ
05/05/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
το θέμα είναι ότι όσοι/όταν πάμε σε διαδηλώσεις δεν το κάνουμε για να σπάσουμε βιτρίνες.

το ξέρω.. δεν είπα ότι μαζεύτηκαν 100000 άτομα να σπάσουν βιτρίνες..
αλλα η μ@λακία έχει φύγει εκτός ορίων.

φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η πορεία, όλα αυτά έγιναν αφού τελείωσε η πορεία.. το πρόβλημα είναι η ΗΛΙΘΙΑ αστυνόμευση, η ΑΧΡΗΣΤΙΑ μερικών "ανώτερων" και φυσικά τα ΖΩΑ που καίνε και νομίζουν οτι κάνουν επανάσταση..
ας είναι 50, ας είναι 2000, ας είναι και 5
η κατάληξη δυστηχώς είναι 4 νεκροί..

Δήμιος
05/05/2010, 12:39
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ:
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ.

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 12:45
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... έπρεπε να φύγω να πάω να ρωτήσω κάτι απο κοντά

Πληροφοριακά λέω πως καλό είναι να έχετε όλοι ταυτότητα μαζί σας σήμερα και γενικά να μην κρατάτε τσάντες αθλητικού τύπου κτλλ... γενικά να μην δίνετε εικόνα συμμετέχοντα σε διαδήλωση.

Η οδηγία είναι μέχρι και αύριο το μεσημέρι έντονες περιπολίες απο ΔΙ.ΑΣ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ σε όποιον φανεί ύποπτος σε περιοχές του κέντρου αλλά και κοντά σε σημεία που θεωρούνται "στόχοι υψηλής σημασίας".

Απλή λογική είναι απλά το επισημαίνω και πάλι... και ειδικά το ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ. Δεν θα υπάρχει επιτόπου έλεγχος αν φανείτε ύποπτοι στα μάτια τους... θα πάτε άμεσα στο τμήμα.

Θα τα ακούσετε και σύντομα στα δελτία.

Απο εκεί και πέρα για το συμβάν το είπα και πριν. ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ για πολλά.

Για πολύ αυστηρότερη καταστολή --- για πολύ αυστηρότερο έλεγχο ---- και ακόμα περισσότερη βάση στα ΜΜΕ ... ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Επαναλαμβάνω και το λέω με όλη την καλή θέληση. Αν δεν έχετε δουλειά στο κέντρο μην πάτε και φροντίστε να έχετε ταυτότητα μαζί σας καθώς οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί με ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.

Αυτά.... και ηρεμία τώρα παιδιά... Κρίμα στους νεκρούς. Θέλουν τιμωρία οι δολοφόνοι τους, ηθικοί και φυσικοί.

Μην ξεχνάμε όμως γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μην πέσουμε στην παγίδα πάλι και ξεχάσουμε γιατί γίνονται όλα σήμερα. Γιατί τα ΜΜΕ το ρίξαν πάλι στο αίμα και στο δάκρυ... και οχι στο οτι αυτή την στιγμή περνάει το νομοσχέδιο όπου στον βωμό του σκοτώθηκαν 3 απο υπάνθρωπους δολοφόνους.

Gandalf

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 12:55
και μόλις το είπαν και στον ALTER...

tai
05/05/2010, 13:07
πέθαναν 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
κρίμα και άδικο!

θα'θελα να δω αυτούς που γράφουν ελαφρά τι καρδία τι θα έγραφαν, εαν η μια νεκρή ήταν η μάνα τους και η άλλη η αδελφή τους

κάπου το είδα....Με την χρεοκοπία ξεμπερδεύεις κάποια στιγμή - με την ηλιθιότητα ποτέ

ενα ακόμα που σκέφτομαι ειναι........το πόσο, αλλά και το πόσοι, θα εκμεταλλευτούν το θλιβερό αυτο γεγονός

και για τον ΑΜΌΡΦΩΤΟ, δήθεν παπαροεπαναστατη της καρπαζιάς, που θέλει να είναι κάτι, επειδή είναι ενα ΜΕΓΑΛΟ τίποτα,

η αναρχία αξίζει σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ "ΑΡΧΕΣ" μαλάκα
και εσυ, δεν είσαι απ'αυτούς

Vstrommer71
05/05/2010, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λοιπόν κυρίες και κύριοι... έπρεπε να φύγω να πάω να ρωτήσω κάτι απο κοντά

Πληροφοριακά λέω πως καλό είναι να έχετε όλοι ταυτότητα μαζί σας σήμερα και γενικά να μην κρατάτε τσάντες αθλητικού τύπου κτλλ... γενικά να μην δίνετε εικόνα συμμετέχοντα σε διαδήλωση.

Η οδηγία είναι μέχρι και αύριο το μεσημέρι έντονες περιπολίες απο ΔΙ.ΑΣ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ σε όποιον φανεί ύποπτος σε περιοχές του κέντρου αλλά και κοντά σε σημεία που θεωρούνται "στόχοι υψηλής σημασίας".

Απλή λογική είναι απλά το επισημαίνω και πάλι... και ειδικά το ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ. Δεν θα υπάρχει επιτόπου έλεγχος αν φανείτε ύποπτοι στα μάτια τους... θα πάτε άμεσα στο τμήμα.

Θα τα ακούσετε και σύντομα στα δελτία.

Απο εκεί και πέρα για το συμβάν το είπα και πριν. ΕΔΩΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ για πολλά.

Για πολύ αυστηρότερη καταστολή --- για πολύ αυστηρότερο έλεγχο ---- και ακόμα περισσότερη βάση στα ΜΜΕ ... ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Επαναλαμβάνω και το λέω με όλη την καλή θέληση. Αν δεν έχετε δουλειά στο κέντρο μην πάτε και φροντίστε να έχετε ταυτότητα μαζί σας καθώς οι έλεγχοι θα είναι πυκνοί και αυστηροί με ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ.

Αυτά.... και ηρεμία τώρα παιδιά... Κρίμα στους νεκρούς. Θέλουν τιμωρία οι δολοφόνοι τους, ηθικοί και φυσικοί.

Μην ξεχνάμε όμως γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Μην πέσουμε στην παγίδα πάλι και ξεχάσουμε γιατί γίνονται όλα σήμερα. Γιατί τα ΜΜΕ το ρίξαν πάλι στο αίμα και στο δάκρυ... και οχι στο οτι αυτή την στιγμή περνάει το νομοσχέδιο όπου στον βωμό του σκοτώθηκαν 3 απο υπάνθρωπους δολοφόνους.

Gandalf
''Ειμαστε ολοι υποπτοι
κι εγω κι εσυ κι η γατα μου μαζι
don't worry
be happy..."

α και τον νου σας
απασα συναθροισις ανω των δυο ατομων θεωρειται συγκεντρωσις!

ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.ΟΣ στην εξουσια:lol:

Ρε Αγαμοι Θυται(μαζι κι ο Νταλαρας):rotflmao:

Cpt. Haddock
05/05/2010, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό στην αντίδραση σου.
Η γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι ανοιχτό το κατάστημα. Ασχετα με το τι θα απαντήσεις περί δικαιωμάτων στην εργασία, σε τέτοιες συγκεντρώσεις οι τράπεζες είναι κόκκινο πανί.
Απλά θέματα πρόληψης του κόσμου σου είναι. Δουλεύω σε τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας 17 χρόνια. Πάντα μα πάντα μας έδιωχναν όταν υπηρχε διαδήλωση, πορεία της 17ης Νοέμβρη κλπ
Για χοντρομαλακία μου φαίνεται πάντως...

Δεν ήταν αυτό το πνεύμα μου...

Η διαφορά ειναι οτι εαν εχει γίνει μαλακία με τις εσωτερικές διαδικασίες, έχει ονοματεπώνυμο και ταυτοποίηση. Σε αντίθεση με αυτόν που πέταξε τη μολοτοφ και ειναι κρυμενος πίσω απο την κουκουλα...

τεσπα

(κι εμας μας διωχνουν...)

Nostradamus
05/05/2010, 13:17
Κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν. Εγκληματικη ενεργεια που μονο απεχθεια πρεπει να προκαλει σε καθε πολιτη.
Τετοιες ωρες μονο ντροπη αισθανομαι που υπαρχει εστω και ενας που μπορει ακομη και να μειδιαζει (ποσο μαλλον να γελα) με ενα τετοιο συμβαν.
και ναι ανεξαρτητα απο το ποση οργη μου προκαλει το να "κλεβουν" 100 τους κοπους και τα ονειρα των πολλων επι χρονια, δεν παυει να με εξοργιζει περισσοτερο η αδιαφορια αλλων τοσων για το διακαιωμα του καθενα στην ζωη, που του αφερουν τοσο ευκολα!!
Υπανθρωποι ειτε με στολες ειτε με κουκουλες ειτε με κουστουμια και βουλευτικη ασυλια...

+1 καπταιν σε οσα λες.
+ 1 rein και στα δικα σου.

Αναρχικε του κ@λου Ξυπνα. ευχομαι να μην σου τυχει να πονεσεις πραγματικα οπως καποιοι ανθρωποι ΑΠΟ σημερα και για το τελος της ζωης τους.

Ιznogood
05/05/2010, 13:19
Αν δεν ειχε γινει ο φονος των τριων "παραπλευρων" απωλειων σημερα ολοι θα μιλαγαμε για τον παλμο των 100~150.000 χιλιαδων που πηγαν να μπουν στο μπουρδελο της βουλης.
Αυριο θα κατεβαιναν ακομη περισσοτεροι. Και θα κατεβουν και τοτε θα σας παρει και θα σας σηκωσει και σενα μαζι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ "αναρχικε"!
Οπου βλεπετε "κουκουλοφορο" γδυστε τον..., εγκαθετος προβοκατορας ειναι!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Τη λυπη μου και τα συλλυπητηρια μου για τα 4 θυματα, γιατι εγω ως πατερας δεν ξεχνω ουτε το αγεννητο μωρακι... και ουτε προκειται να το ξεχασω αν σε πετυχω (και δε θα ειμαι μονος) "κουκουλοφορε" προβοκατορα!

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 13:21
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

+100000000000000000000000000

konsttanttinos
05/05/2010, 13:21
Συληπητηρια και δυναμη στις οικογενειες των ατυχων υπαλληλων.
Σημερα καποιες μανες εχασαν παιδια, καποια παιδια εχασαν γονεις.
Δεν μπορω να αισθανθω μεγαλυτερη θλιψη απο τις ωμες δολοφονιες συνανθρωπων μου.
Νιωθω τοσο ευαλωτος και απογοητευμενος πλεον.
Παραθετω ακριβως τον λογο του Προεδρου της Δημοκρατιας.

''Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο.
Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης.
Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η Ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά.''

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 13:23
Μην ξεχνάμε γιατί έγινε οτι έγινε... ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί... ποιοί είναι εκείνοι που μας έφεραν εδώ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Θλίψη για τους νεκρούς... οργή για τα βλαμμένα με τις κουκούλες... αλλά μνήμη για ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.

Gandalf

konsttanttinos
05/05/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
Αν δεν ειχε γινει ο φονος των τριων "παραπλευρων" απωλειων σημερα ολοι θα μιλαγαμε για τον παλμο των 100~150.000 χιλιαδων που πηγαν να μπουν στο μπουρδελο της βουλης.
Αυριο θα κατεβαιναν ακομη περισσοτεροι. Και θα κατεβουν και τοτε θα σας παρει και θα σας σηκωσει και σενα μαζι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ "αναρχικε"!
Οπου βλεπετε "κουκουλοφορο" γδυστε τον..., εγκαθετος προβοκατορας ειναι!

Τη λυπη μου και τα συλλυπητηρια μου για τα 4 θυματα, γιατι εγω ως πατερας δεν ξεχνω ουτε το αγεννητο μωρακι... και ουτε προκειται να το ξεχασω αν σε πετυχω (και δε θα ειμαι μονος) "κουκουλοφορε" προβοκατορα!

Mαζι σου.
Η θλιψη θα γινει πονος.
Ο πονος θα γινει οργη.
Η οργη θα γινει αγανακτιση.
Και τοτε αλοιμονο...κανεις δεν θα σκεφτεται καθαρα.Αλοιμονο σ΄αυτους που φταινε.

DimChios
05/05/2010, 13:28
ρε φιλε, βγαλε τη φωτο

Xrated
05/05/2010, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
το ξέρω.. δεν είπα ότι μαζεύτηκαν 100000 άτομα να σπάσουν βιτρίνες..
αλλα η μ@λακία έχει φύγει εκτός ορίων.

φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η πορεία, όλα αυτά έγιναν αφού τελείωσε η πορεία.. το πρόβλημα είναι η ΗΛΙΘΙΑ αστυνόμευση, η ΑΧΡΗΣΤΙΑ μερικών "ανώτερων" και φυσικά τα ΖΩΑ που καίνε και νομίζουν οτι κάνουν επανάσταση..
ας είναι 50, ας είναι 2000, ας είναι και 5
η κατάληξη δυστηχώς είναι 4 νεκροί..
Φιλε μου δυστυχως δε φταιει η αστυνομια.Τελικα θελουμε η οχι αστυνομευση?Εγω βλεπω οτι οποτε κατεβαινει κοσμος και διαδηλωνει παραπανω απο οσο πρεπει(η μπορει τελοςπαντων)και φαει καμια κλωτσια βγαινουν και μυξοκλαινει οο δειρανε τα παιδια μας οοο και δεν τα βαζουν με τους κουκουλοφορους αλλα με παιδια που δε φταινει,και διαφορα τετοια.Το θεμα ειναι τελικα αν θελει ο κοσμος να λειξει αυτο πρεπει να φανε γερη φυλακη η ιδιοι που ειναι στα γηπεδα και πανε για να παιξουν ξυλο με μπατσους οπου και εδω ειναι οι ιδιοι που κατεβαινουν για τον ιδιο λογο.Και αν οι υπολοιποι(16αρηδες μαγκες wannabe,κοπελες κλπ σκατα)μπαινουν στη μεση καλα κανουν και τις τρωνε.Ας καταλαβουν οτι οταν γινεται ενας χαμος και εχεις σαν μπατσος εκτος απο εναν σοβαρο εγκληματια,εμπρηστη κλπ να αντιμετωπισεις και αλλα ζωα(δεν αναφερομαι στον κοσμο που απλα διαδηλωνει φυσικα) ειναι προφανες που θα στραφεις.

ziggΥ
ναι ρε συ..
μα ποιος ηλίθιος την κυκλοφόρησε αυτή τη φωτογραφία ρε πστ.. την είδα και στο fb.. έλεος.. λίγο σεβασμός..

tai
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε φιλε, βγαλε τη φωτο

αφήστε την για να θυμόμαστε τι αποτέλεσμα εχει ΑΥΤΟΣ ο τρόπος "διαδήλωσης"

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 13:32
η σπίθα θα γίνει φωτιά;;;;

διαβάστε ξένα ειδησεογραφικά portal .. ξένες ιστοσελίδες που "συναινούν" με τις αντιδράσεις εδώ.

Φαίνεται οτι οι ξένοι φοβούνται αντιδράσεις γενικευμένου τύπου και ήδη εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες. Απο σχόλια ενημερωνόμαστε οτι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει γενικευμένη αντίδραση όσον αφορά τα γεγονότα σε όλη την Εύρωπη καθώς δεν είναι λίγες οι χώρες που αντιμετωπίζουν κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα.

Gandalf

konsttanttinos
05/05/2010, 13:34
Η φωτογραφια βγηκε.

tai
05/05/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
η σπίθα θα γίνει φωτιά;;;;

τσου

μερικα κοκόρια θα κακαρίσουν και μετα ησυχία στο κοτέτσι:(

Cpt. Haddock
05/05/2010, 13:35
Πρώτη εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία η Βουλγαρία...

Κάποτε θα ήταν ανέκδοτο, τώρα ειναι απλά κατάντια...

Μια-μια οι χώρες που μπαίνουν στην ΕΕ μετα απο μας, μας προσπεράνε

EVI
05/05/2010, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

καποιος μου ειπε και για Αγγλια οτι κλεινουν τις γραμμες προς ελλαδα αλλα δεν ξερω αν ισχύει

