perrakis
16/05/2010, 16:45
Γειά σας, μιας και οι περισσότεροι έχετε οδηγήσει κάμποσες μηχανές πριν καταλείξετε, θέλω τη γνώμη σας όσον αφορά τη πρώτη μηχανή.
Είμαι 30, έχω 125άρι παπί, οδηγάω πάντα με κράνος. μπουφάν μηχανής και γάντια και γενικά θεωρώ ότι έχω παιδεία αναβάτη.
Μόλις με το καλό ξεμπερδέψω με υποχεώσεις, μετά το καλοκαίρι σκέφτομαι για μεταχειρισμένο.
ακούω διαφορετικές απόψεις όπως ότι πρέπει να ξεκινήσω με 250άρι και άλλοι μου λένε να πάω κατευθείαν 1000cc
προσωπικά, το να πάω αμέσως στα 1000cc, μου μιάζει συμβόλαιο με το χάρο.
Εμένα μου αρέσουν τα supersport (με όλα τα υπέρ και τα κατά)
Το κακό είναι τα μοναδικά αξιοπρεπή μικρά supersport είναι το ninja 250R και το hyosung GT250R
(το cbr 125 είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και φτωχό σε σχεδίαση, και τα RS125 και YZF125 είναι δίχρονα και πανάκριβα για το κυβισμό τους)
αλλά απ ότι βλέπω όλοι τα πουλάνε μετά από μερικούς μήνες γιατί ξενερώνουν.
Άλλος μου λέει να ξεκινήσω με 600άρι naked πιό αργο από supersport (πχ fazer)
και άλλος μου λέει να πάω με προσοχή κατευθείαν στο SS
Εσείς τι λέτε;
Είμαι 30, έχω 125άρι παπί, οδηγάω πάντα με κράνος. μπουφάν μηχανής και γάντια και γενικά θεωρώ ότι έχω παιδεία αναβάτη.
Μόλις με το καλό ξεμπερδέψω με υποχεώσεις, μετά το καλοκαίρι σκέφτομαι για μεταχειρισμένο.
ακούω διαφορετικές απόψεις όπως ότι πρέπει να ξεκινήσω με 250άρι και άλλοι μου λένε να πάω κατευθείαν 1000cc
προσωπικά, το να πάω αμέσως στα 1000cc, μου μιάζει συμβόλαιο με το χάρο.
Εμένα μου αρέσουν τα supersport (με όλα τα υπέρ και τα κατά)
Το κακό είναι τα μοναδικά αξιοπρεπή μικρά supersport είναι το ninja 250R και το hyosung GT250R
(το cbr 125 είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και φτωχό σε σχεδίαση, και τα RS125 και YZF125 είναι δίχρονα και πανάκριβα για το κυβισμό τους)
αλλά απ ότι βλέπω όλοι τα πουλάνε μετά από μερικούς μήνες γιατί ξενερώνουν.
Άλλος μου λέει να ξεκινήσω με 600άρι naked πιό αργο από supersport (πχ fazer)
και άλλος μου λέει να πάω με προσοχή κατευθείαν στο SS
Εσείς τι λέτε;