View Full Version : πωσ καθαριζει το δερμα?
MAKIS-RR
06/05/2010, 07:35
εχω το σαντα μονικα σε ασπρο.προσπαθω να το καθαρισω μετα την τριτη μου βολτα. το κανω και με νερο και με μωρομαντηλο και μενουν τα κιτρινοκοκκινα ζουμια-αιματα απο τα μυγακια...καμια αλλη ιδεα????το ζεστο νερο επιτρεπεται??
απορρυπαντικό πιάτων + ζεστό νερό + σφουγγαράκι μαλακό.
Στέγνωμα σε σκιά. :wave2:
Εχετλαίος
06/05/2010, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAKIS-RR
εχω το σαντα μονικα σε ασπρο.προσπαθω να το καθαρισω μετα την τριτη μου βολτα. το κανω και με νερο και με μωρομαντηλο και μενουν τα κιτρινοκοκκινα ζουμια-αιματα απο τα μυγακια...καμια αλλη ιδεα????το ζεστο νερο επιτρεπεται??
Βρέχεις ένα χαρτί ζουζίνας/χαρτοπετσέτα και το κάνεις μούσκεμα. Μετά το αφήνεις πάνω στα μυγάκια κάνα 10λεπτο να τραβήξει το νερό από το χαρτί προς τα ζουμιά.
Μετά καθαρίζεις απαλά με στουπί καραποτισμένο στο νερό.
Στεγνώνεις ταμποναριστά με απαλή πετσέτα.
Περνάς το δέρμα με στουπί ποτισμένο στο λίπος για συντήρηση.
:wave2:
guzzistas
06/05/2010, 09:35
Εγώ έδωσα 15 ευρώ σε καθαριστήριο που καθαρίζει δέρματα και μου το έκανε καινούριο, είχα να το καθαρίσω πάνω από 3 χρόνια (φαντάσου μπίχλα) και χωρίς πλάκα νόμιζα όταν το παρέλαβα ότι χαλάσανε το δικό μου και μου πήρανε καινούριο!
MAKIS-RR
06/05/2010, 10:39
το εκανα με σαπουνι και βαμβακερη πετσετα αλλα ο λεκεσ ακομα κρατει.......δεν λεω καμια σχεση με πριν αλλα.......φοβαμαι να το τριψω πιο δυνατα.
antonis_fr4
06/05/2010, 10:41
egw me mia malakh bourtsa rouxwn.thn brexw k tribw to derma k meta me mia petseta trabaw ta nera.Den menei ixnos apo mygakia k zoumia