Σύνδεση

View Full Version : Αθηνα-Καζαμπλανκα

Gallos
14/05/2010, 04:32
Καλημέρα σας και καλό καλοκαίρι. Να έχουμε πολλά και καλά χιλιόμετρα.

Φέτος ετοιμάζω, σαν μικρο παιδί και εγώ, ένα ταξίδι προς την Αφρική. Αν και μέσω πμ με κάποιους έχω μια επαφή και μαθαίνω διάφορες πληροφορίες, είπα να κάνω το παρόν thread
ώστε στο μέλλον ότι πληροφορία συλλέξω να είναι διαθέσιμη για όλους μας.
Σχετικά με το δικό μου ταξίδι στο Μαρόκο, θα ξεκινήσω κάπου γύρω στις 8 Ιουλίου και θα επιστρέψω περίπου στις 25 Ιουλίου. Δεν έχω ακόμα ορίσει ακριβώς της ημερομηνίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να βρίσκομαι στις 17 του μηνός Καζαμπλάνκα για τον γάμο ενός καλού μου φίλου. Τα χιλιόμετρα από την Αθήνα-Καζαμπλάνκα- Aθήνα είναι χοντρικά 6500Km. Αν εξαιρέσουμε το πέρασμα της Αδριατικής, οι μέρες που χρειάζονται ως την Καζαμπλάνκα είναι τέσσερις. Χρειάζονται 3 διανυκτερεύσεις και η 4 μέρα για την διάσχιση απο Γιβραλτάρ(tarifa)-Tanger-Καζαμπλάνκα. Τα χιλιόμετρα που θα διανύω ανά ημέρα υπολογίζονται στα 700 και οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε Μασσαλία (η Νίκαια), Βαρκελώνη και Γιβραλτάρ. Διανυκτερεύσεις σε μικρά ξενοδοχεία κατά προτίμηση και περιφερειακά από τις πόλεις(camping επίσης το σκέφτομαι).Ταχύτητες απο 120 έως 140 και σε εθνικό δίκτυο ,γιατί είναι πολλά τα κμ και αλλιώς δεν βγαίνουν σε τόσες μέρες(για μένα).
Όποιος έχει πληροφορίες για όλη την διαδρομή αλλά και κυρίως για το Μαρόκο αναμένω με μεγάλη χαρά. Επίσης όποιος θέλει και μπορεί, με πολύ μεγάλη χαρά μπορεί να ακολουθήσει. Υπάρχει δυνατότητα στις ημερομηνίες αρκεί 17 Ιουλίου να είμαστε Καζα. Με έναν προχειρο υπολογισμό που έκανα χρειάζονται 1500-2000 ευρώ το άτομο. Αυτά λοιπόν, θα επανέλθω με αναλυτικό πρόγραμμα για το ταξίδι.

υγ:Είμαι γραφικός το ξέρω, αλλά θέλω και εγώ μια τετοια φωτο με το δικό μου μηχανάκι:D

197740

sapila racing
14/05/2010, 04:38
Δεν είσαι γραφικός, πολλοί θέλουν μια τέτοια φωτό αλλά λίγοι το καταφέρνουν.
Καλό ταξίδι! :wave2:

Julius
14/05/2010, 04:43
Kalo taksidi man,

vale plirofories (kai foto gia na mas trexoune ta salia) kai tha to kratisoume mazemeno to post

:beer:

Gallos
14/05/2010, 04:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν είσαι γραφικός, πολλοί θέλουν μια τέτοια φωτό αλλά λίγοι το καταφέρνουν.
Καλό ταξίδι! :wave2:

Εγώ λέω να πάρεις το εργαλείο........... (στις τελιτσες συμπληρώνεις το μηχανάκι της αρεσκείας σου)και να έρθεις. Ε? Θα παίξουμε και μοτοquiz στο Μαρόκο με όλα τα προϊστορικά διχρονάκια:D

sapila racing
14/05/2010, 04:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Εγώ λέω να πάρεις το εργαλείο........... (στις τελιτσες συμπληρώνεις το μηχανάκι της αρεσκείας σου)και να έρθεις. Ε? Θα παίξουμε και μοτοquiz στο Μαρόκο με όλα τα προϊστορικά διχρονάκια:D

Δυσκολο για μένα Δημήτρη, κάποτε ειχαμε ενα σχέδιο με ενα φίλο να κανουμε τον γύρο της Μεσογείου, τότε μπορούσα εγω και δεν μπορούσε αυτός μια κι εκανε παιδιά κλπ νωρίς.
Τωρα δεν μπορώ ούτε εγω...
Σε καμμια 10ριά χρόνια αμα μας παίρνει ακόμα, βλέπουμε. Αλλά τότε δεν θα μπορείς εσυ! :wave2:

Παντως για μένα το μηχανάκι για τέτοιες περιπέτειες θα ηταν αυτό εδω:

197743

Gallos
14/05/2010, 04:51
Παντως για μένα το μηχανάκι για τέτοιες περιπέτειες θα ηταν αυτό εδω:

+1000 για την επιλογή σου
:beer: :beer:

catmaster
14/05/2010, 04:59
Ωραίο ταξίδι (το είχα και εγώ στα σχέδια μου κάποτε - έχω πάει Μαρόκο λόγω δουλειάς πριν χρόνια και η καζαμπλάνκα είναι καθαρό διαμάντι σαν προορισμός... τρεις μέρες και με πολλή τρεχάλα δυστυχως που με έκαναν να θέλω να ξαναπάω αλλά δεν τα κατάφερα έκτοτε )

μια πόλη με ιστορία με απίστευτες εικόνες σαν να είσαι σε ταινία είναι η Καζαμπλάνκα (βάλτε να δέιτε και το ομώνυμο νουάρ με τον "καπαρντίνα" πριν πάτε :lol: ) και ο κόσμος χαρούμενος να σε εξυπηρετήσει και να σε φιλέψει ότι έχει ...

... ζηλέυω απίστευτα μπράβο παιδιά , προσέχετε μόνο γιατί η ζέστη - υγρασία την εποχή που πάτε είναι φοβερή και θα σας κουράζει παραπάνω ...

:beer: :beer: :beer: :beer:

Gallos
14/05/2010, 05:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
προσέχετε μόνο γιατί η ζέστη - υγρασία την εποχή που πάτε είναι φοβερή και θα σας κουράζει παραπάνω ...

Με απασχολεί και μένα το θέμα. Η λύση πιστεύω είναι camel back και μετακινήσεις έως και τις 12 το μεσημέρι και μετά πάλι από τις 18:00...Το μηχανάκι μου βεβαία δεν ξέρω τι άποψη έχει για το θέμα αυτό :rotflmao: :rotflmao:

catmaster
14/05/2010, 05:12
Με απασχολεί και μένα το θέμα. Η λύση πιστεύω είναι camel back και μετακινήσεις έως και τις 12 το μεσημέρι και μετά πάλι από τις 18:00...Το μηχανάκι μου βεβαία δεν ξέρω τι άποψη έχει για το θέμα αυτό :rotflmao: :rotflmao:

έτσι κι αλλιώς αυτούς τους μήνες η πόλη είναι σε λήθαργο τις μεσημβρινές ώρες .... τα ταξίμια και τα μπακίρια "ξυπνούν" μετά το ηλιοβασίλεμα ...

θα απορήσετε με το πόσο μπορεί να σας ξεδιψάσει το υπέροχο αρωματικό τσάι που σερβίρουν στα τοπικά μαγαζιά ...

ρε π@υστη μου θέλω να πάω ... :sad:

road spirit
14/05/2010, 05:15
έτσι κι αλλιώς αυτούς τους μήνες η πόλη είναι σε λήθαργο τις μεσημβρινές ώρες .... τα ταξίμια και τα μπακίρια "ξυπνούν" μετά το ηλιοβασίλεμα ...

θα απορήσετε με το πόσο μπορεί να σας ξεδιψάσει το υπέροχο αρωματικό τσάι που σερβίρουν στα τοπικά μαγαζιά ...

ρε π@υστη μου θέλω να πάω ... :sad: ετοίμαζε απο τώρα για του χρόνου, κάτσε να το σφυρίξουμε και στον Μικε :smokin:

Gallos
14/05/2010, 05:18
ρε π@υστη μου θέλω να πάω ...

Δεν το έχεις τον Ιούλιο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ετοίμαζε απο τώρα για του χρόνου, κάτσε να το σφυρίξουμε και στον Μικε :smokin:

Φέτος είναι το καλό:D

catmaster
14/05/2010, 05:19
ετοίμαζε απο τώρα για του χρόνου, κάτσε να το σφυρίξουμε και στον Μικε :smokin:

Γιάννη , μη με βάζεις στη μπρίζα spare me please ....

(επειδή είμαι ημίτρελος από κούνια -τέλειωσαν και οι "υποχρεωσεις" - δεν θέλω και πολύ πλέον )

sorry για το spam στο νήμα .... :beer:

road spirit
14/05/2010, 05:23
Φέτος είναι το καλό:D για σένα! Με το καλό να πας και να μας μεταφέρεις τις εμπειρίες σου! :beer: :beer:

Γιάννη , μη με βάζεις στη μπρίζα spare me please ....

(επειδή είμαι ημίτρελος από κούνια -τέλειωσαν και οι "υποχρεωσεις" - δεν θέλω και πολύ πλέον )

sorry για το spam στο νήμα .... :beer: Νο mercy bitch! σε μόνιμη ηλεκτρική παροχή θα σε βάλω :lol: :lol:

το spam θα το καθαρίσω later :wave2:

sapila racing
14/05/2010, 05:26
Ενα εχω να πω εγω.

Είστε όλοι παλιοκουφάλες. :p

catmaster
14/05/2010, 05:27
Δεν το έχεις τον Ιούλιο?

Φέτος είναι το καλό:D

ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση ... είναι υπέροχο ταξίδι αλλά δεν το έχω με τίποτα ...

λόγω της δουλειάς που κάνω οι full μήνες είναι αυτοί που τρέχουν τώρα ... πέραν τούτου εξασκώ ελέυθερο επαγγελμα με δικό μου μαγαζί εδώ και ένα χρόνο και το περσινό καλοκαίρι δεν το πρόλαβα να το τρέξω ... αν χάσω και το φετινό δεν θα αντέξω οικονομικα να το κρατήσω και είναι κάτι που αγαπάω ... :)

επίσης ενα tip ....

αν μπορέιτε κάντε το ταξίδι με το άλλο σας μισό - είναι πραγματικά υπέροχα μέρη που εγώ προσωπικά θέλω να μοιράζομαι με το ταίρι μου αντί να δέιχνω φωτογραφίες και βίντεο -αν και εφόσον είναι εφικτό σκεφτείτε το

Gallos
14/05/2010, 05:30
Ο πληθυντικός δεν χρειάζεται. Εγώ και το κορίτσι είμαστε μόνο.

McGyver
14/05/2010, 05:33
Άκη μη σκας, του χρόνου θα πάμε μαζί :D ...

'νταξ' τώρα, ξενέρωσες;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
14/05/2010, 05:38
επίσης ενα tip ....
αν μπορέιτε κάντε το ταξίδι με το άλλο σας μισό - είναι πραγματικά υπέροχα μέρη που εγώ προσωπικά θέλω να μοιράζομαι με το ταίρι μου αντί να δέιχνω φωτογραφίες και βίντεο -αν και εφόσον είναι εφικτό σκεφτείτε το

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Άκη μη σκας, του χρόνου θα πάμε μαζί :D ...
'νταξ' τώρα, ξενέρωσες;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εντάξει λοιπόν, αφού ταιριάζετε...

:lol: :rotflmao: :lol:

Ρε συ McGyver τι θα πείς στην γυναίκα σου? :p

McGyver
14/05/2010, 05:39
Ρε συ McGyver τι θα πείς στην γυναίκα σου? :p

Τις εξηγήσεις σε κάτι τέτοια τις αναλαμβάνει ο Γέροντας...

catmaster
14/05/2010, 05:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Τις εξηγήσεις σε κάτι τέτοια τις αναλαμβάνει ο Γέροντας...

αυτός που μιλάει με γρίφους ;; :rolleyes:

PanVas
14/05/2010, 06:16
Αν πω ότι ζηλεύω και εγώ, θα μου ρίξετε γιαούρτια..;

Με τι λάστιχα σκέφτεσαι να κατέβεις; Προτείνω ασφάλτινα.

Πολύ όμορφα θα είναι, αν και πολύ λάθος εποχή... Ετοιμάσου για νυχτερινά χιλιόμετρα, ή αλλιώς όχι και τόσα πολλά χιλιόμετρα επί Αφρικανικού εδάφους... Όταν ζεσταίνει ο καιρός, δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα...

Ο Λίμπερεκ θα έχει πάρα πολλές πληροφορίες να σου δώσει... http://www.youtube.com/watch?v=J2MqAs3tvyU

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Gallos
14/05/2010, 06:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Με τι λάστιχα σκέφτεσαι να κατέβεις; Προτείνω ασφάλτινα.

Πολύ όμορφα θα είναι, αν και πολύ λάθος εποχή... Ετοιμάσου για νυχτερινά χιλιόμετρα, ή αλλιώς όχι και τόσα πολλά χιλιόμετρα επί Αφρικανικού εδάφους... Όταν ζεσταίνει ο καιρός, δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα...

Ο Λίμπερεκ θα έχει πάρα πολλές πληροφορίες να σου δώσει... http://www.youtube.com/watch?v=J2MqAs3tvyU

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ασφάλτινα θα φοράω αφού δεν έχω σκοπό να πάω πολύ χώμα.Θα είμαι και διπλός .Τώρα κάνα κακγουριλίκι στην άμμο μικρο θα το κάνω. Όσο για το καιρό είναι θέμα, αλλά δεν με σταματάει. Απλά θα τον σεβαστώ :)

MikeG
14/05/2010, 08:39
Επειδή ο Γατούλης προτείνει να πάει κάποιος με το άλλο του μισό, εγώ του χρόνου θα πάμε με το άλλο μισό.
Αχχχχ Γιαννάκη...:blush: :blush: :a07: :a07:

Μόνο γλυκά μηνύματα ανταλλάσσουμε μεταξύ μας... :winka:

:lol: :lol: :lol:

Στου μυαλό μου είναι ένα ταξίδι το οποίο θα ξεκινάει από Τουρκία -> Συρία -> Ιορδανία -> Αίγυπτο -> Λιβύη -> Τυνησία -> (Αλγερία ??, αλλιώς με καράβι απέναντι και πίσω Μαρόκο. Από Μαρόκο καράβι για Ιταλία. :wave2:

road spirit
14/05/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επειδή ο Γατούλης προτείνει να πάει κάποιος με το άλλο του μισό, εγώ του χρόνου θα πάμε με το άλλο μισό.
Αχχχχ Γιαννάκη...:blush: :blush: :a07: :a07:

Μόνο γλυκά μηνύματα ανταλλάσσουμε μεταξύ μας... :winka: ΟΞΩ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ !!

copyright oldman

MikeG
14/05/2010, 08:44
ΟΞΩ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ !!

copyright oldman

Δε βάζει το ΡΕ ο Oldman. :a48: :a22: :a22:

Για το ταξίδι όμως δε σχολίασες τίποτα ε...? :alien: :alien: :smokin:

QSpec
14/05/2010, 09:05
Στου μυαλό μου είναι ένα ταξίδι το οποίο θα ξεκινάει από Τουρκία -> Συρία -> Ιορδανία -> Αίγυπτο -> Λιβύη -> Τυνησία -> (Αλγερία ??, αλλιώς με καράβι απέναντι και πίσω Μαρόκο. Από Μαρόκο καράβι για Ιταλία. :wave2:

Χμμ...

Cpt. Haddock
14/05/2010, 09:07

Εδω μέχρι το Βαλτετσινικο δε μπορείτε να κανονίσετε βόλτα, μου θέτε και Μαρόκο.... :evil:

MikeG
14/05/2010, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Χμμ...

Start planning :winka:

Uriah Heep
14/05/2010, 17:24
...μια πόλη με ιστορία με απίστευτες εικόνες σαν να είσαι σε ταινία είναι η Καζαμπλάνκα (βάλτε να δέιτε και το ομώνυμο νουάρ με τον "καπαρντίνα" πριν πάτε

Η ταινία γυρίστηκε σε στούντιο, εκτός από ελάχιστες σκηνές!

Η Καζαμπλάνκα είναι η πιό Ευρωπαϊκή B. Αφρικανική πόλη. Πολύ καλύτερο το Μαρακές.

Εξαιρετική η Φες.

Η ολοήμερη επίσκεψή μου, στη φοβερή Μεδίνα της Φες,
.
.
...εξακολουθεί μέχρι και σήμερα ν΄αποτελεί ...την Μητέρα των ταξιδιωτικών μου εμπειριών!

Ασφάλτινα θα φοράω αφού δεν έχω σκοπό να πάω πολύ χώμα.Θα είμαι και διπλός .Τώρα κάνα κακγουριλίκι στην άμμο μικρο θα το κάνω.

ΥΓ Υποκλίνομαι βαθυσεβάστως στην -εκ βλαστοκυττάρων- κλίση του ΚΤΜ στα αμμώδη τερέν,
.
.
...αλλά με τα street ελαστικά και σε αμμόλοφους .............σεμνάαααααααααα!

:beer: :beer: :beer:

Gallos
21/05/2010, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
ΥΓ Υποκλίνομαι βαθυσεβάστως στην -εκ βλαστοκυττάρων- κλίση του ΚΤΜ στα αμμώδη τερέν,
.
.
...αλλά με τα street ελαστικά και σε αμμόλοφους .............σεμνάαααααααααα!

Λέγοντας αμμόλοφους άκου την ερμηνεία μου για το συγκεκριμένο ταξίδι:
Βρίσκεις τον πλησιέστερο αμμόλοφο(με το απαραίτητο backround) δίπλα σε ασφαλτωμένο δρόμο, παίρνεις φόρα (έχοντας στείλει το πρόσωπο, στο πεδίο με την φωτογραφική) και φωνάζοντας στην πορεία ΤΟ ΄ΧΩ ΤΟ 'ΧΩ ΤΟ 'ΧΩ φτάνοντας βυθισμενος σχεδόν, στον αμμόλοφο.Βγάζεις τις απαραίτητες φωτογραφίες. Μετά περνάς το επόμενο σου δυωρο προσπαθώντας να ξαναβγάλει την μηχανή στο δρόμο.

dond4le
21/05/2010, 10:59

Αρχιζω να απορω γιατι δεν διαλεξαν εσενα στο Long way round!!

the who
21/05/2010, 11:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
[B]Η ταινία γυρίστηκε σε στούντιο, εκτός από ελάχιστες σκηνές!

Η Καζαμπλάνκα είναι η πιό Ευρωπαϊκή B. Αφρικανική πόλη. Πολύ καλύτερο το Μαρακές.

Εξαιρετική η Φες.

Η ολοήμερη επίσκεψή μου, στη φοβερή Μεδίνα της Φες,
.
.
...εξακολουθεί μέχρι και σήμερα ν΄αποτελεί ...την Μητέρα των ταξιδιωτικών μου εμπειριών!

:a19: :a19: :a19:

nassie
21/05/2010, 12:12
είναι κρίμα να φτάσεις μέχρι την Καζαμπλάνκα και να μην συνεχίσεις - οχι απλά μέχρι το Μαρακές - αλλα να κάνεις και λίγο Ατλαντα. Εκεί θα δεις πραγματικά κατι διαφορετικό. Μια πόλη που μου άρεσε πάρα πολύ, είναι η Ουαρζαζατ.
Οταν θα είσαι στο Μαρακές, να πας οπωσδήποτε στα βουνά, στους καταρράκτες.
Η γνώμη μου είναι να περάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς την Ευρώπη, γιατι έτσι κι αλλιώς η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη (Μαρόκο θα πρέπει να σου προκύψουν οι συγκυρίες για να ξαναπας), και αν μπορείς εξασφάλισε λίγο καιρό παραπάνω "διακοπές" - έστω και άνευ αποδοχών - για να το φχαριστηθείς. Αν δεν το κάνεις, είναι σίγουρο πως θα το μετανοιώσεις.
Γενικά θα έλεγα πως απο την Καζαμπλάνκα και μετα αρχίζεις να βλέπεις κατι διαφορετικό.
Γενικά προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε το τουριστικό, που σίγουρα θα το έχεις δει και σε φωτο, και εξερεύνησε.
Αν θυμηθω κι άλλα θα σου πω
ΥΓ.Οι Αραβες είναι ψιλοάτιμη ράτσα, μην τους εμπιστευτείς

Gallos
24/05/2010, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassie
είναι κρίμα να φτάσεις μέχρι την Καζαμπλάνκα και να μην συνεχίσεις - οχι απλά μέχρι το Μαρακές - αλλα να κάνεις και λίγο Ατλαντα. Εκεί θα δεις πραγματικά κατι διαφορετικό. Μια πόλη που μου άρεσε πάρα πολύ, είναι η Ουαρζαζατ.
Οταν θα είσαι στο Μαρακές, να πας οπωσδήποτε στα βουνά, στους καταρράκτες.
Η γνώμη μου είναι να περάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς την Ευρώπη, γιατι έτσι κι αλλιώς η πρόσβαση είναι πολύ πιο εύκολη (Μαρόκο θα πρέπει να σου προκύψουν οι συγκυρίες για να ξαναπας), και αν μπορείς εξασφάλισε λίγο καιρό παραπάνω "διακοπές" - έστω και άνευ αποδοχών - για να το φχαριστηθείς. Αν δεν το κάνεις, είναι σίγουρο πως θα το μετανοιώσεις.
Γενικά θα έλεγα πως απο την Καζαμπλάνκα και μετα αρχίζεις να βλέπεις κατι διαφορετικό.
Γενικά προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε το τουριστικό, που σίγουρα θα το έχεις δει και σε φωτο, και εξερεύνησε.
Αν θυμηθω κι άλλα θα σου πω
ΥΓ.Οι Αραβες είναι ψιλοάτιμη ράτσα, μην τους εμπιστευτείς

Να υποθεσω οτι πηγες αεροπορικως?Απο Μαρακες προς ουαρζαζατε βενζιναδικα εβλεπες?:D :D

nassie
24/05/2010, 17:07
Να υποθεσω οτι πηγες αεροπορικως?Απο Μαρακες προς ουαρζαζατε βενζιναδικα εβλεπες?:D :D
πήγα οδικώς με μοτο. πήρα πλοίο μόνο πατρα-bari, και απο ισπανία πέρασα ταγγέρη, ενω στο γυρισμό ήρθα απο ceuta.
με αυτονομία περίπου 180-200 χλμ, πουθενά δεν συνάντησα πρόβλημα

Gallos
24/05/2010, 17:12
πήγα οδικώς με μοτο. πήρα πλοίο μόνο πατρα-bari, και απο ισπανία πέρασα ταγγέρη, ενω στο γυρισμό ήρθα απο ceuta.
με αυτονομία περίπου 180-200 χλμ, πουθενά δεν συνάντησα πρόβλημα

Με ενδιαφέρει η διαδρομη που εκανες Μαροκο.Εγω σκέφτομαι απο ταγγερη να παω Φεζ.Απο Φεζ Καζαπλανκα μετα Μαρακες και να φτάσω ως την Ζαγορα.

nassie
24/05/2010, 17:14
τα "καλά" είναι πιο κάτω. απο ζαγορά δεν θυμάμαι να πέρασα

nassie
24/05/2010, 17:18
θα ψάξω να βρω τις σημειώσεις και τους χάρτες μου, κ ευχαρίστως να σου πω πολύ περισσότερα, μιας κι έχει περάσει καιρός και δεν θυμαμαι πολλά απο τα ονόματα πόλεων

Gallos
24/05/2010, 17:21
θα ψάξω να βρω τις σημειώσεις και τους χάρτες μου, κ ευχαρίστως να σου πω πολύ περισσότερα, μιας κι έχει περάσει καιρός και δεν θυμαμαι πολλά απο τα ονόματα πόλεων

Αναμενω λεπτομερειες.Τι καιρο ειχες παει?
:beer: :beer: :beer: :beer:

nassie
24/05/2010, 17:25
25 Ιουλίου - 20 Αυγούστου

Gallos
29/05/2010, 12:16
Τελικά σκέφτομαι να περάσω από Μασσαλία(Sete Tanger)στο Μαρόκο για να κερδίσω μέρες και να φτάσω λίγο ποιο ξεκούραστος. Το θέμα είναι ότι θελωι τόσα πολλά να δω στο Μαρόκο και έχω χάσει την μπάλα.Το γεγονός επίσης ότι θέλω να είμαι στις 17 18 Καζαμπλάνκα με δεσμεύει λίγο.Για να κατέβω νότιο Μαρόκο βγαίνει με πολύ ζόρι το πρόγραμμα. Έχω αρχίσει και την προετοιμασία αγοράς διάφορων πραγμάτων,κάθομαι γραφείο μέχρι αργά για να ψάχνω διαδρομές και διάφορα και γενικά έχω κουραστεί χωρίς να έχω καν ξεκινήσει....Έχω φάει και τρελό σκάλωμα να φτάσω στο Νότο(Σαχάρα) και νιώθω ότι αν δεν πάω θα είναι αποτυχία το όλο θέμα. Τελικά το πριν, η διάρκεια και το μετά του ταξιδιού είναι περίεργα πράγματα. Για το πρώτο έχω πείρα πλέον,τα άλλα δυο τα συμπέρανα από διάφορα αναγνώσματα.

Κάτσε να με κεράσω τπτ να ξελαμπικαρω :beer: :beer: :beer: :beer:

Uriah Heep
02/06/2010, 08:47
Για δες κι αυτό ...http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1/11585-%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82.html

Δεν "βγαίνει" το link

Δες τα ΤΑΞΙΔΙΑ του www.gsforum.gr

Συμπίπτουν ημερομηνίες και προορισμός!!!

...δεν γνωρίζω αν συμπίπτουν και τα πρόσωπα.

Gallos
02/06/2010, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

...δεν γνωρίζω αν συμπίπτουν και τα πρόσωπα.

Συμπίπτουν συμπίπτουν, του έταξα γη και ύδωρ:D για να ερθει.
Το έβαλε στο άσχετο το θρεντ εκεί και ανακαλύψαμε το πέρασμα απο Civitavecchia προς Barcelona.
Απόψε θα κάνω τις αγορές των εισιτηρίων :) :) :) Ένα μηνακι και κάτι ψηλά έμειναν....
Panvas και Τσοκλη τρέμετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gallos
02/06/2010, 16:40
Κλείσαμε τα εισητηρια:)) τώρα φτυνουμε τους κορφους μας εώς την πολυπόθητη μέρα:a25: :a25: :a25: :a25:

Gallos
05/07/2010, 07:54
Φάγαμε ήττα ρε γμτ :( Ένα μέλος της παρέας έχασε το διαβατήριο του(πριν 3 βδομάδες)έβαλα λυτούς και δεμένους αλλά διαβατήριο γιοκ. Θέλουν λέει 3 μήνες όταν είναι απώλεια για την έκδοση του. Τσάμπα και τα εισιτήρια για τα περάσματα στο Μαρόκο(δεν παίρνουμε μια πίσω).

Αλλά επειδή δεν το βάζουμε κάτω, αύριο έχει αναχώρηση για Ευρώπη, ο προορισμός είναι έκπληξη.

Καλό καλοκαίρι σε όλους λοιπόν.....A la prochaine Mdm Africa....

sapila racing
05/07/2010, 08:02
Κρίμα ρε φίλε!
Οπως και να χει, καλά να περάσετε. :wave2:

filipp0s
05/07/2010, 08:05
Φάγαμε ήττα ρε γμτ :( Ένα μέλος της παρέας έχασε το διαβατήριο του(πριν 3 βδομάδες)έβαλα λυτούς και δεμένους αλλά διαβατήριο γιοκ. Θέλουν λέει 3 μήνες όταν είναι απώλεια για την έκδοση του. Τσάμπα και τα εισιτήρια για τα περάσματα στο Μαρόκο(δεν παίρνουμε μια πίσω).

Αλλά επειδή δεν το βάζουμε κάτω, αύριο έχει αναχώρηση για Ευρώπη, ο προορισμός είναι έκπληξη.

Μλκ ρε γ@μωτο...

Καλο δρόμο όπως και να 'χει και περιμενουμε ταξιδιωτικό!:beer: :beer:

PanVas
06/07/2010, 02:13
Όπου και να πάτε καλά θα περάσετε!
Η παρέα μετράει και η διάθεση!

Άντε καλούς δρόμους και καλά χιλιόμετρα!

Pardalotzatziki
06/07/2010, 02:35

Κριμα τετοια ατυχια....αλλα αφου βρεθηκε αλλος προορισμος.....καλο δρομο και σε σας...

:wave2: :wave2:

PanVas
19/07/2010, 07:19
Αμάν αυτό το ΣΚ...

Καλύτερα να μην είχα τηλέφωνο μαζί μου...

Εκεί που χόρευα με την νύφη και έβγαζα τις υποχρεώσεις μου σαν κουμπάρος σε γάμο στο Βελιγράδι, έσκασε μήνυμα όπου ένα ακόμα Ευρωπαϊκό έκλασε μέντες....

Τα υπόλοιπα από τους συμμετέχοντες...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sapila racing
19/07/2010, 07:30
έσκασε μήνυμα όπου ένα ακόμα Ευρωπαϊκό έκλασε μέντες....

ωχχ ωχχ ελπίζω ολα να πάνε καλά με τα παιδιά και να μην τους χαλάσει το ταξίδι!

Gallos
26/07/2010, 10:21
Επιστρέψαμε και εμείς. Πως , ποιοι και γιατί, θα σας το γράψω στο ανάλογο φωτορομάντζο.
Ξεπέρασα τον μέσο Ιαπωνέζο με 3000 φώτος. Φτιάχνω φωτογραφίες και θα κάνω μια απόπειρα συγγραφής. Καλό καλοκαίρι σε όλους και όσοι μπορειτε αμοληθείτε με τα άτια.

Τελικά η διαδρομη μετράει....:beer: :beer: :beer:

PanVas
27/07/2010, 04:37
Αργούμε πολύ με το ταξιδιωτικό...;;;;;

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Gallos
27/07/2010, 06:18
Μαζεύω φώτος απο 4 διαφορετικά σημεία της Αθήνας και αρχιζω το γραψιμο. Ως τότε, αν είσαι μέλος στο φόρουμ των τρομερών vstrom, ψάξε ένα ταξιδιωτικό με τίτλο 10 χώρες,16 μέρες, 6500κμ(κάπως έτσι). Είναι το παιδί που είχε περάσει από Σόφια. Έχει βγάλει φώτο HDR, δεν την ήξερα την τεχνική αυτή πριν φύγω :(