ziggΥ
05/05/2010, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Φιλε μου δυστυχως δε φταιει η αστυνομια.Τελικα θελουμε η οχι αστυνομευση?Εγω βλεπω οτι οποτε κατεβαινει κοσμος και διαδηλωνει παραπανω απο οσο πρεπει(η μπορει τελοςπαντων)και φαει καμια κλωτσια βγαινουν και μυξοκλαινει οο δειρανε τα παιδια μας οοο και δεν τα βαζουν με τους κουκουλοφορους αλλα με παιδια που δε φταινει,και διαφορα τετοια.Το θεμα ειναι τελικα αν θελει ο κοσμος να λειξει αυτο πρεπει να φανε γερη φυλακη η ιδιοι που ειναι στα γηπεδα και πανε για να παιξουν ξυλο με μπατσους οπου και εδω ειναι οι ιδιοι που κατεβαινουν για τον ιδιο λογο.Και αν οι υπολοιποι(16αρηδες μαγκες wannabe,κοπελες κλπ σκατα)μπαινουν στη μεση καλα κανουν και τις τρωνε.Ας καταλαβουν οτι οταν γινεται ενας χαμος και εχεις σαν μπατσος εκτος απο εναν σοβαρο εγκληματια,εμπρηστη κλπ να αντιμετωπισεις και αλλα ζωα(δεν αναφερομαι στον κοσμο που απλα διαδηλωνει φυσικα) ειναι προφανες που θα στραφεις.

αύτο λέω κι εγώ φίλε. ΘΕΛΟΥΜΕ αστυνόμευση σε τέτοια κατάσταση και ΔΕΝ έχουμε. είναι αστυνόμευση αυτό?? όλοι ήταν μαζεμένοι έξω απ'τη βουλή.. αν είχαμε αστυνόμευση σωστή δεν θα είχαν γίνει αυτά..
ε, ρε πρότυπα γερμανίας που θέλουμε τελικά.. ο κάθε μπάτσος να είναι 3 μέτρα και να φοβάσαι να τον κοιτάξεις, αυτό χρειάζεται..

Cpt. Haddock
05/05/2010, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καποιος μου ειπε και για Αγγλια οτι κλεινουν τις γραμμες προς ελλαδα αλλα δεν ξερω αν ισχύει

ποιες γραμμές; :confused:

Lupo
05/05/2010, 13:44
καποιος μου ειπε και για Αγγλια οτι κλεινουν τις γραμμες προς ελλαδα αλλα δεν ξερω αν ισχύει Ισχύει. Τις αεροπορικές συνδέσεις. Έβγαλε και ανακοίνωση .
Και η Βουλγαρία το ίδιο. Σταμάτησε και την σιδηροδρομική σύνδεση .
Απλά είναι ανοιχτά τα σύνορα για Ι.Χ. και λεωφορεία.

gixxerpap
05/05/2010, 13:45

ε, ρε πρότυπα γερμανίας που θέλουμε τελικά.. ο κάθε μπάτσος να είναι 3 μέτρα και να φοβάσαι να τον κοιτάξεις, αυτό χρειάζεται..

να γιατί βολεύουν τα επεισόδια.... γιατί καλλιεργούν τέτοιες ιδέες .... για να έχει ο καθένας τον προσωπικό του μπάτσο, που δεν είναι άλλος απο τον τρομοκρατημένο εαυτό του, που δεν τον αφήνει ούτε να σκεφτεί, όυτε να αντιδράσει, μόνο να υπακούσει...

EVI
05/05/2010, 13:48
ποιες γραμμές; :confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Ισχύει. Τις αεροπορικές συνδέσεις. Έβγαλε και ανακοίνωση .
Και η Βουλγαρία το ίδιο. Σταμάτησε και την σιδηροδρομική σύνδεση .
Απλά είναι ανοιχτά τα σύνορα για Ι.Χ. και λεωφορεία.

αυτο.

:sick:

μου ΦΑΙΝΕΤΑΙ αστειο....

Cpt. Haddock
05/05/2010, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να γιατί βολεύουν τα επεισόδια.... γιατί καλλιεργούν τέτοιες ιδέες .... για να έχει ο καθένας τον προσωπικό του μπάτσο, που δεν είναι άλλος απο τον τρομοκρατημένο εαυτό του, που δεν τον αφήνει ούτε να σκεφτεί, όυτε να αντιδράσει, μόνο να υπακούσει...

Αμα τα λέω εγώ...

Επαναλαμβανω: Δείτε τί ποσοστό πήρε ο ΝτεΓκώλ μετα το Μάη του '68...

ziggΥ
05/05/2010, 13:54
εχω σκεφτει και αντιδράσει αρκετα.. και πίστεψε με, ποτέ δεν φαντάστηκα οτι θα λεγα κάτι τέτοιο.. και αυτό που λέω μόνο με τα επεισόδια δεν έχει να κάνει..
αλλα ξεφύγαμε γενικότερα.. εσύ νιώθεις ασφάλεια σ'αυτή τη χώρα? η αστυνόμευση εκεί που χρειάζεται είναι ΓΕΛΟΙΑ..

