View Full Version : αναβατοριο
giobazolias
11/05/2010, 01:45
Θελω να βγαλω τις ζαντες -πρωτα τη μια και μετα την αλλη- ωστε να τις γιαλυσω και να περασω αλλους δισκους στο bmw r1100gs.
τι προτεινετε ως ποιο απλη και οικονομικη λυση οσο η μηχανη θα μενει μονο στη μια ροδα?
Αναβατοριο?.......ξερετε κανα φτηνο που να κανει και για τις 2 ροδες?
σκετο κεντρικο σταντ?:eek:
κατι αλλο?
:wave2:
soter3gm
11/05/2010, 01:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtzanos
σκετο κεντρικο σταντ
Και δυο τελάρα μπύρας :rotflmao: μπρος πίσω :beer:
Λευκάδιος
11/05/2010, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
τι προτεινετε ως ποιο απλη και οικονομικη λυση οσο η μηχανη θα μενει μονο στη μια ροδα?
κατι αλλο?
:wave2: στα praktiker εχει μεταλλικα τριποδα-καβαλετα τριων θεσεων υψους, 10ευρω τα 2,αλλα μπορει να χρειαστεις βοηθεια να σηκωσεις τη μηχανη.εγω τα προσαρμοζω σηκωνοντας την(ελαφρυτερη) μηχανη στο πλαγιο σταντ και μετα απο την αλλη :wave2:
catmaster
11/05/2010, 04:08
Στο βαυαρέζικο μόλις βγάλεις τη μια ρόδα κάθεται από την άλλη ... είναι πολύ καλά τα ζυγίσματά του....
fantacid
11/05/2010, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
στα praktiker εχει μεταλλικα τριποδα-καβαλετα τριων θεσεων υψους, 10ευρω τα 2,αλλα μπορει να χρειαστεις βοηθεια να σηκωσεις τη μηχανη.εγω τα προσαρμοζω σηκωνοντας την(ελαφρυτερη) μηχανη στο πλαγιο σταντ και μετα απο την αλλη :wave2:
κατι τετοιο εννοεις?
197474
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κατι τετοιο εννοεις?
Yeap...Εχω παρει και εγω απο τα practiker...
Μια χαρα ειναι και ψιλοβολευουν...:winka:
Αλλα και στο κεντρικο να την βαλει και να εχει και 2 τελαρα προχειρα παλι οκ θα ειναι...:winka:
Στο Practiker θα βρεις αυτό που ζητάς. Ουσιαστικά είναι ένα γρύλος που σηκώνει όλη τη μηχανή.
Το είχα πάρει μόνο 60 ευρό, νομίζω τόσο έχει και τώρα. Βολεύει αφάνταστα, αρκεί να μπορείς να την "πιάσεις" τη μηχανή από το κάτω μέρος. Στο Versys π.χ. του αδερφού μου που έχει από κάτω την εξάτμισή.... δεν κάνει δουλειά.
197488
giobazolias
11/05/2010, 09:09
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Με υπερκαλυψαν!
:beer: