View Full Version : Μηχανη ss! Γνωμες....
Hondakias23
07/05/2010, 05:43
Πρωτα απ΄ολα καλησπερα. Συνεχιζω. Μου αρεσει παρα πολυ η ταχυτητα οπως και η αισθηση που σου δινουν οι μηχανες, και γι αυτο τον λογο κατεληξα στο ειδος ss. Η αληθεια ειναι οτι την μηχανη δεν την θελω σαν κυριο μεταφορικο μεσο αλλα για πιστα, γρηγορες βολτες το Σαββατοκυριακο με φιλους για καφεδακι, και γενικως σαν εργαλειο διασκεδασης. Διαθετω 2500-3000ευρω μαξιμουμ γι αυτα που σας ειπα, και διαθετω εμπειρια με τους δυο τροχους. Δεν με ενδιαφερει το κοστος συντηρησης, καταναλωσεις κτλ. Η μηχανη για εμενα δεν ειναι καθημερινο μεσο μετακινησης, αλλα εργαλειο διασκεδασης οπως ειπα. Τι μου προτεινετε να παρω με τα λεφτα που διαθετω στο ειδος παντα ss. Ευχαριστω εκ τω προτερων.
Cpt. Haddock
07/05/2010, 05:46
CBR600RR :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
CBR600RR :wave2: γρηγορες ειπε..
Hondakias23
07/05/2010, 05:49
CBR600RR :wave2:
Σ΄ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Για τι μοντελο μιλαμε? Ξεχασα να σας πως δεν ειμαι ψηλος( ειμαι 1.70). Αυτο ισως παιζει ρολο για τις απαντσεις σας!
vassilis88
07/05/2010, 05:50
για rr θελεις κανα 1000αρικο ακομα... βρισκεις ομως f4i
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Σ΄ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Για τι μοντελο μιλαμε? Ξεχασα να σας πως δεν ειμαι ψηλος( ειμαι 1.70). Αυτο ισως παιζει ρολο για τις απαντσεις σας! α ...
τι μοτο ειχες πριν?
Hondakias23
07/05/2010, 05:54
Αντε να παω στα 3000-3500 ευρω μαξιμουμ. 3500 μαξιμουμ λοιπον. Μια μηχανη ss αξιοπιστη και να εχει επιδοσεις!
Αντε να παω στα 3000-3500 ευρω μαξιμουμ. 3500 μαξιμουμ λοιπον.
197092
Μην ακουσω κιχ απο τους αλλους..:bawl: :rotflmao:
Hondakias23
07/05/2010, 05:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α ...
τι μοτο ειχες πριν?
Bmw scarver 650sc.
Cpt. Haddock
07/05/2010, 05:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για rr θελεις κανα 1000αρικο ακομα... βρισκεις ομως f4i
Εδώ πωλείται 954rr με 4 χιλιαρικα, δε θα βρει 600αρι με 3;
Μην ακουσω κιχ απο τους αλλους..:bawl: :rotflmao:
:evil:
devil's animal
07/05/2010, 05:58
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εδώ πωλείται 954rr με 4 χιλιαρικα, δε θα βρει 600αρι με 3;
:evil: ρε οτι παιζει να χαλασει το χω..αλλαξει...:rolleyes: ....
2 φορες κιολας..:uplate: :sad:
Hondakias23
07/05/2010, 06:00
Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, αλλα θα εκτιμουσα να μην σπαμαρουν καποιοι ασυστολα, και να απαντουν στην ουσια του θεματος. Ευχαριστω.
devil's animal
07/05/2010, 06:00
ολα τα 600αρια απο 06 και πισω εκει παιζουν...
δες ποιο σου αρεσει στο ματι, κανε και καμια βολτα με κανα δανεικο να δεις αν ταιριαζεις στην σελα και παρτο.
εννοειται οτι διπλοτσεκαρεις με 2 και 3 μηχανικους γιατι αυτα τα μηχνακια μονο ηρεμα δεν πανε...
:wave2:
Παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, αλλα θα εκτιμουσα να μην σπαμαρουν καποιοι ασυστολα, και να απαντουν στην ουσια του θεματος. Ευχαριστω. ποιους λες?
Hondakias23
07/05/2010, 06:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολα τα 600αρια απο 06 και πισω εκει παιζουν...
δες ποιο σου αρεσει στο ματι, κανε και καμια βολτα με κανα δανεικο να δεις αν ταιριαζεις στην σελα και παρτο.
εννοειται οτι διπλοτσεκαρεις με 2 και 3 μηχανικους γιατι αυτα τα μηχνακια μονο ηρεμα δεν πανε...
Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.
Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.
Xτύπα το.:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πες του ανθρώπου ρε Δούκα και πόσο τη δίνεις. Καλή περίπτωση φίλε μου αν είναι μέσα στο όριό σου. Κάνει όλα όσα θέλεις, και η μετάβαση από το μοτό που είχες ομαλότερη από ένα 1000cc.
Xτύπα το.:) Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..
devil's animal
07/05/2010, 06:14
Σωστο αυτο που λες, αλλα σας ρωταω για να μαθω καποιες περισσοτερες λεπτομερειες οσον αφορα το συνολο τους, δηλαδη αξιοπιστια, ποια ειναι πιο γρηγορη κτλ κτλ. και μετα να επιλεξω πιο ειδηκα. Να παω να αγορασω λοιπον κατι με το ονομα του και οχι οτι μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Δεν μπορει θα υπαρχουν διαφορες μεταξυ μηχανων τετοιου ειδους.
οσο και να σου φαινεται περιεργο...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
εκτος και αν κοιτας τα δεκατα μεσα στην πιστα.
με λιγα λογια οι διαφορες και στις ταχυτητες και στην λειτουργια τους ουσιαστικα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει το επιπεδο απο εναν μεσο οδηγο για να τις δει...
α,επισης και απο εξιοπιστια τα ιδια σχεδον ειναι, πλην του Δουκα που εχει παρταλιασει...:lol: :lol:
περα απο την πλακα ειχαν κατι θεματακια τα gsxr Κ5-Κ6 με τα πλαισια.αυτα...
Hondakias23
07/05/2010, 06:14
Μα για αυτο εβαλα φωτο μολις ανεβηκε στα 3500..
Για δωσε λεπτομερειες, στειλε μου ενα τηλεφωνο σου με πμ. Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη?
το οικονομικο σε περιοριζει σε 600αρια (που ειναι και μια χαρα δλδ)
τωρα απο 600 εχουμε τα:
honda cbr 600 rr
yamaha r6
suzuki gsxr 600
kawasaki zxr 600 (h 636)
triumph 675
προσωπικα θα απεφευγα το καβασακι λογω αντιπροσωπιας και το χοντα επισης λογω αντιπροσωπιας αλλα και λογω φιλοσοφιας.τραιουμφ σε αυτα τα λ7 ψιλοδυσκολο να βρεις.αρα μενουν το σουζουκι και το γιαμαχα.εδω τωρα παμε σε στυλ οδηγησης.αν ερχεσαι με φιλοσοφια ''ψηλοστροφου και φορα στις εισοδους'' πας για το γιαμαχα.αν θες κατι ποιο νορμαλ και λιγοτερο ιδιαιτερο πας για το σουζουκι (αποφευγοντας κ5-κ6 μοντελα).
αυτα σε γενικες γραμμες ετσι...τωρα αμα θες να κανουμε κανα συγκριτικο πρεπει να φαμε κανα απογευμα κουβεντας με καφε,μπυρες,παιδακια,ρακιες-κρασους κλπ...:winka:
καλη αγορα φιλος!
:beer: :wave2:
Cpt. Haddock
07/05/2010, 06:16
Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...
Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...
Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)
:beer: :beer: :beer:
Για 1.70 που ειμαι θα κανει η ειναι ψηλη? [/B]
Μια χαρά είναι...
Hondakias23
07/05/2010, 06:29
Η μεταβιβαση ποσο παει παιδια?
Hondakias23
07/05/2010, 08:33
Το ποια ειναι πιο γρήγορη, μπορεις να το βρεις απο τα τεχνικα χαρακτηριστικά (google is your friend), θεωρητικά τα χονδα ειναι πιο αξιοπιστα αλλα, όπως σΕ είπαν, αυτα τα μηχανάκια τα ψιλοσκίζουν, οποτε...
Καλυτερα να αγοράσεις κατι που σου αρέσει, που καθεσαι ανετα πανω του και όχι με το ονομά του...
Διαφορές υπάρχουν, αλλα όχι τρελες και, σορυ που στο λέω, οχι τετοιες να τις καταλάβει καποιος που οδηγεί scarver (τουλαχιστον στην αρχή)
:beer: :beer: :beer:
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχω ;) Θα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη.
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι. Γι αυτο ψαχνω κατι το οποιο θα ειναι οσο το δυνατον πιο καλο με τα λεφτα που εχω ;) Θα το κρατησω σιγουρα 4 χρονακια, λεφτα δεν περισσευουν, και δεν θελω να κανω με τιποτα λαθος επιλογη. οκ φιλαρακι αστο απο μενα τοτε..γιατι μηχανακι να δωσω εγω και να παρακαλαω να βγει καλο μη φαω κραξιμο για απατεωνια η οτι αλλο δε παιζει.
να σου πω παντως αν παρεις σσ μη το χεις για καθε μερα γιατι αυτα τα αξιοπιστια κτλ δεν υπαρχουν.
Cpt. Haddock
07/05/2010, 08:36
Στην αρχη σιγουρα δεν θα καταλαβω την διαφορα αλλα μετα σιγουρα ναι.
Αφου εισαι κρυφός χεράς, λοιπον.... :p
Τεσπα, διαβασες παραπανω, δυο, αντε 3 ειναι οι επιλογές :wave2:
Hondakias23
07/05/2010, 08:36
Κανεναν μηχανικο μπορειτε να μου προτεινεται για ελεγχο. Δεν γνωριζω απο Αθηνα. Οπου και αν ειναι στην Αθηνα, θα το παω. Αρκει να ειναι καλος. Και με πμ, αν δεν θελει καποιος να πει δημοσιως, μηπως και θεωρηθει διαφημηση.
Κανεναν μηχανικο μπορειτε να μου προτεινεται για ελεγχο. Δεν γνωριζω απο Αθηνα. Οπου και αν ειναι στην Αθηνα, θα το παω. Αρκει να ειναι καλος. Και με πμ, αν δεν θελει καποιος να πει δημοσιως, μηπως και θεωρηθει διαφημηση. να σου πω κ γιο αυτο κατι..αντε κ το πηγες σε μηχανικο..και?
Hondakias23
07/05/2010, 08:42
οκ φιλαρακι αστο απο μενα τοτε..γιατι μηχανακι να δωσω εγω και να παρακαλαω να βγει καλο μη φαω κραξιμο για απατεωνια η οτι αλλο δε παιζει.
να σου πω παντως αν παρεις σσ μη το χεις για καθε μερα γιατι αυτα τα αξιοπιστια κτλ δεν υπαρχουν.
Απ οτι γραφω και πιο πανω δεν ενδιαφερομαι για καθημερινη χρηση, ενδιαφερομαι για μηχανη τετοιου ειδους σαν ειδος αναψυχης. Ενα μηχανημα το οποιο ειναι καλα συντηρημενο και προσεγμενο δεν βγαζει προβληματα νομιζω. Απ αυτη την αποψη λοιπον μπορω εγω σαν κατοχος ενος τροχοφορου να πω στον μετεπειτα ιδιοκτητη αν ενδεχεται να βγαλει προβληματα γνωριζοντας στο περιπου αν το εχω σκισμενο η οχι κτλ κτλ. Μπορει να κανω και λαθος ομως. Δεν σου ζηταει λοιπον κανεις να υπογραψεις και κανενα συμβολαιο, απλως να πεις δυο πραγματα για το εργαλειο σου. Αυτα.
Hondakias23
07/05/2010, 08:43
Αφου εισαι κρυφός χεράς, λοιπον.... :p
Δεν εχει να κανει με χερα, αλλα με απλη εξασκηση.
Hondakias23
07/05/2010, 08:44
να σου πω κ γιο αυτο κατι..αντε κ το πηγες σε μηχανικο..και?
Δηλαδη προτεινεις να μην το παω καθολου σε μηχανικο? Θα ειναι πιο καλο λες? Μπορει να δει κατι με την εμπειρια του που μπορει να μην καταλαβω εγω.
Δηλαδη προτεινεις να μην το παω καθολου σε μηχανικο? Θα ειναι πιο καλο λες? Μπορει να δει κατι με την εμπειρια του που μπορει να μην καταλαβω εγω.
Σίγουρα θα δει κάποια πράγματα και θα ακούσει το μοτέρ...δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως πως στο επόμενο (μικρό) διάστημα δεν θα σου βγάλει τίποτα.
Μπορεί δλδ να σου πει ''Καλό είναι'' και σε ένα μήνα το μηχανάκι να θελήσει κάποια σημαντικά ή μη, πράγματα.
Μεταχείρο με 3.000 αγοράζεις, και μάλιστα από αυτά που δεν τα πηγαίνουν οι κάτοχοί τους ''όμορφα''.
Hondakias23
07/05/2010, 08:58
Σίγουρα θα δει κάποια πράγματα και θα ακούσει το μοτέρ...δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως πως στο επόμενο (μικρό) διάστημα δεν θα σου βγάλει τίποτα.
Μπορεί δλδ να σου πει ''Καλό είναι'' και σε ένα μήνα το μηχανάκι να θελήσει κάποια σημαντικά ή μη, πράγματα.
Μεταχείρο με 3.000 αγοράζεις, και μάλιστα από αυτά που δεν τα πηγαίνουν οι κάτοχοί τους ''όμορφα''.
Ναι. Δηλαδη λες να μαζεψω παραπανω χρηματα. Το μηχανακη θα το εχω για μια βολτα την εβδομαδα αντε 2, και καμια πιστα μια φορα τον μηνα. Μου φαινεται δεν αξιζει.
Ναι. Δηλαδη λες να μαζεψω παραπανω χρηματα. Το μηχανακη θα το εχω για μια βολτα την εβδομαδα αντε 2, και καμια πιστα μια φορα τον μηνα. Μου φαινεται δεν αξιζει.
Δεν σου λέω αυτό, γιατί την τσέπη σου εσύ την ξέρεις. Σου λέω να μη περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα ss σε αυτά τα λεφτά.
Με 3000 δεν μπορεί να είναι έτοιμο για βόλτες, έτοιμο για πίστα, χωρίς να χρειαστεί ''κάτι''.
Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, ή πιες ρετσίνα. Αυτό λέω.
Hondakias23
07/05/2010, 09:51
Δεν σου λέω αυτό, γιατί την τσέπη σου εσύ την ξέρεις. Σου λέω να μη περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα ss σε αυτά τα λεφτά.
Με 3000 δεν μπορεί να είναι έτοιμο για βόλτες, έτοιμο για πίστα, χωρίς να χρειαστεί ''κάτι''.
Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, ή πιες ρετσίνα. Αυτό λέω.
Εχεις δικιο;)