View Full Version : ΚΤΜ 990 vs VARADERO vs TIGER 1050(ebike.gr).
To διαβασατε το τελευταιο τευχος:confused: :rolleyes:
Αν οχι κατεβαστε το απο εδω: http://www.ebike.gr/main/
Συγκριτικο μεταξυ ΚΤΜ 990 ,VARADERO 1000,TIGER 1050...
Και φυσικα,οπως παντα,φαγατε την σκονη μας....:D :D :D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Tι, πάλι σκορπίσατε;;;
τι έλεγε πάλι για κανα ρετάρισμα? :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Tι, πάλι σκορπίσατε;;;
Mπα......Μια χαρα γ@μ1σΑνε!!!:a23: :a23: :a23:
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
τι έλεγε πάλι για κανα ρετάρισμα? :D
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Γελανε και τα Πaprilia τωρα:rolleyes: :bigcry:
Που δεν τα παιζουν πουθενα....:lol:
Γελανε και τα Πaprilia τωρα:rolleyes: :bigcry:
Που δεν τα παιζουν πουθενα....:lol:
έχουν υψηλή αίσθηση του χιούμορ οι aprilianοι ,
και την έχουν αναπτύξη ως άμυνα μετά τις πολλές επισκέψεις στον μάστορα ,
όχι βέβαια κάθε τρίτη όπως εσείς αλλά κάθε δεύτερη πέμπτη ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
κάθε δεύτερη πέμπτη ...
Μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια παρακαλω....:rolleyes: :D
Μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια παρακαλω....:rolleyes: :D
ok !!! :lol: :lol:
LOUKILOUK
14/05/2010, 10:20
To διαβασατε το τελευταιο τευχος:confused: :rolleyes:
Αν οχι κατεβαστε το απο εδω: http://www.ebike.gr/main/
Συγκριτικο μεταξυ ΚΤΜ 990 ,VARADERO 1000,TIGER 1050...
Καλά ρε Θωμά, τόσο καιρό εδώ μέσα χαμπάρι δεν παίρνεις...τα παλικάρια με τα σχιστά μάτια και τις χερούκλες που είναι εδώ μέσα τα ξέρουνε όλα από μικροί ... τι να κάθονται να διαβάζουν και να τρώνε τον πολύτιμο χρόνο τους...Τίποτα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 30 χρόνια... Honda/Japan και ξερό ψωμί... Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες... Άι σιχτιρ και εσύ και τα άρθρα του καθενός που νομίζει ότι ξέρει να καβαλάει...
Αρπακολατζήδες, τυχαίοι, τρόφιμοι ψυχιατρείων, ψωνισμένοι, άσχετοι, αμόρφωτοι, ψευτοδιανοούμενοι, παπατζήδες και λαμόγια που συνάμα δεν έχουν ιδέα από μοτοσυκλετιστικλή ιστορία, κουλτούρα και άποψη καβαλάνε ΚΤΜ...
Οι υπόλοιποι, γνώστες των πάντων ανέκαθεν, κάτι σαν μικροί θεοί επι γης, καβαλάνε μόνο μηχανήματα φτιαγμένα από την χώρα που ανατέλει ο ήλιος και ανθίζουν τα χρυσάνθεμα, πίνουν νερό στο όνομα του Χαμαμάτσου και κάνουν χαρακίρι αν ποτέ ακούσουν για ζημιά σε σχιστομάτικο δίτροχο (σπασμένα πλαίσια, καμένα πηνία, φτυσμένες ηλεκτρονικές, πεθαμένες αντλίες βενζίνης, ανορθωτές που δεν τους σηκώνεται...πχ... :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: )
Το αρθράκι το διάβασα Θωμά και όπως θα διαπίστωσες και εσύ είναι τουλάχιστον αιρετικό και προκλητικό, στερείται σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Διεκπεραιώθηκε από άτομα χαμηλοτάτου πνευματικού και μοτοσυκλετιστικού επιπέδου τα οποία εκτελούσαν εντεταλμένο καθήκον με σκοπό την σπίλωση και την αμαύρωση της ανώτερης μοτοσυκλετιστικής φυλής, που μόνη αυτή κατέχει την μία και πραγματική αλήθεια, η οποία είναι γνωστή σε ολούς μας άλλωστε... ειτε το θέλουμε είτε όχι...
Μετά από αυτά σε καλώ να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη για τις ύβρεις, τις προκλήσεις και τα προσβλήτικά σχόλια τα οποία εξαπέλησες εναντίον της ανυπέρβλητης Ιαπωνικής μοτοθεωρίας(κατά το κοσμοθεωρία...). Θωμά μετανόησε και θα σωθείς...νέο παιδί είσαι ακόμα προλαβαίνεις... πάρε παράδειγμα από τον VALE... :winka: :lol: :bawl: :bigcry:
'Οσο για μένα...άσε με εμένα... εγώ μάλλον ανήκω σε μια, ή και παραπάνω, από τις αισχρές και τρισάθλιες συνομοταξίες που ανέφερα λίγο παραπάνω...
Άντε γεια :wave2: ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Καλά ρε Θωμά, τόσο καιρό εδώ μέσα χαμπάρι δεν παίρνεις...τα παλικάρια με τα σχιστά μάτια και τις χερούκλες που είναι εδώ μέσα τα ξέρουνε όλα από μικροί ... τι να κάθονται να διαβάζουν και να τρώνε τον πολύτιμο χρόνο τους...Τίποτα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 30 χρόνια... Honda/Japan και ξερό ψωμί... Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες... Άι σιχτιρ και εσύ και τα άρθρα του καθενός που νομίζει ότι ξέρει να καβαλάει...
Αρπακολατζήδες, τυχαίοι, τρόφιμοι ψυχιατρείων, ψωνισμένοι, άσχετοι, αμόρφωτοι, ψευτοδιανοούμενοι, παπατζήδες και λαμόγια που συνάμα δεν έχουν ιδέα από μοτοσυκλετιστικλή ιστορία, κουλτούρα και άποψη καβαλάνε ΚΤΜ...
Οι υπόλοιποι, γνώστες των πάντων ανέκαθεν, κάτι σαν μικροί θεοί επι γης, καβαλάνε μόνο μηχανήματα φτιαγμένα από την χώρα που ανατέλει ο ήλιος και ανθίζουν τα χρυσάνθεμα, πίνουν νερό στο όνομα του Χαμαμάτσου και κάνουν χαρακίρι αν ποτέ ακούσουν για ζημιά σε σχιστομάτικο δίτροχο (σπασμένα πλαίσια, καμένα πηνία, φτυσμένες ηλεκτρονικές, πεθαμένες αντλίες βενζίνης, ανορθωτές που δεν τους σηκώνεται...πχ... :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: )
Το αρθράκι το διάβασα Θωμά και όπως θα διαπίστωσες και εσύ είναι τουλάχιστον αιρετικό και προκλητικό, στερείται σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Διεκπεραιώθηκε από άτομα χαμηλοτάτου πνευματικού και μοτοσυκλετιστικού επιπέδου τα οποία εκτελούσαν εντεταλμένο καθήκον με σκοπό την σπίλωση και την αμαύρωση της ανώτερης μοτοσυκλετιστικής φυλής, που μόνη αυτή κατέχει την μία και πραγματική αλήθεια, η οποία είναι γνωστή σε ολούς μας άλλωστε... ειτε το θέλουμε είτε όχι...
Μετά από αυτά σε καλώ να ζητήσεις ταπεινά συγνώμη για τις ύβρεις, τις προκλήσεις και τα προσλήτικά σχόλια τα οποία εξαπέλησες εναντίον της ανυπέρβλητης ιαπωνικής μοτοθεωρίας(κατά το κοσμοθεωρία...). Θωμά μετανόησε και θα σωθείς...νέο παιδί είσαι ακόμα προλαβαίνεις... πάρε παράδειγμα από τον VALE...
'Οσο για μένα...άσε με εμένα... εγώ μάλλον ανήκω σε μια, ή και παραπάνω, από τις αισχρές και τρισάθλιες συνομοταξίες που ανέφερα λίγο παραπάνω...
Άντε γεια :wave2: ...
Δεν το ανταλλασεις με ενα LC4 640 sm για ατελειωτα στροφιλικια ε?!:rolleyes:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το τελευταίο τεύχος??
LOUKILOUK
14/05/2010, 10:47
Δεν το ανταλλασεις με ενα LC4 640 sm για ατελειωτα στροφιλικια ε?!:rolleyes:
Θωμά έπρεπε να σε είχα στην Κρήτη (36άωρο...) για να καταλάβεις ότι μου ζητάς να ανταλλάξω ένα χιλάρι με ένα 600άρι, ενώ στρίβουν το ιδιο καλά τουλάχιστον...(μιλάμε για οδικό δίκτυο και όχι για πίστα....:winka: )
Διάβασες και σου άνοιξε η ορεξούλα...;
Όσα λεέι το άρθρο για το 990 είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα...(Βαραντέρο και τίγρη δεν έχω οδηγήσει με αξιώσεις, παρα μόνο μικρή βόλτα...οπότε δεν το έχω δει το έργο..., ας μιλήσει άλλος... )
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το τελευταίο τεύχος??
Το κανεις download και πας στην σελιδα 160 του pdf.Εκει περιπου ειναι το συγκριτικο...:winka:
Για να το κανεις download πρεπει να εχεις κανει συνδεση πρωτα.Απλα δινεις καποια στοιχεια...
Διάβασες και σου άνοιξε η ορεξούλα...;
Μωρε η ορεξουλα ηταν ανοιχτη εδω και καιρο:D :D :D
Ε μετα το οδηγησα κιολας και επαθα κοκο-μπλοκο...:lol: :smokin:
Η παρουσία των ιαπώνων στα μεγάλα on – off to 2010 είναι το ….VARADERO ???:eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: και κανουν και ...συγκριση ..:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Η παρουσία των ιαπώνων στα μεγάλα on – off to 2010 είναι το ….VARADERO ???:eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: και κανουν και ...συγκριση ..:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Αλλα πιο ειναι δλδ?!:rolleyes:
χαζοπεριοδικά !!!!
συγκρίνουν απλά ότι έχουν από κάτω παρκαρισμένο :lol: :lol:
Αλλα πιο ειναι δλδ?!:rolleyes:
μα γι αυτο γελάω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα γι αυτο γελάω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ααααααααα ειπα και εγω μην βγηκε κανεναν αλλο παρομοιο θηριο και χασει την θεση το 990:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Πάντως ,ότι και να συγκρίνουν και ότι και να λέμε , εδώ και χρόνια το μοναδικό MEGA ΟΝ-ΟFF , 50/50 (και τα κουκούτσια μοιρασμένα) είναι το ΚΤΜ…
…και το συγκρίνουν με varadero και λουσάτο TDM…
:lol: :lol: :lol:
Πάντως ,ότι και να συγκρίνουν και ότι και να λέμε , εδώ και χρόνια το μοναδικό MEGA ΟΝ-ΟFF , 50/50 (και τα κουκούτσια μοιρασμένα) είναι το ΚΤΜ…
…και το συγκρίνουν με varadero και λουσάτο TDM…
:lol: :lol: :lol:
Και παρολο που ειναι ενα πραγματικο ON-OFF κατι TDM,VARADERO κλπ κλπ τα εχει για πρωινο στην ασφαλτο:smokin: Παρολο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ειναι μηχανακια καθαρα ON :winka:
Shaolin Monk
14/05/2010, 14:18
Πάντως ,ότι και να συγκρίνουν και ότι και να λέμε , εδώ και χρόνια το μοναδικό MEGA ΟΝ-ΟFF , 50/50 (και τα κουκούτσια μοιρασμένα) είναι το ΚΤΜ
Και τα γαματα ΚΤΜ κανουν παρεα τα επισης γαματα BMW εξω απο τις καφετεριες πρωτη μουρη, ενω ταπεινα β-στρομακια οργωνουν ολη την Ευρωπη...:rotflmao:
Allst@rf
14/05/2010, 14:33
i am not worthy,i am not worthy...
197787
Shaolin Monk
14/05/2010, 14:41
Ωραια φωτο...:wave2:
Πρεπει να ειναι πολυ πορωτικο στο χωμα ομως...
http://www.youtube.com/watch?v=98pEFwoejiQ
Shaolin Monk
14/05/2010, 14:54
Και αυτο που λεω παντα... Ολα πανε παντου και οπως θες, φτανει να'χεις χερια...:rotflmao:
Γιατι αυτος τα Βαρκαδερα τα Στροματα και τα Κανε Το Μαστορα τα εχει για μεζε...
http://www.youtube.com/watch?v=SUa4KBnOZ3I&feature=related
LOUKILOUK
14/05/2010, 15:27
Η ουσία είναι ότι όποιος έχει λίγο χέρια και λίγο κέφια με το 990 κάνει παπάδες...με τα υπόλοιπα απλά μετακινείται αξιοπρεπώς...
Θα ακόυσω βέβαια πάλι ότι δεν θα φτάσω εκεί που φτάνουν οι υπόλοιποι και θα μείνω Τρίτη χάραμα και κουμπάρο μου θα κάνω τον μηχανικό μου και άλλα τέτοια αστεία και γραφικά πλέον... ΟΚ λοιπόν, τα λέμε στους δρόμους μάγκες...πάντα όρθιοι, :beer: :wave2:
υ.γ. το 990/950 δεν είναι 50/50 ον οφ είναι 100/100 ον οφ...:winka: :evil: γκέγκε?
υ.γ. το 990/950 δεν είναι 50/50 ον οφ είναι 100/100 ον οφ...:winka: :evil: γκέγκε?
Το ιδιο ειναι ρε...:lol: :lol: :lol:
50 στα 50 σημαινει 100 στα 100 αλλα σε αλλη κλιμακα...:bigcry:
Ρε τι είστε εσεις οι ΚΤΜαδες… μην ακούσετε καλό λόγο από άνθρωπο ,αμέσως γίνεστε…. σαν ΒΜWδακηδες με χειρότερη αντιπροσωπεία ….
Πάρτε το χαμπάρι…. Από την μέρα που βγήκε το VSTROM όλες οι άλλες μηχανές είναι για τον @ΥΤΣΟ… και σε άσφαλτο και σε χώμα …σε ξηρα ,αέρα και θάλασσα άμα λαχει να ουμ…
:smokin:
ΥΓ : (χωρις πλακα)... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ PANVAS :beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
14/05/2010, 18:05
συγνωμη για να καταλαβω, ανοιγετε ενα θεμα απο το πουθενα (με αφορμη ενα αρθρο ενος περιοδικου) και ζητατε να σας αναγνωρισουμε την κυριαρχια των ΚΤΜ, παραθετοντας φωτο και λεγοντας διθυραμβους???:confused:
οκ,ενταξει, το 990 γ@μει και δερνει.........
και τωρα τι?:look:
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
συγνωμη για να καταλαβω, ανοιγετε ενα θεμα απο το πουθενα (με αφορμη ενα αρθρο ενος περιοδικου) και ζητατε να σας αναγνωρισουμε την κυριαρχια των ΚΤΜ, παραθετοντας φωτο και λεγοντας διθυραμβους???:confused:
οκ,ενταξει, το 990 γ@μει και δερνει.........
και τωρα τι?:look:
ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ....
Χαλαρωσε αγορινα,την πλακα μας κανουμε:winka:
:beer: :beer: :beer:
devil's animal
14/05/2010, 18:23
Χαλαρωσε αγορινα,την πλακα μας κανουμε:winka:
γιατι εγω ΤΙ κανω??
αλλωστε δεν μπορεις να μιλησεις ποτε σοβαρα για ενα ΚΤΜ....
ΜΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
σοβαρα τωρα...τα γελακια στο τελος του ποστ δεν τα ειδες??
:wave2:
γιατι εγω ΤΙ κανω??
αλλωστε δεν μπορεις να μιλησεις ποτε σοβαρα για ενα ΚΤΜ....
ΜΟΥΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
σοβαρα τωρα...τα γελακια στο τελος του ποστ δεν τα ειδες??
LOUKILOUK
15/05/2010, 05:13
Ρε τι είστε εσεις οι ΚΤΜαδες… μην ακούσετε καλό λόγο από άνθρωπο ,αμέσως γίνεστε…. σαν ΒΜWδακηδες με χειρότερη αντιπροσωπεία ….
Πάρτε το χαμπάρι…. Από την μέρα που βγήκε το VSTROM όλες οι άλλες μηχανές είναι για τον @ΥΤΣΟ… και σε άσφαλτο και σε χώμα …σε ξηρα ,αέρα και θάλασσα άμα λαχει να ουμ…
:smokin:
ΥΓ : (χωρις πλακα)... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ PANVAS :beer: :beer: :beer: :beer:
Ρε συ Γιώργη γιατί το λες αυτό... τι κακό έχουν οι μπεμβεδάκηδες; οι στρομάκηδες ; οι TDMάκηδες; και γενικά όλοι αυτοί που κράζουμε εδώ μέσα... δεν έχουμε αφήσει και κανένα...
Οκ, κατάλαβα, πλάκα κάνουμε...
Ας ξεχωρίσουμε λοιπόν κάποια στιγμή τη μηχανή -εργαλείο από τον άνθρωπο- χρήστη αν θέλουμε να αποκτήσουμε σοβαρή εικόνα για το τι καβαλάμε...Σημασία λοιπόν έχει να ξέρεις τι καβαλάς και ακόμα περισσότερο να το ευχαριστιέσε που το καβαλάς...:
Δεν θα πω τίποτε άλλο για μάρκες και ειδικά για ΚΤΜ... τα έχουμε ξαναπεί και όποιος έχει μάτια, αυτιά και μυαλό ανοιχτό, βλέπει, ακούει και καταλαβαίνει...:winka:
Νομίζω ότι επίσης έχω ξαναπει πόσο σεβασμό και εκτίμιση τρέφω για ανθρώπους σαν τον Παναγιώτη, τον Βασίλη, τον Ηλία, και όλους αυτούς που "αλητεύουν"με τις μηχανές τους όποιες και αν είναι... Ευσεβής πόθος μου να τους γνωρίσω και να συνταξιδέψω μαζί τους...:sun:...
..και ας έχω ΚΤΜ...
:lol: :bigcry: :rotflmao:
υ.γ.1 Θωμά σχώρνα τους...ου γαρ οίδασι τι ποιοούσει...:rotflmao: :beer:
υ.γ.2 Σταύρο για να γελασουμε λίγο παραπάνω πες τι καβαλας ρε συ...:lol:
:wave2: :sun:
miscelano
15/05/2010, 05:14
πςςςςς καλα ε και γαμω τα μηχανακια το κτμ....γαμει και δερνει....δεν υπαρχει.....σαν αυτο κανενα αλλο....αφου μετα το συγκριτικο τρεχουν ολοι οι φιλοι μου με τα γιαπωνεζικα ν αγορασουν κτμ....
και πουστε ολοι εσεις με τα κτμ των 15.000 ευρω μην απομακρινεστε και πολυ απο τη καφετερια.....μπορει να σας ματιαξει κανεις.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. οι συνφορουμιτες εξαιρουνται...δεν πανε σε καφετεριες...μαλιστα ενας εχει παει και στο γραμμο....πςςςςςςςςς φτιαχτηκα τωρα....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
15/05/2010, 05:32
υ.γ.2 Σταύρο για να γελασουμε λίγο παραπάνω πες τι καβαλας ρε συ...:lol:
:wave2: :sun:
αυτη την στιγμη καβαλαω ενα τερας αξιοπιστιας με τον πιο ελαστικο κινητηρα που εχει βγει ποτε!!:a08: :a08: :a44:
....και αυτο που ειναι στην υπογραφη μου...:a54: :a07: :a30: :a23: :a2:
γελαστε τωρα αφοβα...
197809
LOUKILOUK
15/05/2010, 06:12
αυτη την στιγμη καβαλαω ενα τερας αξιοπιστιας με τον πιο ελαστικο κινητηρα που εχει βγει ποτε!!:a08: :a08: :a44:
....και αυτο που ειναι στην υπογραφη μου...:a54: :a07: :a30: :a23: :a2:
γελαστε τωρα αφοβα...
και εγώ που περίμενα φωτό από το τούμπανο που ντύθηκε φραουλίτσα να γελάσω...:sad:
:lol: :rotflmao:
kawasaki klv 1000 :D
οποιος ktm μας εχει κοτσια τον προκαλω σε μονομαχια
στο μπιλιαρδο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τα μηχανακια μας μαρτυρες :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
kawasaki klv 1000 :D
Να σου πω την αληθεια ρε φιλε,αυτο το μηχανακι μου αρεσε...:blush:
Κριμα που πηγε πατο σε πωλησεις:(
το τούμπανο που ντύθηκε φραουλίτσα να γελάσω...:sad:
Φραουλιτσο-τουμπανο...:bigcry:
οι μεγαλες φιρμες ειναι για περιορισμενες εμφανισεις :lol:
devil's animal
15/05/2010, 07:26
και εγώ που περίμενα φωτό από το τούμπανο που ντύθηκε φραουλίτσα να γελάσω...:sad:
:lol: :rotflmao:
προταση:
http://www.vres.gr/search.php?cx=partner-pub-8000546518807629%3Avkbsslpcd3r&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-7&q=%EF%F6%E8%E1%EB%EC%E9%E1%F4%F1%EF%E9&sa=%C1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7&siteurl=www.vres.gr%2F#906
αν δεν βελτιωθει η κατασταση σου,πουλα το ΚΤΜ....
μπας και βρεις το φως σου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
na pas se οφθαλμιατρο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καποιος ομως δε θα αγορασει μοτο για ενα τεστ ΑΛΛΑ για μια 5 ετια .............. Αμα κανουμε ενα τεστ μιας 5 ετιας με 50.οοο κλμ και να δουμε ποιος θα τραβαει μετα περισοτερο τα μαλια του , το συζηταμε ................ εκτος αν ειστε ΚαραφλεςΤΜ οποτε δε σας νοιαζει................:wave2:
dhladh mag θες να μας πεις οτι ειναι πιο αξιοπιστο το βαρκα απο τα αλλα?
(γιατι εχω να πω μπολικα για αυτη την προσβολη προς τις μοτοσυκλετες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
πςςςςς καλα ε και γαμω τα μηχανακια το κτμ....γαμει και δερνει....δεν υπαρχει.....σαν αυτο κανενα αλλο....αφου μετα το συγκριτικο τρεχουν ολοι οι φιλοι μου με τα γιαπωνεζικα ν αγορασουν κτμ....
και πουστε ολοι εσεις με τα κτμ των 15.000 ευρω μην απομακρινεστε και πολυ απο τη καφετερια.....μπορει να σας ματιαξει κανεις.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. οι συνφορουμιτες εξαιρουνται...δεν πανε σε καφετεριες...μαλιστα ενας εχει παει και στο γραμμο....πςςςςςςςςς φτιαχτηκα τωρα....:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :beer: :beer: :beer:
Εσύ που κολλάς εδώ μέσα? :a38:
Για μοτοσυκλέτες είναι η συζήτηση, και όχι για ό,τι έχει 2 ρόδες και τιμόνι, γιατί αν είναι έτσι να λάβουν μέρος κι αυτοί...με τους οποίους έχεις πολλά να πεις.
Όταν ποστάρεις βόλτα (αυθημερόν) μεγαλύτερη από την δική μου, τα ξαναλέμε.
197947
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Εσύ που κολλάς εδώ μέσα? :a38:
Για μοτοσυκλέτες είναι η συζήτηση, και όχι για ό,τι έχει 2 ρόδες και τιμόνι, γιατί αν είναι έτσι να λάβουν μέρος κι αυτοί...με τους οποίους έχεις πολλά να πεις.
Όταν ποστάρεις βόλτα (αυθημερόν) μεγαλύτερη από την δική μου, τα ξαναλέμε.
οι δυο τροχοι προ και μετα ΔΝΤ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
οι δυο τροχοι προ και μετα ΔΝΤ...
Η Άφρικα πριν και μετά το ΄90 θα έλεγα εγώ... :rotflmao:
Greg_950 S
16/05/2010, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Καποιος ομως δε θα αγορασει μοτο για ενα τεστ ΑΛΛΑ για μια 5 ετια .............. Αμα κανουμε ενα τεστ μιας 5 ετιας με 50.οοο κλμ και να δουμε ποιος θα τραβαει μετα περισοτερο τα μαλια του , το συζηταμε ................ εκτος αν ειστε ΚαραφλεςΤΜ οποτε δε σας νοιαζει................:wave2:
Καλά τα γράφεις και μας βάζεις ιδέες ...
Ίσως και ο super "προικισμένος" Γκουσγκούνης να καράφλιασε γιατί καβαλούσε τα ΚΤΜ της εποχής του ... :lol: :rotflmao:
Με τέτοια προσόντα όμως, οι ανταγωνιστές τον θυμόταν για πάντα ( ..εντός και εκτός δρόμου). :beer:
Shaolin Monk
16/05/2010, 17:12
Φιλος μετα απο χρονια με ιαπωνεζικα, πηρε adv. Τον ρωταω πως ειναι η συμβιωση με τη κουκλα και μου λει: Ρε Νικολα τι να σου πω... Τα αλλα αν κατι χαλαγε το εφτιαχνα, τωρα το φτιαχνω για να μη χαλασει...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φιλος μετα απο χρονια με ιαπωνεζικα, πηρε adv. Τον ρωταω πως ειναι η συμβιωση με τη κουκλα και μου λει: Ρε Νικολα τι να σου πω... Τα αλλα αν κατι χαλαγε το εφτιαχνα, τωρα το φτιαχνω για να μη χαλασει...
:rotflmao:
Πες του να το δωσει σε εμενα να γλιτωσει ο ανθρωπος...:smokin:
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ....:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
dhladh mag θες να μας πεις οτι ειναι πιο αξιοπιστο το βαρκα απο τα αλλα?
(γιατι εχω να πω μπολικα για αυτη την προσβολη προς τις μοτοσυκλετες)
Ψυχολογικα για μενα το Vara ειναι πιο αξιοπιστο , το tiger θα περνα παντως ......... τωρα το ADV k to Smt ολοι ξερουμε οτι ειναι κορυφη ............ Εμενα παντως η λογικη μου μου λεει οτι αυτα τα 3 μηχανακια ειναι διαφορετικα κ δεν συγκρινοντε ...................
Οσο αφορα το θεμα προβληματων που ξερεις παιζει ρολο κ το ποσα Vara υπαρχουν στην Ελλαδα σε αναλογια με ADV
ρε μαγκ με αυτη τη λογικη αγοραζεις πολυμορφικο να βαζεις την οικογενεια μεσα και οχι μηχανη:sick:
αμα ιεναι να συγκρινουμε βαρα με τιγρη και 990, πραγματικα καλυτερα κανα golf τσι
:lol:
LOUKILOUK
17/05/2010, 06:51
προταση:
http://www.vres.gr/search.php?cx=partner-pub-8000546518807629%3Avkbsslpcd3r&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-7&q=%EF%F6%E8%E1%EB%EC%E9%E1%F4%F1%EF%E9&sa=%C1%ED%E1%E6%DE%F4%E7%F3%E7&siteurl=www.vres.gr%2F#906
αν δεν βελτιωθει η κατασταση σου,πουλα το ΚΤΜ....
Ρε συ πες μου ότι αν το δει κάποιος από μια απόσταση δεν θα πει το ίδιο ακόμα και αν είναι πιλότος στην Π.Α....; (όχι να το δει από τα 10.000 πόδια...για καμιά 15αριά μέτρα μιλάμε...)
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι για την δική μου (υποκειμενική επομένος...) άποψη και με φραουλίτσες να το είχες "στολίσει" το ίδιο θα ήταν... Μάμα χρωματάκι, κόκκινο με μαύρο, σε όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις θα είναι πολύ ομορφότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη... για το γούστο σου μπορώ νομίζω να σε πειράζω... :lol: :winka: :beer:
Κατα τα άλλα το "παιχνίδι" είναι σούπερ...:evil:
Όσο για το θέμα μας αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το αρθράκι ίσως καταλάβει για τι πράγμα μιλαμε όσοι καβαλάμε ΚΤΜ για χρόνια... τα όσα αναφέρονται για την οδηγική "πόρωση" πάνω στο 990 μάλλον δεν αμφισβητούνται σε σοβαρό επίπεδο από κανένα μοτοσυκλετιστή που οδηγάει και όχι απλά μετακινείται...
Ακόμα και στο θέμα αξιοπιστίας και ζημιών βάζει τα πράγματα στη θέση τους μιας και οι διαφορές είναι μικρές με χαμένο το ΚΤΜ αλλά χωρίς σοβαρά θέματα που τρομάζουν ή δεν ξεπερνιούνται...
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καμμένοι ανορθωτές και αντλίες βενζίνης των αξιόπιστων Άφρικα δεν κάνουν κανένα κακό στην φήμη του ενώ αντίθετα ένας ελλατωματικός υδραυλικός συμπλέκτης (αντικατάσταση εντός εγγύησης) που μάλιστα αντικαταστάθηκε με άλλον αξιόπιστο κοντευει να βγάλει το 990 αναξιόπιστο... :confused:
Για το συγκεκριμένο μοντέλο,990, μιας και αυτό παρουσιάζεται στο συγκριτικό τα προβλήματα που έχουν ακουστεί είναι ελάχιστα εώς μηδαμινά... το 950 είχε προβλήματα ειδικά στα μοντέλα του 03, το 04 ήταν καλύτερα και του 05 ήταν πραγματικά σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας... από το 06 που ήρθε το 990 τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και ουσιαστικά τα μηχανάκια είναι απροβλημάτιστα...θέλουν τσεκάρισμα που και που στα λαδια όπως όλα και συμπληρώνεις αν χρειαστεί όπως και στα CBR RR 1000...
Tα "τιγράκια" μάλλον είχαν και αυτά κάποιες παιδικές ασθένιες όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αλλά νομίζω τώρα πλέον όλα καλά... για τα βαραντέρο δεν γνωρίζω, κάτι όπότε τα θεωρώ αξιόπιστα και τίμια...
Μην καταπίνεται αμάσητο ότι σας σερβίρουν και ότι φήμη κυκλοφορεί... ψάξτε το λίγο και ρωτήστε και κανά "τρελό" με ΚΤΜ να σας πει... δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη που έχω και εγώ αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από να συμβουλεύεσται όσους δεν είχαν ποτε "Αυστριακό"...
Τέλος η μηχανή είναι και άποψη και χαρακτήρας και γούστα...πράγματα που δεν μπορούν να συμπίπτουν σε όλους μας (ευτυχώς...)...Οπότε το καλύτερο μηχανάκι για τον καθένα είναι αυτό που του ταιριάζει και τον ευχαριστεί... Όποιος λοιπόν ξέρει τι καβαλάει και είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος που το καβαλάει, έχει το απεριόριστο σεβασμό μου ότι και αν καβαλάει...
Μηχανάκια καλά υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα, δεν φταίνε αυτά αν επιλέγονται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι παίρνουν και γιατί... :beer: :wave2:
υ.γ. ...και διαφωνώ βέβαια με τον P@nos...το τσι είναι πολύ σπορ... :lol:
devil's animal
17/05/2010, 07:39
Ρε συ πες μου ότι αν το δει κάποιος από μια απόσταση δεν θα πει το ίδιο ακόμα και αν είναι πιλότος στην Π.Α....; (όχι να το δει από τα 10.000 πόδια...για καμιά 15αριά μέτρα μιλάμε...)
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι για την δική μου (υποκειμενική επομένος...) άποψη και με φραουλίτσες να το είχες "στολίσει" το ίδιο θα ήταν... Μάμα χρωματάκι, κόκκινο με μαύρο, σε όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις θα είναι πολύ ομορφότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη... για το γούστο σου μπορώ νομίζω να σε πειράζω... :lol: :winka: :beer:
Κατα τα άλλα το "παιχνίδι" είναι σούπερ...:evil:
Όσο για το θέμα μας αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το αρθράκι ίσως καταλάβει για τι πράγμα μιλαμε όσοι καβαλάμε ΚΤΜ για χρόνια... τα όσα αναφέρονται για την οδηγική "πόρωση" πάνω στο 990 μάλλον δεν αμφισβητούνται σε σοβαρό επίπεδο από κανένα μοτοσυκλετιστή που οδηγάει και όχι απλά μετακινείται...
Ακόμα και στο θέμα αξιοπιστίας και ζημιών βάζει τα πράγματα στη θέση τους μιας και οι διαφορές είναι μικρές με χαμένο το ΚΤΜ αλλά χωρίς σοβαρά θέματα που τρομάζουν ή δεν ξεπερνιούνται...
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι καμμένοι ανορθωτές και αντλίες βενζίνης των αξιόπιστων Άφρικα δεν κάνουν κανένα κακό στην φήμη του ενώ αντίθετα ένας ελλατωματικός υδραυλικός συμπλέκτης (αντικατάσταση εντός εγγύησης) που μάλιστα αντικαταστάθηκε με άλλον αξιόπιστο κοντευει να βγάλει το 990 αναξιόπιστο... :confused:
Για το συγκεκριμένο μοντέλο,990, μιας και αυτό παρουσιάζεται στο συγκριτικό τα προβλήματα που έχουν ακουστεί είναι ελάχιστα εώς μηδαμινά... το 950 είχε προβλήματα ειδικά στα μοντέλα του 03, το 04 ήταν καλύτερα και του 05 ήταν πραγματικά σε υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας... από το 06 που ήρθε το 990 τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα και ουσιαστικά τα μηχανάκια είναι απροβλημάτιστα...θέλουν τσεκάρισμα που και που στα λαδια όπως όλα και συμπληρώνεις αν χρειαστεί όπως και στα CBR RR 1000...
