View Full Version : Τούρινγκ
vangelis 64
15/05/2010, 18:36
Ξεκινάνε καμμιά 20αριά νοματαίοι Έλληνες εκδρομή στα αξιοθέατα τής Γαλλίας.Ανάμεσά τους κι ένας βουνίσιος.
Είναι λοιπόν στο πούλμαν,ο ξεναγός έχει πάρει το μικρόφωνο και λέει τα δικά του...
"Εδώ είναι το μουσείο τού Λούβρου,εδώ ο πύργος τού Άϊφελ,τα Ηλίσια πεδία" και άλλα πολλά.Φτάνουνε και στο τούνελ που σκοτώθηκε η Νταϊάνα.
"Εδώ σκοτώθηκε η πριγκήπισσα τής Αγγλίας σε τροχαίο δυστύχημα.Δεν θα σάς πω πολλά,ένα μόνο...Παπαράτσι!"
Τελειώνει η εκδρομή,γυρίζουνε στην πατρίδα,γυρίζει κι ο βλάχος στο χωριό και μαζεύονται όλοι στο καφενείο ν' ακούσουνε τα νέα απ' την Ευρώπη.
"Ε να,μάς πήγανι στου Λούβρου,είδαμι ζωγραφιές κι αγάλματα,είδαμι του μπύργου και μας πήγαν κει που σκουτώθκε η βασίλισσα τς Αγγλίας.
Ξέριτι ρε πώς σκουτώθκε;Παραπάτσ':bawl:
blackbusa
15/05/2010, 18:49
γιαυτο δροσισε ρε αποτομα???
vangelis 64
15/05/2010, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γιαυτο δροσισε ρε αποτομα??? Γιατί ρε;Εμένα μ' άρεσε.:p
Akatanomastos
15/05/2010, 18:59
κατι στο τελος χάλασε
μεχρι δηλαδη να γυρισει στο χωριο ο βλαχος
γελασα, φανταζομενος περισσοτερο κατι με το παπαρι-παπαρατσι
αλλα
παραπατησε?
μηπως δεν το θυμασαι καλα?:lol:
vangelis 64
15/05/2010, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γελασα, φανταζομενος περισσοτερο κατι με το παπαρι-παπαρατσι
Ε,γούστα είν' αυτά:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Akatanomastos
15/05/2010, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ε,γούστα είν' αυτά:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
ναι ναι:lol:
λοιπον
μην τον κανεις βουνισιο,
αλλα κρητικό
οπου παπαράΤΣι = παπαράκι
ε το τελος φτιαχτο εσυ
ολα εγω θα τα σκεφτομε?:bigcry: :lol:
blackbusa
15/05/2010, 19:06
Γιατί ρε;Εμένα μ' άρεσε.:p
δηλαδη εκει που μενεις εχει ακομα ζεστη???να ερθω αν ειναι...:alien:
vangelis 64
15/05/2010, 19:12
δηλαδη εκει που μενεις εχει ακομα ζεστη???να ερθω αν ειναι...:alien: Κοίτα,είμαι στην Καλλιθέα κι είσαι στο Θησείο.Σε δυο ώρες θα πάω για ύπνο.Προλαβαίνεις;:D
blackbusa
15/05/2010, 19:24
Κοίτα,είμαι στην Καλλιθέα κι είσαι στο Θησείο.Σε δυο ώρες θα πάω για ύπνο.Προλαβαίνεις;:D
Νταξ...τι ειναι τα 500+ χλμ???Καλλιθεα Σαλλονικας φιλαρακι....βασικα ειναι βραδυ και θα κανω 2.30....τραβα και γα....εεεεεεεε....τραβα για υπνο....και προσεχε μην παπαρατσισεις....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
15/05/2010, 19:29
Νταξ...τι ειναι τα 500+ χλμ???Καλλιθεα Σαλλονικας φιλαρακι....βασικα ειναι βραδυ και θα κανω 2.30....τραβα και γα....εεεεεεεε....τραβα για υπνο....και προσεχε μην παπαρατσισεις....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Α μωρή λάμια:lol: :beer: :beer: :wave2: