View Full Version : 17o Classic Trophy
sapila racing
07/05/2010, 09:12
To Σ/Κ η Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας διοργανώνει το 17ο Classic Trophy το οποίο θα περάσει απο Βοιωτία και Ευβοια.
Η εκκίνηση είναι το Σαββατο 8/5 στις 10 το πρωι στην Πλατεία Κάνιγγος.
Εγω μ@@στηκα λίγο και οταν πήγα να γραφτω ειχαν κλείσει οι συμμετοχές οπότε θα παω την Κυριακή να τους βρω στην Ευβοια.
Οποιος θέλει να δει παλιές μοτο σε δράση, μπορεί να παει στην Κανιγγος, η εκκίνηση ειναι μια μοτο ανα λεπτό οπότε παιρνει ώρα.
Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:17
Αρη, θα είσαι στην εκκίνηση;
hidefnick
07/05/2010, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κακίες.....
Cpt. Haddock
07/05/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Κακίες.....
:confused: :confused: :confused:
sapila racing
07/05/2010, 09:27
Μια και πρωτη φορά εδω και πολλά χρόνια δεν θα τρέξω, λεω να μην παω στην εκκίνηση γιατι θα μου την σπάσει κιόλας αν κατσω να τους δω να ξεκινανε.
Λεω να παω την Κυριακη να τους βρω στην Ευβοια με το SR500.
hidefnick
07/05/2010, 09:29
:confused: :confused: :confused:
Για κλασικά μιλάμε...
Ακόμα και η εκκίνηση είναι προορισμός.... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μια και πρωτη φορά εδω και πολλά χρόνια δεν θα τρέξω, λεω να μην παω στην εκκίνηση γιατι θα μου την σπάσει κιόλας αν κατσω να τους δω να ξεκινανε.
Και ο άλλος μου άρχισε "έχω ΚΤΕΟ, δεν ξέρω, θα δούμε..."
sapila racing
07/05/2010, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Για κλασικά μιλάμε...
Ακόμα και η εκκίνηση είναι προορισμός.... :D
Μπα... μια χαρά τρέξανε οσοι μπορούσαν το Endurance.
Καλά δεν είναι 800 χλμ σε 2 μέρες, και μαλιστα με μονοκύλινδρο 500ρι προπολεμικό χωρίς πίσω ανάρτηση όπως πήγε ενας φίλος? :uplate:
Παντα υπάρχει σκούπα στα ράλλυ, που ειναι συνήθως ενα trailer, σπάνια μαζευει κανα μηχανάκι όμως.
Παντα υπάρχει σκούπα στα ράλλυ, που ειναι συνήθως ενα trailer, σπάνια μαζευει κανα μηχανάκι όμως.
Ακριβώς έτσι.
:a012: :a013:
filipp0s
07/05/2010, 10:26
..Παντα υπάρχει σκούπα στα ράλλυ, που ειναι συνήθως ενα trailer, σπάνια μαζευει κανα μηχανάκι όμως.
ναι μονo κατι sr :lol: :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48395
:beer: :beer: :beer:
sapila racing
07/05/2010, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ναι μονo κατι sr :lol: :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48395
:beer: :beer: :beer:
Αποσύρεται η προσφορά μηχανακίου για να τρεξεις ραλλυ λόγω κακοήθους συμπεριφοράς. :a48:
Παραλίγο να πλακωθούμε τις προάλλες με τον παπάρα που ειχε κάνει την εκείνη την μαλακία με το φίλτρο αέρα .... παει το XT500 του Στρατη.... :bigcry: :bigcry:
Παιζει να ειναι στον ΟΔΔΥ τωρα.
filipp0s
07/05/2010, 13:41
Αποσύρεται η προσφορά μηχανακίου για να τρεξεις ραλλυ λόγω κακοήθους συμπεριφοράς. :a48:
...
εεεεεεεεεεεελα! :blush: :p :(
sapila racing
07/05/2010, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εεεεεεεεεεεελα! :blush: :p :(
Ξέρεις ειναι και εποχή διαγραφών τώρα. :smokin:
:rotflmao: :lol:
filipp0s
07/05/2010, 14:30
Ξέρεις ειναι και εποχή διαγραφών τώρα. :smokin:
:rotflmao: :lol:
δε μασαω ρε. :smokin:
ναδωμεταποιονθαχειςνασουβρισκειτοκατωπαξιμαδιστοαρ ιστεροπατακιαποτοολεαροτου35
Τι να πούμε και εμείς.... Πληροφοριακά εγώ θα πάω αύριο το πρωί για βλεφαριασμα:)
Έχω κάτι γιορτές αύριο ρε γμτ, αλλιώς θα την εστηνα στα διόδια και θα περίμενα το SR να περάσει. Μουχαχαχα
Να μην ειμουν στην Αθηνα να ερθω και εγω :sad: (για να δω προς το παρων) :rolleyes:
Μολις τελειωσω την γιαπωνεζα (ελπιζω συντομα:ninja: ) και εχει κανενα ραλυ θα προσπαθησω να παρω μερος :beer: :beer:
Τι το θελα πρωί πρωί και ήρθα:( θέλω και εγώ:( 45 μηχανάκια έφυγαν. Καλό δρόμο στα ''παιδια'' :)
Λευκάδιος
08/05/2010, 04:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Τι το θελα πρωί πρωί και ήρθα:( θέλω και εγώ:( 45 μηχανάκια έφυγαν. Καλό δρόμο στα ''παιδια'' :) καμια φωτο εβγαλες?:wave2:
Αυτό σκέφτηκα μόλις γύρισα σπίτι. Δεν έβγαλα φωτό. Κοίταζε καλά καλά επί 45 λεπτά τα μηχανάκια. Είχε μερικούς ήρωες σήμερα. Κάποιος έκανε εκκίνηση με φλορετα,ήρωας. Είχε και ένα βελοσιτι,σοκ κ δέος. Ένα ντουκατακι εντουρο. Μοτο guzzi 5-6 arketa, BMW και από japan cbδακια και ένα z1000 κουκλι.