BTW το ξέρω, έτσι όπως το είπα ακούγεται λίγο φασιστικό αλλα δεν το λέω έτσι.. ίσα ίσα. δεν έχω καμία επαφή με αυτές τις γελοίες "ιδέες".

byron
05/05/2010, 13:54

Ρε ΄συ Ηλία τι μαλακίες λες?

Σε τι και που μας έχει προσπεράσει η Βουλγαρία εκτός απ΄τη διαφθορά ? Ημαρτον λέμε...ξεκόλλααααα.

Cpt. Haddock
05/05/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε τι και που μας έχει προσπεράσει η Βουλγαρία εκτός απ΄τη διαφθορά ? Ημαρτον λέμε...ξεκόλλααααα.

Τα λέω γιατι κοιταζα ενα εσωτερικό οργανόγραμμά μας με διάφορους τομείς και που υπάγονται :wave2: :sick:

Akatanomastos
05/05/2010, 13:58
η τσεχια?

τι αναπτυξη εχει η τσεχια και τι εμεις?

Cpt. Haddock
05/05/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
η τσεχια?
τι αναπτυξη εχει η τσεχια και τι εμεις?

Μου έστειλε χθες email μια φιλη μου και παλιά συναδελφος απο την Τσεχία, να με ρωτήσει πως πανε τα πράγματα, με ύφος συγκαταβατικό και σχεδον την εβλεπα να κουνάει το κεφάλι με συμπόνια...

Όσο θυμάμαι πόσο άρχοντες ήμασταν εγώ κι ο κολλητός μου όταν πήγαμε το 2004 στην Τσεχία και λέγαμε τι μπατίρηδες ειναι :sad:

Αλλα ναι, λέω μαλακίες και εχω κολληματα

(απλα δουλέυω σε πολυεθνικό οργανισμο και ταξιδεύω εξω για δουλεια απο το '97 και μπορώ να δω την αλλαγή...)

gixxerpap
05/05/2010, 14:03
Εγω ειδα σε αλλο φορουμ <<ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΟΥΝΙΟ?>>

λοιπον μην αυταπατασε οτι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ελληνων θελουν να πανε σε πορειες και δεν πανε γιατι φοβουντε μη τους πιασουν.

Ειναι οπως οι καταληψεις στο σχολειο. Στην αρχη ειναι ολοι εκει μετα πανε για καφε και στο τελος μεσα στο σχολειο μενουν 2-3 παιδια με τους ''εξωσχολικους'' που καινε κλπ....

:sad:

τελος παντων. Κουραγιο στις οικογενεις που εχουν πενθος αυτη τη στιγμη.

μα σκέφτεσαι λίγο πριν γράψεις? βγες μια βόλτα στη γειτονιά σου, μπες στο ψιλικατζίδικο, στην ταβέρνα, στο καφενείο, στο super market, στο περίπτερο, στην τράπεζα, στο νοσοκομείο, το φαρμακείο, το βενζινάδικο, την παιδική χαρά, σε όποια γαμημένη γωνιά και να σταθείς, το ίδιο σκηνικό θα αντικρύσεις....αγανακτισμένοι και απελπισμένοι ανεξαρτήτως ιδιότητας, ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης, να παραμιλάνε για τις σφαλιάρες που δέχονται απο παντού, για την αδυναμία τους να αντιδράσουν, για την απογοήτευσή και την ανησυχια τους για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους....

και συ μου λες για αυταπάτες?

έλεος...

Panopticon7
05/05/2010, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
πέθαναν 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ
κρίμα και άδικο!

θα'θελα να δω αυτούς που γράφουν ελαφρά τι καρδία τι θα έγραφαν, εαν η μια νεκρή ήταν η μάνα τους και η άλλη η αδελφή τους

κάπου το είδα....Με την χρεοκοπία ξεμπερδεύεις κάποια στιγμή - με την ηλιθιότητα ποτέ

ενα ακόμα που σκέφτομαι ειναι........το πόσο, αλλά και το πόσοι, θα εκμεταλλευτούν το θλιβερό αυτο γεγονός

και για τον ΑΜΌΡΦΩΤΟ, δήθεν παπαροεπαναστατη της καρπαζιάς, που θέλει να είναι κάτι, επειδή είναι ενα ΜΕΓΑΛΟ τίποτα,

η αναρχία αξίζει σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ "ΑΡΧΕΣ" μαλάκα
και εσυ, δεν είσαι απ'αυτούς

Αμορφωτος και βρωμιαρης εισαι και φαινεσαι φιλε.

Akatanomastos
05/05/2010, 14:06
Μου έστειλε χθες email μια φιλη μου και παλιά συναδελφος απο την Τσεχία, να με ρωτήσει πως πανε τα πράγματα, με ύφος συγκαταβατικό και σχεδον την εβλεπα να κουνάει το κεφάλι με συμπόνια...

Όσο θυμάμαι πόσο άρχοντες ήμασταν εγώ κι ο κολλητός μου όταν πήγαμε το 2004 στην Τσεχία και λέγαμε τι μπατίρηδες ειναι :sad:

Αλλα ναι, λέω μαλακίες και εχω κολληματα

(απλα δουλέυω σε πολυεθνικό οργανισμο και ταξιδεύω εξω για δουλεια απο το '97 και μπορώ να δω την αλλαγή...)

:winka:

και γω τοτε ειχα παει, λιγο νωριτερα 2003 καλοκαιρι

και οντως εισουνα ο αρχοντας και αυτοι οι μπατιριδες

αυτο που εμαθα εκει, ειναι οτι η τσεχια εχει πλεον τρομερη αναπτυξη..

Cpt. Haddock
05/05/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο που εμαθα εκει, ειναι οτι η τσεχια εχει πλεον τρομερη αναπτυξη..

Σλοβακία να δεις... Πήγε κολλητός μου προσφατα για 6 μηνες κι επαθε πλάκα

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 14:08
θα συμφωνήσω με τον gixxerpap... και δυστυχώς δεν βλέπουμε και φώς.

Με φόβο και τρόμο λένε στα ΜΜΕ, πήγαιναν πολιτικοί και πολιτικό προσωπικό στους διαδρόμους της Βουλής. Εκείνο που ξέρω είναι πως όταν σκάει ενα κύμμα παρασέρνει όλα τα βότσαλα στην παραλία. Και το κύμμα έχει ξεκινήσει.....

- Όσο δεν τιμωρείται κανείς απο τους κλέφτες...
- Όσο δεν υπάρχει ελπίδα...
- Όσο συσκέπτονται σαν μαφία για να δούν πως θα γλυτώσουν απο την μύνη του κόσμου αντί να μαζευτούν να δούν πως θα σώσουν την χώρα.
- Όσο τρώγονται ακόμα και αυτή την στιγμή στο γυαλί για μικροκομματικα.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ... ...

Τόσο χειρότερα σημεία θα δούμε.

Gandalf

ermiss
Πρέπει να άρπαξε και ο Βγαινόπουλος μερικές...

http://www.youtube.com/watch?v=0ChOKvlecG0

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Αμόρφωτος δεν ειναι :wave2:

(μπας και γελάσουμε λιγο....)

DimChios

ρε αντε στο διαολο μαλακισμενο

ziggΥ
05/05/2010, 14:09
τι λέει ρε φίλε τώρα? στο είπε..
"η αναρχία αξίζει σε ανθρώπους που ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ "ΑΡΧΕΣ" μαλάκα και εσυ, δεν είσαι απ'αυτούς"
θες να στο πουν κι άλλοι? βλάκα

gixxerpap
05/05/2010, 14:10
εχω σκεφτει και αντιδράσει αρκετα.. και πίστεψε με, ποτέ δεν φαντάστηκα οτι θα λεγα κάτι τέτοιο.. και αυτό που λέω μόνο με τα επεισόδια δεν έχει να κάνει..
αλλα ξεφύγαμε γενικότερα.. εσύ νιώθεις ασφάλεια σ'αυτή τη χώρα? η αστυνόμευση εκεί που χρειάζεται είναι ΓΕΛΟΙΑ..

BTW το ξέρω, έτσι όπως το είπα ακούγεται λίγο φασιστικό αλλα δεν το λέω έτσι.. ίσα ίσα. δεν έχω καμία επαφή με αυτές τις γελοίες "ιδέες".

για να μη παρεξηγηθώ, δεν σε κατηγορώ για κάτι, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα με αυτά που γράφω, ο καθένας μας είναι δικαιολογημένος να αισθάνεται έτσι, δε σημαίνει όμως ότι θα πρεπει να σκύψουμε το κεφάλι και να το δεχτούμε...

menelaos46
05/05/2010, 14:12
μα σκέφτεσαι λίγο πριν γράψεις? βγες μια βόλτα στη γειτονιά σου, μπες στο ψιλικατζίδικο, στην ταβέρνα, στο καφενείο, στο super market, στο περίπτερο, στην τράπεζα, στο νοσοκομείο, το φαρμακείο, το βενζινάδικο, την παιδική χαρά, σε όποια γαμημένη γωνιά και να σταθείς, το ίδιο σκηνικό θα αντικρύσεις....αγανακτισμένοι και απελπισμένοι ανεξαρτήτως ιδιότητας, ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης, να παραμιλάνε για τις σφαλιάρες που δέχονται απο παντού, για την αδυναμία τους να αντιδράσουν, για την απογοήτευσή και την ανησυχια τους για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους.... και συ μου λες για αυταπάτες? έλεος...

Πραγματι ετσι ειναι ολοι ειναι απογοητευμενοι γιατι ξαφνικα τους ξυπνησαν απο τις αυταπατες τους και τους εκοψαν την απληστια τους.
Μας ξυπνησαν τα μετρα και μας εδειξαν που βρισκομαστε εναντι των ευρωπαιων...

Ξαφνικα μας ειπαν Ελληνα τερμα αυτα που ηξερες παμε τωρα στην πραγματικοτητα.

Panopticon7
05/05/2010, 14:12
Καλα εισαστε τουλαχιστον αστειοι μερικοι, δεν εκαψα εγω τους τρεις.

Βγαλτε την σφινωμενη τυροπιτα απο το μυαλο που πιθανον δεν εχετε.

Στοκοι :rotflmao:

ziggΥ
05/05/2010, 14:14
για να μη παρεξηγηθώ, δεν σε κατηγορώ για κάτι, δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα με αυτά που γράφω, ο καθένας μας είναι δικαιολογημένος να αισθάνεται έτσι, δε σημαίνει όμως ότι θα πρεπει να σκύψουμε το κεφάλι και να το δεχτούμε...
το ξέρω φίλος. δεν παρεξηγιέμαι.
σωστό είναι αυτό που είπες, τα είπα όλα αυτά για να μην παρεξηγηθώ εγώ.
:wave2:

Gandalf dr685sm
05/05/2010, 14:14
menelaos46...

το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων δεν είναι οτι κόβονται τα εισοδήματα μας (Όλων μας .. Δ.Υ. και Ι.Υ.) Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οτι κόβονται ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ... εκεί είναι η αγανάκτηση φίλε.

Και κανονικά θα έπρεπε να το έχεις βιώσει και εσύ αφού είσαι κάθε μέρα στον δρόμο φίλε και ζείς μαζί με όλο τον κόσμο και οχι με πολιτικούς στο γυαλί.

Gandalf

menelaos46
05/05/2010, 14:15

Εσυ γιατι μιγιαζεσαι? Ειπε κανεις το ονομα σου?

koulis19
05/05/2010, 14:15
Καλα εισαστε τουλαχιστον αστειοι μερικοι, δεν εκαψα εγω τους τρεις.

Βγαλτε την σφινωμενη τυροπιτα απο το μυαλο που πιθανον δεν εχετε.

Στοκοι :rotflmao: Τωρα αυτο ειναι αστειο?Γιατι παει σε προσωπικο επιπεδο για καποιους απο εδω μεσα.Θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο με αυτα που λες?

Δήμιος
05/05/2010, 14:16
εσυ εισαι χειροτερος γιατι δινεις ηθικο αλλοθι σε αυτους που το καναν. Ετσι διασφαλιζεις τη συνεχεια αυτης της κατευθυνομενης αλητειας, γιατι και αυτοι να πιαστουν θα βρεθουν αλλοι "κατηχημενοι' να συνεχίσουν...

catmaster
05/05/2010, 14:16
Είπα μια χαλαρώστε ....