View Full Version : Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.
Cpt. Haddock
07/05/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...]ξεκολατε λεμε εχουμε πολυ σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε!
+1050
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 03:42
Λοιπόν για να γνωρίζετε και να μαθαίνετε γιατί θα ακούσουμε πολλά "κουφά" εδώ μέσα.
1. Ο τύπος πάει για προσαγωγή λόγω απείθιας. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΘΏΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ.
2. Η βιντεοσκόπηση δίχως άδεια οποιοδήποτε προσώπου δίχως άδεια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ. Μπορώ να σας τον βάλω και εδώ αλλά είναι ολόκληρο σεντόνι. Αν δεν βαριέστε ρίξτε μια ματιά στο γνωστό forum. Οτι ισχύει για τους πολίτες, ισχύει και για τους αστυνομικούς στο θέμα προσωπικών δεδομένων.
http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3355
3. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα ελέγχου χωρίς καμία δικαιολογία.. με μόνη βάση την πιθανότητας ποινικώς κολάσιμης πράξης ή υπόθεσης. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.. η προσαγωγή γίνεται για απείθια.
Οι αστυνομικοί δεν βρίζουν... δεν χτυπούν... μιλάνε στον πληθυντικό. Είναι καθόλα νομότυποι. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου θα επέφερε ακινητοποίηση (χειροπέδες) και άμεση προσαγωγή χωρίς διαλόγους. Στην Ελλάδα μόνο ισχύει ο άτυπος διάλογος.
Για το δεύτερο video του Παναγιώτη... Τι βιντεοσκοπούσε πριν;... που ήταν και τι έκανε έτσι ώστε να φωνάζει ο αστυνομικός είναι "προσωπικά δεδομένα":
Αίντε γιατί τα κάναμε όλα ίσωμα εδώ... δεν λέω... κάνουν αρκετοί ένστολοι χοντράδες και παρανομούν ουκ ολίγες φορές.. Εδώ όμως έχουν 110% δίκιο.
Και δεν συμφωνώ με το "ξεκολάτε" απο τέτοια μικρά ξεκινάνε και τα μεγάλα. Εκεί δηλαδή που είτε ώς ένστολοι είτε ώς πολίτες, έχουν μπερδέψει τα δικαιώματα με την ασυδοσία. Ακόμα χειρότερα όταν μιλάμε για πολιτικούς που έχουν τις ίδιες συμπεριφορές...στα μεγάλα θέματα.
Gandalf
el_hymador
07/05/2010, 04:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
sorry αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο συγκεκριμένο...αν σου ζητούν τα χαρτιά τα δείχνεις και τελειώνει εκεί, έχουν κάθε δικαίωμα να σου κάνουν ένα τυπικό έλεγχο...
από εκεί και έπειτα ο τύπος δεν ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και τους τσίγκλαγε να του αρχίσουν τις "μπατσιές" ενώ ήδη οι τροχαίοι ήταν στη τσίτα λόγω της πορείας φαντάζομαι...όχι και ότι πιο λογικό σαν κίνηση [/QUOTE
το ακολουθηστε μας στο τμημα για εξακριβωση δεν το προσεξες???δηλαδη αφησαν την πορεια για να τσεκαρουνε καποιον που ηταν καθολα νομιμος (εδωσε ολα τα χαρτια) ενω πχ τον παπακια που περασε αναμεσα τους ξεκρανωτος ουτε μια ματια???για να μην σχολιασω που ακουστηκε θα τα ελενξουμε ολα (καθρεπτες κλπ που ειπε καποιο οργανο :rotflmao: )
εγω επιασα οτι το προβλημα ηταν για οτι ακριβως γινετε και εδω...http://www.youtube.com/watch?v=kT3rj-kCHEc&feature=player_embedded
περαστικα μας λεμε...
υ.γ. ξεχασα να πω τον σταματησαν επειδη οδηγουσε με ενα χερι....:lol: :lol: :lol:
σε αυτο το βιντεο και κρινοντας μονο απο αυτα που φαινονται στο βιντεο, ο αστυνομικος υπερβαλει, δεν αντιλεγω!
δεν μπορεις να τραβας ενε τοιχο και να στη πεφτουν για προσωπικα δεδομενα και μαλακιες...
απο εκει και επειτα γνωριζετε πιστευω τι ξυλο εχει πεσει σε ιδιώτες και τι εξοπλισμος εχει σπασει στις πορειες απο τους διαδηλωτες που νομιζουν οτι τους φακελωνουν και φτιαχνουν αρχειο διαφοροι...
και μιλαμε για ιδιωτες που πανε να κανουν απλως καλλιτεχνικη φωτογραφια δρομου
λογικο ειναι ρε σεις...σε μια πορεια διαδηλωση τα νευρα ειναι τσιτα ειτε εισαι πολιτης ειτε αστυνομικος, ολοι και ολα σου φαινονται υποπτα και απειλητικα.
blackbusa
07/05/2010, 05:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
3. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα ελέγχου χωρίς καμία δικαιολογία.. με μόνη βάση την πιθανότητας ποινικώς κολάσιμης πράξης ή υπόθεσης. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.. η προσαγωγή γίνεται για απείθια.
να ζησει η δημοκρατια λοιπον...δηλαδη οποτε του γκαβλωσει του καθε βλαχομπατσου θα χανω 3 ωρες απο την ζωη μου..ασε που μπορει να μου φορτωσουν και εμενα καμμια ζαρντινιερα...καλα δηλαδη που δεν φοραω και πρασινα παπουτσια...
Κωστα...αν απο την αρχη του ζηταγαν τα χαρτια του ισως και να ελεγα ολα οκ...αλλα οταν ξεκιναει το σκηνικο για πιο λογο βιντεοσκοπει κλπ κλπ και φτανουμε στην προσαγωγη μου φαινετε σαν φιμωση της δημοκρατιας...αν το κανουν αυτοβουλος να δωσουν αναφορα για την καταχρηση και να πανε σπιτακι τους...αν εχουν εντολη τοτε οντως εχουμε προβλημα...καληνυχτα σας....
υ.γ. στο δευτερο βιντεακι ακουσατε πως ειπε ο επιτεθομενος το ''εχω ταυτοτητα''...σαν να πνιγετε...καποια καραμελα θα καταπιε βρε...
καληνυχτα μας...
:wave2:
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 05:14
Πάνο... σου αναγράφω οτι λέει ο νόμος. Παρόλα αυτά αν γίνει προσαγωγή πρέπει να δηλωθεί το γιατί , όπως και έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και για κακό του τύπου έχει καταγραφεί και στην κάμερα. Είναι ολόκληρο θέμα το πως και τι πρέπει να πράξει κάποιος κατά την διάρκεια ελέγχου και αν θες μπορούμε να τα πούμε εν μέσω καφέ φίλε ή μπύρας. Με όλη την καλή φιλική διάθεση ... το λέω μιας και μένα μου τα είπαν άλλοι , και έκατσα και διάβασα 3-4 νόμους... έκτοτε ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
Στο δεύτερο βίντεο όπως σου γράφω και πριν... δεν έχουμε ιδέα του "πριν"... τι τράβαγε δηλαδή. Όσο για το πνίξιμο... με εικασίες δεν κάνουμε δουλειά. Αν έχεις κάτι σχετικό σε link θα με ενδιέφερε να το δώ.
Όπως είπα... ουκ ολίγες φορές κάνουν κατάχρηση εξουσίας, είναι ειρωνικοί , αντι-επαγγελματίες... "Μπάτσοι" δηλαδή. Αλλά εδώ (στο πρώτο βίντεο δλδ) είδα αστυνομικούς και οχι "μπάτσους" φίλε... Γνώμη μου.
Όποτε θες με μπυρίτσα και μεζέ...το συζητάμε.. τώρα που ανοίγει και ο καιρός.
Gandalf
blackbusa
07/05/2010, 05:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
πλακα κανεις ρε Μαγε???οτι ναναι λεμε...στο 2.30 τον ρωταει ενας αστυνομικος ποιος ειναι και με ποια ιδιοτητα τραβαει...του λεει ειναι πολιτης και οτι δεν απαγορευετε...μετα απο ενα λεπτο στο (3.30) ενας μπατσος τσαμπουκαλεμενος λεει να του κοψουνε κληση γιατι οδηγαει με το ενα χερι (υπαρχει τετοιος νομος???μην μου πεταξεις καμμια μαλακια για διεξαγωγη αυτοσχεδιων αγωνων και επειδηξη οδηγικων ικανοτητων)...συνχρονος του λεει για ελεγχο (των στοιχειων του προφανως) και του λεει να κατεβει απο το μηχανακι(υπαρχει νομος που να λεει οτι για να γινει ελεγχος πρεπει να κατεβεις απο το μηχανακι)...και αφου το παιζει ψιλομαγκια (μαλακαια του) ο τυπακος ο ιδιος μπατσος τον τραβαει απο το χερι( αν επεφτε να λεγαμε για λαδια στο οδοστρωμα προφανως)...αφου κατεβαινει απο το μηχανακι τον κολλαει στα καγκελα ο ιδιος μπατσος λεγοντας για αντισταση κατα τις αρχης (στην αρχη) και οτι θα μιλισουνε ΜΟΝΟ αν κλεισει την καμερα(μετα)...δινει τα στοιχεια ο αλλος και του λενε θα τον πανε μεσα για εξακριβωση...
και μετα απορουμε γιατι εχουμε ζαρντινιερες και πρασινα παπουτσια...:rolleyes:
υ.γ. και το μειλαω ευγενικα δεν μου λεει κατι γιατι παιζει και ο τονος που τα λες...πχ αλλοι 2 που ηταν εκει ηταν οντως ευγενικοι...ο μπατσος που εκανε τον τσαμπουκα ΔΕΝ ηταν...
να του κοψουνε κληση γιατι οδηγαει με το ενα χερι (υπαρχει τετοιος νομος???
Kώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, Άρθρο 40, παράγραφος 2.
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 06:35
Καθόλου πλάκα και καλά θα κάνεις να ενημερωθείς για τα δικαιώματα σου.
Διάβασε τον νόμο περί βιντεοσκόπησης όπως τον έχει στο link. Θα δείς οτι μόνο με ειδική άδεια (Δημοσιογράφος) μπορείς να βιντεοσκοπήσεις αστυνομικό (πρόσωπο κτλ. ).
Δεύτερον του λέει να κατέβει απο το μηχανάκι αφού του είχε πεί ήδη 2-3 φορές να δώσει χαρτιά. Σε κάθε έλεγχο δικαιούται να σου πεί να σβύσεις το μοτέρ και να εξέλθεις/"κατέβεις" απο το όχημα σου για να έχει πλήρη έλεγχο των κινήσεων του ελεγχόμενου.
Η απείιθα να συμμορφωθεί οδηγεί σε χρήση "ικανής βίας" καθορισμένη απο τον νόμο. Επίσης το οτι δίνει στοιχεία ενώ ήδη έχει δείξει απείθια με συμπεριφορά και κινήσεις τον καθιστά αυτόματα "ύποπτο". Η προσαγωγή είναι το επόμενο βήμα (δεν έγινε σύλληψη... προσαγωγή έγινε.. είναι εντελώς διαφορετικό το νόημα).
Επαναλαμβάνω... μαθετε τα δικαιώματα σας... αυτά που ακούγονται και γράφονται εδώ μέσα είναι αλλού για αλλού. Σαφώς και κάνουν κατάχρηση εξουσίας αρκετοί ένστολοι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό.
Επίσης οι αστυνομικοί δεν είναι οι γονείς μας ούτε φίλοι μας να μιλάνε ευγενικά με την έννοια του "παρακαλώ"... ούτε βέβαια μπορούν να βρίζουν , να ειρωνεύονται και να είναι σε μια "ΡΕ βλάκα" κατάσταση όταν απευθύνονται σε πολίτες. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι στο τι θέλουν (δώστε τα χαρτιά σας) κτλ... Ο τόνος κτλ... είναι αστείο ώς επιχείρημα. Επαναλαμβάνω οτι σε 1-2 προτροπές στο εξωτερικό να δώσεις χαρτιά και να υπακούσεις, αν δεν συμμορφωθείς έχει μπεί σε tire-up (χειροπέδες) και φεύγεις σούμπιτος για απείθια χωρίς διαλόγους.
Gandalf
DimChios
07/05/2010, 06:47
Πανο, ο τυπος στο βιντεο με το παπι ειναι μαλακας απλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πανο, ο τυπος στο βιντεο με το παπι ειναι μαλακας απλα!
:wave2: Εγω λέω οτι ολοι τους ειναι μαλάκες ο καθένας με το τρόπο του...
Panopticon7
07/05/2010, 07:15
Εχουμε ενα τυπακι μαλακα που την σπαει στους μπατσους, αφου δεν μπορουν να του κοψουν κληση για "εκνευρισμο οργανων" προσπαθουν να βρουν κατι αλλο.
Ιστορια που εχει γινει απειρες φορες, μ αρεσει που καθομαστε και συζηταμε για το αν υπαρχει νομος για την οδηγηση με το ενα χερι.
Αυτο κυριοι δειχνει την (μη) επαγγελματικοτητα απο την πλευρα των μπατσων.
Ειναι δυνατον επειδη τσαντιστικε ο καθε καραβανας να σε γραψει για οτι μαλακια βρει μονο και μονο επειδη εχει την δυναμη ?
Αυτο δειχνει υποκρισια και μη σεβασμος στην δουλεια του, και οπως εχω ξαναπει
Του "Μπατσου" η δουλεια ειναι να προστατευει αυτους που τον πληρωνουν, ολους εμας δηλαδη.
Δεν εχει κανενα δικαιωμα να "κανει σπασιμο" σε οποιονδηποτε ακομα και αν τον κοιταει ειρωνικα, γελαει μαζι του και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Και αυτο γιατι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Αν δεν εχει αυτοσυγκρατηση να παει να πουλαει ντοματες.
Και ενας χειρουργος δηλαδη, αν μια μερα "ειναι απο πριν τσιτα" επειδη μαλλωσε με την γυναικα του θα πρεπει να πετσοκοψει στο χειρουργειο οποιον θελει, ε ανθρωπος ειναι και αυτος, δεν πειραζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
μ αρεσει που καθομαστε και συζηταμε για το αν υπαρχει νομος για την οδηγηση με το ενα χερι.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!
DimChios
07/05/2010, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!!!
ο γαιδαρος περπατησια δεν αλλαζει Θωμα, ασ το!
Εχουμε ενα τυπακι μαλακα που την σπαει στους μπατσους, αφου δεν μπορουν να του κοψουν κληση για "εκνευρισμο οργανων" προσπαθουν να βρουν κατι αλλο.
Ιστορια που εχει γινει απειρες φορες, μ αρεσει που καθομαστε και συζηταμε για το αν υπαρχει νομος για την οδηγηση με το ενα χερι.
Αυτο κυριοι δειχνει την (μη) επαγγελματικοτητα απο την πλευρα των μπατσων.
Ειναι δυνατον επειδη τσαντιστικε ο καθε καραβανας να σε γραψει για οτι μαλακια βρει μονο και μονο επειδη εχει την δυναμη ?
Αυτο δειχνει υποκρισια και μη σεβασμος στην δουλεια του, και οπως εχω ξαναπει
Του "Μπατσου" η δουλεια ειναι να προστατευει αυτους που τον πληρωνουν, ολους εμας δηλαδη.
Δεν εχει κανενα δικαιωμα να "κανει σπασιμο" σε οποιονδηποτε ακομα και αν τον κοιταει ειρωνικα, γελαει μαζι του και δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Και αυτο γιατι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Αν δεν εχει αυτοσυγκρατηση να παει να πουλαει ντοματες.
Και ενας χειρουργος δηλαδη, αν μια μερα "ειναι απο πριν τσιτα" επειδη μαλλωσε με την γυναικα του θα πρεπει να πετσοκοψει στο χειρουργειο οποιον θελει, ε ανθρωπος ειναι και αυτος, δεν πειραζει.
Copy paste κάνεις ή σου δώσανε ''δελτίο τύπου'' ?
Μία σελίδα πίσω, ακριβώς τα ίδια έγραψες και με την ίδια σειρά. Υπάρχουν νόμοι, και τιμωρείται ακόμα και η ''άγνοια'' αυτών.
Panopticon7
07/05/2010, 07:33
Νομοι υπαρχουν.
Ειναι ομως υποκριτικο να επικαλουνται απο τους μπατσους λογω δολου... και οχι λογω ευρυθμης λειτουργιας.
Ετσι τους απαξιωνουν κατα την γνωμη μου.
Θα επρεπε το επιπεδο αντιμετωπισης τετοιων περιστατικων να ειναι αυξημενο απο αυτο το καραγκιοζιλικι που βλεπω εδω.
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 07:41
Στο μόνο ίσως που θα μπορούσα να συμφωνήσω με τον Panopticon7 είναι πως απο όσο φαίνεται πάνω η ομάδα είναι σε επιχείρηση λόγω διάταξης. Ίσως να είχε κάτι σημαντικότερο να κάνει απο τον έλεγχο του συγκεκριμένου ατόμου.
Απο την άλλη όμως επειδή κανείς δεν είναι εκεί για να δεί τι έχει γίνει και αν ο συγκεκριμένος έδειχνε όντως "ύποπτος" (δεν είναι δα και απίθανο να ακολουθεί κάποιος με κακό σκοπό μια μονάδα).... και πήρε σήμα απο αξιωματικό ο μοστυκλετιστής να προβεί σε έλεγχο. Αν προσέξουμε άλλωστε ακολουθεί για αρκετά λεπτά την ομάδα.
Οπότε το μόνο που μπορώ να πώ και σχολιάσω με σιγουριά είναι πως δεν είδα κάτι μεμπτό όσον αφορά το περιστατικό. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες και εκεί μπορεί κάποιος να γίνει Spielberg
Gandalf
junkier6
07/05/2010, 07:42
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
πμ
Θα ηθελα να ξερω......
Ποσοι απο εσας εχουν ζησει ΜΑΤ του εξωτερικου......
( Στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως ο παπακιας το μονο που θα ειχε να δειξει θα ηταν το σημαδι απο το πεταλο του αλογου στα μουτρα του η να εξιστορουσε ποσο βρωμαγαν τα χνωτα του Ζωου Αλσατιας.....)
Οποιος εχει ζησει στο εξωτερικο ας βγει να με διαψευσει..!!!
Panopticon7
07/05/2010, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα ηθελα να ξερω......
( Στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως ο παπακιας το μονο που θα ειχε να δειξει θα ηταν το σημαδι απο το πεταλο του αλογου στα μουτρα του η να εξιστορουσε ποσο βρωμαγαν τα χνωτα του Ζωου Αλσατιας.....)
Και ?
Και ?
Δεν θα ειχαμε αυτη την ανουσια συζητηση για ενα ατομο που πηγαινε γυρευοντας
Και οι Μπατσοι του φερθηκαν αρκετα ευγενικα.....
dirtbird
07/05/2010, 08:13
Και ?
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=3v6u3-AWeXo&feature=player_embedded#!
DimChios
07/05/2010, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
γμστα!
