PDA

View Full Version : τι να κανω.. καποια συμβουλη?

Σελίδες : 1 [2]

camen
13/05/2010, 10:14
Παντως ,εχω παρατηρησει οτι παντα σε παρομοια θεματα επικεντρωνομαστε τις ΑΙΤΙΕΣ και οχι στις ΛΥΣΕΙΣ.Οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι απλα επιριπτουν το φταιξιμο καπου.Αιτιες υπαρχουν σιγουρα και ειναι δεκαδες.Απο τις βαθυτερες(οπως η παιδεια) μεχρι επιφανειακες(οπως το γτ δεν του σπανε).

Νομιζω ομως οτι ειναι καλυτερα να προτινονται λυσεις.Τωρα το πηρε,δεν αλλαζει κατι.Και στο κατω κατω αυτος δουλεψε και το πηρα και εσεις να ησασταν και ειχατε τα χρηματα το ιδιο θα κανατε.Δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος οποιος θα ειχε 200.000Ε και δεν θα επερνε το γαμιστεροτερο αυτοκινητο αλλα θα προτιμουσε το πιο αργο και φθηνο.

Ας φροντισουν τουλαχιστον οι κοντινοι του ανθρωποι και ειδικα ο ξαδερφος του που εχει επαφη με το αντικειμενο ,να του δωσουν να καταλαβει καποια σωστα πραγματα,οπως οτι δεν παιρνουμε μηχανακι για να το παιζουμε μουρη εξω απο το ΚΑΡΜΑ ουτε περνουμε μηχανακι για να σκαμε μυτη στο Νυδρι στις κοντρες και να το πεζουμε μαγκια στους συνομηλικους.

-Δωστε του να καταλαβει οτι ο εξοπλισμος δεν ειναι καταναγκαστικο εργο και οτι ειναι για το δικο του καλο και να τον φορα παντα.Ισα-ισα που με τον σωστο εξοπλισμο η οδηγηση γινεται απολαυση!!!
-Φερτε τον σε επαφη με την ΣΥΜΟΛ και με τα παιδια εκει.Να γνωρισει ατομα του χωρου που ΞΕΡΟΥΝ και οχι ατομα που απλα κανουν σουζες με τα ΚΤΜ.
-Τα παιδια απο την ΣΥΜΟΛ αρκετα συχνα οργανωνονται και ανεβαινουν για trackdays.Σπρωξτε τον προς τα εκει και δεν θα βγει χαμενος.

Τελος,πες του οτι αν τον πετυχω πουθενα και μου κολλησει θα τον περασω σουβλακι,γτ στην πουτανα πουτανιες δεν χωρανε:lol: :smokin:

:beer: :wave2:

vaska
13/05/2010, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παντως ,εχω παρατηρησει οτι παντα σε παρομοια θεματα επικεντρωνομαστε τις ΑΙΤΙΕΣ και οχι στις ΛΥΣΕΙΣ.Οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι απλα επιριπτουν το φταιξιμο καπου.Αιτιες υπαρχουν σιγουρα και ειναι δεκαδες.Απο τις βαθυτερες(οπως η παιδεια) μεχρι επιφανειακες(οπως το γτ δεν του σπανε).

Νομιζω ομως οτι ειναι καλυτερα να προτινονται λυσεις.Τωρα το πηρε,δεν αλλαζει κατι.Και στο κατω κατω αυτος δουλεψε και το πηρα και εσεις να ησασταν και ειχατε τα χρηματα το ιδιο θα κανατε.Δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει καποιος οποιος θα ειχε 200.000Ε και δεν θα επερνε το γαμιστεροτερο αυτοκινητο αλλα θα προτιμουσε το πιο αργο και φθηνο.

Ας φροντισουν τουλαχιστον οι κοντινοι του ανθρωποι και ειδικα ο ξαδερφος του που εχει επαφη με το αντικειμενο ,να του δωσουν να καταλαβει καποια σωστα πραγματα,οπως οτι δεν παιρνουμε μηχανακι για να το παιζουμε μουρη εξω απο το ΚΑΡΜΑ ουτε περνουμε μηχανακι για να σκαμε μυτη στο Νυδρι στις κοντρες και να το πεζουμε μαγκια στους συνομηλικους.

-Δωστε του να καταλαβει οτι ο εξοπλισμος δεν ειναι καταναγκαστικο εργο και οτι ειναι για το δικο του καλο και να τον φορα παντα.Ισα-ισα που με τον σωστο εξοπλισμο η οδηγηση γινεται απολαυση!!!
-Φερτε τον σε επαφη με την ΣΥΜΟΛ και με τα παιδια εκει.Να γνωρισει ατομα του χωρου που ΞΕΡΟΥΝ και οχι ατομα που απλα κανουν σουζες με τα ΚΤΜ.
-Τα παιδια απο την ΣΥΜΟΛ αρκετα συχνα οργανωνονται και ανεβαινουν για trackdays.Σπρωξτε τον προς τα εκει και δεν θα βγει χαμενος.

Τελος,πες του οτι αν τον πετυχω πουθενα και μου κολλησει θα τον περασω σουβλακι,γτ στην πουτανα πουτανιες δεν χωρανε:lol: :smokin:

:beer: :wave2:

Απαπα δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ ανατριχιασα συμπουρμπουλος. "Θα τον περάσει σουβλάκι" λεεί και δεν λέει ότι ο άλλος θα τον κεράσει τσαγάκι....

:blush:

camen
13/05/2010, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Απαπα δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ ανατριχιασα συμπουρμπουλος. "Θα τον περάσει σουβλάκι" λεεί και δεν λέει ότι ο άλλος θα τον κεράσει τσαγάκι....

:blush:

Τσαγακι στην εδρα μου δεν τρωω και ειδικα απο 1000αρι που δεν μπορει να κουμπωσει πουθενα ουτε 3η:winka:

Αλλα εσυ δεν ξερεις απο αυτα...:wave2:

georgio
13/05/2010, 10:33
Ναι, αλλά δεν είχε άπειρα λεφτά που λες. Με κόπο τα μάζεψε και πήγε και τα έδωσε για το καλύτερο μηχανάκι.

Πιστεύεις του έχουνε μείνει λεφτά για κράνος; Ή αν έχει, θα δώσει ποτέ 500 ευρώ πχ για κράνος;
Αν είχε πάρει ένα hornet ή ένα sv ή μια μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού και είχε πάρει και ένα σοβαρό κράνος έστω, θα ήταν σε άλλη βάση η κουβέντα, γιατί εγώ τώρα καταλαβαίνω ότι δεν έχει μυαλό μες στο κεφάλι του.

Οπότε είτε είμαστε ζούγκλα, επιβιώνουν μόνο οι ικανότεροι, αφού είναι κρετίνος ας τον να φάει το κεφάλι του να αραιώνουμε και μην πάτε φέτος Λευκάδα,

είτε σε πρώτη φάση κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ζήσει και στη συνέχεια προσπαθούμε να του μάθουμε όλα αυτά που θα έπρεπε να ξέρει.

Υ.Γ.: για μένα είναι πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα ότι ένας άνθρωπος ζορίζεται για να πάρει ένα πολύ καλό μηχανάκι, όχι επειδή είναι η καύλα του τα μηχανάκια και πάει συχνά πίστα και γουστάρει, αυτουνού με γεια του και χαρά του, αλλά γιατί έχει πειστεί ότι μόνο έτσι είναι "κάποιος" και αποκτά σεβασμό και κύρος. :(

camen
13/05/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
για μένα είναι πολύ μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα ότι ένας άνθρωπος ζορίζεται για να πάρει ένα πολύ καλό μηχανάκι, όχι επειδή είναι η καύλα του τα μηχανάκια και πάει συχνά πίστα και γουστάρει, αυτουνού με γεια του και χαρά του, αλλά γιατί έχει πειστεί ότι μόνο έτσι είναι "κάποιος" και αποκτά σεβασμό και κύρος. :(

Αυτο που λες ειναι πολυ βασικο αλλα μεσα απο ενα φορουμ ειναι αδυνατο να αναπτυξουμε τετοια θεματα πιστευω...

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του υποδειξουμε τον σωστο δρομο.Αν θελει τον ακολουθει.Αν οχι τοτε στο καλο να παει και προσωπικα δεν προκειται να κλαψω.Αρκει να μην παρει κανεναν αλλο στον λαιμο του ,οταν τυχει η στραβη.

:wave2:

LiakosVstrom
13/05/2010, 10:37
καλά να τον δούμε σαν φάει την πρώτη σούπα που δεν θα έχει λεφτά να πλερώσει τα σπασμένα. μακάρι να μην πέσει αλλά.... με τα μυαλά που κουβαλάει μάλλον χλωμό το κόβω.
κι αν τα πληρώσουν οι γονείς του.. καλά να πάθουν.

dammed_kittin
13/05/2010, 10:55
χαχα! κατι μου θυμιζει? κατι μου θυμιζει!!!!

ξερεις πως μιλανε στα κουταβακια κ στα μωρα?
ΣΤΑΘΕΡΑΑΑΑΑ

με σταθερο κ επιβλητικο τονο στη φωνη σου
(οχι να οριεσαι)
εξηγησε του μιας κ ειστε κοντα σε ηλικια...

οτι ειστε διατεθιμενοι να του παρετε ενα 250 μιας κ ειναι νομιμο για το μικρο διπλωμα
κ οτι θα κρατησετε τη μηχανη που πηρε μεχρι να αποδειξει οτι την αξιζει...
(εγω χρειαστηκα 5 χρονια για να πεισω τον πατερα μου που με εμπιστευοταν,
οτι δεν ειμαι ηλιθια κ δεν εχω το μυαλο πανω απο το κεφαλι μου
οσον αφορα την ασφαλεια μου)

προφανως θα αντιδραση οπως εγω με τα του στυλ ειμαι ενηλικος κ κατι τετοια...
αν το τραβηξει πολυ κ λογικα θα θες να τον σκοτωσεις με αυτα που θα πει
συνεχισε με σταθερη φωνη να του εξηγησεις οτι δεν ειναι νομιμος κ οτι εσυ ο ιδιος θα τον καταγγειλεις κτλ κτλ...

κ φυσικα δεν εισαι καν διατεθιμενος να συζητησεις μαζι του απλα το επιβαλεις οτι αφορα τουλαχιστον τον στοιχειωδη εξοπλισμο....

προσπαθησε να σε νιωσει
οσον οαφορα
το οτι τον νοιαζεσαι κ τον καταλαβαινεις...
πανω απο ολα να παρεις το μερος του
γιατι αυτη τη στιγμη θα εχει αποκτησει πολλους συγγενικους "εχθρους"
θελει σιγουρα καποιον που να δειχνει οτι ειναι με το μερος του....

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΠΙΜΟΝΗ!

dimr1
13/05/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meganecc
Το θέμα είναι απίστευτα δύσκολο και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.....

Εγώ θα είμαι όμως λιγάκι ριζοσπαστικός....

Πάρτον μια μέρα, και ανεβείτε μια βόλτα μέχρι το ΚΑΤ...Στα επείγοντα.....απλά να δει τι γίνεται εκεί έξω....!

Φιλικά

Γιώργος

Συμφωνώ απόλυτα. Ίσως τις πρώτες μέρες πάει σιγά, αποκλείεται να μην του φανούν πολλά τα αλόγατα, το πρόβλημα πιστεύω είναι μετά την εβδομάδα χωρίς πέσιμο που θα θεωρήσει ότι άρχισε και το κατέχει. Με πρόσχημα κάποιες εξετάσεις που μπορεί να χρειάζονται να γίνουν , καλό είναι να κάτσει για λίγο στα εξωτερικά ιατρεία, να δει λιγους φρέσκους από εμάς και τους συναδέλφους μας. Δυστυχώς επειδή σε αυτή την ηλικία ο άνθρωπος αισθάνεται θηρίο ανήμερο, πιστεύω γρήγορα θα το ξεχάσει και το ΚΑΤ.
Η πίστα ίσως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα σε τέτοιες ακρότητες. Η ωριμότητα να μην βγάζει κανείς στο δρόμο αυτά που μαθαίνει μέσα, δεν υπάρχει σε αυτή την ηλικία κι ο πειρασμός για γρήγορη καταξίωση μεγάλος.
Φαντάζομαι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο σημερινός 18χρονος αποφάσισε να κάνει του κεφαλιού του και του πέρασε :sad:

2stroker
13/05/2010, 11:37
καθομαι και διαβαζω τοση ωρα.το θεμα ειναι ενα
αμα εισαι 18 και θες να κανεις κατι το κανεις δεν μπα να γυρισει ο κοσμος αναποδα εσυ θα το κανεις και οσο σου απαγορευουν κατι τοσο τσιτωνεις.εχουμε περασει ολοι απο αυτην την ηλικια και δυστυχως δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ!

η κ@@@@ για τα μηχανακια δεν φευγει ετσι ευκολα και να του την παρετε την μηχανη θα οδηγαει τον φιλων του κρυφα,θα...θα...
δε νομιζω οτι αυτο ειναι καλυτερο.

SS 9/1/1900
13/05/2010, 11:43
η αλήθεια είναι μια και απλή.
δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.....
εγώ απο όταν ήμουν πιτσιρικάς με παπί μέχρι τώρα που είμαι 30 με το 1000 το πρώτο που ήξερα χωρίς να μου το έχει πει κάποιος ήταν οτι δεν γίνεται να κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια γιατί θα έχω πρόβλημα, και ύστερα έρχονταν τα περί εμπειρίας κτλ.
εφόσον το παιδί είναι χαζό και οι γονείς του πιο χαζοί γιατί προφανώς απο αυτούς πήρε (σορυ για τους άσχημους χαρακτηρισμούς αλλά δυστυχώς έτσι είναι) και δεν το καταλαβαίνει αυτό, και επίσης αφου στην επαρχία προφανώς δεν υπάρχει αστυνόμευση, ΄τοτε απλά θα παίζει τζόκερ κάθε μέρα για 3 χρόνια μέχρι να βγάλει δίπλωμα.....

sfigas
13/05/2010, 12:20
διαβαζω ωρα τις απαντησεις σας.. ειμαι εκπληκτος με την ανταποκριση που υπαρχει απο ολους σας. και ειλικρινα ευχαριστω παιδια. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.
τεσπα. μολις γυρισα απο το χωριο.. το μηχανακι ειναι εκει.απο την μερα που το πηρε.δεν τ κουνησε.. μπαινω μεσα.τ λεω ελα ρε καλοριζικο.και αρχισα να τον ρωταω.παει? μ λεει δεν τ ανοιξα.τ λεω να σ πω κατι.δεν εχεισ τα χερια για να οδηγησεις κατι τετοιο και το ξερεις ε? δεν μ απανταει.τ λεω το ξερεις πως ολοι σε κατακρινουν καιπως λενε τι μαλακια εκανες που τ πηρες ε? μ λεει ναι.. και συνεχιζει αφηνοντας με αναυδο οτι εβαλε ηδη αγγελια.. για να πουλησει την μηχανη.. μ λεει οι δικοι μ δεν μ μιλανε.. ο πατερας μ μου ειπε οτι θα με ξεγραψει αν με δει και το καβαλαω η αν δεν τ πουλησω σε μια εβδομαδα... του τα εχωσα λιγακι... του ειπα απο παπακι αγορι μ δεν πας σε τοσα αλογα..ουτε εσυ ουτε εγω με τοσα χρονια οδηγηση δεν εχουμε τα χερια για αυτο... μ λεει το ξερω.. αλλα παω σιγα.. του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε και παει οχι 50 αλλα 120... η ουσια ειναι οτι του αλλαξαμε την γνωμη χωρις υστεριες...
ας ελπισουμε τωρα να το πουλησει γρηγορα...
κανεις cbr 1000??

camen
13/05/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
διαβαζω ωρα τις απαντησεις σας.. ειμαι εκπληκτος με την ανταποκριση που υπαρχει απο ολους σας. και ειλικρινα ευχαριστω παιδια. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.
τεσπα. μολις γυρισα απο το χωριο.. το μηχανακι ειναι εκει.απο την μερα που το πηρε.δεν τ κουνησε.. μπαινω μεσα.τ λεω ελα ρε καλοριζικο.και αρχισα να τον ρωταω.παει? μ λεει δεν τ ανοιξα.τ λεω να σ πω κατι.δεν εχεισ τα χερια για να οδηγησεις κατι τετοιο και το ξερεις ε? δεν μ απανταει.τ λεω το ξερεις πως ολοι σε κατακρινουν καιπως λενε τι μαλακια εκανες που τ πηρες ε? μ λεει ναι.. και συνεχιζει αφηνοντας με αναυδο οτι εβαλε ηδη αγγελια.. για να πουλησει την μηχανη.. μ λεει οι δικοι μ δεν μ μιλανε.. ο πατερας μ μου ειπε οτι θα με ξεγραψει αν με δει και το καβαλαω η αν δεν τ πουλησω σε μια εβδομαδα... του τα εχωσα λιγακι... του ειπα απο παπακι αγορι μ δεν πας σε τοσα αλογα..ουτε εσυ ουτε εγω με τοσα χρονια οδηγηση δεν εχουμε τα χερια για αυτο... μ λεει το ξερω.. αλλα παω σιγα.. του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε και παει οχι 50 αλλα 120... η ουσια ειναι οτι του αλλαξαμε την γνωμη χωρις υστεριες...
κανεις cbr 1000??

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Jo.Da.
13/05/2010, 12:24

κανεις cbr 1000??

:rolleyes:

Λέτε να είμαι καχύποπτος...?:evil:

camen
13/05/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

Λέτε να είμαι καχύποπτος...?:evil:

Ε του πουστη,δε νομιζω....:rolleyes:

sfigas
13/05/2010, 12:28
η καχυποψια ειναι κακο πραγμα!!

camen
13/05/2010, 12:30
η καχυποψια ειναι κακο πραγμα!!

Βαλτο και αγγελια εδω περα παντως.Μπορει καποιος να ενδιαφερεται...:winka:

georgio
13/05/2010, 12:33
κανεις cbr 1000??

Ωραία νέα και για τον ξάδερφο σου και για σας! :beer:

sfigas
13/05/2010, 12:34
αν ημουν ακομη αθηνα θα κερνουσα μπυρες απο κοντα!! απο κρητη λιγο δυσκολο! οποτε:beer: :beer: :beer: :beer:

camen
13/05/2010, 12:37
αν ημουν ακομη αθηνα θα κερνουσα μπυρες απο κοντα!! απο κρητη λιγο δυσκολο! οποτε:beer: :beer: :beer: :beer:

Με μπερδεψες τωρα?Η Κρητη που κολλαει?
Λευκαδα δεν εισαι:confused: :rolleyes:

project.breeze
13/05/2010, 12:42
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά.Ο πιτσιρικάς είχε μαζεμένα 4.500?.Μπήκε μέσα στο car.gr και έψαξε το πιο τούμπανο και μούρικο μηχανάκι που μπορούσε να πάρει με αυτά.Κατέληξε μέσα στην καλή χαρά να βρει ένα CBR 1000 04 με 37.000km.Προφανώς δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή:"Πού πάω ο μαλάκας από το παπί στο 1000άρι;" ,το μόνο που σκέφτηκε ηταν:"Καλά ε,θα τον πατήσω κάτω τον Μπάμπη με το 400αρι ή το Μήτσο με το 600αρι".Προφανώς και δεν έχει άλλα λεφτά στην μπάντα για εξοπλισμό,προφανώς και δεν θα φοράει ούτε καν κράνος (μην ξεχνάτε,είναι Μάιος,είναι σε νησί,και τα μανούλα εκεί κάνουν πασαρέλα).Φίλε μου λυπάμαι που στο λέω αλλά και κράνος να του δώσεις,θα σκονίζεται σε κάποιο ράφι,το ξαδερφάκι σου μάλλον θα κυκλοφορεί με αμάνικο,βερμούδα και ζελέ στο μαλλί.Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...Πάρτε του την μηχανή πριν να είναι αργά,κρύψτε την και βρείτε τρόπο να την μεταβιβάσετε στον πατέρα ώστε να την πουλήσει,κάντε το πριν να είναι αργά.Το ότι άλλοι έκαναν παρόμοια λάθη και ζουν σήμερα να τα παραδεχτούν στο forum δεν λέει απολύτως τίποτα για μένα...

project.breeze
13/05/2010, 12:44
Άκυρο,τώρα διάβασα πως όλα έληξαν καλώς :beer:

sfigas
13/05/2010, 12:45
γιατι ποτε ειπα εγω οτι ειμαι λευκαδα?
κρητη ειμαι

koulis19
13/05/2010, 12:45
Με μπερδεψες τωρα?Η Κρητη που κολλαει?
Λευκαδα δεν εισαι:confused: :rolleyes: Τι γινεται ρε παιδια?Εγινε αστρικη προβολη και πηγε απο Κρητη λευκαδα?Γρηγορα τον χαρδαβελλα

Banana hammock*
13/05/2010, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ξανασπαω τη σιωπή μου
Νομιμότητα στην επαρχία ειναι αγνωστη λέξη σχεδον στα πάντα (βαρύ αλλα έτσι ειναι) και ειναι γνωστο οτι οι τοπικοι τροχαίοι δε γράφουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ενώ στην Αθήνα είναι γνωστή, ε; :rolleyes:
Έχεις φύγει ποτέ απ'το μπουρδέλο, την Αθήνα; Η επαρχία δεν είναι far west, όπως την περιγράφεις! Που και που μιλάς σωστά αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις... Τέλος πάντων...καλό θα ήταν να μην τη σπας συχνά!

p@nos
13/05/2010, 13:07
banana...η αθηνα με τα διαφορα νησιωτικα χωρια δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...

byron
13/05/2010, 13:13
του λεω αν πηγαινεις σιγα παρε ενα beverly 250 που δεν καει ειναι και κυριλε....

Πάτε καλά ρε? Από CBR1000 σε Beverly? :hypnotize :hypnotize

DimChios
13/05/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πάτε καλά ρε? Από CBR1000 σε Beverly? :hypnotize :hypnotize

ελα μου ντε!

Μα Ιταλικο???

ΙΤΑΛΙΚΟ??????

:cry: :cry:

p@nos
13/05/2010, 13:16
γιατι ποτε ειπα εγω οτι ειμαι λευκαδα?
κρητη ειμαι

to profil sou lefkada leei

camen
13/05/2010, 13:23
Το θρεντ μαλλον ειναι οτι να 'ναι...:wave2:

Shaolin Monk
13/05/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
banana...η αθηνα με τα διαφορα νησιωτικα χωρια δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση...

Εχεις δικιο. Εμεις που εχουμε μεγαλωσει σε νησιωτικα χωρια ημαστε αγενεις, αξεστοι, παρανομοι και πανω απ'ολα δεν ημαστε υπερπολιτισμενοι οπως στην Αθηνα ή Θεσ/κη...

Σεμιναρια πολιτισμου απο Αθηναιους καθε Σ/Κ σε ολα τα νησιωτικα χωρια της χωρας... :mad:

Banana hammock*
13/05/2010, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Σεμιναρια πολιτισμου απο Αθηναιους καθε Σ/Κ σε ολα τα νησιωτικα χωρια της χωρας... :mad:

:lol: :a10:

p@nos
13/05/2010, 13:36
Εχεις δικιο. Εμεις που εχουμε μεγαλωσει σε νησιωτικα χωρια ημαστε αγενεις, αξεστοι, παρανομοι και πανω απ'ολα δεν ημαστε υπερπολιτισμενοι οπως στην Αθηνα ή Θεσ/κη...

re file, ligotero koblex δε κανει κακο...κι εγω απο νησι ειμαι...αντε...

Shaolin Monk
13/05/2010, 13:39
re file, ligotero koblex δε κανει κακο...κι εγω απο νησι ειμαι...αντε...

Τωρα εγω τι να πω... Εισαι και εξυπνο παλικαρι ρε γαμωτο... :sad:

camen
13/05/2010, 13:42
Εισαι και εξυπνο παλικαρι

Ναι μην χεσω....:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Banana hammock*
13/05/2010, 13:42
Πάνο δεν είπαμε πως στην επαρχία είναι όλα τέλεια και ουτοπικά, αλλά! Σίγουρα τα μεγέθη της παρανομίας, σε όλα τα επίπεδα, όπως τα περιέγραψε ο cpt haddock, ούτε καν πλησιάζουν αυτά της Αθήνας! Κοίταξε πόσο αφοριστικός είναι! Είναι δυνατόν παντού εκτός της Αθήνας να είναι far west; Δηλαδή συμφωνείς μαζί του, πως παντού, εκτός Αθήνας, η νομιμότητα είναι άγνωστη λέξη;
Εγώ πρέπει να είμαι εξωγήινος τότε που με έχουν γράψει πολλές φορές και πάντα με το δίκιο τους! Και μάλιστα, όταν με γράφουν και παίρνω την κλήση, λέω πάντα ευχαριστώ! Προφανώς ο cpt haddock φαντάζεται πως βγάζω το περίστροφο και αρχίζω να πυροβολώ στον αέρα, κάνοντας μπαντιλίκια και φωνάζοντας γιπγιπγιπιιιγιπ με φωνή Ταμπάκη. :rolleyes:

p@nos
13/05/2010, 13:44
Τωρα εγω τι να πω... Εισαι και εξυπνο παλικαρι ρε γαμωτο... :sad:

ρε φιλε...κανεις δεν ειπε οτι στα νησια ειναι αγρια δυση...ειδικα στις πολεις...για χωρια μιλαμε καταλαβε το...αυτα που εχουν 500 μονιμους...

camen
13/05/2010, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Πάνο δεν είπαμε πως στην επαρχία είναι όλα τέλεια και ουτοπικά, αλλά! Σίγουρα τα μεγέθη της παρανομίας, σε όλα τα επίπεδα, όπως τα περιέγραψε ο cpt haddock, ούτε καν πλησιάζουν αυτά της Αθήνας! Κοίταξε πόσο αφοριστικός είναι! Είναι δυνατόν παντού εκτός της Αθήνας να είναι far west; Δηλαδή συμφωνείς μαζί του, πως παντού, εκτός Αθήνας, η νομιμότητα είναι άγνωστη λέξη;

Απλα σε μια κλειστη κοινωνια που ενας ξερει τον αλλο κανουν ολοι τα στραβα ματια.
Ειναι απλο,μην κανετε πως δεν καταλαβαινετε...:wave2:

p@nos
13/05/2010, 13:46

μπανανα...

εγω αυτο που θελω να πω...απο την εμπειρια στο χωριο που κανω τις διακοπες μου, και απο τριγυρω χωρια...με 500 μονιμους...

το ενδεχομενο καποιο βραδυ να βρει καποιος βοσκος σουρωμενος και να ριχνει με τη μπιστολα ετσι επειδη του καπνισε ειναι αρκετα υψηλο...και φυσικα μπορει να σε παρει και καμια αδεσποτη...οπως εχει γινει πολλες φορες...

και στην αθηνα γινεται αυτο...

απλα στο χωριο εχεις 2 στα 500, ενω στην αθηνα 2 στις 50.000 να γινει αυτο...

περα απο διαφορους προβληματικους που κανουν οτι γουσταρουν επειδη τους λυπουντε, και κανεις δε λεει τιποτα...καλα οσο ειναι παιδια, δε μπορουν να κανουν κατι εξοφρενικο(συνηθως)...αλλα μεγαλωνουν καποια στιγμη και καταληγουν θηρια ανημερα...

project.breeze
13/05/2010, 13:48
Απλα σε μια κλειστη κοινωνια που ενας ξερει τον αλλο κανουν ολοι τα στραβα ματια.

Αυτό που λες ισχύει αλλά έχει δύο πλευρές.Σε μικρές πόλεις ή χωρία δεν υπάρχει η ανωνυμία των μεγαλουπόλεων,όποιος κάνει μ@λακία θα βρεθεί ακριβώς γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.Οπότε μπορεί σε θέμα τυπικότητας να υστερούν τα χωριά,αλλά σε θέμα ουσίας (π.χ ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος) να είσαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε μία μικρή πόλη ή χωριό παρά στην Αθήνα:beer:

camen
13/05/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό που λες ισχύει αλλά έχει δύο πλευρές.Σε μικρές πόλεις ή χωρία δεν υπάρχει η ανωνυμία των μεγαλουπόλεων,όποιος κάνει μ@λακία θα βρεθεί ακριβώς γιατί όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.Οπότε μπορεί σε θέμα τυπικότητας να υστερούν τα χωριά,αλλά σε θέμα ουσίας (π.χ ατύχημα με εγκατάλειψη θύματος) να είσαι σίγουρος πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε μία μικρή πόλη ή χωριό παρά στην Αθήνα:beer:

Ολα εχουν 2 οψεις...:beer: :beer: :beer:

dond4le
13/05/2010, 14:13
κανεις cbr 1000??

Εγω στη θεση σου θα εδεινα το hornet και θα κρατουσα το cbr!!!!!!

Τελικα δεν μαθαμε τον λογο γιατι την πηρε.........:confused:

dimr1
13/05/2010, 14:23
Sfigas χάρηκα ειλικρινά για την τροπή που παίρνει το θέμα, εύχομαι να είναι αυτή η κατάληξη. Προσέχετε μόνο γιατί η κίνηση από παπί σε 1000 ήταν ρουά ματ. Εξάλου κι ένα παπί ακόμα μπορεί να γίνει επικίνδυνο για νέο 18 ετών που κάνει παράτολμες ενέργειες. Καλές σας βόλτες και καλά χιλιόμετρα στην Κρήτη.

Allst@rf
13/05/2010, 14:40
προβλέπω τον πιτσιρίκα από την τσαντίλα του ,να προσπαθεί να φορέσει κινητήρα από blade στο παπι και να σκέφτεται "τώρα θα σας δείξω εγώ ρε"...

Sephiroth5
13/05/2010, 14:50
Τωρα το διαβαζα,
κριμα παντως.... επρεπε να του βαλει turbo κ να εκανε κοντρες με μπουσα.
Με το κοντομανικο κ χωρις κρανος για να ειναι πιο ελαφρης.
Εξαλου σιγα την δυναμη, ουτε S1000RR δεν ειναι.

:a29:

Lio
13/05/2010, 15:13
μπανανα...

εγω αυτο που θελω να πω...απο την εμπειρια στο χωριο που κανω τις διακοπες μου, και απο τριγυρω χωρια...με 500 μονιμους...

το ενδεχομενο καποιο βραδυ να βρει καποιος βοσκος σουρωμενος και να ριχνει με τη μπιστολα ετσι επειδη του καπνισε ειναι αρκετα υψηλο...και φυσικα μπορει να σε παρει και καμια αδεσποτη...οπως εχει γινει πολλες φορες...

περα απο διαφορους προβληματικους που κανουν οτι γουσταρουν επειδη τους λυπουντε, και κανεις δε λεει τιποτα...καλα οσο ειναι παιδια, δε μπορουν να κανουν κατι εξοφρενικο(συνηθως)...αλλα μεγαλωνουν καποια στιγμη και καταληγουν θηρια ανημερα...

Να σαι καλα ρε φιλαρακ που με ανοιξες τα ματια.....
Τοσα χρονια δεν τοχα σκεφτει αυτο.....
Κι εχουμε εδω καμποσους βοσκους (να δεις πως τη κοπανανε τη ρακη... κατσε καλα... σα νερακι σε λεω....)
Με φαινεται αυριο πρεπει να τα μασω και να κατεβω αθηνα....

kerasaki
13/05/2010, 15:30
Οταν καποιος φτασει τα 18 ειναι σχεδον απιθανο να του αλλαξεις νοοτροπια, μπορω να πω οτι οι γονεις του αργησαν 15-16 χρονια!
Σε μερικους μπορει να φανει γελοιο αυτο που λεω, κι ομως το παιδι απο αυτη την ηλικια καταλαβαινει σχεδον τα παντα και καλο ειναι να αρχιζει η 'μοτο' παιδεια απο τετοια ηλικια.Ο ανηψιος μου που ειναι 22 μηνων οταν βγαινει στο μπαλκονι και βλεπει 'ακρανους' αναβατες τους δειχνει με το χερακι του και εννοειται οτι η αδελφη μου που ειναι απο κοντα τον κανει να καταλαβαινει οτι αυτο που βλεπει ειναι λαθος. Τα παιδια ειναι σαν τα σφουγγαρια σε αυτη την ηλικια.
Αυτο που μπορει να κανει ο φιλος μας ειναι να μερημνησει να κατεβει σε κυβικα ο μικρος και να τον εχει απο κοντα για να μαθει καποια πραγματα

tadi
13/05/2010, 15:40
Μου αρεσει που οι περισοτεροι αν οχι ολοι τον θεωρειτε καταδικασμενο.
Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης? Με τη παρεα μεσα να του κολαει οτι αυτο που πηρε δεν παει η ανοιξε να δουμε ποσα πιανει? Στη μηχανη δυσκολα θα βρεθει συνεπιβατης να στα πει αυτα.
Απ'την αλλη τι σας κανει να πιστευετε οτι εχει καμια διαφορα αν ο αλλος ειναι 18 η 25 οταν ειναι μεσα στη καυλα?
Τι σας κανει να πιστευετε οτι το περασμα απο παπι σε 1000 ειναι καταδικαστεο οταν δεν γνωριζετε ουτε εξ'οψεως τον αλλο?
Ξερω ανθρωπους που ακομα και απο 600αρι σε 1000αρι εφαγαν τα μουτρα τους οπως ξερω και αλλους που πηραν 1000αρι χωρις καμια απολυτως προηγουμενη σχεση με μηχανη και πανε καλυτερα και ασφαλεστερα απο πολλους παλιους.
Το σωστο ειναι να υπαρξει μια σωστη καθοδηγηση οσον αφορα τη σωστη ενδυμασια και τι θα πρεπει να προσεχει οσον αφορα την οδηγηση.
Απο κει κι επειτα ολοι απο τυχη ζουμε ειτε οδηγαμε μηχανη ειτε παμε με ταξι.

loz
13/05/2010, 15:45
λοιπον για μενα μην την σπασεις: κριμα
μην του την κλειδωσεις: θα κλαιει
μιλα με τους γονεις για εξοπλισμο: ασφαλεια
και: μιληστε μιληστε μιληστε
καταρχην για τα μηχανολογικα της μοτο καντον να την σεβεται
2ον μιλα του για της τεχνικες οδηγησης της μοτο
3ον βγητε μια βολτα μαζι και καντε καποια μαθηματακια και εσυ θα γουσταρεις και
πολυ χρησιμο θα ειναι για αυτον. Δειξε ποσο γρηγορα καταπινει χλμ το τερας του
δειξτου φρεναρισματα κτλ.
4ον βαλτον στο φορουμ κατι θα μαθει. σιγουρα.
5ον πρασπαθησε να τον κανεις να καταλαβει οτι δεν ειναι πιο μαγκας οδηγος
απο αλλους που μας βλεπουν απο εκει ψηλα.
Και εγω απο παπι ξεκινησα επειτα πηγα σε ενα δανεικο για καιρο
TDM 900 ομως με πολυ συζητηση απο ενα δικο μου εμαθα σιγα σιγα
να φοβαμαι να σκεφτομαι και να γουσταρω τρελα της μοτο.
Τωρα εχω ΤΑ 700 ολοδικη μου και παλι νιωθω οτι κανω τα πρωτα
βηματα. Αμα τον εκπαιδευσεις να σκεφτεται και να οδηγει θα σε
ευχαριστει για παντα.:beer:

p@nos
13/05/2010, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Να σαι καλα ρε φιλαρακ που με ανοιξες τα ματια.....
Τοσα χρονια δεν τοχα σκεφτει αυτο.....
Κι εχουμε εδω καμποσους βοσκους (να δεις πως τη κοπανανε τη ρακη... κατσε καλα... σα νερακι σε λεω....)
Με φαινεται αυριο πρεπει να τα μασω και να κατεβω αθηνα....

otan leme χωριο...εννοουμε χωριο...δε μπορω να καταλαβω τις εξυπναδες μερικων απο σας...

kerasaki
13/05/2010, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και?

Εγω στα 18 ειχα ενα σαπιο glx72cc και απο τυχη ζω (οχι δεν ετυχε να εχω καποιο σοβαρο ατυχημα αλλα ετυχε να περναω ξυστα απο ροδες νταλικας σερνομενος στην ασφαλτο...2 φορες μαλιστα)

kerasaki
13/05/2010, 15:57
Δεν υπαρχει που δεν υπαρχει παιδεια ας μην πολλαπλασιαζουμε και τις πιθανοτητες μας να μας συμβει κατι κακο
Off topic
Σημερα που ειδα μια 'μηΤΕΡΑ(ς) να εχει βαλει το 3? ετων κοριτσακι της αναμεσα στον αεροσακο και το στηθος της και αφου την πλευρησα και τη ρωτησα αν ντρεπεται καθολου γιαυτο που κανει.....μονο που δεν πλακωθηκαμε στο δρομο.

Shaolin Monk
13/05/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Δεν υπαρχει που δεν υπαρχει παιδεια ας μην πολλαπλασιαζουμε και τις πιθανοτητες μας να μας συμβει κατι κακο
Off topic
Σημερα που ειδα μια 'μηΤΕΡΑ(ς) να εχει βαλει το 3? ετων κοριτσακι της αναμεσα στον αεροσακο και το στηθος της και αφου την πλευρησα και τη ρωτησα αν ντρεπεται καθολου γιαυτο που κανει.....μονο που δεν πλακωθηκαμε στο δρομο.

Απλα να ρωτας ποσο πηγε ο αεροσακος... Το καταλαβαινουν μετα απο λιγο...:rotflmao:

Sephiroth5
13/05/2010, 16:11
Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης?
Τι σας κανει να πιστευετε οτι το περασμα απο παπι σε 1000 ειναι καταδικαστεο οταν δεν γνωριζετε ουτε εξ'οψεως τον αλλο?

Ετσι, ολα απο τυχη.
Γιαυτο μην φορατε κρανος, δεν το χρειαζεστε!
Αμα ειναι θα πεθανετε με ή χωρις κρανος.
Μην πετατε αδικα τα λεφτα σας, πηγαιντε ενα cinema να δειτε το ironman 2.
Η μοιρα σας ειναι γραμμενη, δεν μπορειτε να την αποφυγετε.
Ολοι στο κινημα εναντιων των εγκληματιων (των γονεων του παιδιου) που στερουν απο το γιοκα τους ενα παιχνιδι.
Ολοι εναντιων της ασφαλειας!
Τα αμαξια με τους αεροσακους δεν μας προστατευουν, ειναι ακριβως το ιδιο με την μηχανη, απλα εχουν 4 ροδες.
Εγω παντως με αμαξι φοβαμαι.
:a016: :a8:

cityfly
13/05/2010, 19:14
to profil sou lefkada leei

στην αγγελία όμως που έβαλε από το car.gr έγγραφε Ηράκλειο

τέσπα τέλος καλό όλα καλά

tadi
14/05/2010, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Ετσι, ολα απο τυχη.
Γιαυτο μην φορατε κρανος, δεν το χρειαζεστε!
Αμα ειναι θα πεθανετε με ή χωρις κρανος.
Μην πετατε αδικα τα λεφτα σας, πηγαιντε ενα cinema να δειτε το ironman 2.
Η μοιρα σας ειναι γραμμενη, δεν μπορειτε να την αποφυγετε.
Ολοι στο κινημα εναντιων των εγκληματιων (των γονεων του παιδιου) που στερουν απο το γιοκα τους ενα παιχνιδι.
Ολοι εναντιων της ασφαλειας!
Τα αμαξια με τους αεροσακους δεν μας προστατευουν, ειναι ακριβως το ιδιο με την μηχανη, απλα εχουν 4 ροδες.
Εγω παντως με αμαξι φοβαμαι.
:a016: :a8:

Ειδες να λεω καπου να μην φοραμε κρανος?
Τωρα αν για σενα ασφαλεια ειναι να πουλησουμε ολοι τις μηχανες και να παρουμε τουτου μαλλον σε λαθος φορουμ βρισκεσαι.
Και πριν κατακρινεις καποιον διαβαζε καλυτερα ολο το κειμενο που εγραψε και μετα απαντας.

:nono:

Banana hammock*
14/05/2010, 03:36
μπανανα...

Emena pantws Pano me peiraxe i aforistiki logiki: 'pantou ektos tis Athinas den yparhei nomimotita se kanena epipedo'. E me syghwreis alla auto prepei na einai kapoios poly malakas gia na to pei, eidika an den ehei zisei pantou stin eparhia. Kai me syghwreis cpt Haddock, den to lew gia na se prosvallw. Eparhia den einai mono i Kriti. Auta pou perigrafeis, de symvainoun allou! Na dehtw pws Kriti=far west, Kriti=eparhia. Alla auto simainei pws Eparhia=far west? Katalavaineis to atopo tis logikis tou kathysterimenou. :rolleyes:
Den xerw ti ginetai stin Kriti (mallon xerw, ta akouw kathe mera kai ta diavazw ki edw) alla auta de symvainoun allou kai otan ta elege auta peri eparhias, akomi nomizame pws o sfiggas itan ap'ti Leukada.

Banana hammock*
14/05/2010, 03:52

Den eida kapou dieukrinisi pws i katastasi stin opoia anaferesai, yfistatai se mikra hwria katw twn 200 katoikwn me imiagrious kritikous se ypsometro panw apo 1000 metra, opou mporeis na pas mono me rmx. Auto pou eida egw itan eparhia=anyparxia nomimotitas se kathe epipedo! Arhizw na ehw amfivolies an diavazoume to idio thread. :rolleyes:

Banana hammock*
14/05/2010, 04:19
Οκ. Πηρε 1000αρι απο παπι και ειναι μονο 18. Και? Ειστε τοσο σιγουροι οτι αν αντι για μηχανη επαιρνε αμαξι θα ηταν πιο ασφαλης? Με τη παρεα μεσα να του κολαει οτι αυτο που πηρε δεν παει η ανοιξε να δουμε ποσα πιανει? Στη μηχανη δυσκολα θα βρεθει συνεπιβατης να στα πει αυτα.
Απ'την αλλη τι σας κανει να πιστευετε οτι εχει καμια διαφορα αν ο αλλος ειναι 18 η 25 οταν ειναι μεσα στη καυλα?
Ξερω ανθρωπους που ακομα και απο 600αρι σε 1000αρι εφαγαν τα μουτρα τους οπως ξερω και αλλους που πηραν 1000αρι χωρις καμια απολυτως προηγουμενη σχεση με μηχανη και πανε καλυτερα και ασφαλεστερα απο πολλους παλιους.
Το σωστο ειναι να υπαρξει μια σωστη καθοδηγηση οσον αφορα τη σωστη ενδυμασια και τι θα πρεπει να προσεχει οσον αφορα την οδηγηση.

Loipon esena sou afairw to dikaiwma na xanagrapseis! Den eimai administrator, operator i vibrator alla etsi tsampouka! :mad: I kentriki idea autwn pou grafeis einai: Epeidi i theia sou pethane apo emfragma tin wra pou epleke kaskol gia to heimwna, tote poios o logos na min arhiseis esy bungee jumping me lastiha apo swvraka gia na spaseis to rekor autounou pou ekane me sampreles? :rolleyes:

LiakosVstrom
14/05/2010, 04:36
βασικά να σας πω κάτι... μα-λα-κίες.
τον κράζουμε γιατί πήρε μηχανή 18 χρονών και θα πάει να σκοτωθεί και θα τον κλαίει η μανούλα του. έστω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

όλα αυτά τα 18χρονα που κυκλοφορούν (νό-μι-μα) που τους έχουν αγοράσει ένα κουτί με 800 δόσεις, του κοτσάρουν και ένα μπουρί και ένα ζευγάρι λάστιχα και τη βλέπουν Σουμάχερ είναι καλύτερα; κάτι γκομενίτσες με κάτι κουβάδες που τις βλέπεις και πάνε να σε κλείσουν επίτειδες ή προσπαθούν να δουν αν φεύγουν από το φανάρι πιο γρήγορα από μηχανή;
εδώ ρε ένα 18χρονο γκομενάκι μπήκε ανάποδα σε πλατεία και μου έλεγε "και τι έγινε ενόχλησα κανέναν;"

επειδή ο άλλος πήρε 1000άρα στα 18; το κεφάλι του θα φάει... το κρίμα θα είναι να ανεβάσει και καμιά κοπελίτσα πάνω και να κλένε κι εκείνη οι δικοί της. ακούγεται κάπως ε; έτσι είναι δυστηχώς.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. βγαίνουμε και κράζουμε το παλικάρι (κι εγώ μαζί) που δεν έχει δίπλωμα στα 18 για μηχανή αλλά.... να σας πω και κάτι άλλο... ποιός από εδώ λάδωσε για να πάρει δίπλωμα κουτιού ή μηχανής; ε γαμιέστε όσοι το κάνατε. άχρηστοι. εσείς δηλαδή αξίζετε να καβαλάτε/οδηγάτε; εξ αιτίας σας είναι έτσι οι δρόμοι και το σύστημα έτσι. εγώ μαλάκας είμαι που δε λάδωσα δηλαδή;

Αλλά σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε... :rolleyes: :rolleyes:

BELZEBOYLIS
14/05/2010, 04:44
Ρε λεβέντες , το ρίξατε στην νομιμότητα την ελευθερία και την ελεύθερη επιλογή , αμπελοφιλοσοφίτε σε ξένες πλάτες ! Φίλε μια είναι λύση και στην είπα νωρίτερα, άσχετα αν δεν αρέσει... Του παίρνουν τα κλειδιά και κλειδώνουν την μηχανή ! Με τον διάολο που αγόρασε κινδυνεύει να σκοτωθεί , προστατέψτε τον …!!!:wave2:

Banana hammock*
14/05/2010, 04:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
βασικά να σας πω κάτι... μα-λα-κίες.
τον κράζουμε γιατί πήρε μηχανή 18 χρονών και θα πάει να σκοτωθεί και θα τον κλαίει η μανούλα του. έστω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

όλα αυτά τα 18χρονα που κυκλοφορούν (νό-μι-μα) που τους έχουν αγοράσει ένα κουτί με 800 δόσεις, του κοτσάρουν και ένα μπουρί και ένα ζευγάρι λάστιχα και τη βλέπουν Σουμάχερ είναι καλύτερα; κάτι γκομενίτσες με κάτι κουβάδες που τις βλέπεις και πάνε να σε κλείσουν επίτειδες ή προσπαθούν να δουν αν φεύγουν από το φανάρι πιο γρήγορα από μηχανή;
εδώ ρε ένα 18χρονο γκομενάκι μπήκε ανάποδα σε πλατεία και μου έλεγε "και τι έγινε ενόχλησα κανέναν;"

επειδή ο άλλος πήρε 1000άρα στα 18; το κεφάλι του θα φάει... το κρίμα θα είναι να ανεβάσει και καμιά κοπελίτσα πάνω και να κλένε κι εκείνη οι δικοί της. ακούγεται κάπως ε; έτσι είναι δυστηχώς.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. βγαίνουμε και κράζουμε το παλικάρι (κι εγώ μαζί) που δεν έχει δίπλωμα στα 18 για μηχανή αλλά.... να σας πω και κάτι άλλο... ποιός από εδώ λάδωσε για να πάρει δίπλωμα κουτιού ή μηχανής; ε γαμιέστε όσοι το κάνατε. άχρηστοι. εσείς δηλαδή αξίζετε να καβαλάτε/οδηγάτε; εξ αιτίας σας είναι έτσι οι δρόμοι και το σύστημα έτσι. εγώ μαλάκας είμαι που δε λάδωσα δηλαδή;

Epeidi yparhoun 18xrona me mpizoukomena autokinita, tote kakws krazoume to 18xrono me ti gkilotina se rodes?
De nomizw kapoios apo dw mesa, pou na milise logika enantion tis authormitis praxis tou, na agorase to diplwma tou.

LiakosVstrom
14/05/2010, 04:56
Epeidi yparhoun 18xrona me mpizoukomena autokinita, tote kakws krazoume to 18xrono me ti gkilotina se rodes?
De nomizw kapoios apo dw mesa, pou na milise logika enantion tis authormitis praxis tou, na agorase to diplwma tou.

αυτό κατάλαβες;
αλλά σωστά. Κακώς τον κράζουμε έτσι.

SFIGAS!!!!! μαζί με το κράνος που θα του πας... πήγαινέ τον σε ένα internet cafe αν δεν έχει σπίτι και πες του να μπει εδώ μέσα να διαβάσει μια.

Banana hammock*
14/05/2010, 05:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ρε λεβέντες , το ρίξατε στην νομιμότητα την ελευθερία και την ελεύθερη επιλογή , αμπελοφιλοσοφίτε σε ξένες πλάτες ! Φίλε μια είναι λύση και στην είπα νωρίτερα, άσχετα αν δεν αρέσει... Του παίρνουν τα κλειδιά και κλειδώνουν την μηχανή ! Με τον διάολο που αγόρασε κινδυνεύει να σκοτωθεί , προστατέψτε τον …!!!:wave2:

Eheis hasei epeidodia. Diavase 3-4 selides pio pisw. Ton epeisan ton pitsirika opote twra aplws ampelofilosofoume. Opoios de thelei yparhoun ki alla thread sta opoia de vrethike lysi akomi.
Proteinw auto me to DNT :rolleyes:

Operater
14/05/2010, 05:01
...

ξεκίνησες με τους γονείς που αγοράζουν κουτιά σε πιτσιρίκια,
επικαλέστηκες παιδεία
και μετά είπες μπουρδέλο αυτό που ζούμε...

μήπως το δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι?

Banana hammock*
14/05/2010, 05:03
αυτό κατάλαβες;
αλλά σωστά. Κακώς τον κράζουμε έτσι.

SFIGAS!!!!! μαζί με το κράνος που θα του πας... πήγαινέ τον σε ένα internet cafe αν δεν έχει σπίτι και πες του να μπει εδώ μέσα να διαβάσει μια.

Ki esy sto DNT. Edw ampelofilosofoume lew! :mad:

catmaster
14/05/2010, 05:04
Loipon esena sou afairw to dikaiwma na xanagrapseis! Den eimai administrator, operator i vibrator alla etsi tsampouka! :rolleyes: I kentriki idea autwn pou grafeis einai: Epeidi i theia sou pethane apo emfragma tin wra pou epleke kaskol gia to heimwna, tote poios o logos na min arhiseis esy bungee jumping me lastiha apo swvraka gia na spaseis to rekor autounou pou ekane me sampreles? :rolleyes:

Μπανάνα μήπως έχεις πάθει παράκρουση λόγω ζέστης ;;;;

LiakosVstrom
14/05/2010, 05:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ξεκίνησες με τους γονείς που αγοράζουν κουτιά σε πιτσιρίκια,
επικαλέστηκες παιδεία
και μετά είπες μπουρδέλο αυτό που ζούμε...

μήπως το δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι?

φυσικά. :wave2:
και ειδικά την κατάσταση στους δρόμους...

Ki esy sto DNT. Edw ampelofilosofoume lew! :mad:

δεν μπορώ να μπαίνω άλλο εκεί γαμιέται η ψυχολογία μου.

georgio
14/05/2010, 05:09
Βασικά από ότι είπε το παιδί, το πουλάει ο ξάδερφος του οπότε μάλλον έληξε καλά η ιστορία.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σας αντιληφθώ, μιλάμε για ένα μηχανάκι ss 1000 κυβικά. Οι παγκόσμιοι στα 18 τους δεν έχουν τόσο δυνατό μηχανάκι!

Τα TDM και TA έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό: έχουν γραμμικό γκάζι. Όσο το ανοίξεις τόσο θα πάρεις. Τα ss είναι το ακριβώς αντίθετο, ψόφια χαμηλά και μετά τις 9000 τρελαίνονται. Και γενικά τα γραμμικά πράγματα είναι πιο εύκολα.

Το "μηχανάκι" που πήρε το παιδί είναι στην ίδια κατηγορία με το R8 που καρφώθηκε απέναντι από το ammos στην παραλιακή. Με τέτοιου επιπέδου αυτοκίνητα συγκρίνεται. Οι πιτσιρικάδες με τα ζαντολάστιχα, τα χαμηλώματα κλπ δεν κατεβαίνουν κάτω από το 8" στο 0-100, τη στιγμή που η cbr έχει 3,5"... Είναι κτηνώδης η διαφορά...

Προφανώς και θα έπρεπε να υπάρχει και ένα όριο στα αμάξια ανάλογα με την ηλικία, εμπειρία κλπ. Αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει κάποιος ένα ss μετά το 2000 που βρίσκει με 4.000 σε σχέση με ένα super car γιατί του λείπουν δυο μηδενικά ακόμα...

Πάρτε το χαμπάρι τα ss είναι μόνο για μια δουλειά. Τα άλλα μηχανάκια κοιτάνε και άλλα πράγματα, άνεση, φόρτωμα, κατανάλωση κλπ. Τα ss είναι για μια και μόνο δουλειά: τον καλύτερο χρόνο στην πίστα. :wave2:

Banana hammock*
14/05/2010, 05:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μπανάνα μήπως έχεις πάθει παράκρουση λόγω ζέστης ;;;;

Eisai giatros?
De hreiazetai na eisai o Zouraris gia na katalaveis to kryfo alligoriko noima tis ypervolis mou.
Auto pou ennoousa einai pws itan atopo, me proshima tin yparxi kindynou se alles drastiriotites, na ishyristei kapoios pws einai paralogo na apotrepoume ton opoio pitsiriko na provei se sygkekrimenes epikindynes praxeis, paravlepontas omws exofthalma to gegonos oti i epikindynotita metaxy twn dyo drastiriotitwn apehei merikes dekades se posostiaia klimaka.
Lypamai pou eprepe na sas to zwgrafisw giatre. :rolleyes:
Ki o georgio to idio leei ap'oti vlepw.

ego_o_idios
14/05/2010, 05:41
καλημερα αν και δεν ειναι τοσο καλη για εμενα.. ξυπνησα το πρωι με ενα αναπαντεχω τηλεφωνημα στην μητερα μ απο τον θειο μου.. μας ενημερωσε οτι ο μικρος μ ξαδερφος αγορασε μηχανη.. η ηλικια του 18,5 περιπου.. ειχε ενα παπακι το πουλησε και απο οτι ηξερα θα επερνε αυτοκινητο.. η μηχανη που πηρε? cbr 1000 tou 05. δεν ξερω τι να κανω.. δεν ακουει κανενα.. οι γονεις τους εχουν τρελαθει.. πως πουλαει καποιος ενα τετοια μηχανακι σε ενα παιδι που μολις τελειωσε το σχολειο..δεν ξερω τι να πω..τι να κανω..μ ερχεται να παρω τηλεφωνο τον τυπο που του την πουλησε να αρχισω να τον βριζω.. να ειναι καλα to facebook τον βρηκα.. εχω το τηλ τ και ολα τα στοιχεια.. αλλα και παλι νομικα δεν νομιζω να γινεται μιας και το μηχανακι τ εβαλε στο ονομα του..
καποια συμβουλη..καποια λυση.. δεν θελω να τον χασω..
συγνωμη για τον τροπο γραφης μ αλλα ειμαι εκνευρισμενος τερμα..

poli tritokosmika mou fenonte ola afta mou 8imizoun ta niata mou...

lipon esi ksaderfe ksekavala apo tin zilia sou pou exis skasi
ke defteron i gonis tou prepi na kanoun kati oxi esi

meta stamatiste na glosotrote to pedaki palioxlempoures
18 xronon ine ke ine magkas ke exi ke me gala @@ ke as min exi empiria
i praksi tou dixni oti den masai

meta oso tou pigenete kontra toso pio malaka 8a ton kanete

kante isixia oxi pola logia

ke apla xrisimopioiste tin nomo8esia gia na apoklisete kapia asxima pragmata

ego an imoun gonios
8a klidona tin mixani ke 8a tou elega ta eksis

xoris asfalia i mixani den vgeni ston dromo
xoris diploma i mixani den vgeni ston dromo

nomika den mpori na vgi ston dromo me ena xiliari
8a tou to fortona sto fortigo ke 8a ton pigena se kapia sxoli souper sport odigisis
tipou california.. na odigai mono stin pista ke na ma8eni kiolas

ke fisika ola afta proipo8etoun foul eksoplismo krani formes ke lipa

mono etsi ginete ke ine to pio sosto

evropi ameriki australia odigane mixanes apo ta 5 xronia tous sta 20 tous trexoun se gp
nootropia xriazete oxi vlaxomalakies

ama den kserete ti na kanete tote den iste ikanoi na kanete tipota ke tipota apo afta pou skepteste den 8a voi8isoun

i oli istoria ine ena aksioprepes ntalaveri metaksi goniou ke pediou
ala afto proipo8eti na exi gnosi o gonios

prepi o gonios na zitisi voi8ia apo idikous tis motosikletas ke na voi8isis to pedi tou na kani afto to megalo oniro tou pragmatikotita ek tou asfalous ke se nomika plesia

ala prepi na ekpedefti o gonios gia na gini sosta

exi to treksimo san na prospa8is na sosis to pedi sou apo ta narkotika
ala ke stis dio periptosis tin zoi tou prepi na sosis

ama o gonios 8eli na ka8arisi me xristopanagies ke sinafi 8a skotosi to pedi tou me ma8imatiki akrivia

na zitisi voi8ia amesos

makis206
14/05/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
meta stamatiste na glosotrote to pedaki palioxlempoures
18 xronon ine ke ine magkas ke exi ke me gala @@ ke as min exi empiria
i praksi tou dixni oti den masai

:lol: ....to poulaei Leo.. to thes?:lol: :rotflmao:

ego_o_idios
14/05/2010, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

ti na to kano to rimadi
:rotflmao: :rotflmao:

ego_o_idios
14/05/2010, 05:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

den ta diavasa ke ola
ama to poulai tote ta @@ ine se fisiologika plesia...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
14/05/2010, 05:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ti na to kano to rimadi
:rotflmao: :rotflmao:

Toso kopo ekanes na grapseis, dos'tou ligi simasia more..!:o :rotflmao:

BELZEBOYLIS
14/05/2010, 06:08
Eheis hasei epeidodia. Diavase 3-4 selides pio pisw. Ton epeisan ton pitsirika opote twra aplws ampelofilosofoume. Opoios de thelei yparhoun ki alla thread sta opoia de vrethike lysi akomi.
Proteinw auto me to DNT :rolleyes:

μια χαρα τοτε!!!!:lol: :beer: :wave2:

tadi
16/05/2010, 23:12
Loipon esena sou afairw to dikaiwma na xanagrapseis! Den eimai administrator, operator i vibrator alla etsi tsampouka! :mad: I kentriki idea autwn pou grafeis einai: Epeidi i theia sou pethane apo emfragma tin wra pou epleke kaskol gia to heimwna, tote poios o logos na min arhiseis esy bungee jumping me lastiha apo swvraka gia na spaseis to rekor autounou pou ekane me sampreles? :rolleyes:

Η κεντρικη ιδεα αυτων που γραφω ειναι οτι δεν μπορεις να απαγορευεις σε κανενα τιποτα.
Το καλυτερο λοιπον που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις σωστες συμβουλες οσον αφορα τη σωστη οδηγηση.
Εκτος βεβαια αν νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος μαγκας στο κοσμο που μπορει να οδηγαει μηχανη. Αλλα μαλλον εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι μεσα στις λαμαρινες του αυτοκινητου υπαρχει ασφαλεια και αθανασια.

Panopticon7
16/05/2010, 23:51
Το οτι πηρε 1000ρι δεν παει να πει ντε και καλα οτι θα σκοτωθει αλλα... Κατα την γνωμη μου εχει λιγες πιθανοτητες να την βγαλει καθαρη κ αυτο με την συγκαταθεση των γονιων του.

Το κριμα στον λαιμο τους, δεν μπορειτε να κανετε τιποτα.

menos
17/05/2010, 06:51
Δύο κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη μες στο τεπόζιτο η μιά κουταλιά άμμο στον κινητηρα....
Αν του πειράξεις την τσεπούλα απο τις επερχόμενες ζημιές ίσως σκεφτεί πόσο κοστίζει μια ζημιά στον κινητήρα ενος CBR 1000 και πάρει κανα αυτοκίνητο.... :winka:

:a6: Makis206, το νεο σου αβατάρ τα σπάει!!:lol:

John Steed
17/05/2010, 07:22

Για ελάτε, για ελάτε:a43: :a021: :a021: :a46: :a46: :a01: :a01:

Banana hammock*
17/05/2010, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Για ελάτε, για ελάτε:a43: :a021: :a021: :a46: :a46: :a01: :a01:

Giati, ti tha mas kanete? :rolleyes:
Prepei na eggrafeis pantws gia na parakolouthiseis ta seminaria!
Yparhei kai tmima gia kalous tropoi!

Banana hammock*
17/05/2010, 09:28
Η κεντρικη ιδεα αυτων που γραφω ειναι οτι δεν μπορεις να απαγορευεις σε κανενα τιποτα.
Το καλυτερο λοιπον που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις σωστες συμβουλες οσον αφορα τη σωστη οδηγηση.
Εκτος βεβαια αν νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος μαγκας στο κοσμο που μπορει να οδηγαει μηχανη. Αλλα μαλλον εισαι απο αυτους που νομιζουν οτι μεσα στις λαμαρινες του αυτοκινητου υπαρχει ασφαλεια και αθανασια.
Thewreis pws i epikindynotita tou na odigeis motosykleta 1000 kyvikwn einai idia me tou na odigeis fiat cinquecento? Ki an nai, tote giati i nomothesia de sou epitrepei na vgaleis diplwma odigisis motosykletas, anexartitou kyvismou, otan o stomas sou myrizei akoma galatilas? Kai miso lepto giati mperdeutika. Otan de sou epitrepei ti sou kanei? Mipws sou apagoreuei? Mipws mporei telika na sou apagoreysei? Ki an de mporei trava kane souzes mprosta se astynomiko tmima. Kotas? :rolleyes:
Telos ti eimai giati me xanamperdepses diadiktyaki pytheia.. :rolleyes: Magkas i flwros?

Panopticon7
17/05/2010, 09:31
στον φιλο που εδωσε ενα χαρακτηρισμο για τους γονεις του.. συγνωμη αλλα απαξιω να απαντησω.

Οχι ! Αφου ρωτησες δημοσια θα ακουσεις και αυτα που δεν σου αρεσουν.

Οποιος και να κατηγορησε τους γονεις (δεν το ειδα βεβαια) ειχε δικιο, ενα πιτσιρικι δεν γενιεται ανοητος...

tadi
17/05/2010, 23:43
Thewreis pws i epikindynotita tou na odigeis motosykleta 1000 kyvikwn einai idia me tou na odigeis fiat cinquecento? Ki an nai, tote giati i nomothesia de sou epitrepei na vgaleis diplwma odigisis motosykletas, anexartitou kyvismou, otan o stomas sou myrizei akoma galatilas? Kai miso lepto giati mperdeutika. Otan de sou epitrepei ti sou kanei? Mipws sou apagoreuei? Mipws mporei telika na sou apagoreysei? Ki an de mporei trava kane souzes mprosta se astynomiko tmima. Kotas? :rolleyes:
Telos ti eimai giati me xanamperdepses diadiktyaki pytheia.. :rolleyes: Magkas i flwros?

Η νομοθεσια που θεωρει οτι εισαι αρκετα ωριμος για να ψηφιζεις θεωρει οτι εισαι πολυ μικρος για να επιζησεις με μηχανη μεγαλυτερη των 250cc.
Και ναι,θεωρω οτι εισαι πιο ασφαλης με μηχανη 1000cc οταν σου μαθουν να σεβεσαι αυτο που καβαλας παρα με ενα αμαξι που η νομοθεσια επιτρεπει να ειναι οσων κυβικων σηκωνει η τσεπη σου και που ενας νεος ετων 18 που μαζεψε λεφτα για ενα 1000αρι δεν θα αρκεστει σιγουρα σε ενα μικρο φιατακι.
Το τι εισαι εσυ αποφασιζεις μονος σου. Δεν μπορεις ομως να αποφασιζεις για το τι ειναι οι αλλοι.

Panopticon7
18/05/2010, 00:16

Και ναι,θεωρω οτι εισαι πιο ασφαλης με μηχανη 1000cc οταν σου μαθουν να σεβεσαι αυτο που καβαλας...
ενας νεος ετων 18 που μαζεψε λεφτα για ενα 1000αρι δεν θα αρκεστει σιγουρα σε ενα μικρο φιατακι.

1. Εδω εγω που σχεδον 30ριζω χανω τον ελεγχο καμια φορα και τρεχω και μετα λεω... "μα τι βλακειες κανω, πρεπει να πηγαινω ποιο προσεκτικα" Δεν περιμενω απο ενα μωρο 18 χρονων να καταλαβει τι εστι κινδυνος.

2. Ενα παιδι που μαζεψε λεφτα για 1000ρι θα αρκεστει και σε ενα yugo αμα λαχει (trust me), γιατι ?
Ο λογος που το θελει το 1000ρι δεν ειναι για να πηγαινει γρηγορα στην δουλεια του, το θελει για να ειναι πρωτη μουρη στους φιλους του που εχουν ποδηλατα.

Κατα κανονα ενα παιδι δεν καταλαβαινει ποσο επικινδυνο ειναι ενα τετοιο παιχνιδι, πως να το κανουμε ειναι η αληθεια, οση παιδεια και να του ριξεις στο κεφαλι, το μυαλο του δεν εχει πηξει.

Το ιδιο μηχανακι που οδηγει ο Valentino rossi με 10ετιες εμπειριας και φυσικα "σπανια διαιτερες ικανοτητες" ΔΕΝ μπορει να το οδηγησει το καθε πιτσιρικι στον δρομο χωρις να βαλει σε κινδυνο το περιβαλλον του.

Υγ. οχι οτι οι κουλοι που γυρνανε εξω ειναι καλυτεροι αλλα λεμε..

ximera
18/05/2010, 00:59
καλημερα αν και δεν ειναι τοσο καλη για εμενα.. ξυπνησα το πρωι με ενα αναπαντεχω τηλεφωνημα στην μητερα μ απο τον θειο μου.. μας ενημερωσε οτι ο μικρος μ ξαδερφος αγορασε μηχανη.. η ηλικια του 18,5 περιπου.. ειχε ενα παπακι το πουλησε και απο οτι ηξερα θα επερνε αυτοκινητο.. η μηχανη που πηρε? cbr 1000 tou 05. δεν ξερω τι να κανω.. δεν ακουει κανενα.. οι γονεις τους εχουν τρελαθει.. πως πουλαει καποιος ενα τετοια μηχανακι σε ενα παιδι που μολις τελειωσε το σχολειο..δεν ξερω τι να πω..τι να κανω..μ ερχεται να παρω τηλεφωνο τον τυπο που του την πουλησε να αρχισω να τον βριζω.. να ειναι καλα to facebook τον βρηκα.. εχω το τηλ τ και ολα τα στοιχεια.. αλλα και παλι νομικα δεν νομιζω να γινεται μιας και το μηχανακι τ εβαλε στο ονομα του..
καποια συμβουλη..καποια λυση.. δεν θελω να τον χασω..
συγνωμη για τον τροπο γραφης μ αλλα ειμαι εκνευρισμενος τερμα..

καλό και τούτο:nono:

Banana hammock*
18/05/2010, 02:44
Η νομοθεσια που θεωρει οτι εισαι αρκετα ωριμος για να ψηφιζεις θεωρει οτι εισαι πολυ μικρος για να επιζησεις με μηχανη μεγαλυτερη των 250cc.
Και ναι,θεωρω οτι εισαι πιο ασφαλης με μηχανη 1000cc οταν σου μαθουν να σεβεσαι αυτο που καβαλας παρα με ενα αμαξι που η νομοθεσια επιτρεπει να ειναι οσων κυβικων σηκωνει η τσεπη σου και που ενας νεος ετων 18 που μαζεψε λεφτα για ενα 1000αρι δεν θα αρκεστει σιγουρα σε ενα μικρο φιατακι.
Το τι εισαι εσυ αποφασιζεις μονος σου. Δεν μπορεις ομως να αποφασιζεις για το τι ειναι οι αλλοι.

Αυτό ακριβώς θεωρεί. Αλλά το ένα είναι άσχετο με το άλλο. Ευτυχώς δεν αφήνει στην κρίση του καθενός να αποφασίσει για το αν του αρέσει κάποιος νόμος ή όχι. Είπες πως δε μπορεί να σου απαγορεύσει κανείς τίποτα και σου απάντησα πως μπορεί και παραμπορεί. Τι θες τώρα, να αναλύσουμε αν είναι σωστή η νομοθεσία; Το ότι δε σε συμφέρει, είναι δεδομένο. Αυτό σε κάνει αντικειμενικό κριτή νεαρέ; Δεν αποφασίζω εγώ τι θα είσαι εσύ. Την κοινωνία που ζούμε, τη διέπουν ορισμένοι κανόνες, ούτως ώστε η λειτουργία της να είναι εύρυθμη και να μην καταλήξουμε στο να ζούμε σε μια ζούγκλα. Σ' αυτούς τους κανόνες καλούμαστε όλοι να υπακούμε. Οι απόψεις σου είναι εμφανώς ατεκμηρίωτες και δε λες κάτι λιγότερο από το ότι το bungee jumping με σωβρακολάστιχα, είναι πιο ασφαλής ενασχόληση από το πλέξιμο. :rolleyes:

tadi
18/05/2010, 11:43
Οτι πεις φιλαρακι. Οταν κανεις παιδι παρτου στα 18 ενα αμαξακι 4000cc και πες του οτι ειναι απολυτα ασφαλης.
Α, και μη ξεχασεις να του πεις οταν βγαινει βολτα με τα φιλαρακια του να στο λεει ωστε να αφηνεις εσυ τη μηχανη μεσα για να εισαι κι εσυ ασφαλης.

zolotas
18/05/2010, 11:55
η πραξη του παιδιου δειχνει για μενα οτι δεν υπαρχει επικοινωνια με τους γονεις

ας παει ο πατερας να του αγορασει κουτα μια μηχανη ΤΩΡΑ μπας και σωσει τιποτα .........