Tα "τιγράκια" μάλλον είχαν και αυτά κάποιες παιδικές ασθένιες όταν πρωτοκυκλοφόρησαν αλλά νομίζω τώρα πλέον όλα καλά... για τα βαραντέρο δεν γνωρίζω, κάτι όπότε τα θεωρώ αξιόπιστα και τίμια...
Μην καταπίνεται αμάσητο ότι σας σερβίρουν και ότι φήμη κυκλοφορεί... ψάξτε το λίγο και ρωτήστε και κανά "τρελό" με ΚΤΜ να σας πει... δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη που έχω και εγώ αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από να συμβουλεύεσται όσους δεν είχαν ποτε "Αυστριακό"...
Τέλος η μηχανή είναι και άποψη και χαρακτήρας και γούστα...πράγματα που δεν μπορούν να συμπίπτουν σε όλους μας (ευτυχώς...)...Οπότε το καλύτερο μηχανάκι για τον καθένα είναι αυτό που του ταιριάζει και τον ευχαριστεί... Όποιος λοιπόν ξέρει τι καβαλάει και είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος που το καβαλάει, έχει το απεριόριστο σεβασμό μου ότι και αν καβαλάει...
Μηχανάκια καλά υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα, δεν φταίνε αυτά αν επιλέγονται από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι παίρνουν και γιατί... :beer: :wave2:
υ.γ. ...και διαφωνώ βέβαια με τον P@nos...το τσι είναι πολύ σπορ... :lol:
αφου λεμε οτι κανουμε πλακα γιατι καθεσαι και τσιμπας και γραφεις σεντονια??:confused:
για το 990 εχω ακριβως την ιδια αποψη με εσενα. και (αν ηθελα ενα ταξιδιαρικο) αυτο θα επαιρνα και οχι το 1200gs, ακριβως επειδη θεωρω οτι εχει χαρακτηρα...και ειναι και πιο "αλητικο" στο σουλουπι.
τωρα για το γουστο μου, οτι κουβεντα και να γινει δεν μπορει να βγει συμπερασμα. εγω το θεωρω καταπληκτικο...απλα.:smokin:
και οσο γι'αυτο που ειπες για το αν το δει καποιος απο κοντα (15μ) εχω να σου πω οτι αν δει τα προστατευτικα ψυγειου δεν εχει περιθωριο λαθους. φαινεται ξεκαθαρα η νεκροκεφαλη...
LOUKILOUK
17/05/2010, 08:33
αφου λεμε οτι κανουμε πλακα γιατι καθεσαι και τσιμπας και γραφεις σεντονια??:confused:
Τσιμπάω γιατί με τα σεντόνια ξεχνιέμαι και χαλαρώνω όταν κάτι πάει στραβά...
για το 990 εχω ακριβως την ιδια αποψη με εσενα. και (αν ηθελα ενα ταξιδιαρικο) αυτο θα επαιρνα και οχι το 1200gs, ακριβως επειδη θεωρω οτι εχει χαρακτηρα...και ειναι και πιο "αλητικο" στο σουλουπι.
...νο κομεντς...
τωρα για το γουστο μου, οτι κουβεντα και να γινει δεν μπορει να βγει συμπερασμα. εγω το θεωρω καταπληκτικο...απλα.:smokin:
καταπληκτικά κατάπληκο με αφήνει το γούστο σου...
και οσο γι'αυτο που ειπες για το αν το δει καποιος απο κοντα (15μ) εχω να σου πω οτι αν δει τα προστατευτικα ψυγειου δεν εχει περιθωριο λαθους. φαινεται ξεκαθαρα η νεκροκεφαλη...
συμφωνώ, φαίνεται ξεκάθαρα μια νεκροκεφαλή γαρνιρισμένη με μαρμελάδα φράουλα... :lol: :lol: :rotflmao:
Όπως και να έχει καταλαβαίνω ότι σου αρέσει και τα ρέστα περιττεύουν...:winka: :beer:
υ.γ. Περιμένοντας το συγκριτικό με το τενερέ 1200...για μεγάλες πλάκες λέμε... και μεγάλες αντιπαραθέσεις...ψάχνω πελάτη του 1200 και δεν βρίσκω... το έχει παραγγείλει κανείς στην Ελληνική επικράτεια...;
εδιτ: προσπαθώ να το διορθώσω για να μην είναι και οι απαντήσεις μπόλτ αλλά κάπου δεν το έχω...σόρρυ...
.ψάχνω πελάτη του 1200 και δεν βρίσκω...
...ουτε η ΥΑΜΑΗΑ ...:lol:
LOUKILOUK
17/05/2010, 08:59
αναμενόμενο... αλλά τώρα που θα μαθευετεί ότι δεν τ παίρνει κανείς θα το πάρει αυτός που θέλει να διαφέρει...:lol:
Allst@rf
17/05/2010, 10:37
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
Ρε τι μλκς είστε. Κάθεστε κι απαντάτε σε θρεντ του Θωμά και μάλιστα 4 σελ πόστ. Ήμαρτον. Ρε σεις ο Θωμάς όταν πήρε το ΚΤΜ και το πήγε σπίτι του το έβγαλε 30 φωτογραφίες να ξέρει πως ήταν για να το συναρμολογήσει όταν σκορπίσει. Την επόμενη μέρα πήγε να το βάλει μπροστά και βαρούσε βαρούσε μανιβελιές κι αυτό το άτιμο τπτ. "Έτσι είναι τα ΚΤΜ" σκέφτηκε, "δεν παίρνουν εύκολα μπροστά" και συνέχιζε. 3 μέρες μετά και 2,5 κιλά πιο αδύνατος αποφάσισε να πάρει τηλ τον μάστορα και να ρωτήσει με ύφος φοβισμένο "Μάστορα μήπως χάλασε? δεν παίρνει μπρος". Και η απάντηση ήταν "Όχι αλλά υπάρχει κόφτης ημερών στην ηλεκτρονική του, παίρνει μπρός μόνο μία μέρα την εβδομάδα για να παραταθεί η ζωή του και να αναθεωρήσει η αγορά τα περί αξιοπιστίας του".