:alien:
gixxerpap
07/05/2010, 08:55
το βιντεάκι αποτελεί την καλυτερη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας, και δεν το λέω ειρωνικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το βιντεάκι αποτελεί την καλυτερη διαφήμιση της ελληνικής αστυνομίας, και δεν το λέω ειρωνικά.
Όντως, είναι υποδειγματικά ευγενικοί (πληθυντικός, σας παρακαλώ κλπ.) και υπομονετικοί με τον τύπο (προσωπικά, δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα ήταν τόσο υπομονετικοί....)
Ας το'παιζε κάποιος μάγκας στη Βόρεια Ευρώπη ή τις ΗΠΑ να έρθει να μας πει μετά τι έπαθε.
δεν τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια η αντιπαθεια γενικα σε κατηγοριες ανθρωπων η επαγγελματιων. σε ολους τους χωρους υπαρχουν και οι σωστοι κ οι απαραδεκτοι. μιλωντας για το συγκεκριμενο βιντεο κ μονο ο τυπος με το παπακι που αν καταλαβα δεν ειναι καν δημοσιογραφος ειναι εντελως απαραδεκτος. η δεν ειχε συναισθηση της στιγμης και των συνθηκων η για δικους του λογους επιζητουσε να δημιουργησει θεμα ετσι για να γινει. αμα ειναι λεγοντας ειμαι πολιτης κανω οτι θελω να αρχισουμε να μπαινουμε οπου θελουμε οποτε θελουμε να βγαζουμε φοτο κ βιντεο ολοι.
δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες και λογικο ειναι να τους εκνευρισει ενας κρανοφορος με καμερα πισω απο την πλατη τους με αγνωστες προθεσεις.
για μενα και μονο για το συγκεκριμενο περιστατικο επαγγελματισμο εδειξαν.
Πάνο, το βιντεάκι με τον μαλάκα παπόβιο γιατί το έβαλες δεν κατάλαβα...ΥπερΑκυρο.:confused:
Zephyr, συγχαρητήρια για το κλιπάκι με τον Ψαριανό...Τον πάω με 1000. :a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
+1000
O παπαρακιας είναι πολύ τρόμπας λέμε. :a31:
caesarsk
07/05/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα ηθελα να ξερω......
τα περιγραφεις πολυ χαλαρα τα πραγματα stoubi....δεν εχεις ακουσει τον εναν μπατσουλι να φωνάζει στον άλλον Shoot HIM SHOOT HIM, την ώρα που άλλος σημαδευει τον Ελληναρα οδηγο, που βγήκε απο το αυτοκινητο χωρις να του το ζητησουν κάποιοι Αμερικανοί μπατσουλήδες!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
τα περιγραφεις πολυ χαλαρα τα πραγματα stoubi....δεν εχεις ακουσει τον εναν μπατσουλι να φωνάζει στον άλλον Shoot HIM SHOOT HIM, την ώρα που άλλος σημαδευει τον Ελληναρα οδηγο, που βγήκε απο το αυτοκινητο χωρις να του το ζητησουν κάποιοι Αμερικανοί μπατσουλήδες!!
Τα παραλές...
Εγώ στη Νέα Υόρκη που ρώτησα να μου πεί που είναι μια οδός, μόνο ένα Get the fuck out of here μου είπε το όργανο. :blush: :blush:
filipp0s
07/05/2010, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τα παραλές...
Εγώ στη Νέα Υόρκη που ρώτησα να μου πεί που είναι μια οδός, μόνο ένα Get the fuck out of here μου είπε το όργανο. :blush: :blush:
ησουνα μαλλιας τοτε :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ησουνα μαλλιας τοτε :o
Ισως με το αξάν που είχα, να κατάλαβε αν κάνει πίπες. :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Panopticon7
07/05/2010, 10:59
Και επι παπαδοπουλου που να δειτε τι γινοταν, αξιοσεβαστοι οι αστυνομικοι :rotflmao:
Cpt. Haddock
07/05/2010, 11:04
Και επι παπαδοπουλου που να δειτε τι γινοταν, αξιοσεβαστοι οι αστυνομικοι :rotflmao:
Τα θυμάσαι, ε; :smokin:
Panopticon7
07/05/2010, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα θυμάσαι, ε; :smokin:
Αμε, ξερεις τι δρομους εκανε ο παπαδοπουλος ? Αν τον ειχαμε τωρα ολη η ελλαδα θα ηταν μια αττικη οδος και απο διοδια ΤΙΠΟΤΑ ! :yuck:
Αμε, ξερεις τι δρομους εκανε ο παπαδοπουλος ? Αν τον ειχαμε τωρα ολη η ελλαδα θα ηταν μια αττικη οδος και απο διοδια ΤΙΠΟΤΑ ! :yuck:
Εμείς οι ΕΣΑτζήδες να δεις τι ωραία που περνούσαμε...
notakos600
07/05/2010, 11:14
Εμείς οι ΕΣΑτζήδες να δεις τι ωραία που περνούσαμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
07/05/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
μωρέ καλά τα λέει, αλλά αποφέυγει να πει ότι χρειάζεται γενικό ξήλωμα....ίσως γιατί θα ξηλωθεί και αυτός...
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
notakos600
07/05/2010, 11:20
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αναπολείς τα περασμένα μεγαλεία ε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αναπολείς τα περασμένα μεγαλεία ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
07/05/2010, 11:24
Kώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, Άρθρο 40, παράγραφος 2.
σωστος...δεν το ηξερα να πω την αληθεια...
εξακολουθω να θεωρω καπως την συμπεριφορα του μπατσου...για να μην παρεξηγουμε του συγκεκριμενου...τους αλλους 2 που ακουσα μου φανηκαν σωστοτατοι...
ολοι μου λετε για το εξωτερικο...οντως εκει κοβουν κολους...αλλα αν ειχαμε περιστατικα τυπου ζαρντινιερας θα ετρωγε ξηλωμα ολη η υπηρεσια...και θα ειχαμε και παραιτησεις...
τελος απο εμενα...
.αλλα αν ειχαμε περιστατικα τυπου ζαρντινιερας θα ετρωγε ξηλωμα ολη η υπηρεσια...και θα ειχαμε και παραιτησεις...
@@ έχουν. Πως τον έλεγαν εκείνο τον δύστυχο μαύρο που τον έκαναν 800 κιλά με τα γκλομπ, τους αθώωσαν όλους και κάηκε το Los Angeles?
Δηλ ..... χωρες οπως.... Αυστραλια , Αμερικη , Γερμανια , της υπαγεις σε χουντικο καθεστως ( καθως τις παρομοιαζεις με την επι παπαδοπουλου εποχη..???
( Ελπιζω να εχεις καποια σαφη απαντηση...)
@@ έχουν. Πως τον έλεγαν εκείνο τον δύστυχο μαύρο που τον έκαναν 800 κιλά με τα γκλομπ, τους αθώωσαν όλους και κάηκε το Los Angeles?
http://www.youtube.com/watch?v=ROn_9302UHg
Δηλαδή ο μαλάκας με το παπί με τι ιδιότητα και τι λόγο γράφει και είναι προκλητικός???
Περιμένει μια λάθος αντίδραση για να ρίξει το ανάλογο μοντάζ και να το ανεβάσει ο μαλάκας κλαψομούνης....
Φυσικά όλα αυτά μέρα μεσημέρι και με φούλ κόσμο .....
Σιγά μην η κλαψομπανιέρα το έκανε βράδυ αυτό......
Μου θυμίζουν τους επαναστάτες του κώλου που μες την μάζα και τον όχλο καίνε σπάνε και λεηλατούν και μόλις συλληφθούν κατουριούνται μέσα στις κλούβες των μάτ....
Αμέσως μετά τον θάνατο από αυτά τα καθήκια των 3 υπαλλήλων γέμισαν τα μπλογκ με βιντεάκια από κλαψομούνηδες που τραβάνε αστυνομικούς μπας και γυρίσει το κλίμα....
Και για να τελειωνουμε...
Δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπείς αστυνομικούς....
Δεν επιτρέπεται να οδηγείς με ένα χέρι...
Δεν επιτρέπεται να αρνήσαι τον αστυνομικό έλεγχο...
Προσωπικά ευχομαι τον μαλάκα να τον πήγανε τελικά στο τμήμα,να ταλαιπωρήθηκε και να του δώσανε και κλήση για ότι παράβαση θα μπορούσαν ...απόοδήγηση με το ένα χέρι,σπασμένα φλάς,φωτάκι στόπ,φθαρμένα λάστιχα κλπ...
....ακόμα περισσότερο θα χαιρόμουνα να έιχε και τίποτα εντάλματα και να την έβγαζε και την ΄νυχτα εκεί...
Κάθε κοινωνία έχει την αστυνομία που τις αξίζει......και αυτή η αστυνομία και πολύ πέφτει για μερικούς μερικούς....
blackbusa
07/05/2010, 11:50
http://www.youtube.com/watch?v=ROn_9302UHg
http://en.wikipedia.org/wiki/Rodney_King
Four LAPD officers were later tried in a state court for the beating but were acquitted. The announcement of the acquittals sparked the 1992 Los Angeles Riots. A later federal trial for civil rights violations ended with two of the officers found guilty and sent to prison and the other two officers acquitted.
στο ελλαντα νομιζω οτι ο κυπριος κατηγορειτε για αντισταση κατα της αρχης κλπ κλπ???
Aντε ρε παιδια να αρχισουμε τα παραδειγματα ........http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=03.11.2004,id=36260756
:mad:
στο ελλαντα νομιζω οτι ο κυπριος κατηγορειτε για αντισταση κατα της αρχης κλπ κλπ???
Πάνο, μην το ψάχνεις. Οι τότε ταραχές είχαν κάψει το LA.
Ασχετα με το αν πήγαν καποιοι φυλακή ή όχι, η συμπεριφορά των αμερικανών μπάτσων είναι κάτι που δεν θέλεις να βιώσεις. :wave2:
Για κάτσε ρε blackbusa....
Αν θέλεις την αστυνομία εντάξει να είσαι και εσύ εντάξει....Από ότι έιδα φιλαράκι δεν γνωρίζεις ούτε τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται...Χωρίς λοιπόν να ξέρεις την τύφλα σου βάζεις ένα βίντεο και σχολιάζεις κιόλας....Μετά λές δεν ήξερες....
Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ......
Οσο για τον κύπριο .......που ξέρεις εσύ τι μολότωφ έριχνε πρίν τον κάνουν ασήκωτο?
Δυστυχώς κάποτε οι αστυνομκοί θα μάθουν ότι το καλύτερο όπλο που έχουν είναι το στυλό τους....Οι συγκεκριμένοι το πλήρωσαν......Αλλά αν υπάρχουν μαρτυρίες και για την δράση του φοιτητή να πληρώσει και αυτός.... Εχει συζητηθεί πολύ και άκρη δεν βγάζουμε γιατί το βλέπουμε από άλλη σκοπιά....
Οσο για τον panopticon που λέει ότι είναι δουλειά τους....τι εννοεί???
Να χλευάζονται,πετροβολούνται,καίγονται ??Κάποιο λάθος κάνεις φιλαράκι....
Αυτά τα νομίζεις γιατί κάποιοι πολιτικοί έχουν χαλαρώσει εντελώς τους νόμους,ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να χτίσουν το πολιτικό τους προφίλ με διώξεις κατά αστυνομικών επί δικαίω και αδίκω..
Αλλάζουν τα πράγματα....ευτυχώς...
Μια οι γιαλατζί τρομοκράτες,μια οι νεκροί υπάλληλοι...αλλάζουν....
Οσο για την πρότασή του αν δεν τους αρέσει να πάνε να φυτέυουν ντομάτες θα μπορούσαν να σου απαντήσουν ότι προτιμούν να γράψουν τα πάντα στα αρχίδια τους και ας καούν τα πάντα.....Το γαμώτο όμως έιναι ότι έτσι την πληρώνουν και άτομα που δεν φταίνε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Οσο για τον κύπριο .......που ξέρεις εσύ τι μολότωφ έριχνε πρίν τον κάνουν ασήκωτο?
Δυστυχώς κάποτε οι αστυνομκοί θα μάθουν ότι το καλύτερο όπλο που έχουν είναι το στυλό τους....Οι συγκεκριμένοι το πλήρωσαν......Αλλά αν υπάρχουν μαρτυρίες και για την δράση του φοιτητή να πληρώσει και αυτός.... Εχει συζητηθεί πολύ και άκρη δεν βγάζουμε γιατί το βλέπουμε από άλλη σκοπιά....
Εσύ ξέρεις δηλαδή αν έριχνε, ή ήξεραν οι κότες που τον γάμησαν στο ξύλο και είπαν ότι τον χτύπησε η ζαρντινιέρα?
Μήπως ξέρεις και τι μολότοφ έριχνε ο άλλος με τις πυτζάμες, που ΑΝ δεν τον έγραφαν με το κινητό, θα περναγε τη ζωή του στη φυλακή?
Ασε μεγάλε μην το σκαλίζουμε. Κακό πράγμα το τσουβάλιασμα και η ταύτιση με ανθρώπους που πιθανόν το μόνο κοινό που έχετε, είναι ο ίδιος εργοδότης.
menelaos46
07/05/2010, 12:30
Βλεπω μερικους οτι ζουν εντελως στην κοσμαρα τους.
Καικαν 4 ανθρωποι και αρχιζουνε και λεμε δεν ειχε πυρασφαλεια... τι καναν εκει... φταιει ο Βγενοπουλος... δεν ειχε κινδυνου... και χιλιες δυο παπαριες...
Απο την αλλη το 2008 στο θανατο του Αλεξη ηταν κατι αλλοι παραπληγικοι που λεγαν τους επιτεθηκαν... και τι εκανε στα εξαρχεια.... και χιλιες δυο παπαριες....
ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ!!!!!!!!!!
Παραδοξως και οι δυο φυσικοι αυτουργοι των πραξεων αυτων εχω την αισθηση πως νομικα θα πανε με την ιδια κατηγορια...
Ενδιαφερον θα εχει η καταληξη των υποθεσεων...
Καμια φορα η ζωη ειναι ειρωνικη... τραγικη.... την πληρωνουν παλι οι αθωοι....
Για κάτσε ρε blackbusa....
Αν θέλεις την αστυνομία εντάξει να είσαι και εσύ εντάξει....Από ότι έιδα φιλαράκι δεν γνωρίζεις ούτε τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται...Χωρίς λοιπόν να ξέρεις την τύφλα σου βάζεις ένα βίντεο και σχολιάζεις κιόλας....Μετά λές δεν ήξερες....
Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ......
Οσο για τον panopticon που λέει ότι είναι δουλειά τους....τι εννοεί???
Να χλευάζονται,πετροβολούνται,καίγονται ??Κάποιο λάθος κάνεις φιλαράκι....
Αυτά τα νομίζεις γιατί κάποιοι πολιτικοί έχουν χαλαρώσει εντελώς τους νόμους,ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να χτίσουν το πολιτικό τους προφίλ με διώξεις κατά αστυνομικών επί δικαίω και αδίκω..
Αλλάζουν τα πράγματα....ευτυχώς...
Μια οι γιαλατζί τρομοκράτες,μια οι νεκροί υπάλληλοι...αλλάζουν....
Οσο για την πρότασή του αν δεν τους αρέσει να πάνε να φυτέυουν ντομάτες θα μπορούσαν να σου απαντήσουν ότι προτιμούν να γράψουν τα πάντα στα αρχίδια τους και ας καούν τα πάντα.....Το γαμώτο όμως έιναι ότι έτσι την πληρώνουν και άτομα που δεν φταίνε....
Αγνοια νομου ομως "υπαρχει" και σε αυτους οπως και παρα πολυ υπερβαλον ζηλος..... ( Και το ξερω καλα ...)
Τα μεμονομενα περιστατικα προκλησεως εκατονταδς καθε χρονο....
Κακα τα ψεματα.... Μπουμπουκια υπαρχουν παντου.....
blackbusa
07/05/2010, 12:42
Πάνο, μην το ψάχνεις. Οι τότε ταραχές είχαν κάψει το LA.
Ασχετα με το αν πήγαν καποιοι φυλακή ή όχι, η συμπεριφορά των αμερικανών μπάτσων είναι κάτι που δεν θέλεις να βιώσεις. :wave2:
εγω μαζι σου...καηκε οντως...αλλα το πρωτο δικαστηριο που τους αθωωσε ηταν το πολιτιακο (οι εργοδοτες τους) και τους καταδικασε ενα ανωτερο της ομοσπονδιας...και καποιοι μπηκαν μεσα...κανονικα και με το νομο...δεν δικαιολογω την βιοπραγια για κανεναν λογο αλλα διαβασες τι εκανε και ο King για να του συμπεριφερθουν ετσι???οντως αμερικα δεν εχω παει ακομα...αλλα το κατιτις μου με τους carabinieri το εχω...στην νοτια Ιταλια κιολλας...καταλαβαινεις...:winka:
...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το οτι δεν γνωριζα να οδηγας με το ενα χερι το παραδεχτηκα...το οτι ειναι παρανομο να καταγραφεις δεν το ηξερε ουτε ο συναδελφος σου στο 2.30 που τον ρωτησε τι κανει και γιατι το κανει χωρις να του πει οτι ειναι παρανομο...και βεβαια δεν τον πηγαν μεσα για την βιντεοσκοπηση αλλα για???τι απο ολα????
ο κυπριος μπορει να εριξε και ατομικη βομβα...αλλα οι συναδελφοι σου ηταν τοσο ΚΟΤΕΣ που στην αρχη ειπαν οτι τους επιτεθηκε...μετα οτι χτυπησε σε μια ζαρντινιερα...μετα αλλο...και μολις βγηκε στην φορα το βιντεακι μοκο και μαγειρεμα...οσο ασχετος και να ειμαι χαζος ΔΕΝ ειμαι...και βεβαια ειναι ξεφτιλλα 5 ατομα (νταμαρια κιολλας) να πλακωνουν στο ξυλο καποιον που ειναι πεσμενος και αιμοφυρτος...αυτα τα κανουν μονο οι κοτες...
Μην περιμένεις να διαφωνήσω ότι οι συνάδελφοί μου στην προκειμένη περίπτωση ήταν κότες...και βλάκες..ΑΚΟΥ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ
Ούτε ότι ήταν απαράδεκτοι.....να χτυπάνε 10 έναν...(Φυσικά όταν κάνουν ενέδρα σε σκοπούς κτηρίων 20-30 αναρχικοί δεν ονομάζονται απαράδεκτοι αλλά.........σύντροφοι από μερικούς)
Οπως επίσης ότι ο ζητάς που δεν ήξερε ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση...
Οι πρώτοι τιμωρήθηκαν....
Ο δευτερος εύχομαι να διαβάσει λίγο για να μην δίνει δικαίωμα να τον χλεαύζουν...
Αυτό που λέω εγώ έιναι ότι όντως πιστεύω ότι τον φοιτητή τον έιχαν σταμπάρει.....Δεν διάλεξαν κάποιον στην τύχη....Αντι λοιπόν να τον χτυπάνε να τον διπλώνανε σε μιά κόλλα χαρτί....και να ήταν μέσα τώρα...ΑΥΤΟ ΛΕΩ...
ΣΤην περίπτωση με το παπί θα έπρεπε να τον προσαγάγουν αμεσα αφού παρανομούσε..Χωρίς διάλογο....
Γιατί άλλωστε να κάνεις διάλογο με κάποιον που παρανομεί αφού η δουλειά σου είναι να τον συλλαμβάνεις...Κάνεις λοιπόν την δουλειά σου και αφήνεις τα δικαστήρια να βγάλουν την άκρη...
Ουτε πολλά λόγια,όυτε βία (αφού δεν ήταν βιαίος ο παραβάτης) ούτε τίποτα....Πολιτισμένα πράγματα...
Σαν τις αστυνομίες άλλων χωρών.......ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ??????????????
STUBI
μπουμπούκια όντως υπάρχουν παντού....
οσο για αυτό που εσύ λές υπερβάλλον ζήλο εγώ το λέω απειρία....και βλακεία...
Δεν φταίνε όμως φιλαράκι τα 20χρονα που βγάζουν έτσι έξω....Φταίνε αυτοί που δεν τους εκπαιδεύουν πρίν τους βγάλουν...
Οσοι επιβιώσαμε και την βγάλαμε καθαρή τα πρώτα χρόνια....η δεν ασχολούμαστε ,η έχουμε φύγει από την πρώτη γραμμή η δουλεύουμε by the book....
ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
Πάντως σίγουρα δεν νιώθουμε αναλώσιμοι......
blackbusa
07/05/2010, 13:25
Μην περιμένεις να διαφωνήσω ότι οι συνάδελφοί μου στην προκειμένη περίπτωση ήταν κότες...και βλάκες..ΑΚΟΥ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ
Ούτε ότι ήταν απαράδεκτοι.....να χτυπάνε 10 έναν...(Φυσικά όταν κάνουν ενέδρα σε σκοπούς κτηρίων 20-30 αναρχικοί δεν ονομάζονται απαράδεκτοι αλλά.........σύντροφοι από μερικούς)
οι αστυνομικοι εχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ να τηρουν και να εφαρμοζουν τον νομο...οι αναρχοκομμουνοφασιστοτυποι ΔΕΝ...καταλαβαινεις φανταζομαι την διαφορα...
Οπως επίσης ότι ο ζητάς που δεν ήξερε ότι απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40 Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ......
Οι πρώτοι τιμωρήθηκαν....παραδειγματικοτατα θα ελεγα... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1404677 :lol: :lol:
Ο δευτερος εύχομαι να διαβάσει λίγο για να μην δίνει δικαίωμα να τον χλεαύζουν...δηλαδη αυτος που εχουν να τηρει και να εφαρμοζει τον νομο δεν τον γνωριζει???τοτε τι κανει σε αυτην την θεση???
Αυτό που λέω εγώ έιναι ότι όντως πιστεύω ότι τον φοιτητή τον έιχαν σταμπάρει.....Δεν διάλεξαν κάποιον στην τύχη....Αντι λοιπόν να τον χτυπάνε να τον διπλώνανε σε μιά κόλλα χαρτί....και να ήταν μέσα τώρα...ΑΥΤΟ ΛΕΩ...η επρεπε να κανουν και καμμια προσαγωγη για τα ματια του διοικητη...τους δικου τους σιγα μην τους πιασουν...οι κανονικοι βαρανε...αντε να πιασουμε τον κακομοιρογλου...
ΣΤην περίπτωση με το παπί θα έπρεπε να τον προσαγάγουν αμεσα αφού παρανομούσε..Χωρίς διάλογο....
Γιατί άλλωστε να κάνεις διάλογο με κάποιον που παρανομεί αφού η δουλειά σου είναι να τον συλλαμβάνεις...Κάνεις λοιπόν την δουλειά σου και αφήνεις τα δικαστήρια να βγάλουν την άκρη...
Ουτε πολλά λόγια,όυτε βία (αφού δεν ήταν βιαίος ο παραβάτης) ούτε τίποτα....Πολιτισμένα πράγματα...ακριβως...μαζι σου σε αυτο...αλλα απο οτι φαινετε δεν ειχαν τετοιο σκοπο...μαγκια πουλησανε μοναχα...οπως κανουν συνηθως....και αυτο ειναι το κατακριτεο...
Σαν τις αστυνομίες άλλων χωρών.......ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ??????????????γιατι να μην την θελω???δηλαδη τι κανουν εξω???κανεις μαλακια...πληρωνεις...ενω εδω ειναι οπως του καβλωσει του καθε συναδελφου σου...και τετοια αστυνομια δεν θελω...και σου μειλαει καποιος που τον εχουν σταματησει για ελεγχο και το αυτοματο ηταν σε αμεση ετοιμοτητα...κατεβασμενο ομως...οχι οπως εδω ο μπουρτζοβλαχος πριν καποια χρονια στην Χαλκιδα που με σημαδευε και ειχε ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ το δαχτυλο στην σκανδαλη...
υ.γ. δεν το εχω καλα με τις παραθεσεις.... http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1404677
Πριν αρκετα χρονια καποια 17 του Νοεμβρη παιζεται το καθιερωμενο σκηνικο,μαντρωμενοι ¨φοιτητες¨ στο Πολυτεχνειο,σπανε,πετανε πετρες ξυλα,και καποια στιγμη καινε και μια ελληνικη σημαια...
Ο Ευαγγελατος μεταδιδει και ωριεται...¨που ειναι η αστυνομια...και δε κανουν τιποτε,και αυτοι δεν ειναι φοιτητες,και καθονται και κοιτανε ενα ματσο αναρχικους που καινε το συμβολο μας,κλπ κλπ...
Και ο κοσμος ελεγε...ναι καλα τα λεει ο Ευαγγελατος...δικιο εχει...που ειναι η Αστυνομια?
Την επομενη χρονια συνεβη το περιστατικο με καποιους Ματατζηδες που ¨τσιμπησαν¨ ενα κωλοπαιδο απ΄αυτους που εκαιγαν παλι,που σε καποιο ντου δε προλαβε να περασει τη πυλη και τον χτυπουσε ενας αστ/κος με τη μασκα στο κεφαλι...
Εκανε ζουμ ο Ευαγγελατος στην εικονα και φωναζε...¨οριστε η βια της αστυνομιας,και χτυπανε τον ανυπερασπιστο φοιτητη,και που ειναι η δημοκρατια κλπ κλπ...
Και ο κοσμος ελεγε...ναι καλα τα λεει ο Ευαγγελατος...δικιο εχει...που ειναι η Δημοκρατια???
Πες μου τωρα εσυ...:sick:
mikros boudas
07/05/2010, 14:45
Στην γερμανια τωρα με το ηφαιστειο και τις ακυρωμενες πτησεις,οι αστυνομια ελεγξε οσους εμεναν μεσα στα αεροδρομια...ετσι,τυπικα...το τι βρηκε δε το φανταζεστε(απο ποσοτητα γιατι απο ειδη ειναι στανταρ τα πραγματα,λεφτα,οπλα και ναρκωτικα)...η αστυνομια οπλισμενη μεν αλλα χωρις φωνες,τσαμπουκαδες και τα ρεστα...στην ελλαδα μονο μαγκια και τιποτα αλλο,παμπολλες φορες εχουν φαει τα μουτρα τους οι αστυνομικοι αλλα μυαλο δε βαζουν ουτε αυτοι ουτε η ηγεσια τους ουτε οι δημοσιογραφικοι νταβαδες τους...
Α ρε μπούσα.....
Οπως εσύ εξοργίζεσαι με τις ποινές αυτές..έτσι και έγώ με τις αθωωσεις άλλων...
Εξοργίζομαι όταν διαβάζω ότι με τον νέο νόμο Καστανίδη ληστές,πρεζέμποροι,τραμπούκοι και κάθε καρυδιάς καρύδι βγαίνει εκτός...
Εξοργίζομαι περισσότερο γιατί γνωρίζω ότι ο νόμος έγινε για να μην μπούν ποτέ φυλακή τα λαμόγια φίλοι των πολιτικών....(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ)
Για τον ζητά που λές γιατί δουλεύει αμα δεν ξέρει έναν νόμο σου απαντώ ότι με το ίδιο σκεπτικό πρέπει να πάνε οι μισοί εκπαιδευτικοί-γιατροί-δικαστές-μηχανικοί σπίτι τους....
Αναρωτιέσαι γιατί δεν τιμωρούνται οι αστυνομικοί......ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..
Χέσε μέσα φιλε....
Ρε μικρέ Βούδα τώρα το είδα....ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ....
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 15:41
πως το καταφέρατε ρε μπαγάσες πάλι και απο το δάσος βλέπουμε τους θάμνους πάλι.
Οι αστυνομικοί, οι αναρχικοί, οι πάτερ-φαμίλιες, όλοι θα φάνε ενα αγγούρι ΤΕΡΑΣΤΙΟ απο έξω... και θα περάσει σε όλους το ζόρισμα διότι πολύ απλά ο καθείς διαχωρίζει εαυτόν απο το σύνολο.
Και ναι.. και βλαμμένα δήθεν επαναστάτες έχουμε που αμά βρεθούν στα δύσκολα πλακώνουν τα κινητά και ζητάνε μπαρμπάδες και βουλευτάδες... και αστυνομικούς που γίνονται μπάτσοι και στην συνέχεια σερίφηδες... και λαμόγια δημοσιογράφους ... και μαλάκες σαν και εμάς που διαδηλώνουμε διά πληκτρολογίου και δεν συμφωνούμε ούτε στα βασικά.
Είμαστε σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει και όπως θέλει και να ερμηνεύει τα πάντα κατά το δικό του συμφέρον χρονικά. Για αυτό λέμε οτι δεν υπάρχει ελπίδα. Όσο ο καθένας βλέπει φαντάσματα στο πρόσωπο αστυνομικών , αναρχικών , εξτρεμιστών , μοτοσυκλετιστών , και γενικά σε κάθε είδους ταμπέλα κοινωνικής ομάδας και οχι στο γεγονός πως το αγγούρι είναι εξωτερικού και οχι εσωτερικού... τόσο χειρότερα θα πάμε.
Το θέμα με τους αστυνομικούς και τους ταραξίες το έχουμε κουράσει πολλάκις εδώ... και δεν θα βγεί άκρη. Ενώ η λύση είναι εμφανής και μία... όποιος παραβαίνει νόμο να τιμωρείται.. ούτε άγνοιες, ούτε τιμητής/τηρητής του νόμου διά στολής, ούτε μπάρμπας στην Κορώνη.. μέσα και να σπάει πέτρες αντί για κεφάλια και βιτρίνες..
Αλλά εκεί όπως έχει πεί ενας καλός μου φίλος... οι μισοί θα είμαστε μέσα στα κελιά και οι άλλοι μισοί στο ανακριτικό για συμμετοχή.
Θέλει ξήλωμα , κάψιμο, όργωμα και ξανά φτιάξιμο η χώρα... και αυτό με "υπερδημοκρατικές" αντιλήψεις δεν γίνεται (και οχι ... δεν επικροτώ παπαριές στυλ Καρατζαφέρη. Αντίθετα λέω μια λέξη μονο "Νομοθεσία Σόλων"¨)
Gandalf
el_hymador
07/05/2010, 15:48
ταταταααααν
197168
Gandalf dr685sm
07/05/2010, 15:57
όπως πάντα η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της απο το ΛΑ.ΟΣ.
Η ομάδα φυσικά υπάρχει και απο όσο γνωρίζω τουλάχιστον απο αυτά που έχω διαβάσει.. (εντάξει δεν τα ξέρω όλα.. μπορεί να κάνω και λάθος σε πολλά πράγματα)..
The European Gendarmerie Force (EGF) is an initiative of 5 EU Member States - France, Italy, The Netherlands, Portugal and Spain – aimed at improving the crisis management capability in sensitive areas. Since Wednesday, 17th December 2008, the High Level Interdepartmental Committee Meeting (CIMIN) decided to welcome the Romanian Gendarmerie to become a full member of the EGF. Therefore the EGF consists from that moment of 6 member states.
http://www.eurogendfor.eu/
Οπότε όποιος μπορεί να διαβάζει Αγγλικά αναφέρει ρηττά και κατηγορηματικά πως είναι μια υπηρεσία πρωτοβουλίας 6 χωρών μελών στο σύνολο όπου και δρά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις χώρες αυτές. Χώρες που έχουν προσαρμόσει αναλόγως το σύνταγμα τους για αυτές τις επεμβάσεις απο την δύναμη αυτή.
Είπαμε.. απο καραγκιοζιλίκια θα ακούσουμε πολλά ακόμα.
Αν υπήρχε τέτοια δύναμη καταρχάς , θα είχε επέμβει πάρα πολλές φορές σε άλλα πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και δεν θα υπήρχε και ανάγκη ύπαρξης της Europol... αλλά είπαμε... οτι να ναι.
Gandalf
latris mixanis
09/05/2010, 02:18
Κάθε άτομο είναι πάντα η συνισταμένη του εαυτού του και των περιστάσεων...