View Full Version : H ''ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ'' ΕΚΟΨΕ 1100 ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΑΧΗ....!!!!!!
africanos31
13/05/2010, 13:54
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1168909
Είναι η πιο αδίστακτη εταιρεία. Όταν αρνούμαι να πληρώσω τα διόδια στην συγκεκριμμένη εταιρεία συνέχεια κάτι "βρίσκουν" και με κρατάνε αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξουν τις μπάρες. Επίσης πολλές φορές έχουν φωνάξει την τροχαία η οποία το μόνο που κάνει είναι να μου πάρει τα στοιχεία. Οι δε υπάλλήλοι δασκαλεμένοι, κλείνουν το παραθυράκι τους για να μην προλάβεις να διαμαρτυρηθείς καν για την καθυστέρηση.
Τώρα καταστρέψαν και το δάσος!
αν δε μας αφήνουν να περάσουμε βγαίνουμε οι ίδιοι και ανοίγουμε τη μπάρα (συνήθως όταν βλέπουν πως πας να την ανοίξεις την ανοίγουν μόνοι τους φοβούμενοι ότι θα τη σπάσεις), αφού τους πούμε πως έχουν δικαίωμα να πάρουν μόνο την πινακίδα και πως αν δεν ανοίξουν είναι παρακώλυση συγκοινωνιών.
Shaolin Monk
13/05/2010, 14:01
Και μετα υπαρχουν καποιοι που ακομη πιστευουν οτι κατι μπορει να αλλξει σε αυτη τη χωρα...
Λυπηρο.
Panopticon7
13/05/2010, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1168909
Είναι η πιο αδίστακτη εταιρεία. Όταν αρνούμαι να πληρώσω τα διόδια στην συγκεκριμμένη εταιρεία συνέχεια κάτι "βρίσκουν" και με κρατάνε αρκετή ώρα μέχρι να ανοίξουν τις μπάρες. Επίσης πολλές φορές έχουν φωνάξει την τροχαία η οποία το μόνο που κάνει είναι να μου πάρει τα στοιχεία. Οι δε υπάλλήλοι δασκαλεμένοι, κλείνουν το παραθυράκι τους για να μην προλάβεις να διαμαρτυρηθείς καν για την καθυστέρηση.
Τώρα καταστρέψαν και το δάσος!
αν δε μας αφήνουν να περάσουμε βγαίνουμε οι ίδιοι και ανοίγουμε τη μπάρα (συνήθως όταν βλέπουν πως πας να την ανοίξεις την ανοίγουν μόνοι τους φοβούμενοι ότι θα τη σπάσεις), αφού τους πούμε πως έχουν δικαίωμα να πάρουν μόνο την πινακίδα και πως αν δεν ανοίξουν είναι παρακώλυση συγκοινωνιών.
Εγω τους λεω οτι δεν εχω λεφτα και δινω ψευτικα στοιχεια, μια φορα ομως προχθες (στην εθνικη) ηταν μια μαλακισμενη και μου ειπε οτι θα φωναξει την τροχαια να μου παρει στοιχεια, κατεβηκα να ανοιξω την μπαρα και δεν γινοταν τιποτα (βαρια και μεγαλη), τελικα εκανα οπισθεν και περασα πισω απο αλλον.
LARISEOS
13/05/2010, 14:31
ξερει κανεις αμα την σπρωξεις την μπάρα ,,,,,τι γίνεται?
ανοίγει αυτόματα και προς τα πίσω?
africanos31
13/05/2010, 14:36
δεν πας να τη σηκωσεις!!!!! την σπρωχνεις και παει στο πλαι........
LARISEOS
13/05/2010, 14:37
δεν πας να τη σηκωσεις!!!!! την σπρωχνεις και παει στο πλαι........
ετσι μπραβο αυτο σκέφτηκα κ εγω οτι θα κάνει λογικά!!!!
africanos31
13/05/2010, 14:39
αλλος τροπος ειναι καλυμενα με προχειρο αυτοκολητατα 2 τελευταια νουμερα στον αριθμο (αυτο κανω) και μολις μπω σε πολη το ξεκολαω σε 2 δευτερολεπτα......Εχω τωρα ποσα διοδια απο Αθηνα-ορεστιαδα.......
LARISEOS
13/05/2010, 14:41
αλλος τροπος ειναι καλυμενα με προχειρο αυτοκολητατα 2 τελευταια νουμερα στον αριθμο (αυτο κανω) και μολις μπω σε πολη το ξεκολαω σε 2 δευτερολεπτα......Εχω τωρα ποσα διοδια απο Αθηνα-ορεστιαδα.......
εγω τα εχω μόνιμα!!!! εχεχεχεχε
koulis19
13/05/2010, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
κατεβηκα να ανοιξω την μπαρα και δεν γινοταν τιποτα (βαρια και μεγαλη), τελικα εκανα οπισθεν και περασα πισω απο αλλον. :a53: :a53: :a53: :a53: Προσοχη μεγαλε μην χτυπησεις κανεναν
:beer: Αυτα θελουν τα λαμογια οι μπομπολες και τα αλλα αφεντικά.
glargkatzis
14/05/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ξερει κανεις αμα την σπρωξεις την μπάρα ,,,,,τι γίνεται?
ανοίγει αυτόματα και προς τα πίσω?
ξέρω εγώ.....
πρίν καιρό την κοπάνησα με το strom και ξεκαρφώθηκε από τη θέση της τελείως...!!!! πολύ απαλά την ακούμπησα, ευτυχώς με τον προβολέα και δεν είχα καμία παρενέργεια εκτός από την υπεύθυνο που βγήκε τρέχοντας....:lol: :lol: :lol:
glargkatzis
14/05/2010, 08:53
πάντως άν τις ρίξεις μία με τα μποτάκια στάνταρ πέφτει...