camen : Α καλά εντάξει, είπα κι εγώ χάλασε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε τι μλκς είστε. Κάθεστε κι απαντάτε σε θρεντ του Θωμά και μάλιστα 4 σελ πόστ. Ήμαρτον. Ρε σεις ο Θωμάς όταν πήρε το ΚΤΜ και το πήγε σπίτι του το έβγαλε 30 φωτογραφίες να ξέρει πως ήταν για να το συναρμολογήσει όταν σκορπίσει. Την επόμενη μέρα πήγε να το βάλει μπροστά και βαρούσε βαρούσε μανιβελιές κι αυτό το άτιμο τπτ. "Έτσι είναι τα ΚΤΜ" σκέφτηκε, "δεν παίρνουν εύκολα μπροστά" και συνέχιζε. 3 μέρες μετά και 2,5 κιλά πιο αδύνατος αποφάσισε να πάρει τηλ τον μάστορα και να ρωτήσει με ύφος φοβισμένο "Μάστορα μήπως χάλασε? δεν παίρνει μπρος". Και η απάντηση ήταν "Όχι αλλά υπάρχει κόφτης ημερών στην ηλεκτρονική του, παίρνει μπρός μόνο μία μέρα την εβδομάδα για να παραταθεί η ζωή του και να αναθεωρήσει η αγορά τα περί αξιοπιστίας του".
Κατα τα αλλα δουλευεις ε:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Greg_950 S
24/05/2010, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μάλλον η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...:smokin:
Γιατι τι εχει το Γιαμαχα...μολις 40 κιλα βαρυτερο απο το ΚΤΜ τους βγηκε...μαζι με το βαρκαδερο θα ειναι τα στιβαροτερα τανκς της κατηγοριας:lol:
Ktm.Prestige
27/05/2010, 13:43
Μια βοήθεια , πως κατεβάζω παλαιότερο τεύχος απο το ebike?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Μια βοήθεια , πως κατεβάζω παλαιότερο τεύχος απο το ebike?
Πρεπει να εχει αρχειο τευχων καπου....:winka:
Ktm.Prestige
27/05/2010, 14:01
Πρεπει να εχει αρχειο τευχων καπου....:winka:
Έχει αρχείο τεύχων αλλά το διαβάζεις online και δεν σου έχει πουθενά την επιλογή να το κατεβάσεις.
Anyway , thnx!!!
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Έχει αρχείο τεύχων αλλά το διαβάζεις online και δεν σου έχει πουθενά την επιλογή να το κατεβάσεις.
Anyway , thnx!!!
:)
Αααααααααααααααα.......
Πρεπει να εχεις κανει συνδεση για σου βγαλει επιλογη download.
Δωρεαν ειναι...:winka:
Ktm.Prestige
27/05/2010, 14:22
Αααααααααααααααα.......
Πρεπει να εχεις κανει συνδεση για σου βγαλει επιλογη download.
Δωρεαν ειναι...:winka: .
Σημειώσατε Χ!!
:D :D
φιλαρακ' ποιος σ'ειπε να βανεις συγκριτικο το Octavia το TsI με το AUDI το Α4 και το MAZDA RX8?
συκριση ανομοιων πραγματων ναουμ' συναμανα... :a21: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
συκριση ανομοιων πραγματων ναουμ' συναμανα... :a21: :smokin:
Που τα ειδες τα ανομια πραγματα καλε:confused: :rolleyes:
Εκτος και αν εννοεις οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να συγκριθει με το 990:D
Που τα ειδες τα ανομια πραγματα καλε:confused: :rolleyes:
Εκτος και αν εννοεις οτι δεν υπαρχει τιποτα που να μπορει να συγκριθει με το 990:D
για το Mazda θα λες... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
για το Mazda θα λες... :winka:
Κρυφοκουτακιας και εσυ???:smokin:
Δε σε πιανω αγορινα....:hypnotize
LOUKILOUK
15/06/2010, 15:33
Κρυφοκουτακιας και εσυ???:smokin:
Δε σε πιανω αγορινα....:hypnotize
Ρε θωμά εδώ έχει δίκιο ο SVX...
οκτάβια= Βαραντέρο
αουντι= τάιγκερ
μαζντα=990
(σωστά τα κατάλαβα SVX;)
Εγώ πάλι θα έβαζα άλλα αυτοκίνητα κατ αντιστοιχία αλλά το νόημα το βαθύτερο το έπιασα...
Στην ουσία τα τρία αυτά μηχανάκια αν και τυπικά ανήκουν στην ίδια κατηγορία μόνο κατ ευφημισμό θα μπορούσε κανείς να τα θεωρήσει συγκρίσιμα... Απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικό αγοραστικό κοινό...και έχουν διαφορετικά χαρίσματα για τα όποία κάποιος θα μπορούσε να τα επιλέξει...Απευθύνονται σε διαφορετικού χαρακτήρα ανθρώπους και αναβάτες με διαφορετικές οδηγικές απαιτήσεις και κουλτούρες... ίσως το τάιγκερ να απότελεί χρυσή τομή αλλά μόνο για την άσφαλτο...:winka:
:beer: :wave2: