Σύνδεση

View Full Version : F.u.c.k.

SpeakeasyBlues
09/05/2010, 12:55
- Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί εκτός και αν είχε τη συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ.

Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F.U.C.K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King" (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά).

- Στη Σκοτία, ένα νέο παιχνίδι επινοήθηκε. Ο τίτλος του ήταν «Gentlemen Only, Ladies Forbidden», έτσι η λέξη GOLF εισήχθη στην αγγλική γλώσσα.

http://lollitop-hellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html

fantacid
09/05/2010, 13:20
:D

197329

mikros boudas
09/05/2010, 14:58
δεν ισχυει αυτο το πρωτο:beer:

SpeakeasyBlues
09/05/2010, 15:02
Δεν αμφιβαλω, αλλα δεν μπορουσα να βρω τροπο να το τσεκαρω, απλα εβαλα το λινκ :rolleyes:

mikros boudas
09/05/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Δεν αμφιβαλω, αλλα δεν μπορουσα να βρω τροπο να το τσεκαρω, απλα εβαλα το λινκ :rolleyes: ναι οκ απλα ας πουμε στα γερμανικα η ιδια λεξη ειναι φικεν!οποτε δεν ειναι κατι που δημiουργηθηκε απο τα αρχικα λεξεων.
επισης και το γκολφ ειναι παραφραση του γκεοφ,παλια ολλανδοκατι λεξη για το μπαστουνι:beer:

DrBig
09/05/2010, 15:15
Εχω μια θεωρια για το fuck (η ετυμολογια με ενδιαφερει παρα πολυ) αλλα προφανως δεν ειμαι σιγουρος.

Στα αρχαια ελληνικα 'πραττω' σημαινει κανω αλλα και διεισδυω. Στον Ομηρο 'τον επραξε', 'τον μαχαιρωσε'.
Στα Λατινικα το ιδιο ακριβως συμβαινει με το ρημα 'facio', κανω αλλα και μαχαιρωνω, διεισδυω.

Facio, fick (ficken), fuck.

SpeakeasyBlues
09/05/2010, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
ναι οκ απλα ας πουμε στα γερμανικα η ιδια λεξη ειναι φικεν!οποτε δεν ειναι κατι που δημiουργηθηκε απο τα αρχικα λεξεων.
επισης και το γκολφ ειναι παραφραση του γκεοφ,παλια ολλανδοκατι λεξη για το μπαστουνι:beer:

Οοο μα Κε parthenidi tsoytsouni ποσα ξερετε! :a23:

SpeakeasyBlues
09/05/2010, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εχω μια θεωρια για το fuck (η ετυμολογια με ενδιαφερει παρα πολυ) αλλα προφανως δεν ειμαι σιγουρος.

Στα αρχαια ελληνικα 'πραττω' σημαινει κανω αλλα και διεισδυω. Στον Ομηρο 'τον επραξε', 'τον μαχαιρωσε'.
Στα Λατινικα το ιδιο ακριβως συμβαινει με το ρημα 'facio', κανω αλλα και μαχαιρωνω, διεισδυω.

Facio, fick (ficken), fuck.

Χμμ, μου μυριζει επαγγελματιας στα γλωσσολογικα... :a13:

DrBig
09/05/2010, 15:28
Χμμ, μου μυριζει επαγγελματιας στα γλωσσολογικα... :a13:

εραστης απλα της εν λογω τεχνης (ερασιτεχνης) :p

nic mor
09/05/2010, 15:41

http://lollitop-hellas.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html

το αλλο που ειχε στο τελος το διαβασατε:lol: :lol:

10. Tο 1981
α) O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε.
β) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
γ) O Πάπας απεβίωσε.

Το 2005 α)
O πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε.
β) H Liverpool έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης.
γ) O Πάπας απεβίωσε.

και το σχολιο απο κατω:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Eάν ο Πρίγκιπας Κάρολος θελήσει να ξανάπαντρευτεί και η Liverpool βρεθεί πάλι στον τελικό του Champions League, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον Πάπα...

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

fantacid
09/05/2010, 16:20
http://www.youtube.com/watch?v=CCcCzj_yRtk

Akatanomastos
09/05/2010, 16:24
εγω παντως ξερω οτι ο βασιλιας πρωτος "δοκιμαζε" την νυφη

μην παρει οτι και οτι ο υπήκοος του:wacko: