View Full Version : 2.200 κλμ σε Ορεινή Ελλάδα Λίμνες-Βουνά-Ποτάμια...
road spirit
15/05/2010, 09:48
O φίλτατος Θέμης - a.k.a. "Smith" - και παρέα των apriliabikers.gr οργώνουν τη Βόρεια Ελλάδα.
Πεντάλοφο, Σαραντάπορος, Τύμφη, Γκαμήλα, Τζουμέρκα, Καλλαρύτες, φαράγκι Βίκου, Αώος, Πάπιγκο, Βοϊδομάτης, Καστοριά, Λέχοβο, Νυμφαίο,Λίμνη Ζαζιανη, Λίμνη Βεγορίτιδα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κερκίνη
Φωτογραφικό υλικό να μη το χορταίνεις, τα μέρη εκεί απλά είναι πανέμορφα!
http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=11505.0
Θέμη :beer: :beer:
DimChios
15/05/2010, 10:36
SUPER!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
:a18:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
για...''την ιστορία'' και μόνο θα πω μόνο το εξής...
η αλήθεια ειναι οτι βαριομουν λίιγο να το γράψω όοολο αυτό το πράγμα...
όμως... όταν οδηγούσα ελεγα θα το ριξω όλο αυτο το πράγμα ώστε όπως εγω καποτε καθόμουν και διαβαζα για ταξίδια και βαρουσαν τα πυράκια στο μυαλό μου και έλεγα '''αραγε θα παω καπουτε''..????
έτσι όποιος θέλει ας εχει υλικό και κίνητρο...
τα Άγραφα, Πραμαντα κτλ θα ειχα σταμπάρει εδώ μεσα απο τα χωμάτινα ταξιδωτικά του chris και άλλων φυσικά....
Αφιερωμένο λοιπόν ... ''τω αγνώστω αναγνώστη που δε θα μπει καν στο κόπο να απαντήσει, αλλά θα τον εμπνεύσει και θα το εκτιμήσει ή ίσως να στείλλει ενα π.μ.''...
Thanks !
fantacid
16/05/2010, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
O φίλτατος Θέμης - a.k.a. "Smith" - και παρέα των apriliabikers.gr οργώνουν τη Βόρεια Ελλάδα.
Πεντάλοφο, Σαραντάπορος, Τύμφη, Γκαμήλα, Τζουμέρκα, Καλλαρύτες, φαράγκι Βίκου, Αώος, Πάπιγκο, Βοϊδομάτης, Καστοριά, Λέχοβο, Νυμφαίο,Λίμνη Ζαζιανη, Λίμνη Βεγορίτιδα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κερκίνη
Φωτογραφικό υλικό να μη το χορταίνεις, τα μέρη εκεί απλά είναι πανέμορφα!
http://www.apriliabikers.gr/portal/index.php?topic=11505.0
Θέμη :beer: :beer:
κατι μου θυμιζει!
:D
λιμνη ζαζαρη ειναι οχι ζαζιανη κ ειναι πανεμορφος υδροβιότοπος!
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
Αφιερωμένο λοιπόν ... ''τω αγνώστω αναγνώστη που δε θα μπει καν στο κόπο να απαντήσει, αλλά θα τον εμπνεύσει και θα το εκτιμήσει ή ίσως να στείλλει ενα π.μ.''...
Thanks !
ολα τα λεφτα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
για...''την ιστορία'' και μόνο θα πω μόνο το εξής...
η αλήθεια ειναι οτι βαριομουν λίιγο να το γράψω όοολο αυτό το πράγμα...
όμως... όταν οδηγούσα ελεγα θα το ριξω όλο αυτο το πράγμα ώστε όπως εγω καποτε καθόμουν και διαβαζα για ταξίδια και βαρουσαν τα πυράκια στο μυαλό μου και έλεγα '''αραγε θα παω καπουτε''..????
έτσι όποιος θέλει ας εχει υλικό και κίνητρο...
τα Άγραφα, Πραμαντα κτλ θα ειχα σταμπάρει εδώ μεσα απο τα χωμάτινα ταξιδωτικά του chris και άλλων φυσικά....
Thanks !
Πολύ σωστός!!!!
Και για το ταξίδι τσάκω άλλες λίγες!