PDA

View Full Version : υπάρχει '08 stock ???????????

neos v-stromas
11/05/2010, 06:51
καλησπέρα σε όλους και μπράβο σας για την απίστευτη προσπάθεια που κάνετε. βοηθάτε πάρα πολύ και ειδικά ανθρώπους σαν εμένα νέους στο χώρο. σύντομα θα κάνω την αγορά μου κ εγώ στα 650 κ.ε. και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν μπορώ να βρω μοντέλο του '08 σε stock γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αυτό που γουστάρω περισσότερο. υπάρχει περίπτωση ?? κ αν ναι ξέρετε τίποτα από τιμές ? θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας για μια τέτοια κίνηση (αν είναι εφικτή). αυτά από μένα κ ελπίζω να τα λέμε συχνά. Δημήτρης

Nostra
11/05/2010, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από neos v-stromas
καλησπέρα σε όλους και μπράβο σας για την απίστευτη προσπάθεια που κάνετε. βοηθάτε πάρα πολύ και ειδικά ανθρώπους σαν εμένα νέους στο χώρο. σύντομα θα κάνω την αγορά μου κ εγώ στα 650 κ.ε. και αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν μπορώ να βρω μοντέλο του '08 σε stock γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αυτό που γουστάρω περισσότερο. υπάρχει περίπτωση ?? κ αν ναι ξέρετε τίποτα από τιμές ? θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας για μια τέτοια κίνηση (αν είναι εφικτή). αυτά από μένα κ ελπίζω να τα λέμε συχνά. Δημήτρης

καλως ήρθες...

stock μπορεί να μη βρεις αλλά με τόσες πωλήσεις που εχει κάνει αυτό το... μηχανάκι, φανταζομαι πως αν ψαξεις με υπομονη θα βρεις πολλά σε καλή κατάσταση (από πλευράς χρήσης) και σε αρκετα χαμηλες τιμες

:wave2:

EliasKir
11/05/2010, 08:37
Πολυ δυσκολα. Να φανταστεις καποια στιγμη ειχαν φυγει και ολα τα μοντελα του '09 που ειχαν ερθει με μειωμενο τελος ταξινομησης και εγινε νεα παραλαβη τελη Νοεμβριου. Για Θεσσαλονικη μιλαω.

neos v-stromas
12/05/2010, 06:30
δε βλέπω κίνηση στο ποστ κι απο ότι μου λέτε πολύ δύσκολο δηλαδή.. κ απο εξωτερικό ρε παιδιά ? υπάρχει ένας γνωστός που κάνει αυτή την δουλειά. αρκετά γνωστός (ξάδερφος κολλητού). θα υπάρχει απ' έξω ?

BUSA MAKIS
12/05/2010, 06:35
V-STROM σε stock από 2008 δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς.
Τι το πέρασες Cagiva ??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: