View Full Version : metro in china or japan
Akatanomastos
13/05/2010, 21:05
:lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=UO-A6ZU4Qkw
αλλα ρε παιδια, μετα το αστειο της υποθεσης
καταλαβαινεις την τραγικοτητα του πραγματος,
και ειναι πολυ ενδιαφερον σαν προβληματισμος
να δεις δηλαδη, την διαφορετικοτητα της κουλτουρας..
αυτοι οι ανθρωποι ουσιαστικα ζητανε να τους σπρωξουν σαν ζωα, να χωρεσουν ολοι μεσα, για να μην αργησουν 5 λεπτα στην δουλεια τους..
φανταζομαι τι αλλες παραχωρησεις μπορουν να κανουν στην ζωη τους..
και ο προβληματισμος ειναι, ειναι ζωη αυτη?
Kατ' αρχήν είναι Κίνα, στην Ιαπωνία δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένει ο συρμός να παστωθούν οι επιβάτες (φτάνει και φεύγει με ακρίβεια δευτερολέπτου)...
Όσον αφορά στον προβληματισμό σου...
Από πότε έχεις να μπεις σε ΜΜΜ στην Ελλάδα σε ώρα και σταθμό αιχμής :rotflmao: ;;;
Εμείς:
1. Καθόμαστε μπροστά στην αποβάθρα/στάση και κοιτάμε να προλάβουμε πόρτα.
2. Δεν επιτρέπουμε να αποβιβαστούν οι προηγούμενοι για να μπούμε.
3. Άσχετα αν θα κατέβουμε σε 15 στάσεις καθόμαστε μπροστά στην πόρτα.
4. Ακόμα κι αν η φωτεινή ένδειξη λέει πως σε 4 λεπτά έρχεται ο επόμενος συρμός, τρέχουμε να προλάβουμε αυτόν που φεύγει και περνάμε filler την πόρτα που κλείνει (και λέμε κι ένα γαμώτο για τον οδηγό που δε μας περίμενε αν δεν προλάβουμε).
5. Μπορεί να είμαστε κουτσοί/στραβοί κλπ αλλά άμα δούμε θέση γινόμαστε Κεντέρης κι ας κατέβουμε στην επόμενη στάση.
Τι άλλες παραχωρήσεις κάνουμε στη ζωή μας;
Είναι ζωή αυτή;
Εκτός κι αν έχω εγώ πολύ καιρό να μπω σε ΜΜΜ...
:beer:
makis206
14/05/2010, 02:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αλλα ρε παιδια, μετα το αστειο της υποθεσης
καταλαβαινεις την τραγικοτητα του πραγματος,
και ειναι πολυ ενδιαφερον σαν προβληματισμος
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Όσον αφορά στον προβληματισμό σου...
Ρε'σείς μπορείτε να μη μου χαλάτε το ανέκδοτο; Θα το στείλω Προβληματισμούς!:evil: :rotflmao:
Σόρρυ που πηδάω το θέμα αλλά εγώ κόλησα στο 2ο βιντεάκι που βγαίνει στα προτεινώμενα δεξιά.... Πείτε μου ότι δεν βγαίνει μόνο σε μένα.... :blush:
makis206
14/05/2010, 02:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Σόρρυ που πηδάω το θέμα αλλά εγώ κόλησα στο 2ο βιντεάκι που βγαίνει στα προτεινώμενα δεξιά.... Πείτε μου ότι δεν βγαίνει μόνο σε μένα.... :blush:
Και μόλις το ανοίξεις δες το 4ο στην ίδια πάλι στήλη..:a03: :lol:
Εχετλαίος
14/05/2010, 03:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
BELLO CULITO ! :D
XJR_Billy
14/05/2010, 03:07
Ρε απατεώνες!!!:mad:
Τι βλέπετε πρωινιάτικα?:blush: :p :a03: :a03: :lol:
Εχετλαίος
14/05/2010, 03:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
να δεις δηλαδη, την διαφορετικοτητα της κουλτουρας..
Ένας να κλ@νει, 200 να πίνουνε.
Εβίβα!
super_toto
14/05/2010, 03:21
Δεν νομίζω να είναι και πολύ προσφατο το video.
Δεν μπορώ να καταλάβω κι εγώ αν είναι Κινα η Ιαπωνία. Πιθανότερο μου φαίνεται να ειναι Κινα. Στην Ιαπωνία το άγγιγμα θεωρείται προσβολή και ειδικά σε γυναίκες.
Ακατανόμαστε πάντως μην κρίνεις από ενα βιντεάκι ένα ολοκληρο λάο. Αν ζήσεις το επίπεδο πολιτισμού και κοινωνίας της Ιαπωνίας θα πάθεις πλάκα.
koulis19
14/05/2010, 07:04
:lol: :lol: :lol: και ο σταθμαρχης σπρωχνει:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Στην Ιαπωνία το άγγιγμα θεωρείται προσβολή και ειδικά σε γυναίκες.
.
Ναι τι να σου πω τωρα.
Απο σεβασμο στις γυναικες οι Ιαπωνες σκιζουν.:lol:
Ιαπωνια ειναι btw. :winka:
super_toto
14/05/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι τι να σου πω τωρα.
Απο σεβασμο στις γυναικες οι Ιαπωνες σκιζουν.:lol:
Ιαπωνια ειναι btw. :winka:
Μπορεί να είναι Ιαπωνία. Δεν μπορώ να καταλάβω. Και να μην είναι αυτό υπάρχουν ένα σωρό άλλα αντίστοιχα βιντεάκια από Ιαπωνία.
Τις γυναίκες τους σύμφωνα με τα δικά μας ήθη, οι Ιάπωνες τις έχουν γραμμένες στα ρχίδια τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σύμφωνα με τα δικά τους ήθη δεν έχουν κι αυτοί τους δικούς κανόνες αξιών και σεβασμού. Τα άγγιγμα είναι είναι άκρως προσβλητικό για αυτούς.
koulis19
14/05/2010, 09:48
Αυτο σημαινει οτι αν παω Ιαπωνια και βαλο χερι στο χερι της στην ιαπωνεζα(ειναι και η αδυναμιες μου)θα θεωρηθει προσβολη?
super_toto
14/05/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Αυτο σημαινει οτι αν παω Ιαπωνια και βαλο χερι στο χερι της στην ιαπωνεζα(ειναι και η αδυναμιες μου)θα θεωρηθει προσβολη?
Για ποιά ιαπωνέζα μιλάμε?
koulis19
14/05/2010, 09:53
Για ποιά ιαπωνέζα μιλάμε? Γενικα μιλαω παντα.Οχι για καποια συγκεκριμενη.Αλλα παντα για ιαπωνεζα ετσι?Μην αρχισουμε τιποτα κινεζες και φιλιπιννεζες
super_toto
14/05/2010, 09:55
Γενικα μιλαω παντα.Οχι για καποια συγκεκριμενη.Αλλα παντα για ιαπωνεζα ετσι?Μην αρχισουμε τιποτα κινεζες και φιλιπιννεζες
Γενικά νομίζω ότι αν πιάσεις το χέρι μιας γυναίκας στο δρόμο θα το θεωρήσει προσβλητικό είτε στην Ιαπωνία είτε στην Ελλάδα. :rotflmao: Εκτός αν μιλάμε για την δική σου γυναίκα.
koulis19
14/05/2010, 09:57
Γενικά νομίζω ότι αν πιάσεις το χέρι μιας γυναίκας στο δρόμο θα το θεωρήσει προσβλητικό είτε στην Ιαπωνία είτε στην Ελλάδα. :rotflmao: Εκτός αν μιλάμε για την δική σου γυναίκα. Θες να πεις οτι αμα πιασω το χερι μιας κοπελας εδω στην Ελλαδα θα το θεωρησει προσβλητικο?Για το χερι μιλαω παντα οχι για τον κωλο
super_toto
14/05/2010, 10:10
Θες να πεις οτι αμα πιασω το χερι μιας κοπελας εδω στην Ελλαδα θα το θεωρησει προσβλητικο?Για το χερι μιλαω παντα οχι για τον κωλο
Δηλαδή βλέπεις μια κοπέλα στο δρόμο και πας και της πιάνεις το χέρι? Νομίζω πως δεν θα της αρέσει.
koulis19
14/05/2010, 10:15
Δηλαδή βλέπεις μια κοπέλα στο δρόμο και πας και της πιάνεις το χέρι? Νομίζω πως δεν θα της αρέσει. Δεν σου ειπα οτι το εχω κανει αλλα οχι και οτι θα παρεξηγηθει.Λογικοτερο να γελασει:beer:
super_toto
14/05/2010, 10:17
Δεν σου ειπα οτι το εχω κανει αλλα οχι και οτι θα παρεξηγηθει.Λογικοτερο να γελασει:beer:
Κοίτα επειδή βλέπω ότι ο διαλογός μας πάει καρφί για εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83858&highlight=%EA%EF%F5%E2%DD%ED%F4%E5%F2) ,
προτείνω να σταματήσουμε άμεσα. :lol:
... οχι και οτι θα παρεξηγηθει.Λογικοτερο να γελασει:beer:
Ναί, αν μοιάζεις με τον Πιτ (τον Μπραντ ντΕ!)...
Εάν όχι το πιθανότερο είναι να σου δώσει και αυτή το χέρι της...
με την ανάποδη στο πρόσωπο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπορεί να είναι Ιαπωνία. Δεν μπορώ να καταλάβω. Και να μην είναι αυτό υπάρχουν ένα σωρό άλλα αντίστοιχα βιντεάκια από Ιαπωνία.
Τις γυναίκες τους σύμφωνα με τα δικά μας ήθη, οι Ιάπωνες τις έχουν γραμμένες στα ρχίδια τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σύμφωνα με τα δικά τους ήθη δεν έχουν κι αυτοί τους δικούς κανόνες αξιών και σεβασμού. Τα άγγιγμα είναι είναι άκρως προσβλητικό για αυτούς.
Πρωτον: Οχι μπορει,Ιαπωνια ειναι ο υπαλληλος λεει "ξεκιναμε" πριν σπρωξει το τσουρμο. :D
Δευτερον:Το ποσο σεβονται οι Ιαπωνες τις γυναικες μπορεις να τον καταλαβεις απο τον
θεσμο της Γκεισσας ,απο τις (καποτε) κοινωνικα αποδεκτες και προσφιλεις σε αυτους παιδεραστικες προτιμησεις τους,και απο την κουλτουρα τους γενικοτερα που συμφωνα με αυτη η γυναικα ειναι απλα ενα σκευος ηδονης που οσο πιο πολυ το εξευτελιζουμε τοσο περισσοτερο γουσταρουμε,και απο την θεση της γυναικας στην συγχρονη κοινωνια που απλα ειναι αστα να πανε.Τα υπολοιπα ειναι εξαιρεσεις.