View Full Version : Λιστα για αυτοκολλητα "moto.gr" για τους Κρητικους!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104255
makis206
26/05/2010, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για να ενημερώσω κι εγώ επειδή χτες δεν τα κατάφερα, μέχρι αύριο το απόγευμα θα πεταχτώ από το Ρέθυμνο για να τα πάρω από τον Χρήστο οπότε μείνετε συντονισμένοι στις οθόνες σας.:lol:
Τελικά δεν θα καταφέρω να πάω ούτε σήμερα στο Ρέθυμνο, είμαι γεμάτος υποχρεώσεις και άδειος από ρευστό..:lol:
Ζητώ την κατανόηση των Χανιωτών αλλά και του Χρήστου, θα περάσω την Παρασκευή αφού θα πάω στο Ηράκλειο για το ΠΣΚ οπότε από Δευτέρα πρωί θα βρίσκονται ένα βήμα πριν τον τελικό τους προορισμό, λίγη υπομονή ακόμα βρεεεε....:p
:beer:
Sorry παίδες αλλά έχασα κάποια επεισόδια και για να μην διαβάζω όλες της σελίδες ας μου πει κάποιος πως μπορώ να παραλάβω τα αυτοκόλλητα.
thankss
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Sorry παίδες αλλά έχασα κάποια επεισόδια και για να μην διαβάζω όλες της σελίδες ας μου πει κάποιος πως μπορώ να παραλάβω τα αυτοκόλλητα.
thankss
Δυο post πιο πάνω έχει ένα λινκ ο MikeG με όλες τις πληροφορίες....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Δυο post πιο πάνω έχει ένα λινκ ο MikeG με όλες τις πληροφορίες....
θα πάμε το βράδυ? :winka:
Lioulios
26/05/2010, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
thankss
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σπύρο.
Στη συνέχεια στο Γιώργο (foogr01), χάρηκα που σε γνώρισα, αλλά και στον Χρήστο (sv9cvk).
Πάμε τώρα στη παράδοση.
Σήμερα Τρίτη 25/05 θα βρίσκομαι στο Τίτα Μπρίκι από τις 21:30 και μετά. Θα έχω μαζί μου & τα αυτοκόλλητα, οπότε όποιος θέλει περνάει. Μιλάτε στο τύπο που παίζει μουσική.
Αύριο Τετάρτη 26/05 μετά τις 10 το βράδυ θα είμαι στο SideStand (Κοραή, απέναντι από Παπασωτηρίου). Θα έχω πάλι μαζί μου τα αυτοκόλλητα. Πάλι μιλάτε στο τύπο που παίζει μουσική.
Αυτοκόλλητα έχω για τους :
epp1640
ποπάυ
Gigenis
sfigas
sprider
arxaios
Africaptan
fasma
& μερικά ακόμα περισσευούμενα. (8 στον αριθμό)
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
θα πάμε το βράδυ? :winka:
Μωρέ θέλω να κατέβω μια βόλτα... αλλά από την μια τα τρεχάματα με δουλειές κλπ. κι από την άλλη το ότι έχω μείνει χωρίς μηχανή με ζορίζει λίγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Μωρέ θέλω να κατέβω μια βόλτα... αλλά από την μια τα τρεχάματα με δουλειές κλπ. κι από την άλλη το ότι έχω μείνει χωρίς μηχανή με ζορίζει λίγο...
χωρίς μηχανή??? :eek: Αν είναι αυτό το θέμα, και κατέβω, περνάω να σε πάρω εγώ.. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
χωρίς μηχανή??? :eek: Αν είναι αυτό το θέμα, και κατέβω, περνάω να σε πάρω εγώ.. :beer:
Άστα μεγάλη ιστορία...
Ανάλογα τι ώρα θα τελειώσω από τον ιστιοπλοϊκό το βράδυ και πως θα είναι το κεφάλι μου, θα ανέβω να πω μια καλησπέρα :)
για αυριο φιλε μου που θα μπορουσα να σε συναντησω για τα αυτοκολλητακια?:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
για αυριο φιλε μου που θα μπορουσα να σε συναντησω για τα αυτοκολλητακια?:beer: :beer:
Ηρακλειο μοιραζει ο mikeG δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104255
Γεια χαρα
Σημερα ηρθε και ο makis206 και πηρε τα αυτοκολητα για τα Χανια......
Και φυσικα πηρε παραταση για τον καφε που επρεπε να πιουμε σημερα για αλλη μερα :lol:
makis206
30/05/2010, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Σημερα ηρθε και ο makis206 και πηρε τα αυτοκολητα για τα Χανια......
Και φυσικα πηρε παραταση για τον καφε που επρεπε να πιουμε σημερα για αλλη μερα :lol:
Kαι είχε και την τύχη να ακουμπήσει για λίγο την Θεά...!:p
Ο καφές εννοείται ότι ισχύει, μόλις δοθεί η ευκαιρία δηλώνω κι εγώ το παρόν και καλώ όλους όσους δεν έχουν γνωρίσει τον Χρήστο από κοντά να μην το αμελήσουν, θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν παλίκαρο που έχει πολλά να πει ειδικά όταν αναφερθεί στην ανακατασκευή της κούκλας που καμαρώνουμε όλοι!
Όσοι περιμένετε τα αυτοκόλλητα του Σπύρου θα λάβετε πμ με το κινητό μου για να βρεθούμε να σας τα δώσω, Εχετλαίος και DrIoannis που ξέρετε που δουλεύω εννοείται ότι από αύριο το πρωί κιόλας μπορείτε να περάσετε αν θέλετε να σας τα δώσω από εκεί :winka:
Ένα ακόμα ευχαριστώ από μένα στον Σπύρο για την ωραία του κίνηση αλλά και στον Χρήστο για τις λίγες όμορφες στιγμές που πέρασα στο εργαστήριό του αλλά και την τακτοποιημένη μοιρασιά των αυτοκόλλητων, να είστε πάντα καλά!
:beer: :beer:
makis206
01/06/2010, 09:32
ΒΡΕ ΧΑΝΙΩΤΕΣ!! :evil:
Εκτός από τον Εχετλαίο που το κανονίσαμε, τα αυτοκόλλητά σας τα θέλετε ή ν'αρχίσω να τα κολλάω στις ταμπέλες μέχρι να φτάσω Λασίθι το ΠΣΚ που μας έρχεται;:D
DrIoannis
01/06/2010, 11:23
Αύριο makis206 μάλλον θα περάσω από το γραφείο!
makis206
01/06/2010, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Αύριο makis206 μάλλον θα περάσω από το γραφείο!
Στο τσακ πρόλαβες!:evil:
:lol: :beer: :lol: